Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 782.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
movie kaže...
barcafan12 kaže...

Daleko od toga da ja ne zelim,nego sam rekao da uz ove ostale obveze jednostavno ne mogu...normalno ak ulete neke pare sa strane da bi se pocastio s igrom...a kolko bi para onda trebalo da kupujem svaku igru koja mi se svidi,ionako ne igram nista osim pesa,i ako bi kupovao ista to bi bio upravo pes,al da se sad ne ponavljam nisam u stanju i to je to...cijenim vas sto ste se odrekli tih 300 kn i platili si igru i ako ste ljuti zato jer  vam se ne svida,al onda nema svrhe da nama to govorite,sami ste birali

Ja ti godišnje kupim dvije igre. PES i FIFU.  I to je to... Za druge igre nema smisla davati novce kad uglavnom igram samo te dvije igre...

A kak bi bilo da kupiš samo FIFU i ostaviš nas tu na miru?

15 godina

evo pošto je ovo postao topic o prepucavanju tko je bolji fifa il pes a ja imam jedno pitanje i možda je ovo već pitanje postavljeno i razjašnjeno al nemam volje čitat kad vidim sama prepucavanja al nadam da ce netko iz mase uspit odgovorit :)

imam problema kad igram online igrica mi počme malo štekat kad sam pred suparničim golom a to se i dešava kad se odvija napad pred mojim i jako je iritanto, pa me zanim dal ima tko takvi problem dali je to možda do patcha koji sam instalirao (pes edit 1.2) a sto je najgore skužio sam i da mi i kad igram oflajn zna zatrokirat :(

eto toliko :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

evo pošto je ovo postao topic o prepucavanju tko je bolji fifa il pes a ja imam jedno pitanje i možda je ovo već pitanje postavljeno i razjašnjeno al nemam volje čitat kad vidim sama prepucavanja al nadam da ce netko iz mase uspit odgovorit :)

imam problema kad igram online igrica mi počme malo štekat kad sam pred suparničim golom a to se i dešava kad se odvija napad pred mojim i jako je iritanto, pa me zanim dal ima tko takvi problem dali je to možda do patcha koji sam instalirao (pes edit 1.2) a sto je najgore skužio sam i da mi i kad igram oflajn zna zatrokirat :(

Neznam kakvu konfu imaš, al se sječam da je meni tako bilo u offline-u, u pesu 4, 5 i 6 kad sam imao ge force mx-440.

Tak da je moguće da ti komp(grafa) preslaba. Probaj smanjiti one detalje u setingsima. Eto možda pomogne.

Meni zna zezati, al to je zato jer na neki način grafa podcjenjuje igru i ne želi non stop raditi na max taktovima, nego se spušta na one za 2D.

16 godina
neaktivan

Pitao sam već nekoliko puta i nitko ne želi odgovorit?!Kako to da se ne može igrati španjolska,francuska,talijanska,itd. liga?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

The hell?! Zašto mi izlazi iz igre u meniju gdje biram lopte, dresove, teren i postavu mijenjam?!

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma mozemo se svadjati ovako dan i noc bezze,svako igra sta mu pase i gotovo,meni vise pase PES i igracu ga vjerovatno uvijek..

FIFA mi se nikad nije svidjala sto se tice kao prvo grafike i kao drugo gameplaya, samo dajem veliki plus FIFI i to mi se svidja jer ima veoma puno klubova,svi su licencirani,imaju prave slike igraca, ima dosta boljih opcija po meni,Training mode mi je premocan itd...

Kad bi bili pametni pa to jos dodali u PES-u pojeli bi fifu!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 19:53 (picija21).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
protjeran

fun faktor je najbitniji u tom slucakju pes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>fifa

Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Pa kad nitko od vas ne želi kupiti pesa bar onda da ga ja kupim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 21:29 (movie).
15 godina
neaktivan

Ja sam ga kupio.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Pa kad nitko od vas ne želi kupiti pesa bar onda da ga ja kupim...

Svaka čast.

16 godina
neaktivan

Pitao sam već nekoliko puta i nitko ne želi odgovorit?!Kako to da se ne može igrati španjolska,francuska,talijanska,itd. liga?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Nezna se, Konami je valjda to izbacio iz Pesa. Igraj Master ligu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
karlek10 kaže...
zaki23 kaže...

Neznam kakvu konfu imaš, al se sječam da je meni tako bilo u offline-u, u pesu 4, 5 i 6 kad sam imao ge force mx-440.

Tak da je moguće da ti komp(grafa) preslaba. Probaj smanjiti one detalje u setingsima. Eto možda pomogne.

Meni zna zezati, al to je zato jer na neki način grafa podcjenjuje igru i ne želi non stop raditi na max taktovima, nego se spušta na one za 2D.

ma sumnjam da je grafa slaba jer imam radeonku 5770 a i u specifikacijama mi piše da je sve good :/

17 godina
Tommy_123 kaže...

Ja sam ga kupio.

Za tebe znam... jedan od rijetkih.  Cijenim to..

13 godina
neaktivan

MLO je katastrofa, puno iskompleksiranih idiota koji vjerojatno imaju quratz veličine zrna, svaki od njih sve moguće igrače sa SM kartom, DC redovito rade, slobodne udarce im izvodi komp gdje 99% šuteva ide u gol...više uopće nije zabavno igrati, par puta sam skoro razbio joystick radi tih debila, volio bih rado da ih konami bana al se to neće dogoditi, jer će govna napravit novi acc i isto raditi...najviše čitera ima iz italije, mislim i inaće su talijani iskompleksirani, sad još kad i gube i užas...

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jos nisu popravili online competition,pa sta rade toliko koji ku*ac... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HDesignz kaže...

MLO je katastrofa, puno iskompleksiranih idiota koji vjerojatno imaju quratz veličine zrna, svaki od njih sve moguće igrače sa SM kartom, DC redovito rade, slobodne udarce im izvodi komp gdje 99% šuteva ide u gol...više uopće nije zabavno igrati, par puta sam skoro razbio joystick radi tih debila, volio bih rado da ih konami bana al se to neće dogoditi, jer će govna napravit novi acc i isto raditi...najviše čitera ima iz italije, mislim i inaće su talijani iskompleksirani, sad još kad i gube i užas...

pa zar i nogomet hakiraju,boze oslobodi.

13 godina
neaktivan
Navedite mi 10 razloga zasto da kupim PES 13???????
15 godina
Mislio sam kupit igru al vidim da je situacija s MLO ista kao prosle godine... zbog glupih cheatera nemkze se normalno igrat i prrvise se.zivciram
13 godina
neaktivan

1.Zabava

2.Online 1v1

3.Master liga

4.Master liga online

5.Pesedit patchevi

6.NOGOMET!

7.Mozes igrati sa frendovima

8.Odlicna grafika

9.Realizam

10.Novi potezi i driblinzi 

{#}

Love is in the air :)
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

1.Zabava

2.Online 1v1

3.Master liga

4.Master liga online

5.Pesedit patchevi

6.NOGOMET!

7.Mozes igrati sa frendovima

8.Odlicna grafika

9.Realizam

10.Novi potezi i driblinzi 

{#}

+

nema flipera:)

nemaju igrači turbo u guzici:)

osjete se taktičke promjene koje zadaš, laka promjena pozicije igrača :)

maštovitost u izradi akcija i golova:)

možeš pobjediti i ako nemaš najbrže igrače:)

malo se teže skupljaju najbolji igrači, nema poklona:)

...

volim i fifu i pes, ali pes trenutno igram više:)

još kad prekosutra slože novi patch... uh mislim da bude još bolje.

13 godina
neaktivan
themilition kaže...
HDesignz kaže...

pa zar i nogomet hakiraju,boze oslobodi.

da da..i hebeni nogomet hackaju nisu normalni, shvaćam za one koji imaju slabu konekciju pa mi odmah na početku bude onaj vidljiv znak za loša veza pa ako pukne pukne..no čovječe kad igraš cijeli tkemu i igra leti i odjednom počne štekat i ti izgubiš, pa poludit i ubit takve ljude, ne vidim smisao varanja...

13 godina
neaktivan
Kako mislim hknu fudbal,mislim malo mi je to nenormalno da ima i toga,covece to je zabava kao i u stvarnom zivotu,pa kao i svaka druga igrica,ili drugi sport osim fudbala.O Boze,dal je moguce??? to mi je nekeko jadno sa njhove strane znaci da su curice u dusi???
16 godina
Red_Star_Forever kaže...

1.Možeš se falit prijateljima da imaš PES

2.Možeš ga poklonit malom susedu za rođendan

3.Možeš kutiju stavit da ti bude pod nogom od stola koji se klima

4. Isto ko i 3. samo možeš umjesto kutije DVD iskoristit ako treba tanji podložak

5.Možeš kutiju iskoristit za neki 2.  DVD koji ti je važniji a nema kutije

6. DVD je zbog refleksije također koristan za tjeranje ptica od raznog zrelog voća (tipa grožđe)

7.Možeš ga bacit i bacanje snimat kamerom i reći da je PES g**o

8.Naučit češ otvaranje portova na routeru jer će ti vjerojatno trebat za online igru

9.Možeš ga instalirat i bez da ga skidaš s neta

10. Možeš i odigrat pokoju tekmu

13 godina
neaktivan
plavi08 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

1.Možeš se falit prijateljima da imaš PES

2.Možeš ga poklonit malom susedu za rođendan

3.Možeš kutiju stavit da ti bude pod nogom od stola koji se klima

4. Isto ko i 3. samo možeš umjesto kutije DVD iskoristit ako treba tanji podložak

5.Možeš kutiju iskoristit za neki 2.  DVD koji ti je važniji a nema kutije

6. DVD je zbog refleksije također koristan za tjeranje ptica od raznog zrelog voća (tipa grožđe)

7.Možeš ga bacit i bacanje snimat kamerom i reći da je PES g**o

8.Naučit češ otvaranje portova na routeru jer će ti vjerojatno trebat za online igru

9.Možeš ga instalirat i bez da ga skidaš s neta

10. Možeš i odigrat pokoju tekmu

Ih, sto smo pametni, zablokirao si forum, inteligencijo!{#}

15 godina
neaktivan

Zašto igrači u Pesu ne znaju normalno vodit loptu već ju gurkaju, oće izać kakvi patch za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

1. Ne odlični već fantastični golmani

2. Nevjerojatne animacije golmana, zabava za cijelu obitelj

3. Mogućnost fantastićnih golova s 30 i više metara

4. Mogućnost poraza gotovo nikakva

5. Nema gotovo niti jedne lige petice tako da ne moraš gubiti vrijeme na njih

6. Izvrsna grafika i jednostavan engine koji radi bez problema na starim pentiumima pošto je izašao zajedno s njim na tržište

7. Ovo je igra koja daje nov smisao riječi realizam

8. Možeš igrati s frendovima jer gotovo niti jednu igru ne možeš igrati s frendovima. Zato mi je ova opcija u meniu igre jako dobra i pametna

9. Zabava, to je danas jako bitno jer druge igre ne znaju što ta riječ znači. Ona je privilegij pesa

10. Možeš igrati online 1v1 što je nepoznato u svijetu online igranja

11. Malo se teže skupljaju najbolji igrači, pogotovo ako nemaš novca. Nitko neće doći džabe. Nema poklona, oni od golmana se ne računaju jer je to zaštitni znak pesa

12. Igrači nemaju turbo u guzici, samo kolac pa malo otežano trče ali zato priodonosi realnijem gameplayu

13. Nema flipera jer igra je jedan cijeli fliper

14. Maštovitost u izradi akcija i zabijanju golova kao i u svakoj igri koju znaš igrati, ako ne znaš zaboravi...

15. Nećeš vjerovati ali osjete se taktičke promjene kao i u svakoj meni poznatoj igri i plus toga ako imaš meni možeš lako napraviti zamijenu pozicije igrača. Ova mogućnost mi je bila šokantna. Nevjerojatno da i tog ima u igri

volim fifu i pes ali zbog svega nabrojanog trenutno više igram fifu... {#}

13 godina
neaktivan

I mogu da zakljcuim da je PEs postao treca igrica po redu koju ne igram,non stop,vec kada hocu da odigram Copa LIbertadores,jer mi se djasvi atmosfera tokom igre i nista vise.

KOji novi driblinzi?da nisu oni drblam samog sebe,ili dribling koji se zove sta to radis pasce.Fliper je tu odavno prisutan,drugo animacije sta to bese u pes-u.Trece nek mi neko sut objasni sta je to,probao sam u skolskom dvoristu malo pre pa ne izgleda mi u pesu kao u skolskom,nekako lopta pravilnije putuje i ostrije kada je ja sutnem punom,nego recimo kristina u pes-u i mogu da kazem da bolje sutiram od njega :),jer to u pes-u nema veze sa zivotom.Snimicu drblinge svoje pa vam pokazati koliko su retardirano uradjeni u pes-u u odnosu kako ja izvodim.

Ljudi hvala na nekoliko postova na slatkom smejanju,koliko lazi na jednom mestu i foliranja to nece izaci na najbolje!!!!!!!!!!!

Izvini te!!!

Toliko od mene na ovoj temi pesa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 13:57 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
I mogu da zakljcuim da je PEs postao treca igrica po redu koju ne igram,non sttop,vec kada hovu da odigram Copa LIbertadores,jer mi se djasvi atmosfera tokom igre i nista vise.

KOji novi driblinzi?da nisu oni drbilam samom sebe,ili dribling koji se zove sta to radis pasce.Fliper je tu odavno prisutan,drugoanimacije sta to bese u pes-u.Trece nek mi jneko objasni sta je to,probao sam u skolskom dvoristu malo pre pa ne izgleda mi u pesu kao u skolskom,nekako lopta pravilnije putuje i ostrije kada je ja sutnem punom,nego recimo kristina u pes-u i mogu da kazem da bolje sutiram od njega :),jer to u pes-u nema veze sa zivotom.Snimicu drblinge svoje pa vam pokazati koliko su retardirano uradjeni u pes-u u odnosu kako ja izvodim.

Ljudi hvala na nekoliko postova na slatkom smejanju,koliko lazi na jednom mestu i foliranja to nece izaci na najbolje!!!!!!!!!!!

Izvini te!!!

Ne svida ti se Pes...pa sta radis onda ovdje...odi drugdje i truj,niko te ne tjera da ga igras al nemoras ni sr*t bezveze

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

1. Ne odlični već fantastični golmani

2. Nevjerojatne animacije golmana, zabava za cijelu obitelj

3. Mogućnost fantastićnih golova s 30 i više metara

4. Mogućnost poraza gotovo nikakva{#}

5. Nema gotovo niti jedne lige petice tako da ne moraš gubiti vrijeme na njih

6. Izvrsna grafika i jednostavan engine koji radi bez problema na starim pentiumima pošto je izašao zajedno s njim na tržište

7. Ovo je igra koja daje nov smisao riječi realizam

8. Možeš igrati s frendovima jer gotovo niti jednu igru ne možeš igrati s frendovima. Zato mi je ova opcija u meniu igre jako dobra i pametna

9. Zabava, to je danas jako bitno jer druge igre ne znaju što ta riječ znači. Ona je privilegij pesa

10. Možeš igrati online 1v1 što je nepoznato u svijetu online igranja

11. Malo se teže skupljaju najbolji igrači, pogotovo ako nemaš novca. Nitko neće doći džabe. Nema poklona, oni od golmana se ne računaju jer je to zaštitni znak pesa

12. Igrači nemaju turbo u guzici, samo kolac pa malo otežano trče ali zato priodonosi realnijem gameplayu

13. Nema flipera jer igra je jedan cijeli fliper

14. Maštovitost u izradi akcija i zabijanju golova kao i u svakoj igri koju znaš igrati, ako ne znaš zaboravi...

15. Nećeš vjerovati ali osjete se taktičke promjene kao i u svakoj meni poznatoj igri i plus toga ako imaš meni možeš lako napraviti zamijenu pozicije igrača. Ova mogućnost mi je bila šokantna. Nevjerojatno da i tog ima u igri

volim fifu i pes ali zbog svega nabrojanog trenutno više igram fifu... {#}

Broajo sam do 10, da ce smarac ,,movie'' da se pojavi, javio si se vec u drugoj sekundi, znaci DVOJKA SA OVE TEME!!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice