Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.489
|
čitano: 526.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Overwatch (Blizzard studios)
D-wook kaže...

Dobro da imamo službenu metriku za mjerenje skilla igrača i zove se skill rating. I to je jedini relevantni pokazatelj pomoću kojeg se igrači mogu uspoređivati, sve ostalo su izmišljotine pojedinih egotripera.

Jedini egotriper ovdje si ti, kao i ostali Mercy mainovi. Nijedan sistem nije savrsen, tako se i ovdje potkrala greska da mehanicki mrtvi Mercy mainovi imaju free sr ride. Sjecam se dok si ovdje plakao zbog Genjija i Trejserice koje je 17 puta teze igrati i nisi bio priblizno sr-u na kojem si sad, odjednom kad se desila ova opcepoznata "slucajnost" sa Mercy igracima u cijelom communitiju popeo si se.

High skill - high reward heroji nikad nisu problem, ali 0 skill - high reward heroji itekako jesu, sva sreca tome dolazi kraj.

17 godina

Mislim, znate već, ali eto:

Overwatch Patch - HUGE Mercy Nerf & Junkrat Nerf [Patch In A Minute]

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Mislim, znate već, ali eto:

Overwatch Patch - HUGE Mercy Nerf & Junkrat Nerf [Patch In A Minute]

Kladim se da je dobila ovolku nerfcinu jer nije bila monkey proof.

12 godina
neaktivan

Pa ovaj trener Dynastija nije normalan :(
Dok ce Dallas morati psihologa za jadnoga Effecta da unajmi :( 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wack kaže...

Dok pozive na 1v1 ignorira kao mala pickica jer to i jeste.

Samo sam ovo htio komentirati, ja sam na ranku 3500-700, i vjerujem da bi izgubio od tebe u 1v1. Sto ne predstavlja ama bas nista o tome kakav je koji igrac. Ovo nije CSGO di ti je aim skill glavna stvar u igri i dobar DPS igrac moze carrayati tim. Znaci ja igram heroje tipa Rein, Zarrya, Moira, Road, Orisa, Lucio, Winston naravno da ces ti ako igras bolje Soldiera, McCreea ili Tracer mene pobjediti. Ali to ne govori da si bolji igrac igre od mene. Sto sam raiting i pokazuje. Jednostavno bolje igras heroje koji su bolji za 1v1 i za eliminirati protivnika. Sto nista ne govori o tvom area awernessu, teamplayu itd.

Samo sam htio da se tu malo konteksta stavi. Jer me ove fore 1v1 me noob zivciraju samo se djeca tako raspravljaju.

12 godina
neaktivan
Selverak kaže...
Wack kaže...

Dok pozive na 1v1 ignorira kao mala pickica jer to i jeste.

Samo sam ovo htio komentirati, ja sam na ranku 3500-700, i vjerujem da bi izgubio od tebe u 1v1. Sto ne predstavlja ama bas nista o tome kakav je koji igrac. Ovo nije CSGO di ti je aim skill glavna stvar u igri i dobar DPS igrac moze carrayati tim. Znaci ja igram heroje tipa Rein, Zarrya, Moira, Road, Orisa, Lucio, Winston naravno da ces ti ako igras bolje Soldiera, McCreea ili Tracer mene pobjediti. Ali to ne govori da si bolji igrac igre od mene. Sto sam raiting i pokazuje. Jednostavno bolje igras heroje koji su bolji za 1v1 i za eliminirati protivnika. Sto nista ne govori o tvom area awernessu, teamplayu itd.

Samo sam htio da se tu malo konteksta stavi. Jer me ove fore 1v1 me noob zivciraju samo se djeca tako raspravljaju.

Posteno,ja ne vjerujem da bi ja dobio tebe ako si dps igrac na 3.7k nema sanse,kada sam jednom bio low low dijamant dobio sam nekoliko partija vs DPS mainova koji su 3.5 bili i ljudi su me ubili u pojam jer su bolji i to je to.

Nije isto fer izvaditi jednu rijec sto sam napisao samo nju quotati jer mi sa Wookom imamo rasprave koje traju nekoliko desetina stranica i to je vise napisano iz frustracije jer je lik ima neku svoju metu i balans u glavi koja je potpuno nenormalna.

Ovo nije CS istina ali kao dps igrac kad si Tracer/Widow/Mcree i jos par takvih heroja, dosta killova i onoga sto trebas raditi je ubijati ljude i dosta tih killova budu mini dueli koji u biti i jesu 1v1.

Moja poenta nije bila da sam ja neki opasni pro 1v1 ali kao DPS igrac to je kljucni dio igre jer ovo iako nije CS je pucacina pogotovo ako si dps u OW.
Pozicije,tajming,aim su vrlo bitne.

On drzi left click sa mercy na 3.3k i misli da zna nesto a kad krene o balansu da pise ne znas dal da se smijes ili places.
Protiv Wooka licno nemam nista sve momku najbolje u zivotu ali kad je OW u pitanju tu ne mozemo da nadjemo zajednicki jezik simple as that.

Evo sinoc qp je ali poenta stoji u 3 sec se napravio 1v1 duel sa Tracer ili te ima ili nema o takvim situacijama pricam sa ovim DPS herojima  i mnogo duela bar na mome scrub plat ranku bude 1v1.

https://streamable.com/mtamt

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 15:04 (Wack).
12 godina
neaktivan
Double :(
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 15:02 (Wack).
17 godina

Developer Update | Happy Year of the Dog! | Overwatch

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Igrao sam malo novu Mercy. Pa njezin ultimate je u utrci za najgori ultimate u igri.

Prije je bilo popam Valkyre i 90% je teamfight dobiven. Sad popam Valkyre i 90% ću zadnjih 5 sekundi letenja iskoristiti da se vratim u svoj spawn i regrupiram s ostatkom momčadi. Užas.

Dok Moira po svim frontama skuplja zlatne medalje. Support završava igru sa najviše damage, eliminacija i healinga. Legit nema što....

0 0 hvala 0
14 godina

Moira je ok ali nista specijalno. Taman balansirana. U OWL je vrlo slabo pickana, npr. Ima zlatne eliminacije jer orbovi svakog dotaknu za 2 dmg prije nego umre, tako da ono, nebitan stat. Healati moze podosta ako se fokusira na to, ja uredno imam 8-10k po igri. A dmg moze imati samo ako su dmg dealeri nesposobni, sto je na zalost prilicno cest slucaj. Kuzim po sebi kad igram moiru, ako imam 4-5 zlata nema sanse pobijediti jer to uglavnom znaci da je ostatak tima uzasan, a pobjedujem igre kad imam 1-2 zlata i koje srebro i broncu, jer to znaci da i team radi svoj posao.

I ultimate joj je jedan od, ako ne i najlosiji u igri. Rijetko kad ga se moze dobro iskoristiti, ali olakotna okolnost je cinjenica da se jako brzo puni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Overwatch Seasonal Event | Lunar New Year 2018

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Whats in the Year of the Dog Event? - New Map, Skins & Capture the Flag 
[Overwatch]

Overwatch Year of the Dog Skins & Cosmetics

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Gledao sam jučer Fusion - Uprising, utakmica koja je prema dosadašnjim rezultatima trebala biti neizvjesna, ali tako nije ispala. Kao što sam i prije u jednom postu spomenuo, STRIKER je vjerojatno najbolji Tracer igrač i igrajući Tracer rastavio je momčad Fusiona dok je Dreamkazper izdominirao Shadowburna na Phari, a i pomalo na Genjiu. Još se ovaj vikend igraju utakmice prve faze i onda se ide na playoff prve faze gdje će se 4 najbolje momčadi boriti za nagradu od 125 k dolara.

A jučer sam u MM-u imao vjerojatno najgore iskustvo do sada u OW-u. Bilo je throwanja dobivenih mečeva i prije, ali ovo je bio vrhunac. Naime, nama na Volskayi ostalo preko 4 minute, a njima samo 1 minuta za drugi pokušaj. Ja već mislim odlično, još jedna pobjeda. A kad lik sa drugog healera (ja sam bio prvi healer) prebaci na DPS-a i ne želi switchati. Zakači se sa drugim DPS-om i počne svađa. I ajde nekako obranili 2. point sa samo jednim healerom, ali i dalje imamo više od 4 minute i bolji smo, možemo dobiti bez problema. Dogodilo se je to da su se ovi još više posvađali, nitko nije uopće htio igrati healera i raspad sustava, nismo uspjeli niti prvi point osvojiti.

Neznam koji je k. ljudima ponekad. Ajde da smo gubili pa da je lik popizdio pa da više ne želi igrati healera, to svi ponekad rade, ali kad već imamo dobiveni meč u rukama ovakve pizdarije izvoditi, nije mi jasno.

Postavio sam novi rekord u healingu u jednom meču, sa Moirom.

Moira - 31 310

Mercy - 29 966

Ana - 20 221

Zeny - 9 225

Lucio - 6 609

Toliko o tome da Moira nije pomalo OP. Ima bolji healing od Mercy, a može raditi masu damagea i duealirati sa skoro svima. I to su podaci nakon što sam igrao Moiru samo par sati, Mercy igram već 5 sezona i skinuo sam njezin rekord. A pogotovo je još značajnije jer su prije bile control mape na 3 pobjede pa se je ponekad igralo 5 rundi. Enough said. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ludnica u OWL nakon sto su odredjeni timovi i favoriti prosuli bodove nemoguce znati tko ce igrati ove first week playoffs za 100k dolara.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sad se igra quad tank + moira i lucio ili triple tank + junk moira lucio..

jednostavno prejak strat, oboje imaju brutalan AOE heal i abjuza se ta taktika

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Moira je ok ali nista specijalno. Taman balansirana. U OWL je vrlo slabo pickana, npr. Ima zlatne eliminacije jer orbovi svakog dotaknu za 2 dmg prije nego umre, tako da ono, nebitan stat. Healati moze podosta ako se fokusira na to, ja uredno imam 8-10k po igri. A dmg moze imati samo ako su dmg dealeri nesposobni, sto je na zalost prilicno cest slucaj. Kuzim po sebi kad igram moiru, ako imam 4-5 zlata nema sanse pobijediti jer to uglavnom znaci da je ostatak tima uzasan, a pobjedujem igre kad imam 1-2 zlata i koje srebro i broncu, jer to znaci da i team radi svoj posao.

I ultimate joj je jedan od, ako ne i najlosiji u igri. Rijetko kad ga se moze dobro iskoristiti, ali olakotna okolnost je cinjenica da se jako brzo puni.

kako misliš najlošiji ultimate u igri? ako zarya popa svoj grav ti se samo shiftas i ultas u grav, velike su šanse da ćeš spasiti tim od wipea, usput ima dost dobar dmg ulta.

12 godina
Tygaa kaže...
Minneyar kaže...

kako misliš najlošiji ultimate u igri? ako zarya popa svoj grav ti se samo shiftas i ultas u grav, velike su šanse da ćeš spasiti tim od wipea, usput ima dost dobar dmg ulta.

Ja kad igram moiru uglavnom ultam kad genji ulta tako da njega spalim do low healtha i neko ga samo zavrsi. Ulta zna biti korisna samo treba znat istajmirat ciljat samo protivnicke skvišije i svoje low health kolege.

14 godina
D-wook kaže...

Toliko o tome da Moira nije pomalo OP. Ima bolji healing od Mercy

evo ga opet s glupostima baziranim na jednoj odigranoj igri. Moira ima bolji healing od mercy na KotH mapama eventualno i/ili sa 3-4 tank kompozicijama. U prosjecnoj QP/ Comp/ Arcade igri ju jako limitira domet heala, a i puno teze ga je "naciljati" i efikasno healati.

12 godina

A medju najvecim dokazima da moira nije op je owl jer ima jako nizak pickrate tamo. Moira moze biti jedino op u bronci i silveru gdje ljudi nemaju aim pa je ne mogu ubiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pricas gluposti. moira je u masteru trenutno najjači heal, owl nema nikakve veze. koji si rank?

12 godina
Tygaa kaže...

pricas gluposti. moira je u masteru trenutno najjači heal, owl nema nikakve veze. koji si rank?

high plat i low diamond uvijek se krecem izmedju toga dvoje. Za master nisam znao da je tamo najjaci heal. A to da owl nema nikakve veze sa time se ne slazem kako najbolji od najboljih nemaju nikakve veze kako oni igraci koji mogu izvuci puni potencijal iz nekog heroja nemaju veze?

9 godina
neaktivan
The_K kaže...

A medju najvecim dokazima da moira nije op je owl jer ima jako nizak pickrate tamo. Moira moze biti jedino op u bronci i silveru gdje ljudi nemaju aim pa je ne mogu ubiti.

Mislim da je ovo najveća glupost koju je netko do sada izjavio na ovoj temi, a konkurencija je žestoka.

9 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

evo ga opet s glupostima baziranim na jednoj odigranoj igri. Moira ima bolji healing od mercy na KotH mapama eventualno i/ili sa 3-4 tank kompozicijama. U prosjecnoj QP/ Comp/ Arcade igri ju jako limitira domet heala, a i puno teze ga je "naciljati" i efikasno healati.

Nisam ja secirao na kojim mapama i u kojim kompozicijama Moira može nadhealiti Mercy, ali sama činjenica da može je zastrašujuća.

Moira se ne boji flankera, u kombinaciji sa orbovima ima MASIVAN healing ili damage i ima odličan movement/escape ability. Njezin ultimate je al pari sa sadašnjim Valkyre.

Rekao sam da je Moira OP jer je nadjačala healing Ane u triple tank meti za 1/3 i nadjačala moju najbolju partiju sa Mercy. I to sve u veoma kratkom roku dok sam je igrao. Oni koji je mainaju vjerojatno mogu isporučiti još mnogo više healinga i damagea nego što ja to mogu.

Ako oćeš iskreno, danas mi se nakon Mercy nerfova čini da je Moira, pogotovo ako neprijatelj nema DVu da pojede orbove, nekako must pick. Mercy + Moira je najbolji support par za kilometar razlike i to u skoro svim situacijama u matchmakingu. Čim vidim da netko picka Zenya ili Anu odmah mi se tlak digne, ali ipak je bolje imati Anu ili Zenya koji bar nešto znaju nego nekoga prisiljavati da igra Moiru ako je nezna igrati.

12 godina
D-wook kaže...
Minneyar kaže...

Nisam ja secirao na kojim mapama i u kojim kompozicijama Moira može nadhealiti Mercy, ali sama činjenica da može je zastrašujuća.

Moira se ne boji flankera, u kombinaciji sa orbovima ima MASIVAN healing ili damage i ima odličan movement/escape ability. Njezin ultimate je al pari sa sadašnjim Valkyre.

Rekao sam da je Moira OP jer je nadjačala healing Ane u triple tank meti za 1/3 i nadjačala moju najbolju partiju sa Mercy. I to sve u veoma kratkom roku dok sam je igrao. Oni koji je mainaju vjerojatno mogu isporučiti još mnogo više healinga i damagea nego što ja to mogu.

Ako oćeš iskreno, danas mi se nakon Mercy nerfova čini da je Moira, pogotovo ako neprijatelj nema DVu da pojede orbove, nekako must pick. Mercy + Moira je najbolji support par za kilometar razlike i to u skoro svim situacijama u matchmakingu. Čim vidim da netko picka Zenya ili Anu odmah mi se tlak digne, ali ipak je bolje imati Anu ili Zenya koji bar nešto znaju nego nekoga prisiljavati da igra Moiru ako je nezna igrati.

Otkad je to zen los pick?

9 godina
neaktivan

Koje utakmice danas, vrh.

Prva utakmica između dvije najbolje momčadi lige gdje su Exceli ponovno uspjeli izvući pobjedu 3:2. Nakon toga još bolja utakmica između Outlawsa i Uprisinga u kojoj se odlučivao putnik u playoff prvog stagea. Na kraju su outlawsi nevjerojatnom pobjedom ušli u playoff i izbacili Valiantse.

Playoffsi su u 02:00 i 04:00, ujutro će se znati pobjednici.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Raspravljali smo o tome prije par stranica, da ovu temu pratiš i da možeš shvatiti o čemu se piše znao bi zašto.

U kratkim crtama:

Zenyatta nije loš heroj, naprotiv, njegov discord orb je fenomenalan ability, a ako si imalo precizan redovito možeš raditi damagea kao i jedan od tvojih DPS-ova. No, u matcmakingu ispod Mastersa, igra je toliko neorganizirana da je uvijek bolje imati healera koji se može brinuti za sebe, nije toliko tehnički zahtjevan i ne treba koordinaciju momčadi da bi se iskoristile svi njegovi abilitiji. A Moira i Mercy ga deru u svim tim kategorijama. Zenyatta nema survivability, nema escape abilitija i discord zahtjeva koordinaciju. U prevedenome to znači da se nemožeš sam obraniti (Moira, Ana) ili pobjeći (Moira, Mercy) od neprijatelja koji te zaskoče, a tvoj najvažniji ability zahtjeva da ostatak tvog tima fokusira discord mete i dozu ljudske komunikacije.

Ali sve bi to trebao znati ako igraš Overwatch. Sve mi se više čini da neki ljudi ovdje samo izvaljuju nebuloze bez da uopće igraju ovu igru.

12 godina
D-wook kaže...
The_K kaže...

Raspravljali smo o tome prije par stranica, da ovu temu pratiš i da možeš shvatiti o čemu se piše znao bi zašto.

U kratkim crtama:

Zenyatta nije loš heroj, naprotiv, njegov discord orb je fenomenalan ability, a ako si imalo precizan redovito možeš raditi damagea kao i jedan od tvojih DPS-ova. No, u matcmakingu ispod Mastersa, igra je toliko neorganizirana da je uvijek bolje imati healera koji se može brinuti za sebe, nije toliko tehnički zahtjevan i ne treba koordinaciju momčadi da bi se iskoristile svi njegovi abilitiji. A Moira i Mercy ga deru u svim tim kategorijama. Zenyatta nema survivability, nema escape abilitija i discord zahtjeva koordinaciju. U prevedenome to znači da se nemožeš sam obraniti (Moira, Ana) ili pobjeći (Moira, Mercy) od neprijatelja koji te zaskoče, a tvoj najvažniji ability zahtjeva da ostatak tvog tima fokusira discord mete i dozu ljudske komunikacije.

Ali sve bi to trebao znati ako igraš Overwatch. Sve mi se više čini da neki ljudi ovdje samo izvaljuju nebuloze bez da uopće igraju ovu igru.

To sto netko ne zna igrat nekog heroja ne znaci da se tog heroja generalizira kao los pick i definitivno ti se ne bi trebao dizat tlak na ljude sto pickaju zena ili anu prvo pricekas i vidis kakvi su i ako su losi onda ih lijepo zamolis da switchaju.

12 godina
neaktivan
D-wook kaže...
The_K kaže...

Mislim da je ovo najveća glupost koju je netko do sada izjavio na ovoj temi, a konkurencija je žestoka.

To si bogme u pravu kada bi samo tvojih top 10 napravili doduse nitko od nas ostalih se ne bi mogao ugurati ti si greatest of all time.
Poput one nedavno kada si vidio buducnost gdje ce se Genji i Tracer nerfati a ne Mercy i junk ali naravno to se samo dogodilo u tvojoj glavi jer su mercy i junk dobili nerfs.

9 godina
neaktivan
The_K kaže...

To sto netko ne zna igrat nekog heroja ne znaci da se tog heroja generalizira kao los pick i definitivno ti se ne bi trebao dizat tlak na ljude sto pickaju zena ili anu prvo pricekas i vidis kakvi su i ako su losi onda ih lijepo zamolis da switchaju.

Kako si do ovoga boldanoga došao? Gdje sam ja takvo nešto uopće insinuirao? Lijepo ti piše zašto je Zen loš pick u usporedbi sa Moirom i Mercy i to nema veze s time da li ga netko zna igrati ili ne.

Možda da još pojednostavim. I ako znaš i ako neznaš igrati Zenya, ako Winston skoči na tebe game over i čestitam tvoja momčad je upravo ostala bez healera. Ako skoči na Moiru, Anu ili Mercy svi oni imaju dobre mogućnosti bijega ili obrane i dalje imaš healera koji radi svoj posao. I opet ponavljam: HEALERI KOJI SE NEMOGU SAMI POBRINUTI ZA SEBE SU VELIKI UTEG MOMČADI JER ISPOD MASTERSA NITKO NE PEELA ZA HEALERE I ONDA SE ČUDE KAD NEMOGU POBJEDITI MEČ.

Ja imam 120+ sati na Mercy i na prste dvije ruke mogu narojiti mečeve kada sam imao tenkove i DPS-ove koji su igrali "protect the president" i nisu protivnicima dopustili niti jednom da me dotaknu. U svim ostalim mečevima se moraš pobrinuti sam za sebe, najčešće pobjeći do svojeg najbližeg teammate i nadati se da će ovaj vidjeti što mu donosiš.  Flankeri i diveri su me ubijali usred moje momčadi bez da ih je itko uopće okrznuo. U takvoj organizaciji igrati Zenyattu je samoubojstvo i igrač manje za svoju momčad.

Wack kaže...
To si bogme u pravu kada bi samo tvojih top 10 napravili doduse nitko od nas ostalih se ne bi mogao ugurati ti si greatest of all time.

Poput one nedavno kada si vidio buducnost gdje ce se Genji i Tracer nerfati a ne Mercy i junk ali naravno to se samo dogodilo u tvojoj glavi jer su mercy i junk dobili nerfs.

Wack, već smo utvrdili da se puno više toga događa u tvojoj glavi nego u mojoj, čemu je i ovaj post dokaz.

Just click on her head.

12 godina
neaktivan

U tvojoj glavi su Tracer i genji trebali dobiti nerfs a ne junk i mercy,nerfs su izasli live i vidimo tko je mentalno nestabilna osoba sa poremecenom perspektivom bar kad je OW u pitanju.
Jedan od mnogih puta sto si dokazao da nemas pojma o cemu pricas i tu si gdje jesi drzeci left click,pusa scrubic :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice