Poz svima. Zanima me postoji li neka igra slična The Witcher ili Assassins Creed tako nešta da nema puno fantastike nego treće lice, mač, luk, strijele itd. moze i mmorpg isto. Možda kao LoTR. Znaci klasična stara vremena. Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj recimo Thief serijal. Grafika je malo zastarjela već za današnje pojmove ali igre su legenda (pogotovo jedinica i dvojka).
kakve veze ima ta tema sa ovim ssta covjek pita btw.. tamo ljudi samo strategije nabacuju..
korisnik je pito jako dobro pianje i ja iskreno nemogu naci slicnu igru a da nema fantastike te da se odvija u povijesti..
Kao prvo, mogao je pitati u onoj temi, ali kad ju je već otvorio trebao je napisati deskriptivniji naslov.
Probaj recimo Thief serijal. Grafika je malo zastarjela već za današnje pojmove ali igre su legenda (pogotovo jedinica i dvojka).
Nema li Thief elemente fantastike? Koliko se sjećam, borio sam se protiv kostura u toj igri
.
Stavio sam ovu temu zbog toga što ne želim strategiju nego ono što je gore navedeno. Što se tiče te fantastike može je naravno biti, ali ne pretjerano.
Mount&Blade
Mount&Blade
Hahahahaha hvala na trudu...igrao sam ovo jednom i zadnji put xD. Ovo je vjerojatno igra koja je nastala 1993. godine BD.....(BD= Before Dinosaurs)
Probaj Gothic 3 ili arcania a gothic tale ja san uzivao u tim igrama probaj i ti