Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.394.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Zoki Mpek kaže...

Ajde Movie, urazumi se vise. Napisi nesto dobro, okaci neki klip, daj neki konstruktivni komentar...

Vise si preterao svaku meru.

Ljudima je muka od tebe i tvojih postova, zagadio si ovu temu jednom za svagda.

Budi korektan i konkretan, saradjuj i napisi ponekad i nesto pozitivno.

A ako ti se sve gadi i ne mozes nista pozitivno naci, batali vise ovu temu i ostavi nas koji zelimo igrati PES.

Milism vise {#}

Edit: Evo jos jednog klipica, nadam se da nije bio ,,The little things''

Dobar video, ali dali je Konamiju toliko teško naći nekog lika koji tečno priča engleski?? Stalno neki likovi koji prčaju terorističkim naglaskom lol

13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Zoki Mpek kaže...

Ajde Movie, urazumi se vise. Napisi nesto dobro, okaci neki klip, daj neki konstruktivni komentar...

A ako ti se sve gadi i ne mozes nista pozitivno naci, batali vise ovu temu i ostavi nas koji zelimo igrati PES.

Milism vise {#}

Dobar video, ali dali je Konamiju toliko teško naći nekog lika koji tečno priča engleski?? Stalno neki likovi koji prčaju terorističkim naglaskom lol

Je l znas ti da 95% Japanaca ne zna da bekne na engleskom?! Ja sam se bio frapirao kada sam to saznao. {#}

15 godina
neaktivan

Nisam to znao, u najmanju ruku šokirajuće. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nisam to znao, u najmanju ruku šokirajuće. 

Imam dosta prijatelja koji rade po velikim firmama u Tokiju. Strasno. Oni  svi imaju prevodioce u firmi, a bave se programerstvom.

Na ulici, isto tako, mladi i ne znaju ili ne zele uopste da pricaju na engleskom. {#}

13 godina
neaktivan

pes = pinball

3 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
ak75 kaže...

pes = pinball

Tko si ti ?

17 godina
Zoki Mpek kaže...

Milism vise {#}

Simpatičan klipić, ne može se reći no isto tako na njemu ima blago rečeno čudnih stvari. Prvo su mi upali u oko spektakularni padovi kao u partizanskim filmovima kojima se žele podići dramaturgija a da za to nema potrebe. No dobro, ipak je to samo igra i malo spektakla većini ne škodi. Drugo što mi je upalo u oko je na 3:30 obrana u kojoj golman s mjesta u paradi ide do stative. Pogle ponovljenu snimku. Nepotrebno. Da je napravio korak prema strani u koju je upućen udarac sve pet, no on je napravio korak u suprotnom smjeru i onda leti u kontra stranu do stative i čupa loptu? Sve što je predhodilo tom udarcu je malo nerealno, pogle zadnji prebrzi pas pa isto takav nerealni centaršut? Tebi tu sve štima? Bez obzira kaj se mi ne slažemo, pogledaj sada u miru tu situaciju iz dvije kamere pa reci je li to ok.?

Općenito su mi dodavanja u klipu prebrza a obrane prenaivne. Stoperi ispadaju iz igre na svaku upućenu loptu?  Niti na jednom klipu do sada nisam vidio da je golman izašao na bilo kakav centaršut a da ne govorim o ovim centaršutima van peterca. Koliko vidim i ove godine se kod kornera drži crte kao da je zalijepljen za nju?  Zašto? Puno pažnje se posvetilo meni nebitnim sitnicama poput guranja lopte, rolanja lopte i takvih atrakcija. No ne sumnjam da se to neće svidjeti većini kao što ne sumnjam da većina nije primjetila ono o čemu pričam. Nekima je važnije ovo a nekima ono... i to je tako...

Samo bih napomenio da ne komentiram igru već ono što sam vidio u klipu. Sam klip ne mora biti odraz igre. Ipak tu igraju dva lika koji svojom igrom i odlukama u igri mogu utjecati i isprovocirati ono što vidimo u klipu.. tu mislim na neke čudne situacije te ponašanja igrača u igri

13 godina
neaktivan

Evo jos malo klipica {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 14:29 (Zoki Mpek).

4 2 hvala 1
16 godina

Zašt su toliko ubrzali protok lopte?! 

12 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Evo jos malo klipica {#}

na trenutke mi djeluje ko da gledam na tv-u, predobro. Ima sitnih greškica ali ok, vjerojatno je to zbog težine na kojoj se igra jer neke lopte prolaze kroz obranu ko da obrana ne postoji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 15:02 (drasterp).
15 godina

Dosta zanimljivo izgleda.. fifa je po meni i dalje bolja... al ovo uopce nije lose.. i dalo bi se igrat malo promjeniti vrstu nogometa :) zanima me samo taj MLO kakav je to mod jel slicno futu? i koliko vremenski treba da se skupi odlicna ekipa? i preko kojih servera ce se igrat pes? steam / origin ?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
6 3 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Dosta zanimljivo izgleda.. fifa je po meni i dalje bolja... al ovo uopce nije lose.. i dalo bi se igrat malo promjeniti vrstu nogometa :) zanima me samo taj MLO kakav je to mod jel slicno futu? i koliko vremenski treba da se skupi odlicna ekipa? i preko kojih servera ce se igrat pes? steam / origin ?

Preko origina sigurno neće..

14 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Preko origina sigurno neće..

Hvala bogu da neće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Evo jos malo klipica {#}

Još malo demo, plejka nabavljena {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 17:34 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
ak75 kaže...

pes = pinball

u fifi sigurnu.

izmedju gola1 i gola2 dodjes ko Bolt na 100m.

u pesu te uvijek nesto sprijeci.

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ti onda nećeš igrat na PC-u?

17 godina
themilition kaže...

Tko te može spriječiti kad smo vidjeli da igrači prolaze kroz igrače?

12 godina
neaktivan
themilition kaže...
ak75 kaže...

pes = pinball

u fifi sigurnu.

izmedju gola1 i gola2 dodjes ko Bolt na 100m.

Ajde sad te barem kiša neće spriječavati,  sad ćeš i ti do gola,  bar jednom,  ako ne onda sve u kur*ac.

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Tko te može spriječiti kad smo vidjeli da igrači prolaze kroz igrače?

Koji si ti kompleksaš, pa kako ti nije dosadilo više? To nije konačna verzija igre..

Ja sam na tvojoj fifi gledao u situaciji za gol kako 7 igrača pada jedan preko drugoga, dok ovi s poda skakuću i udovi im propadaju kroz tlo. Impact engine je užas i katastrofa opća, pa što sad? Dosadan si, imaš 160 godina odrasti više..

Live and let live.
17 godina
Schweini7 kaže...

Nisi samo njemu nego si svima u  temi..

Vidim neki novi post u temi, ponadam se, možda iazšao demo, i kad ono movie nekaj trkelja opet o fifi...

Hvala ti iz dana u dan na divnim informacijama o tebi, tvojoj i fifi općenito, al svati, NE ZANIMA TO NIKOGA!!!

Isprika normalnima unutar teme na {#}

Lupetaš bez veze... ja nisam niti jednom ovdje potegnuo temu fife.  Zašto lažeš?  Cecenac je potegnuo off topic a  ja sam mu samo odgovorio pošto se direktno u spamu obratio meni.  Kaj je sad tu čudno?  Zašto imate potrebu samnom komunicirati a onda se žalite na off topic?  Pogledaj zadnje dvije stranice i vidi tko prvi poteže fifu i zašto? I za kraj, svaki ljubitelj pesa zna kad izlazi demo pa mi nije jasno čemu se ti nadaš? Očito si s pesom na vi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 18:48 (movie).
Moj PC  
2 9 hvala 0
13 godina
protjeran

jedno je sigurno,a to je da ce vis efifa igraca uzet pes nego obrnuto.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ti onda nećeš igrat na PC-u?

Igrat cu naravno, posudio ps3 radi dema samo :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
moderator
Za svaki sljedeći offtopic dijelimo kartone,a post brišemo.

Možete i prijaviti ako vidite da netko trola.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 8
14 godina
themilition kaže...

jedno je sigurno,a to je da ce vis efifa igraca uzet pes nego obrnuto.

Ali ne iz razloga koji insinuiraš nego zato jer su skoro svi već prije prešli na FIFU.

EDIT: Oj Pirat, fino banaj moviea dok ne izađu obje igre i riješio si si 80% spama.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 21:08 (Hexfire).
13 godina
neaktivan

Ovo je predobro, ali jednostavno predobro, a stari je kod. \{#}

4 3 hvala 1
16 godina

Mene jedino smetaju te prevelike majce drugo mi izgleda čisto okej i jedva čekam da zaigram :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zoki Mpek kaže...

Ovo je predobro, ali jednostavno predobro, a stari je kod. \{#}

Na trenutke mi izgleda loše, braniči ko da nisi uopće fokusirani na loptu i nemaju težnje prema njoj. Međutim, moram priznati da je na trenutke super izgleda. btw. 0:57 wtf? 

13 godina
neaktivan
ovo je savuvaj boze,jel se onako radi ronaldo chop ,ovaj ronaldo chop je skroz retardiran,drugo nisam znao da je ribery casper njegova ruka prolazi kroz telo igraca i prolazi ne ometano a imao je igraca na ledjima,krajnje debilizmu....iskreno imam osecaj da je konami radio neki japanci sve te pokrete izvodjenja driblinga....ko neki retardi za neke tipa bicikla ok ali ronaldo chop ili okret sa loptom ko da je balerina....nema onu tezinu da zgazi i da povuce tu loptu nego ko da leti sa njom.......
12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
ovo je savuvaj boze,jel se onako radi ronaldo chop ,ovaj ronaldo chop je skroz retardiran,drugo nisam znao da je ribery casper njegova ruka prolazi kroz telo igraca i prolazi ne ometano a imao je igraca na ledjima,krajnje debilizmu....iskreno imam osecaj da je konami radio neki japanci sve te pokrete izvodjenja driblinga....ko neki retardi za neke tipa bicikla ok ali ronaldo chop ili okret sa loptom ko da je balerina....nema onu tezinu da zgazi i da povuce tu loptu nego ko da leti sa njom.......

pise ti gore da je stari kod, a sto se tice prolazenja ruke kroz tijelo, pa bolje da i prođe kroz tijelo nego da bude kao kad je fifa uvela impact engine pa su od udarca rukom igraci letjeli 2 metra po zraku i jedni preko drugih padali.. a obrambeni normalno da su debilni, pa nece na top tezini ici izvoditi ove trikove, normalno da ce lakse uspijeti na laskoj tezini tj. s glupljim obrambenim.. 

14 godina

Meni to fora izgleda, ali interakcija među igračima je ponekad neuvjerljiva.

I btw, taj argument "to je stari kod" postaje pomalo dosadan. Samo zato jer je to stari kod ne znači da će novi biti išta bolji.

Moj PC  
2 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice