ako stavim taj patch moci cu normalno i dalje igrat online?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da se i ja javim. Jucer probao online igrat i cini mi se da je ovo prvi PES koji je konacno sasvim igriv online.
Kad staviš neki patch u deskripciji ti mora pisat compatibile for online.Ja imam jedan as grbovima i dresovima i radi mi online al neznam kak se zove. xD
Kako se instalira patch, jos ga nisam skinuo no pitam?
Jel igra tko na tipkovnici?
Ja igram i onako malo je teze al oke.
Ja igram na tipkovnici od PES5. Međutim, sad je možda došlo vrijeme za gamepad. Da li se uopće može kontrolirati dva igrača na tipkovnici?
Ja igram i onako malo je teze al oke.
Ja igram na tipkovnici od PES5. Međutim, sad je možda došlo vrijeme za gamepad. Da li se uopće može kontrolirati dva igrača na tipkovnici?
Jeste skontali kako radit finte? U Pes10 se to radilo sa navigacijskim tipkama u kombinaciji sa C i E (uglavnom). Sad su - kako vidim- prebacili sve na gljive na kontroleru.
neznam dal moze al znam da igram na ps3 kontroleru i da nemozes upravljati igracem nego ga mozes uputiti samo da trci ravno prema naprijed i to je to.jedan smjer
U PES 11 se moglo naštimat koje finte da napraviš, mislim da si trebo držat LT i desnom gljivom raditi fore, sad za ovaj PES ne znam..
I da, je li je izašao neki patch i s transferima, ja koje sam našao su samo klubovi licenicrani..
može pitanje,oko tih pesedit patcheva na koji se princip instaliraju..preko onog kitservera ili je normalna instalacija?
i dali moram te patcheve od 1.0 do 1.3 ili mogu odma 1.3 stavit
neznam dal moze al znam da igram na ps3 kontroleru i da nemozes upravljati igracem nego ga mozes uputiti samo da trci ravno prema naprijed i to je to.jedan smjer
Može se i ima u postavkama persona ldata to.Piše želiš li kontrolirat drugog igrača-Asissted ili Manuel.
može pitanje,oko tih pesedit patcheva na koji se princip instaliraju..preko onog kitservera ili je normalna instalacija?
i dali moram te patcheve od 1.0 do 1.3 ili mogu odma 1.3 stavit
PESEDIT.... dovoljan je zadnji patch, a instalacija je laganica.
Kad staviš neki patch u deskripciji ti mora pisat compatibile for online.Ja imam jedan as grbovima i dresovima i radi mi online al neznam kak se zove. xD
daj se probaj sjetit
evo da malo i s vama podjelim moju radost
znate i sami kako je protiv kompa igrati uzasno jer zna svaki vas korak unaprijed
napokon al napokon sam dobio kompjutera na super star tezini.i to cak 3-1.
uff... oznojio sam se
znate i sami kako je protiv kompa igrati uzasno jer zna svaki vas korak unaprijed
uff... oznojio sam se
Ja redovito uz borbu dobim po 1:0.Nikad 2 il 3 gola više.Superstar je hebeno težak.
uff... oznojio sam se
Ja redovito uz borbu dobim po 1:0.Nikad 2 il 3 gola više.Superstar je hebeno težak.
ma cudo covjece.ja sam bio roma a komp lazio.cak sam imao vise udaraca po golu i posjed lopte
a i vodio sam 3:0
Edit
a sad se ide gledati borbu za vjeciti grad
uff... oznojio sam se
ma cudo covjece.ja sam bio roma a komp lazio.cak sam imao vise udaraca po golu i posjed lopte
a i vodio sam 3:0
Nekad se znam mučit na top palyer al nije mi više fora igrat protiv kompa kad imam org.Pa s frendovima :D
Meni je cak lakse na super star. Protivnici mi se tu nekako glupo ponasaju. Od 4 utakmice koje sam odigro a to je bila liga prvaka na super star sam pobjedio 3 i 1 izjednaceno i nisu bili neki bezvezni protivnici!
Evo, upravo sad unlocko super star, na top player sam odigro 0:0, a super star sam izgubio 4:3, utakmica podjednaka, možda ja malo bolji bio...
Superstar je super tezina, nesjecam se kad sam odigrao 0-0
najveci rezultat mi je bio 7-6 :D
jel izašao patch za prava imena igrača i klubova u ligama petice? hvala.
Jest. Patch 1.3.
Jest. Patch 1.3.
Da,ali za master ligu su i dalje fejk imena igrača
Jest. Patch 1.3.
Nisu nego ti nis ne citas u ovoj temi...
Jest. Patch 1.3.
Za prave grače u ml moraš ić u extra content i tamo naći za master ligu prave igraće.Treba ti 100 bodova.
Ej Tommy kako da se ubacim u neku devision???
Ej Tommy kako da se ubacim u neku devision???
To te oni ubace nakon nekog vrijemena,ja sam u d3 :D
Joj jedva cekam da dodje igra, oce uigrat online...
aaaaa koji debill ovAj moj napadac... gubim 2:1 i zadnji napad vec isteklo vrijeme... idem s benzemom i predribljam golmana i dodam higuainu koji je sam pred golom i lik mi radi skariceeeeeeee... konjina glupa promasio naravno...