Pretezak PES 2009

poruka: 13
|
čitano: 3.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć!!!!!!!! Očajan!!!!!!!!!!!

igraj,,vježbaj,,na amater,,hehehehh, ak ti to ne pomogne onda neznaš igrat pesa

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoć!!!!!!!! Očajan!!!!!!!!!!!

Ajmo, sjedaj za kompjuter i odigraj bar 48h u komadu da se mal izvježbaš... Nema ništa bez prakse... Smijeh

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tu ti majstore nema pomoci jednostavno moras provest sate i sate uz PES.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FireRaven kaže...

Pomoć, ljudi pomoćPlač!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igram PES 2009 na Regular težini i gubimViče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovo je peticija za pomoć igračima početnicima!!!! Ali ja nisam početnikViče!!!!!!!!!!!!! Igram pes već 6 godina... I ovaj jeb*** kompjuter me zeza i neda da pobjedimViče. Dajte ljudi neki prohod, savjet, trik. Bilo što samo dajte pomognite nama početnicimaPlač!!! Čak me i moj brat koji ne igra PES pobjedio... Koja sramota... Joooooooooooooooooooooooooj...Plač Molim vas smilujte se i pomognite!Plač Ako dobijem dobar odgovor dajem nagradu.

Srdačno, Andrija.

Ma pitaj tog na slici sto ti je mozda ti on pomogne , cini mi se neki carobnjak.
AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kada sam pročitao naslov mislio sam da je nešto ozbijno. Dakle ako igraš 6 godina intenzivno PES ne shvaćam kako ga onda ne znaš igrati? Pa bar su u PESU kontrole jednostavne i nepromjenjive. Preostaje ti samo da igraš, igraš i igraš jer nitko nije iz prve naučio igrati. Sretno!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da je problem sto je ovaj PES sporiji ili da se bolje izrazim realniji, pa ne mozes uzeti jednog igraca da je ne znam kako dobar i predriblat sve ostale ... malo vise dodave i kombinatorike, pa ces vidit da moze ...

Evo imam i ja jedno pitanje, posto nisam neki iskusni pesovac, kako zabiti gol iz slobodnog ???

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2008 0:36 (Maximus).
17 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Pretpostavljam da je problem sto je ovaj PES sporiji ili da se bolje izrazim realniji, pa ne mozes uzeti jednog igraca da je ne znam kako dobar i predriblat sve ostale ... malo vise dodave i kombinatorike, pa ces vidit da moze ...

Evo imam i ja jedno pitanje, posto nisam neki iskusni pesovac, kako zabiti gol iz slobodnog ???

Nabijes loptu da ide u raslje.
Ma salim se, isto vjezbom....
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Pretezak PES 2009

Kao početnik, prvo napravi sljedeće:

Postavi formaciju 5:4:1 ili 4:5:1.

Igraj isključivo kratske pasove i lagano prema naprijed-samo nemoj bezveze gubiti loptu!

I, naravno, nemoj odma na Proffesional ili Top Player.

Slobodnjaci zavise o udaljenosti-ako je 23-24m pa na manje, onda imaj power-up bar nedgje do polovice i movement prema natrag.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pretezak PES 2009

Sve je stvar taktike, kombinatorike i strpljenja.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pretezak PES 2009

Znam ja koji je ovdje problem. On je dosad sve PES-ove igrao na bigineer!A sada odjednom skocio na regular!!!

Ja bih ti preporucio da tjedan-dva igras na top player, dva-tri sata na dan, pa nakon dva tjedna igranja na top playeru se prebaci na regular!!!!!!!!! Vjeruj mi to je moja taktika i sada na top player pobjedujem 5-6 nula!! Imam preeko dvadeset suteva na gol a poluvrijme mi traje 5 min. Probaj, pa ako vidis kakve rezultate javi. i ako bude rezultata (spomenuo si neku nagradu) paaaaaaa...........JA BIH VOLIO DOBITI TO............. hahaha

CR7!!! RBK!!! I`m what I am!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pretezak PES 2009

Slušaj šta ti ljudi govore praksa, praksa, praksa i malo znanja iz pravog svijeta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FireRaven kaže...

Pomoć, ljudi pomoćPlač!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igram PES 2009 na Regular težini i gubimViče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovo je peticija za pomoć igračima početnicima!!!! Ali ja nisam početnikViče!!!!!!!!!!!!! Igram pes već 6 godina... I ovaj jeb*** kompjuter me zeza i neda da pobjedimViče. Dajte ljudi neki prohod, savjet, trik. Bilo što samo dajte pomognite nama početnicimaPlač!!! Čak me i moj brat koji ne igra PES pobjedio... Koja sramota... Joooooooooooooooooooooooooj...Plač Molim vas smilujte se i pomognite!Plač Ako dobijem dobar odgovor dajem nagradu.

Srdačno, Andrija.

ma šta bi bio pretežak. ja derem protivnika na top player. vježvaj. igraj Free trening. itd.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2008 21:10 (sauron_15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pretezak PES 2009

Evo ja igram PES 2009 kojih tjedan dana i mislim da nije baš tako težak. Na top player većinom pobjeđujem, a btw igrao sam sve PES-ove od trojke (sve na najtežoj razini). Jest da je 2009 teži od prethodnih, ali... Naime, u 2009 treba dosta više kombinatorike, pravovremenih paseva itd. Treba se više pazit da se ne izgubi lopta jer češće padaju brze kontre. A što se tiče slobodnjaka, treba tu dosta prakse :) Moja su iskustva sljedeća: Za veliku većinu udaljenosti od gola treba pucati sa "pol" snage (ona "crta" na dnu ekrana, neznam kak da se stručno izrazim...). A onda fina kontrola sa tipkama "strelica naprijed" za jači šut (udarci ~28 m), zatim bez dodatnih podešavanja (~22-25m) ili sa slabijim šutom (<21m). Naravno, može se još finije podesit sa tipkama za pass i through pass, mislim da su te (ima napisano točno u popisu udaraca i poteza). Pa ovisi i o igraču, naravno (njegova jačina udarca, felš...). K'o što rekoh, praksa :D
Tolko od mene zasad. Znam da sam malo razvuko odgovor al nadam se da sam nekom pomogo ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice