PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.538.785
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
neaktivan
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Rocinante2112 kaže...

Nije da na steamu piše COUTNDOWN u satima i minutama kad dolazi,bitno da ljudi jos pitaju kad dolazi <3

Nemaju svi "Store" za homepage u Steam-u.

Welcome my son...
17 godina
neaktivan
Niti pameti...
16 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Nakon ovog današnjeg velikog update-a na testu više mi se igra ne ruši i mogu normalno igrat kao i live. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jbmti sto mrzim kad nas ostane cca desetak, dodem s vozilom na pregledno brdasce s nekom nadstresnicom i ogradom, krug je onako omanji taman ja u sredini, mislim si nigdje zive duse mrtva tisina osluskujem ptičice dosao prvi, mjesto idealno ma najbolji sam velim sam sebi, Trattttta ja mrtav, lik lezi negdje u travi 2m od mene presjeko me na 76 djelova, umro od straha i zivaca😎😂😂krv ti yebem, al igra te tjera dalje...
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
Stjepanj kaže...
Jbmti sto mrzim kad nas ostane cca desetak, dodem s vozilom na pregledno brdasce s nekom nadstresnicom i ogradom, krug je onako omanji taman ja u sredini, mislim si nigdje zive duse mrtva tisina osluskujem ptičice dosao prvi, mjesto idealno ma najbolji sam velim sam sebi, Trattttta ja mrtav, lik lezi negdje u travi 2m od mene presjeko me na 76 djelova, umro od straha i zivaca😎😂😂krv ti yebem, al igra te tjera dalje...

Ali bitno kenjat najprije po igri nema veze sto je nesto najzabavnije sto se releasalo u zadnjih 5 godina

It is always darkest just before the dawn.
16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Sitnooooo .....
Nisam skidal test server, valjda bu neke razlike ...

Btw ... je tko od vas koristil reshade prije patcha???
Da li ima sada potrebe ga stavljati???

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 8:22 (brijalec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
.....al je danas tuzno u klubu playstation hahahahaaaaa..... Al ne zalim ih imaju battlefront 2, lol.....
dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
brijalec kaže...

Sitnooooo .....
1. Nisam skidal test server, valjda bu neke razlike ...

2. Btw ... je tko od vas koristil reshade prije patcha???
Da li ima sada potrebe ga stavljati???

1. Oooo, tebi će onda, ako posljednjih tjedana niisi igrao test servere, biti itekakvih promjena! A najviše će se vjerujem osjetiti na performansama
Do sada je ovo najveća promjena i igra, bze pretjerivanja na pojedinim konfiguracijama radi i do 50% bolje. Znam po ekipi kako mi govori. A krug ljudi s kojima igram je stvarno velik.

2. nisam, ali morat ćeš si različite postavke tweakat jer postavke koje ti vrijede za Erangel (staru mapu) ti sigurno neće odgovarati na Miramaru (novoj mapi) jer će te oči boliti od toliko izraženih boja pijeska i stijena.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
14 godina
Stjepanj kaže...

To i je poanta i čar ove igre.

Prvih 20+ sati ti je užasno iskustvo (ili više ovisno koliko brzo učiš). 
A onda, kako igra ide dalje, skill i iskustvo se gomila, dogodi se upravo ovo što si rekao.

Igra ti postane najzabavnija u posljednjih par godina. Baš i je zato postigla ono što mnogi AAA naslovi nisu i neće.

13 godina
protjeran
mrsmith kaže...
Stjepanj kaže...

Ali bitno kenjat najprije po igri nema veze sto je nesto najzabavnije sto se releasalo u zadnjih 5 godina

Kenjo sam prvo po losim stvarima, ovo gore je jedna od dobrih strana.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
neaktivan
Da ti ne peglas mozda sa marincem i cholom vise manje svako vecer???
Nekako mu nick poznat ...
17 godina

Za one koji možda nisu skidali, patch je 12.6GB (bar meni), pokrenuo prije odlaska na posao.

Ali, očekujem jedan hitni maintenance danas prije nego dođem doma, poučen dosadašnjim iskustvima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Radi dobro nema crashanja and shit?
17 godina
NEW_MAN kaže...
Radi dobro nema crashanja and shit?

Jučer kad sam igrao na testu nije bilo crasheva ali je znalo lagirati do boli. Pa su tipa oko 10 navečer bacili još jedan patch koji je smanjio lag na početku.

Neće biti savršeno, ali mislim da je bolje nego do sad, u svakom slučaju. Općenite performanse su također puno bolje.

Zanima me kako će još optimizirati servere i riješiti se čitera...

17 godina
Koji frejm vise i bolje performanse ili sve isti k?
17 godina
NEW_MAN kaže...
Koji frejm vise i bolje performanse ili sve isti k?

Sa istim postavkama na Erangelu, gdje sam imao 50-120 FPS, sad imam 90-144 FPS.

11 godina
Na najvazniji dan za pc gejmere jos tamo od izlaska world of warcrafta naveci licemjer ovih prostora pridruzio se klubu ljubitelja guzice kim kardashian. Vrijedjao i kenjao po svakom tko je imao imalo pozitivne dojmove o ovoj igri. Sad je plocu promjenio i dobiva high five. Jako ste loseg pamcenja. Ali nit je prvi puta, niti se cudim najgoroj forumaskoj zajednici ovih prostora - licemjerje na najjace!
مرګ ژوبله

3 1 hvala 0
16 godina

Došli i od nvidie driveri za PUBG.

64bitni_EN-US

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/128421/en-us

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
brijalec kaže...
Da ti ne peglas mozda sa marincem i cholom vise manje svako vecer???
Nekako mu nick poznat ...

čim si napisao "sitnooo" pretpostavio sam da gledaš stream.
Je, ja sam Sudy 

13 godina
neaktivan
Hahah ... pa neki dan dok sam bil kod spikerr-@ smo ti cestitali rodjendan ... xxx puta ... 😆😆
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
brijalec kaže...
Hahah ... pa neki dan dok sam bil kod spikerr-@ smo ti cestitali rodjendan ... xxx puta ... 😆😆

HAHAHAHHAHAH!

Spikerr kralj! Pozdravi mi ga puno.
Al zna i on da mi nije rođendan. U 6. mjesecu je ročkas :P
Al dobra fora, svi se nahajpali 

Inače, vi sretnici koji ste doma, jel vam radi pubgić?

16 godina
Super64 kaže...
Na najvazniji dan za pc gejmere jos tamo od izlaska world of warcrafta naveci licemjer ovih prostora pridruzio se klubu ljubitelja guzice kim kardashian. Vrijedjao i kenjao po svakom tko je imao imalo pozitivne dojmove o ovoj igri. Sad je plocu promjenio i dobiva high five. Jako ste loseg pamcenja. Ali nit je prvi puta, niti se cudim najgoroj forumaskoj zajednici ovih prostora - licemjerje na najjace!

Ajde ajde, ne treba bas toliko dramatizirati

It is always darkest just before the dawn.
8 godina
protjeran

Nisam pratio niti jednu igru u razvoju, a zadnjih godina sam ih pratio puno, u kojoj devsi slusaju community kao u PUBG. I ne samo da slusaju nego i dodaju/promjene stvari u igri expresno. Igram igru od izlaska na steam i ovo sto danas igramo je X puta bolje i dotjeranije, a nije bas tako puno vremena proslo. No nadam se da tu nece stati i da ce ovo na neki nacin biti pocetak, a ne kraj price o PUBG!

LETSSSS GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Eye In The Sky
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

Za sada radi okej stavili su sve sa test servera i fps stabilniji bolji pogotov u vecim gradovima serveri i da lje trzaju na pocetku dosta... i to ne znam kada vise budu fixali mislim da moraju bolej uzeti

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 11:44 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jeli se netkome jos događa da ne dobije ove pointse za reward, upravo sam pobjedio 2 matcha i nisam dobio pointove lol

0 0 hvala 0
14 godina
bjong kaže...

jeli se netkome jos događa da ne dobije ove pointse za reward, upravo sam pobjedio 2 matcha i nisam dobio pointove lol

Za sve ostalo, tu je Twitter

11 godina
protjeran

Skinio update najnoviji ali kad kliknem na start matchmaking samo vrti tako beskonacno...

This time next year we&amp;amp;amp;amp;#39;ll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Skinio update najnoviji ali kad kliknem na start matchmaking samo vrti tako beskonacno...

Za sve ostalo, tu je Twitter

14 godina

PC servers are down in all regions. We are investigating the cause. We greatly appreciate your patience and apologize for the inconvenience.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice