ahhh steta...fala na dobrodoslici jos san skroz nov u ovome a i za PC san se krivo izjania mislia san samo na kucicte ali svejedno puno fala na upucivanja u tu temu
Fala jos jedanput
ahhh steta...fala na dobrodoslici jos san skroz nov u ovome a i za PC san se krivo izjania mislia san samo na kucicte ali svejedno puno fala na upucivanja u tu temu
Fala jos jedanput
Pozdrav evo mene nazad :D......nije wallhack to se meni dogodilo prije desetak dana frend me napao da sam popiz...jel koristim cheat :D,samo lag i to sam skužio na nekim točkama je to učestalo.....
Jeli netko zna kad ćenovi update sa novim bodovanjem ići live??
Ajmo ljudi jedna anketa o certovima. Što vam daje najbolji cert/vrijeme omjer?
0 | ESF(Reaver, Mosquito, Scythe) |
---|---|
0 | MBT(Magrider, Prowler, Vangua) |
0 | Lightning/Harasser |
1 | Sunderer |
0 | Liberator |
0 | Galaxy/Flash/Valkyrie |
0 | MAX |
2 | Infantry combat |
1 | Heal/Repair/Ammo box etc. |
0 | Ostalo |
Pozdrav evo mene nazad :D......nije wallhack to se meni dogodilo prije desetak dana frend me napao da sam popiz...jel koristim cheat :D,samo lag i to sam skužio na nekim točkama je to učestalo.....
Dobrodošao :D... Dosta tih gluposti ima pogotovo od kada je bio zadnji update, serveri i hitreg katastrofa.
Kojim bodovanjem? Ako mislis na ono bodovanje na alertima dok zauzimas kontinent to su već ubacili.
A što se tice certova nema mi nista bolje i brze nego Vanu HA sa BG, 150+ KPH jos ako si na kontinentu sa manjom populacijom certovi samo lete :D
Dobrodošao :D... Dosta tih gluposti ima pogotovo od kada je bio zadnji update, serveri i hitreg katastrofa.
Kojim bodovanjem? Ako mislis na ono bodovanje na alertima dok zauzimas kontinent to su već ubacili.
A što se tice certova nema mi nista bolje i brze nego Vanu HA sa BG, 150+ KPH jos ako si na kontinentu sa manjom populacijom certovi samo lete :D
Što je bg?
BettleGeusse, Vanu directive LMG.
Thx,nisam znao uopće zakačio sam se na GW2 pije nego sam otišao na teren tako da ga nisam upalio skoro misec dana,e da BG je malo predobar kad ga usporediš sa GodSaw i Butcherom.....
To se meni nešto čini ili je igra opustjela. Gledam da igram malo sa NC ekipom i nigdje nikoga, a pored toga Indar je nešto turbo popularan.
To se meni nešto čini ili je igra opustjela. Gledam da igram malo sa NC ekipom i nigdje nikoga, a pored toga Indar je nešto turbo popularan.
Da baš htjeo pitati da li se i vama čini da je populacija drastično pala na EU serverima,a i još vidim da imaju problema sa latencijama i to popriličnih.............
Da baš htjeo pitati da li se i vama čini da je populacija drastično pala na EU serverima,a i još vidim da imaju problema sa latencijama i to popriličnih.............
Zadnji put sam igrao prije 2-3 tjedna. Preko dana ugl ne bude nikog nigdje. Tek oko 6-7 se krene puniti malo i oko ponoći se krene praznit i do 2 je opet totalno mrtvo.
Mislim jasno je meni ovo sa Falloutom 4 ali isto tako smo nas većina bili upravu kad smo rekli nakon prodaje SOE da će stvari krenuti nizbrdo puno brže jer fali novosti u igri.....
Žao mi je igra je jedina prava MMOFPS trenutno na tržištu.
Mislim jasno je meni ovo sa Falloutom 4 ali isto tako smo nas većina bili upravu kad smo rekli nakon prodaje SOE da će stvari krenuti nizbrdo puno brže jer fali novosti u igri.....
Slažem se da je jedina MMOFPS igra na tržištu. Ali igra ima previše problema. Kad je igra tek krenula bilo je puno problema s optimizacijom i bugovima. Jako malo ljudi ju je moglo vrtiti na normalnom FPSu što je ozbiljan problem za MMO. Ni danas optimimizacija nije super iako je daleko bolja nego što je nekad bila. Inovacije su gotovo nikakve. Od izlaska igre su dodali 2 svega dva vozila. Jedino što su mjenali su balansiranje i mehanika igre i to ne nužno na bolje. Ako MMO igra ne dobiva stalno novi sadržaj brzo propada. Tako da se planetside još dobro i drži
Slažem se da je jedina MMOFPS igra na tržištu. Ali igra ima previše problema. Kad je igra tek krenula bilo je puno problema s optimizacijom i bugovima. Jako malo ljudi ju je moglo vrtiti na normalnom FPSu što je ozbiljan problem za MMO. Ni danas optimimizacija nije super iako je daleko bolja nego što je nekad bila. Inovacije su gotovo nikakve. Od izlaska igre su dodali 2 svega dva vozila. Jedino što su mjenali su balansiranje i mehanika igre i to ne nužno na bolje. Ako MMO igra ne dobiva stalno novi sadržaj brzo propada. Tako da se planetside još dobro i drži
Ma da slažem se kad smo je mi počeli igrati iskreno postala je malo dosadna nakon jedne godine,ali eto opet ond našeg prvotnog outfita NC -a na Woodmanu ostalo nas dvoije na milleru :D...........definitivno tra nešto mjenjati ili će igra umrijeti,a pošto Sony nije više vlasnik vjerovatno bi moglo doći i do gašenja servera ako se nastavi ovaka pad populacije.
sićam se kad sam prvi out uspio nabaviti NS15 :D koja puška i dan danas :D
Meni je bio doseg dalton. Toliko su ga nerfali da je gotovo beskorisan.
well, ako si iskusan solo lib player dalton je zakon :D
jel gledate SS :D kako rokamo Emerald :D
well, ako si iskusan solo lib player dalton je zakon :D
jel gledate SS :D kako rokamo Emerald :D
Kako zakon?
I kakav emerald?
EFS sam pogdio daltonom ako 2 puta. A tenkove s velike visine nema šanse osim ako ne stoje na mjestu, a kad se spustim niže mogu ispaliti 1-2 komada prije nego me netko drugi skine. Pitam se koliko sati gameplaya je imao da bi skupio za 3 minute videa.
Bio sam dosta s daltonom, ali nefrovi su me prebacili na zeph. Ako ima dosta pješadije da se dobro killova skupit.
EFS sam pogdio daltonom ako 2 puta. A tenkove s velike visine nema šanse osim ako ne stoje na mjestu, a kad se spustim niže mogu ispaliti 1-2 komada prije nego me netko drugi skine. Pitam se koliko sati gameplaya je imao da bi skupio za 3 minute videa.
Bio sam dosta s daltonom, ali nefrovi su me prebacili na zeph. Ako ima dosta pješadije da se dobro killova skupit.
Što se tiče prelaza na zeph ništa čudp. Negdje sam vidio podataka da je kod NC najkorišteniji oklopnjak lightning. Ono, pješadije ko u priči a HE na Vanguardu ne može ubiti nikoga osim ako ga direktno ne pogodiš.
Previše su nerfali neke stvari.
Eh ne bi znao koliko sati je imao, al lik je vecinu vremena u libu :D ja npr ne mogu ni ESF ni mirni tank pogodit s time pa izbjegavam air gameplay :D
Ako se ne varam radi se o GOKU outfitu. Inače ista svinjarija je i sa europskim serverima nakon gašenja ruskog severa. Lag switchera ko pljeve. Ono rokaš po liku i nikako da ga ubiješ. I svi ti lag switcheri furaju onu NS strojnicu.
Davno su krenule te debilne fore. Teleportiranje okolo, pucanje kroz zidove, boostani dmg itd. Tog uvijek ima i to nije problem. Nego je problem kad se takve prijavi da nadležni djeluju instantdno, a ne nakon ko zna koliko sati ili dana.
Upravo malo igrao kad maintnence obavijest. Ekipa održava servere u europskom prime timeu.
Upravo malo igrao kad maintnence obavijest. Ekipa održava servere u europskom prime timeu.
Naravno, mi moramo da trpimo da bi ameri mogli da imaju svoj prime time.