PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.538.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
sudy_freak kaže...

PC servers are down in all regions. We are investigating the cause. We greatly appreciate your patience and apologize for the inconvenience.

A za sve ostalo tu je sudy!

11 godina
TomoR kaže...

A za sve ostalo tu je sudy!

Hahahha...bas sam mislio malopren to napisat. 

Origin_Steam: hrka11
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Bluehole upravo sad

BF3 [G] Pamark

11 0 hvala 0
17 godina

Neki streameri navodno uspijevaju matchmaking napraviti na korejskim (azijskim?) serverima.

Npr. p4wnyhof upravo igra.

EDIT:

Neka ekipa igra i na OCE serverima...

EDIT 2:

Neki tvrde da je i EU opet proradio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 14:43 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

A normalno je to,veliak je navala pošto je 1.0 vani...

Ako i blizzard poklekne na svakom releasu bude i bhole

16 godina

ide ravno u Miramar ://

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Znači ja ovo dobijem.

A nema nikakav update na steamu.

Googlam sad malo da vidim dal ima rješenja

EDIT:

Resetiro steam par puta i sad šljaka.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 16:38 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Da li ikome stoji na onome screenu sa travom i autom pri ulasku u igru i kada zavrsi mech isto tako dugo treba kao da imam wooden PC

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ista stvar, igra na ssd-u .... i treba po 4-5min da učita ...

17 godina

Da onda je to do njih katastrofa jbt led 5 dana polude ovi drugikoji me cekaju

16 godina
same shit...isto ssd...
battletag:MasnaKrvavic#2275
7 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Zdunaho kaže...

Pozdrav, pitanje:

pokušao sam naći tu na forumu ali ne polazi mi za rukom.. Promjena "ADS" načina nišanjenja sa default postavke "Toggle" na "Hold", tako da mi dok držim desni gumb miša nišani kroz nišan (ne "sa ramena"), a ne kao što je na defaultu (da moram samo kliknuti desni klik pa nišani kroz nišan dok ga opet ne kliknem). Uglavnom, pokušao sam promijeniti tu postavku kroz Notepad tako da sam promijenio postavku InputADS sa toggle na hold, međutim, kada uđem u igricu, kao da nisam ništa promijenio.. Ne znam da li je netko imao sličan problem?

Moraš staviti read-only, ali na test severu je sad moguće promijeniti tu postavku i kroz in-game postavke. Ne moraš više u notepadu editirati GameUserSettings

Ne znam da li sam retardiran ali nikako ne mogu promijeniti ovo.. Znači vratio sam sve na default, u igri promijenio ads na hold, aim na toggle i ništa se ne događa. Pokušao sam i promijeniti totalno tipke (tipa staviti aim na E, a ads na desnu tipku miša) - ništa.. Sve druge kontrole mogu normalno mijenjati ali što god namjestim za ovo nišanjenje uvijek ostane na defaultu..

14 godina

Igra radi bolje nego prije patcha...framerate je stabilniji ali i dalje je prisutan rubberbanding (pogotovo na početku runde) i desync i dalje zna biti katastofalan (pogotovo sad se vidi kad možeš killcam pogledati).

Jučer kolega skine lika i čuje drugogo koji mu se penjao po stepenicama. Drmne ga u leđa i lik se okrene i spusti ga sa 2 metka. Naravno na killcamu potpuno drugačija stvar.

Igra je interesantna, nova mapa je meni puno kvalitetnije i "pametnije" napravljena ali opet podbacuje u osnovnim elementima a to je napucavanje. Uzalud im loot manija, skinovi, puške, mape, mehanika i korekcije i balans balistike i oružja ako je igra desinhronizirana.

Ako im je ovo stvarno final build kojim će izaći iz alpha/EA faze...onda nije dobro jer očito bolje nemože.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

PUBG MYTH BUSTERS #5: Are female players harder to hit? Does airdrops 
predict the next circle?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

4-5 su me jučer roknuli i od toga jednom regularno kad se lik skempo na krovu i upucao me na otvorenom.

Ostalo su bile bliske borbe, a ja sam u njima u podređenom položaju jer sam barem sekundu iza njih.

Kao što je Dado gore napisao... na katu sam i čujem tipa kako ispod mene vršlja po kući.

Došuljam se do stepenica, prebacim na šotgan i čekam ga.

Lik dolazi na stepenice ja mu opalim metak u leđa, čujem dva hica i padnem mrtav.

Nisam niti uspio drugi metak opalit, a lik se nije niti okrenuo.

Gledam killcam lik ide po stepkama i kad je bio na pola se okrene i ide unatraške i upuca me dvaput.

Ja taj njegov okret nisam vidio.

Da nisu oni to uveli peek advantage iz R6, a ja ne znam za taj podatak?

Inače, FPS je stabilan i visok - to je jedino dobro u ovoj igri.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Realno, svaki close combat je lutrija, jer ne znaš tko kome više desynca.

Borbe na 20+ metara su koliko toliko OK.

A ovo čekanje na stepenicama, znam. Meni tako uletava ekipa, ja ih čekam, vidim im samo glavu, satrem 10 metaka iz UMP-a u njihovu glavu, ja padnem mrtav kao od jednog metka a full lvl 3... Dogodilo se češće, na žalost.

Nešto su spominjali da će uvesti ping limit na servere, baš me zanima da li bi onda bilo bolje.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Jučer sam isprobao 1.0 verziju i odmah dobio novu mapu na prvom gejmu. Ne znaš tko je više desyncao kad smo skočili nas 30 na isto mjesto... prvih 5 minuta smo se svi samo teleportirali naprijed natrag - uzeo winchesterku nakon trčanja u krug tih 5min i pobio dvoje na blef, poginuo i završio za taj dan

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Realno, svaki close combat je lutrija, jer ne znaš tko kome više desynca.

Borbe na 20+ metara su koliko toliko OK.

A ovo čekanje na stepenicama, znam. Meni tako uletava ekipa, ja ih čekam, vidim im samo glavu, satrem 10 metaka iz UMP-a u njihovu glavu, ja padnem mrtav kao od jednog metka a full lvl 3... Dogodilo se češće, na žalost.

Nešto su spominjali da će uvesti ping limit na servere, baš me zanima da li bi onda bilo bolje.

Zato uzi sa extended i sprejaš. S obzirom na ROF teško da ti tolko metaka neće prihvatiti.

13 godina

Ma nema pravila. Nekad s lvl 3 vestom popijem jedan metak u prsa (sudeć po kill camu) i padam, nekad zaljepim 3 metka Karom u lika on i dalje skače ko srna, hit šoticom u lika kojem viri iza zaklona samo glava s lvl 1 helmom - 0 dmg a nekad riješim squad s 10 metaka iz UMP-a u 15 sekundi i brijem da sam pr0.

Kak veli Tom, lutrija :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

jucer sa mini bez dodataka, spicim lika tri puta vidi se krv al on i dalje ziv. tek krenuli tako da sigurno nije imao sve trojke zastite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pogodim lika dva puta sačmaricom na blizu, nije imao nikakvu robu i vide se baš ono zrna di ga pogode po cijelom tijelu i ništa mu, lagano se okrene i ubije me. Naživcira se odma ajme. Glupo je što je random mapa, stara mi je bolja od nove a mogućnost da je dobiješ je 1 prema 10 i da trza nenormalno na početku, toga prije nije bilo.

Gamer

0 0 hvala 0
16 godina

Btw kill cam ima isti problem kao i spectating... pokazuje da ljudi ciljaju u pod ili nebo umjesto gdje stvarno ciljaju.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Servers are too busy, please try again later.

What a joke....

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Btw kill cam ima isti problem kao i spectating... pokazuje da ljudi ciljaju u pod ili nebo umjesto gdje stvarno ciljaju.

Jep, jučer me jedan roknuo i na kill camu je pucao u pod.

Mene uopće nije bilo na mjestu na kojem sam ustvari bio.

[19xx] 4ntraks
17 godina

Ja to stavim na report pa nek gledaju dal je aimboot ili je njihov bug u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Serveri trokiraju, rubberbanding i nova mapa su mi unistili volju za igrom. Igral sam testni server i nova mapa mi je bila ok. Sad kad je 1.0 tu i par partija odigranih na novoj mapi mi se nikak ne dopada. Pocel budem livat ako je nova mapa ili jednostavno nem igral igru dok ne ponude da si izaberes koju mapu oces igrat.
17 godina

Da 2.5 milja igraca igra trenutno i koma naravno serveri busy i plus trokiraju na pocektu do jaja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma jbt ... na početku partije lik kao da se napil .... 2 koraka naprijed ... 5 natrag ...

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice