PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.529.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Dok je ovakvih ko Propadalo, primjeni hrvatskog jezika nema spasa...

I ne, nije mi žao što je to IZREČENO, pa makar nešto novo POČELO.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
TomoR kaže...

Dok je ovakvih ko Propadalo, primjeni hrvatskog jezika nema spasa...

I ne, nije mi žao što je to IZREČENO, pa makar nešto novo POČELO.

On izgleda kao profesor hrvatskog jezika spram ramboxa...

Freak Show Inc.
17 godina
Najbolje mi je ovo "ali to su ti gladijatori novog doba".
Je ako si beskicmenjak a plafon fizicke aktivnosti je odlazak u kuhinju i na wc.
17 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
Je ako si beskicmenjak a plafon fizicke aktivnosti je odlazak u kuhinju i na wc.

Vi gastarbajteri samo sirite mrznju

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
NEW_MAN kaže...

To je zbog loseg utjecaja televizije i zato jer igram agresivne igre.

EDIT:

Si kupil ili barem isprobal slusalice?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 11:34 (NEW_MAN).
17 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
Friday kaže...
NEW_MAN kaže...

EDIT:

Cekam placu, nema se...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Cekam placu, nema se...

Pa onda ti imaj toliko žena u kući :D

13 godina
Friday kaže...
NEW_MAN kaže...

EDIT:

Cekam placu, nema se...

Evo ti.

Čak ima i gramatičku grešku.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 12:09 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
NEW_MAN kaže...

EDIT:

Cekam placu, nema se...

Evo ti.

Imas duplo bolju graficku od mene sirotinje... Monitor necu ni komentirati. Umjesto da posaljes bocu rakije i paket mljevenog mesa ti se tu sprdas.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Imas duplo bolju graficku od mene sirotinje... Monitor necu ni komentirati. Umjesto da posaljes bocu rakije i paket mljevenog mesa ti se tu sprdas.

On očito jako zadovolji ženu i njene potrebe da mu sve kupi. Možda je CyberDemonVZ zapravo žigolo 

13 godina
Friday kaže...

Evo ti.

Ti samo s lovom koju imaš u novčaniku možeš kupiti mene, moj komp i novu kuću!

A to kaj si lijen ili škrt nema veze s temom. 

I ja jako dobro znam zadovoljiti ženu 

Igraš ti uopće PUBG?

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Igraš ti uopće PUBG?

Ne, jel to onaj chicken dinner?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Igraš ti uopće PUBG?

Točno taj 

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Igraš ti uopće PUBG?

Točno taj 

Ajd kupi mi pa cemo igrati skupa

Freak Show Inc.
16 godina

Daj banajte ove spamere. Tema je igra. Igra i strimeri

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Daj banajte ove spamere. Tema je igra. Igra i strimeri

Zvali su me da spasim temu

Freak Show Inc.
15 godina

Brate ova tema mi se počinje sviđat, postaje toksična ko nekad davno bf3. Davno nema dobre teme za ruganje, a ovo ću morat malo ispratit i izrugat neke stručnjake ovdje.

Bilo bi dobro da se okupi par ovoh gramatičara pa za početak upišu neki tečaj, jer bolno je čitati nepismenost nekih koliko god istinu pisali.

Ali moram priznat jedan debilizam što je donio pubg, djeca sjede doma i gledaju kretena kako se krevelji i igra umjesto da igraju sami.

Jedan moj stariji kolega je uzeo djeci miš i tipkovnicu jer su gledali nekog balkanca kako psuje i igra. Veli e jebm li vam majku, dal ja za to radim da vi gledate druge kako igraju, a ja kupujem igrice. Kakav car, ali da, djeca sjede, i gledaju svoje pubg heroje umjesto da sami postanu svoji heroji.

Ošlo to sve u kurac, ali dobro je, bude još gore. Ubuduće će kuppovat mjesečne pretplate da bi gledali streamove očito..

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Bilo bi dobro da se okupi par ovoh gramatičara pa za početak upišu neki tečaj, jer bolno je čitati nepismenost nekih koliko god istinu pisali.

Taman kad pomislis da ne moze biti gore - stize ivanec...

Freak Show Inc.
12 godina
fila2208 kaže...

Brate ova tema mi se počinje sviđat, postaje toksična ko nekad davno bf3. Davno nema dobre teme za ruganje, a ovo ću morat malo ispratit i izrugat neke stručnjake ovdje.

Ali moram priznat jedan debilizam što je donio pubg, djeca sjede doma i gledaju kretena kako se krevelji i igra umjesto da igraju sami.

Jedan moj stariji kolega je uzeo djeci miš i tipkovnicu jer su gledali nekog balkanca kako psuje i igra. Veli e jebm li vam majku, dal ja za to radim da vi gledate druge kako igraju, a ja kupujem igrice. Kakav car, ali da, djeca sjede, i gledaju svoje pubg heroje umjesto da sami postanu svoji heroji.

Ošlo to sve u kurac, ali dobro je, bude još gore. Ubuduće će kuppovat mjesečne pretplate da bi gledali streamove očito..

imas pravo, ali nekolicina ljudi gleda strimove onda kad idu spavat (cirka ponoc ili 1 sat), onda se uvale u krevet i gledaju prek tableta (ja)...

Battleog - 191silvinjo
14 godina
neaktivan
Petko u Irskoj a kaze nema para, kako je nama u Hrv sa svim ovim nanetima, za jednu jutarnju kavu se nema 😂
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Taman kad pomislis da ne moze biti gore - stize ivanec...

Oh ne, sad će doć neka super fora uzmi pištolj pa se objesi itd 

hahhaajaads kaže...

imas pravo, ali nekolicina ljudi gleda strimove onda kad idu spavat (cirka ponoc ili 1 sat), onda se uvale u krevet i gledaju prek tableta (ja)...

Sve 5, nek gleda tko šta hoće, ali kad legnem u krveet pogledam film seriju pročitam nešto odem spavat, da igram cijeli dan i onda još gledam alterego debila koji se krevelji ispred kamere prije spavanja...nezz

Usostalom ko u 1 ujutro gleda doktor debilrespekta ako se ujutro diže raditi?

Ah da, klinci koji će ionako spavat u školi 

17 godina
odjavljen
Rodić kaže...
Petko u Irskoj a kaze nema para, kako je nama u Hrv sa svim ovim nanetima, za jednu jutarnju kavu se nema 😂

Magarc ko laze...

Freak Show Inc.
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Znaci da idemo igrati nogomet na livadu i da ne gledamo Messija?!

...
11 godina

Nitko nije komentirao danasnji peak na steamu - 1,76 milja igraca. Prek vikenda pucaju 2 milje 100%.

0 0 hvala 0
16 godina

A šta da komentiraju kad igra svaki drugi dan ruši rekorde u tom pogledu.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina

Malo solirao jučer:

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Evil Access kaže...

Znaci da idemo igrati nogomet na livadu i da ne gledamo Messija?!

uspoređuješ najbitniju sporednu stvar na svijetu i messija, sa svojim mesijom disrepsektom

Ali da, uvijek bi rađe s dečkima lomio noge na livadi, kasnije se ubio u alkoholou nego gledao messija kako trči za loptom i svakim korakom zaradi vrijednost mog bubrega.

A ti gledaj messija, i jedi doma čips kokice pij colu i obuci njegov dress da budeš u shemi.

Ja ću obuć dress od babangnjide i lomit ljude po terenu, kasnije ćemo se svi tome skupa smijati. Shvatit ćeš kad narasteš, u redu je.

AmonZero kaže...

A šta da komentiraju kad igra svaki drugi dan ruši rekorde u tom pogledu.

Svaki battleroyale ih sad ruši, fortnite raste brzinom munjevitom jer sad je battle royale in, nije više ni bf ni cod ni fps, već battle royale, ali proći će i to isto kao što su umrli arena shooteri, i ostale manije prošlih vremena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 20:19 (fila2208).
16 godina

Ma fornite ljudi samo isprobavaju i vraćaju se nazad na pubg iako ga već imaju.

Tak je kod mene slučaj i svih ostalih s kim igram pubg.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina

Sviđa mi se što je blueasshole tako bahat da oće tužit epic radi krađe ideje za battle royale, a oni nisu prvi s battle royale igrom.

Bilo bi extra da im epic uzme ut engine ako je ikako moguće, pa im uvali kurčinu, ali sigurno je tu lova u igri pa nemaju interesa.

Ali dobro su ih odradili s konzolama i shippali odmah tamo. Fortnite će bit hit, samo jer je battle royale, zasigurno.

Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Sviđa mi se što je blueasshole tako bahat da oće tužit epic radi krađe ideje za battle royale, a oni nisu prvi s battle royale igrom.

Bilo bi extra da im epic uzme ut engine ako je ikako moguće, pa im uvali kurčinu, ali sigurno je tu lova u igri pa nemaju interesa.

Ali dobro su ih odradili s konzolama i shippali odmah tamo. Fortnite će bit hit, samo jer je battle royale, zasigurno.

Nesiri dezinformacije i jos psujes... nisu oni bahati nego Epic Games je radio "usko" sa Bluehole prilikom izgrade same igre i u beti, kad su vidjeli koliki peak i potencijal ima, napravili su im backstab. Znaci Epic Games je napravio release mode-a Battle Royale za Fortnite koji se bazira na Last Man Standing (LMS) koji nije toliko bio popularan u Arena shooterima no nije bitno. Bluehole nije sretan radi toga, jer nisu nigdje raspravljali o toj mogucnosti da Epic Games napravi Battle Royal, te da bih mogao unistiti dojam same igre PUBG, engleski (missleading).

Nikakve sudske mjere se nemogu poduzeti, jer ako napravis igru i mode koji postoji u njoj tipa Deathmatch ili cak ako napravis counter strike "Defuse Bomb" kako se vec zove...
jedino sto radis je krades ideje, sam epic games je rekao kad je izasao UE4 " You can't make a game called Unreal Tournament, its a trademark, but you can make a game that looks and feels like unreal tournament")
I nije to UT(Unreal Tournament) engine nego UE (Unreal Engine).

BlueHole ce jedino porazgovarati s njima, jer igre nemaju veze jedno s drugim, imaju drugaciji osjecaj, ali se baziraju na istom principu, modu, scenariju "Battle Royale" za neke Last man standing.

everyday i'm shuffling...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice