Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 172.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Planetside 2

ahhh steta...fala na dobrodoslici jos san skroz nov u ovome a i za PC san se krivo izjania mislia san samo na kucicte ali svejedno puno fala na upucivanja u tu temu

Fala jos jedanput

16 godina
neaktivan

Pozdrav evo mene nazad :D......nije wallhack to se meni dogodilo prije desetak dana frend me napao da sam popiz...jel koristim cheat :D,samo lag i to sam skužio na nekim točkama je to učestalo.....

Jeli netko zna kad ćenovi update sa novim bodovanjem ići live??

So say We All
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Ajmo ljudi jedna anketa o certovima. Što vam daje najbolji cert/vrijeme omjer?

0 ESF(Reaver, Mosquito, Scythe)
0 MBT(Magrider, Prowler, Vangua)
0 Lightning/Harasser
1 Sunderer
0 Liberator
0 Galaxy/Flash/Valkyrie
0 MAX
2 Infantry combat
1 Heal/Repair/Ammo box etc.
0 Ostalo

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Pozdrav evo mene nazad :D......nije wallhack to se meni dogodilo prije desetak dana frend me napao da sam popiz...jel koristim cheat :D,samo lag i to sam skužio na nekim točkama je to učestalo.....

Dobrodošao :D... Dosta tih gluposti ima pogotovo od kada je bio zadnji update, serveri i hitreg katastrofa.

Kojim bodovanjem? Ako mislis na ono bodovanje na alertima dok zauzimas kontinent to su već ubacili.

A što se tice certova nema mi nista bolje i brze nego Vanu HA sa BG, 150+ KPH jos ako si na kontinentu sa manjom populacijom certovi samo lete :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 13:34 (Mato90).
14 godina
neaktivan
Mato90 kaže...
skyreeper kaže...

Dobrodošao :D... Dosta tih gluposti ima pogotovo od kada je bio zadnji update, serveri i hitreg katastrofa.

Kojim bodovanjem? Ako mislis na ono bodovanje na alertima dok zauzimas kontinent to su već ubacili.

A što se tice certova nema mi nista bolje i brze nego Vanu HA sa BG, 150+ KPH jos ako si na kontinentu sa manjom populacijom certovi samo lete :D

Što je bg?

10 godina
neaktivan

BettleGeusse, Vanu directive LMG.

16 godina
neaktivan

Thx,nisam znao uopće zakačio sam se na GW2 pije nego sam otišao na teren tako da ga nisam upalio skoro misec dana,e da BG je malo predobar kad ga usporediš sa GodSaw i Butcherom.....

So say We All
9 godina
neaktivan
Planetside 2

To se meni nešto čini ili je igra opustjela. Gledam da igram malo sa NC ekipom i nigdje nikoga, a pored toga Indar je nešto turbo popularan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GargamelHR kaže...

To se meni nešto čini ili je igra opustjela. Gledam da igram malo sa NC ekipom i nigdje nikoga, a pored toga Indar je nešto turbo popularan.

Da baš htjeo pitati da li se i vama čini da je populacija drastično pala na EU serverima,a i još vidim da imaju problema sa latencijama i to popriličnih.............

So say We All
14 godina
neaktivan
skyreeper kaže...
GargamelHR kaže...

Da baš htjeo pitati da li se i vama čini da je populacija drastično pala na EU serverima,a i još vidim da imaju problema sa latencijama i to popriličnih.............

Zadnji put sam igrao prije 2-3 tjedna. Preko dana ugl ne bude nikog nigdje. Tek oko 6-7 se krene puniti malo i oko ponoći se krene praznit i do 2 je opet totalno mrtvo. 

16 godina
neaktivan
Planetside 2

Mislim jasno je meni ovo sa Falloutom 4 ali isto tako smo nas većina bili upravu kad smo rekli nakon prodaje SOE da će stvari krenuti nizbrdo puno brže jer fali novosti u igri.....

Žao mi je igra je jedina prava MMOFPS trenutno na tržištu.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Mislim jasno je meni ovo sa Falloutom 4 ali isto tako smo nas većina bili upravu kad smo rekli nakon prodaje SOE da će stvari krenuti nizbrdo puno brže jer fali novosti u igri.....

Slažem se da je jedina MMOFPS igra na tržištu. Ali igra ima previše problema. Kad je igra tek krenula bilo je puno problema s optimizacijom i bugovima. Jako malo ljudi ju je moglo vrtiti na normalnom FPSu što je ozbiljan problem za MMO. Ni danas optimimizacija nije super iako je daleko bolja nego što je nekad bila. Inovacije su gotovo nikakve. Od izlaska igre su dodali 2 svega dva vozila. Jedino što su mjenali su balansiranje i mehanika igre i to ne nužno na bolje. Ako MMO igra ne dobiva stalno novi sadržaj brzo propada. Tako da se planetside još dobro i drži

16 godina
Eee al zato mozes kupit ns-15 lmg u gold,platinum,black,directive award, bundlu itd hahaha

Aj hypebza ant i custom baze :3
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
16 godina
neaktivan
axos kaže...
skyreeper kaže...

Slažem se da je jedina MMOFPS igra na tržištu. Ali igra ima previše problema. Kad je igra tek krenula bilo je puno problema s optimizacijom i bugovima. Jako malo ljudi ju je moglo vrtiti na normalnom FPSu što je ozbiljan problem za MMO. Ni danas optimimizacija nije super iako je daleko bolja nego što je nekad bila. Inovacije su gotovo nikakve. Od izlaska igre su dodali 2 svega dva vozila. Jedino što su mjenali su balansiranje i mehanika igre i to ne nužno na bolje. Ako MMO igra ne dobiva stalno novi sadržaj brzo propada. Tako da se planetside još dobro i drži

Ma da slažem se kad smo je mi počeli igrati iskreno postala je malo dosadna nakon jedne godine,ali eto opet ond našeg prvotnog outfita NC -a na Woodmanu ostalo nas dvoije na milleru :D...........definitivno tra nešto mjenjati ili će igra umrijeti,a pošto Sony nije više vlasnik vjerovatno bi moglo doći i do gašenja servera ako se nastavi ovaka pad populacije.

So say We All
16 godina
neaktivan

sićam se kad sam prvi out uspio nabaviti NS15 :D koja puška i dan danas :D

So say We All
14 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Meni je bio doseg dalton. Toliko su ga nerfali da je gotovo beskorisan.

16 godina
axos kaže...
skyreeper kaže...

well, ako si iskusan solo lib player dalton je zakon :D

jel gledate SS :D kako rokamo Emerald :D

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
axos kaže...
skyreeper kaže...

well, ako si iskusan solo lib player dalton je zakon :D

jel gledate SS :D kako rokamo Emerald :D

Kako zakon?

I kakav emerald?

16 godina
Planetside 2

Pa one shot kill kad pogodi ESF

Nikakav :D Prvi smo u SSu :D sj****i smo ih ko male majmune... 0% teritorija su imali :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 13:26 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Nikakav :D Prvi smo u SSu :D sj****i smo ih ko male majmune... 0% teritorija su imali :D

EFS sam pogdio daltonom ako 2 puta. A tenkove s velike visine nema šanse osim ako ne stoje na mjestu, a kad se spustim niže mogu ispaliti 1-2 komada prije nego me netko drugi skine. Pitam se koliko sati gameplaya je imao da bi skupio za 3 minute videa.

Bio sam dosta s daltonom, ali nefrovi su me prebacili na zeph. Ako ima dosta pješadije da se dobro killova skupit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 14:16 (axos).
9 godina
neaktivan
axos kaže...
Keiichi kaže...

EFS sam pogdio daltonom ako 2 puta. A tenkove s velike visine nema šanse osim ako ne stoje na mjestu, a kad se spustim niže mogu ispaliti 1-2 komada prije nego me netko drugi skine. Pitam se koliko sati gameplaya je imao da bi skupio za 3 minute videa.

Bio sam dosta s daltonom, ali nefrovi su me prebacili na zeph. Ako ima dosta pješadije da se dobro killova skupit.

Što se tiče prelaza na zeph ništa čudp. Negdje sam vidio podataka da je kod NC najkorišteniji oklopnjak lightning. Ono, pješadije ko u priči a HE na Vanguardu ne može ubiti nikoga osim ako ga direktno ne pogodiš. 

Previše su nerfali neke stvari.

16 godina
Planetside 2

Eh ne bi znao koliko sati je imao, al lik je vecinu vremena u libu :D  ja npr ne mogu ni ESF ni mirni tank pogodit s time pa izbjegavam air gameplay :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo upadan ovako nakon dosta vrimena al ovo za gasenje servera he vrlo moguce jer npr ja igran na US WEST serveru koji je jakko upropastila navala ljudi koji su dosli sa nekog kineskkog servera koji je ugasen te je doslo do ogromnog napustanja igre...moj outfit je cak u obzir uzimao opciju da se kompletno svi pribacimo na drugi server cime igra samo umire sve brze i brze...
9 godina
neaktivan
Afrojack kaže...
Evo upadan ovako nakon dosta vrimena al ovo za gasenje servera he vrlo moguce jer npr ja igran na US WEST serveru koji je jakko upropastila navala ljudi koji su dosli sa nekog kineskkog servera koji je ugasen te je doslo do ogromnog napustanja igre...moj outfit je cak u obzir uzimao opciju da se kompletno svi pribacimo na drugi server cime igra samo umire sve brze i brze...

Ako se ne varam radi se o GOKU outfitu. Inače ista svinjarija je i sa europskim serverima nakon gašenja ruskog severa. Lag switchera ko pljeve. Ono rokaš po liku i nikako da ga ubiješ. I svi ti lag switcheri furaju onu NS strojnicu.

9 godina
neaktivan
Nije nije nego TLFT tocno znan kako ti je bas san danas igra i izivcira san se nenormalno kako me lik moze ubit 7 puta zaredon a da ga nevidin i uvik mi se desi lag kad je on uopce blizu....a taj lik je u SOL EX koji su virujen kineski outfit
16 godina
Hahahahaha to je totalno fun :D ja juce ispucam 30 metaka u lika koji seta prema menu iz MCG i lik me ubije brz beda jackhammerom u dva šljusa xD

A da ni ne spominjem koliko C4 mi uopce ne rokne i koliko tenkova je dosad prezivilo moj c4 fairy pokusaj xD
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Davno su krenule te debilne fore. Teleportiranje okolo, pucanje kroz zidove, boostani dmg itd. Tog uvijek ima i to nije problem. Nego je problem kad se takve prijavi da nadležni djeluju instantdno, a ne nakon ko zna koliko sati ili dana.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Hahaha mrzin kad ljudi igraju sa shotgunon pogotovo jackhamer uvik bude jedan headshot i gotov san...a u tr jedino sta valja su t9 i t7 al ne bas na bliske borbe tako da to nikad skoro nisan moga dobit protiv NC-a
9 godina
neaktivan
Planetside 2

Upravo malo igrao kad maintnence obavijest. Ekipa održava servere u europskom prime timeu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
GargamelHR kaže...

Upravo malo igrao kad maintnence obavijest. Ekipa održava servere u europskom prime timeu.

Naravno, mi moramo da trpimo da bi ameri mogli da imaju svoj prime time.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice