Jesu li optimizirali igru?Kako bi je igrao sa ovom konfiguracijom?
Gledam i ne vjerujem. I ne da ne vjerujem da si skupio toliko kills. Nego ne vjerujem ni jednoj stvari. Pa kako pobogu? Oni ne stignu ni zapucati već im sjedne par metaka i ideš dalje. I tako prvi, drugi, deseti, pedeseti. Da ne govorim o onoj sceni na kraju. Problem je što igram inžinjera i imam solstice SF koja je totalno neprecizna i ubijem max jednog do dva bez reloada. Jedino kad mogu tako kills redat je kad sam na dobrom spotu s lightningom ili ponekad s liberatorom. Ali to s libetatorom je ekstra rijetko jer ima dosta aa, i još više mosq i reavera.
Meni radi super, ne sjecam se kada mi je zadnji put FPS pao ispod 60.
Gledam i ne vjerujem. I ne da ne vjerujem da si skupio toliko kills. Nego ne vjerujem ni jednoj stvari. Pa kako pobogu? Oni ne stignu ni zapucati već im sjedne par metaka i ideš dalje. I tako prvi, drugi, deseti, pedeseti. Da ne govorim o onoj sceni na kraju. Problem je što igram inžinjera i imam solstice SF koja je totalno neprecizna i ubijem max jednog do dva bez reloada. Jedino kad mogu tako kills redat je kad sam na dobrom spotu s lightningom ili ponekad s liberatorom. Ali to s libetatorom je ekstra rijetko jer ima dosta aa, i još više mosq i reavera.
Dosta tako brzo ginu zato sto pokusavam stalno glavu da gadjam tako da nanosi dupli damage i jednom kada se naviknes na to imas dosta veliku prednost nad neprijateljem. Isto dosta zavisi kako se pozicioniras i da flankujes, dobar ti je prijedlog bas taj zadnji klip u videu.
Meni radi super, ne sjecam se kada mi je zadnji put FPS pao ispod 60.
Dosta tako brzo ginu zato sto pokusavam stalno glavu da gadjam tako da nanosi dupli damage i jednom kada se naviknes na to imas dosta veliku prednost nad neprijateljem. Isto dosta zavisi kako se pozicioniras i da flankujes, dobar ti je prijedlog bas taj zadnji klip u videu.
Igra mi nekako ne radi fluidno iako imam 40+ fps. Na UT mi nije bio nikakav problem pogodit u glavu, al ovdje teško i u tjelo. Trebao bi bolju pušku. Ovu sam uzeo samo zbog granata koje su se pokazale loše.
Igra mi nekako ne radi fluidno iako imam 40+ fps. Na UT mi nije bio nikakav problem pogodit u glavu, al ovdje teško i u tjelo. Trebao bi bolju pušku. Ovu sam uzeo samo zbog granata koje su se pokazale loše.
Ma taj underbarel granade luncher je nerfovan do zemlje vise se ne isplati koristiti jer ces tesko nesto sa tim da napravis. Prije je bio dobar mogao si sa tim da farmujes bez problema :P
Ma taj underbarel granade luncher je nerfovan do zemlje vise se ne isplati koristiti jer ces tesko nesto sa tim da napravis. Prije je bio dobar mogao si sa tim da farmujes bez problema :P
Još meni nije jasno kako sam s time mogao prije rješiti dosta likova, a sad slabo. Imaš koju preporuku za Vanu inžinjera?
To je bas zbog toga sto su ga nerfovali po meni nije vise vrijedno da se koristi. Nisam bas upoznat sa VS inzinjerom jer sam pretezno igrao hevya na VS i TR-u, a glavni mi je account NC. Mada po meni VS mi ima najgori izbor za Carabine od sve tri fakcije. Jedino sto znam da je dobro su Pulsar-C za daljinu i Serpent za close range fight :)
Stavim ja na HQ kvalitetu i konda skontam da nije do youtuba neko tvoje potato grafike :P ja sam juce malo isto na potato picio i cak sam se navikao, ali nah igra nije lijepa kao inace :D
i da taj goddamn HS ratio tvoj je brutalan xD moj bude oko 15% -25% kako kada xD
LOL, sta kazes stavio sam na HQ :D
Da nije lijepa, ali sam se navikao a i bolji mi je vision kada igram kada mi je na High puno mi toga blokira vid.
Trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na gadjanje glave, ali kada se naviknes dosta bolje ide lakse puno dobijas 1v1
Ja instalirao igru,pokrenuo i steka do bola.Ja nemam pojma ke masinu treba imati za ovu igru....
Ja instalirao igru,pokrenuo i steka do bola.Ja nemam pojma ke masinu treba imati za ovu igru....
Hmm, mozda zbog 4GB rama?
Prijatelj s kojim igram je bio na 4GB rama duze vrijeme i kada je dodao jos cetiri kaze da je veoma velika razlika.
Hmm, mozda zbog 4GB rama?
Prijatelj s kojim igram je bio na 4GB rama duze vrijeme i kada je dodao jos cetiri kaze da je veoma velika razlika.
Lako se provjeri da li fali rama, kao i što je bottleneck. Istina je da i ako je igra stara par godina jako je zahtjevna. Pogotovo ako si u velikim borbama. Mene bottlenecka gpu a imam 6950.
Probaj potato settings :D
Koji su to settingsi xDDD
Usao u igru nakon dugo vremena (godinu dana skoro) i pola toga mi refundali.
Imam oko 850-900 certova, sto se isplati kupiti za heavy assaulta? Za sada sam mu samo onaj armor malo upgrejdao i 3 dodatka za default pusku.
Googlaj "planetside 2 potato settings" il nek ti Mato posalje njegov config file :D (imas njegovih videa ovdje pa provjeri kako izgleda to)
A sto se tice certova, ja bi upgrejdao max shield neki mozes za pocetak NMG i definitivno maxaj utility medic kit (il kak se vec zove)
Kada se ufuras u igru zaradis oko 100 certova na infantry borbe (ja barem, bez ikakog boosta, mozes i vise s obzirom da sam ja average player, recimo gunao sam prowlera za nekog lika 2h imao 300 certova) anyway ja imam praksu ne kupovanja oruzija dok god ne auraxiumam to koje koristim
jel igra još živa...nisam igrao dugo pa reko da vidim kakvo je stanje?
je živa je, igra ju još uvijek dosta ljudi a i uvode building sistem makar su zasada samo turreti... pogledaj malo koliko ima ljudi po serverima pa zaključi sam ;)
Ovo je server gdje sam ja igrao dok sam igrao :P http://www.therebelscum.net/world-population/?world_id=10 (ali mozes vidjeti i ostale servere)
loginirao se, nema mojih likova, imao sam sve 3 rase, fino napredovao igrao...nema, kažu obrisani...ne hvala.
Uninstall i bok, ali sjećam da me igra držala neko vrijeme jako.
A gledam taj jadan Miller i u prime time-u 1200 ljudi. 3 rase, 4 kontinenta.... znaci pisi kuci propalo.
A kad se sjetim da sam PS1 igrao dobre 3 godine, svaku vecer je bilo 1000 ljudi samo u tada naj-jadnijem NC :)
A gledam taj jadan Miller i u prime time-u 1200 ljudi. 3 rase, 4 kontinenta.... znaci pisi kuci propalo.
A kad se sjetim da sam PS1 igrao dobre 3 godine, svaku vecer je bilo 1000 ljudi samo u tada naj-jadnijem NC :)
Ma e, nekad moćna igra, puna igrača...danas izgleda prazno i jadno, a ima strašn koncept i ideju.
Očito se sve svodi danas na 2x2 mape, 8v8 i deri peri.
nije bas umrlo ali polako odumire:
http://steamcharts.com/app/218230#All
da su se potrudili i ubacivali nove sadrzaje mozda bi nesto i bilo...ista stvar i sa ostalim njihovim igrama(H1Z1).
nije bas umrlo ali polako odumire:
http://steamcharts.com/app/218230#All
da su se potrudili i ubacivali nove sadrzaje mozda bi nesto i bilo...ista stvar i sa ostalim njihovim igrama(H1Z1).
Nedostatak ideja. Npr mag koji ide preko vode a na mapama nigdje vode. Cijelo vrijeme sličan gameplay. Jednostavno je falilo inovacija. A i loša optimiziranost je odradila svoje.
Taj dio nikad nisam razumio sto ljudi kazu da nema "mete" :D
Losa optimiziranist, e tu bi se dalo raspraviti dosta toga, losi pecevi s pun kufer bugova idu live itd... U tim dijelovima je DBG/SOE team jako zakazao :/
I plus dosta ljudi je jednostavno "pregorilo" od igranja i presli su dalje na star citizen, csgo itd :)
U igri se nađe dobrih fajtova :) community je jos genijalan itd... Mozda napokon pocnu bolji content dodavati jer jer je izdana PS4 verzija itd :)
Btw za izgubljene charove, jesi imao onaj EU acc? To se nes prebacivalo, mozda da si kontaktirao ove iz help deska :D
Glavni problem sa igrom je zerg i instantno spawnanje. Pritisneš redeploy i to je to. To ubija bilo kakvu taktiku.
Ovo s PS 2 accountima nije j**eno normalno. Do sad sam promjenio 999 imena i šifri. Nema me mjesec dana upalim igru evo obavjesti kako moram promjeniti password, pa opet, pa onda sele servere pa prebacuj, pa zauzeto ime treba promjeniti. pa ne dolaze maliovi s linkom za promjenu, pa sve sredim pa mi još jedno 5 puta dođe da moram hitno mijenajt PW. Pa što oni više rade s tim accountima?? U drugim igrama napravim account i to je to za života. Ovdje sam već 10 puta nešto mjenjao. Pa mi kaže da nemogu mjenat više od jednom dnevno a nisam ni promjenio, pa sat dva nakon može mjenjanje. Vozaju me ko idiota.
EDIT:I na kraju mi ne radi password star 10 minuta. Stvarno su retardirani.
hej ljudi igra li ko od vas na Conneryu mozda i ako mi ko moze dat prijedlog koji novi komp da si kupin do vrijednosti do nekih 6000 kuna
hej ljudi igra li ko od vas na Conneryu mozda i ako mi ko moze dat prijedlog koji novi komp da si kupin do vrijednosti do nekih 6000 kuna
Dobrodošao na forum!
Svako pitanje ima svoju temu, pa ovako razbacana pitanja nisu baš dobro došla :)
Za connery ti ne mogu pomoći, već dugo ne igram igru, ali mogu za PC.
Ne kupuje se gotov PC, jer to često zna biti bacanje novaca ili kupnja mačke u vreći.
Kupuju se komponente za 6000kn, a ima dućana koji ti to odma spoje i besplatno pošalju na kućnu adresu.
Postoje ti teme "Slaganje konfiguracija od.. do..." , lako ih pronađeš, pa tamo pitaj za savjet, ima jako dobrih poznavatelja.
Dobrodošao na forum!
Svako pitanje ima svoju temu, pa ovako razbacana pitanja nisu baš dobro došla :)
Za connery ti ne mogu pomoći, već dugo ne igram igru, ali mogu za PC.
Ne kupuje se gotov PC, jer to često zna biti bacanje novaca ili kupnja mačke u vreći.
Kupuju se komponente za 6000kn, a ima dućana koji ti to odma spoje i besplatno pošalju na kućnu adresu.
Postoje ti teme "Slaganje konfiguracija od.. do..." , lako ih pronađeš, pa tamo pitaj za savjet, ima jako dobrih poznavatelja.
Upravo kako kolega kaže. A tema ti je "tu".