PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 820.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PES 2012

Dobio svoj primjerak PES 2012 pa tko hoće neka me doda za frenda. ID lipi1012 da bacimo koju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

za mi NOd32 neda da uđem u pes12?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: PES 2012
schwarz3108 kaže...

Ako koristiš piratsku verziju onda će ti antivirusni program c*ack prepoznati kao virus. Ako ne koristiš onda je to vjerojatno neki fake alert no lako riješiš tako da staviš pes2012.exe na trusted listu.

Twitter- @capttawish
13 godina
neaktivan
lipi10 kaže...

Dobio svoj primjerak PES 2012 pa tko hoće neka me doda za frenda. ID lipi1012 da bacimo koju.

joj, moje kutije jos nema... razocralo me kad je postar prosao... bez paketa.

Btw. od kud si ti narucio?

15 godina
neaktivan
CroChef kaže...
lipi10 kaže...

Sa Game.co.uk. Dosla u petak i jucer malo probao. Ne znam ato su napravili ali igram sa barcom protiv reala na top player i uredno me dobiva 4-2.

13 godina
neaktivan
lipi10 kaže...
CroChef kaže...
lipi10 kaže...

Sa Game.co.uk. Dosla u petak i jucer malo probao. Ne znam ato su napravili ali igram sa barcom protiv reala na top player i uredno me dobiva 4-2.

Trebat ce ti malo utakmica da se uigras... ja trenutno igram ML na superstaru... i s Bayernom dobio lagano Real 3-0

14 godina
neaktivan
PES 2012

Meni nod32 automatski obrise dll file koji se nalazi u c**ck folderu pa ne mogu cra**at :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 18:27 (yamaha98).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
schwarz3108 kaže...

Ako koristiš piratsku verziju onda će ti antivirusni program c*ack prepoznati kao virus. Ako ne koristiš onda je to vjerojatno neki fake alert no lako riješiš tako da staviš pes2012.exe na trusted listu.

koristim piratsku verziju.. i da prepznaje  mi kao virus.  sta trebam napravit?

15 godina
schwarz3108 kaže...

koristim piratsku verziju.. i da prepznaje  mi kao virus.  sta trebam napravit?

yamaha98 kaže...

Meni nod32 automatski obrise dll file koji se nalazi u c**ck folderu pa ne mogu cra**at :S

Ako vam AV na neki file prikazuje virus pa ga stavlja u karantenu itd., a vi ste sigurni da taj file nema virusa, onda moras nekako namjestiti u AV-u da vam taj file ne gleda tj. da ga stavite pod trusted. To ima prakticki svaki AV, pa samo malo potrazite po postavkama.

Twitter- @capttawish
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 18:56 (captain_soap_McTawish).
14 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...

za nod32

idi na setup->advanced setup->exclusions i samo dodaj taj dll i moci ces normalno igrat

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 18:56 (_dEDa_96).
16 godina
neaktivan

Jel izasla FULL verzija pesa 2012  za PC ?

15 godina
dogman kaže...

Jel izasla FULL verzija pesa 2012  za PC ?

da ima vec tjedan dana.

Kupi Si Tricikl
14 godina
PES 2012

Ak neko oce da ga zgazim online nek mi posalje ID na pm {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Nabavio sam i instalirao pes 12 ali mi nema mape pes 12 u programu files / mapa konami... Trebam ubaciti eng. komentatore u tu mapu a nje nema...{#}

* kao da zidu govorim............ :P *

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 15:38 (scenesports).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Jedno pitanje: Da li se vama muti slika pri dugim pasovima (npr. izbijanje lopte iz sesnaesterca, pa dok je lopta u letu i pri padanju), nekako se zamute linije terena? Da li sve ovo i vama desava i moze li se ovo rijestiti?

Unaprijed hvala ako neko zna odgovor na pitanje (2 pitanja) :)

0 0 hvala 0
15 godina
pirke kaže...

Jedno pitanje: Da li se vama muti slika pri dugim pasovima (npr. izbijanje lopte iz sesnaesterca, pa dok je lopta u letu i pri padanju), nekako se zamute linije terena? Da li sve ovo i vama desava i moze li se ovo rijestiti?

Unaprijed hvala ako neko zna odgovor na pitanje (2 pitanja) :)

To si i meni dogadja nezz zasto al mislim da je to normalno i nema rijesenja za to.

Kupi Si Tricikl
13 godina
neaktivan
PES 2012
malo sam googlo i mislim da je ovo BLUR efekat.

rjesava se instalacijom patcha (Pes2012 full version - blurry disable)
Donwload (PES2012 v1.00) : http://www.mediafire.com/?m1txt19sd9czcyx
Donwload (PES2012 v1.01) : http://www.mediafire.com/?y7g2xk7lvob1cqt

Introduction :
- It's original PES2012.exe file with blur effect disable (more sharpen graphic)
- Copy to PES2012 full version installed folder (dont forget backup your original "pes2012.exe")

ovo cu probati cim dodjem s posla. citao sam jos da se ovaj blur moze disejblovati u setingsu igrice.

ako neko moze da ovo potvrdi, nek se javi.

0 0 hvala 0
15 godina
pirke kaže...
malo sam googlo i mislim da je ovo BLUR efekat.

rjesava se instalacijom patcha (Pes2012 full version - blurry disable)
Donwload (PES2012 v1.00) : http://www.mediafire.com/?m1txt19sd9czcyx
Donwload (PES2012 v1.01) : http://www.mediafire.com/?y7g2xk7lvob1cqt

Introduction :
- It's original PES2012.exe file with blur effect disable (more sharpen graphic)
- Copy to PES2012 full version installed folder (dont forget backup your original "pes2012.exe")

ovo cu probati cim dodjem s posla. citao sam jos da se ovaj blur moze disejblovati u setingsu igrice.

ako neko moze da ovo potvrdi, nek se javi.

ma to ti nije za to... to ti je za ostriju sliku u gameplayu.

Kupi Si Tricikl
15 godina
neaktivan
PES 2012

Sada sam igrao online rank match i vodim 2-0 protiv nekog rank 630 i 20 min prije kraja izbaci me u glavni izbornik sa porukom "vaša internet konekcija je prekinuta".

I normalno, ponovnim spajanjem online dobijam obavjest da gubim vjerodostojnost prekidajući vezu i izgubio bodove.

Ima li kakvo riješenje da se to ne događa ili je možda hack u pitanju?

0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

aaaaa koji debill ovAj moj napadac... gubim 2:1 i zadnji napad vec isteklo vrijeme... idem s benzemom  i predribljam golmana i dodam higuainu koji je sam pred golom i lik mi radi skariceeeeeeee... konjina glupa promasio naravno...

Stisnuo si pucanje više od jednom?

15 godina
movie kaže...
maxy0 kaže...

aaaaa koji debill ovAj moj napadac... gubim 2:1 i zadnji napad vec isteklo vrijeme... idem s benzemom  i predribljam golmana i dodam higuainu koji je sam pred golom i lik mi radi skariceeeeeeee... konjina glupa promasio naravno...

Stisnuo si pucanje više od jednom?

a brijem da jesam, sta se tako rade skarice? 

17 godina
maxy0 kaže...

a brijem da jesam, sta se tako rade skarice? 

Kada stisneš dvaput brzo pucanje prilikom ubačaja suigrača uvijek ti napravi neku foru ovisno o položaju tijela igrača...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 13:08 (movie).
15 godina
PES 2012

kako mrzim ove hebene odbijance!! pa ja 3/4 golova ih tako primam... kako lose napravljeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

2-3 tjedna od kad je pes izisao vec sam polomio gamepad,kako igra trga zivce pa tolko nije niti jedna ko pes -.-

SUICIDE-because the world is better place without you
16 godina

Osobno imam na šaci ožiljak od PES-a , pamtit ću ovaj PES serijal po zabavi, prvom online PES iskustvu, ali bome i po ožiljku. 
Nisi jedini , ja samo pazim na gamepad pa lupim po ormaru.

Online me  iznervira onaj prolaz po krilu ; šablonski, pa x unutra da ovaj zabije. S druge strane ja; Mujo koji voli kombinirat i pokušava zabit lijepi gol, složit lijepu akciju.
Sad sam u division 1 , toga tamo ima na pretek, skočio sam sa d4 u d1. Zabavno je pogotovo kad imam ovu master league momčad:
Adler, Evra, Diawara, Badstuber, Grygera, Heitinga, Altintop, Park Ji Sung, Valera, Eto'o i Vagner Love. Zasad mi se dopada formacija , barem se treniram sa osrednjim igračima branit protiv Cristiana Ronalda, Messia , Rooneya i ekipice koje ko da imaju kupolu oko sebe :D

Danas poslije Joba (ne igrača, nego posla) kupujem Pereu za centralnog , sve se bazira na brzini ;)
3 speed merchenta u napadu i to je to.

Btw. Igra je zaraznija od prijašnjih verzija, barem imo. 

14 godina
neaktivan

Moze meni netko preporucit koje igrace da uzimam u MLO za pocetak

15 godina
neaktivan
PES 2012

Jel moze pomoc neko? Kupio sam PES ovaj 2012 i sada zelio odigrati online utakmicu ili dve, a kad odem na exhibition online match onda mi trazi nekih 5 min protivnika ali nikog ne nade, a kad odem na naprimjer Master League online onda mi kaze da mi nesto sa konekcijom ne valja, da nesto sa NAT napravim ili tako nesto. Ako netko moze, neka mi molim vas objasni kako da osposobim to igranje online.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

jos nista... nikako da postar donese :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Preko čega da igram online?

ili trebam org. serial?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...
yamaha98 kaže...

za nod32

idi na setup->advanced setup->exclusions i samo dodaj taj dll i moci ces normalno igrat

kako da to sredim  jer mi se onda otvara prozor " usb drive exclusions" ??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice