Volkswagen predstavio ID. California Cruise: prvi

poruka: 3
|
čitano: 2.326
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volkswagen predstavio ID. California Cruise: prvi ".
16 godina

Kamper sa WLTP rangeom od 450km, taman da odete do susjednog kvarta ili sela.

Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina

A kao problem je nakon 2-3h voznje napraviti 10-20 minuta pauzu, pisati, kavu popiti pa nastaviti voznju? Ili sta, svi voze po u komadu dok ne potrose bengu pa udaraju po 700-1300km bez pauze?

Ne kuzim zasto svima smeta "mali" domet el. vozila a domet je 400+km? To uopce nije mali domet i 95% vozaca i voznji ce i da ima beskonacan domet ipak napraviti unutar tih 400km pauzu dovoljno dugcku da se el automobil napuni na 80+% i tako u krug.

Evo ja recimo iz DE do doma imam 670km.. jedino ako sam sam u autu radim jednu do dvije kratke pauze, jedno tankanje (po potrebi) i jedna do dvije kratke pauzice.

Cim je zena u autu to je vec 10-15 minuta, barem dvije pauze... to je apsolutno dovoljno da 2x dopunim automobil i dodjem najnormalnije doma.

Sa klincima, tu bih ga vec mogaoi na 250% napuniti :)

Mislim, 400km je zapravo sasvim u redu, sve preko toga je odlicno (alo donosi vecu masu itd...).. 2-3h voznje, 15 minuta pauza i tako u krug. Kao i sa dizelasem. Stanes ga natankat i pisat usput i uzet kavu za van i ode ti 15-20 minuta sam tak pa onda mozemo i el. staviti na punjac i opet istih 15-20 minuta trositi na ono kaj se treba obaviti. Barem danas, sve benge na autocestama imaju brze punjace i svi su slobodni, nema cekanja nikada.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Volkswagen predstavio ID. California Cruise: p
rampart kaže...

Vozim EV i ovo je ništa drugo nego govno. Kakav crni 450km WLTP range.

Na autocesti se ovih 450km istopi na realnih 220-230km. Doslovno ne možeš prdnut iz Zagreba negdje u planine ili na otok.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice