još plačete zbog matchmakinga hahahahhahah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mlaki danasnji mecevi izuzev Fusion vs SF-a nisam ni tu ocekivao nesto ali bilo je pravo dobrih partija.
Fusion vs Shock je bio dobar meč, imali su prilike za pobjedu i jedni i drugi.
Pred malo je završio Houston protiv Dallas-a. Houston ih je slomio 4-0, pomalo iznenađujuće. Dallas Fuel je jedna od najpopularnijih ekipa u OWL-u jer su predstavnici "zapadnjačkih" igrača sa samo jednim azijatom, "Effectom" kojeg su i komentatori proglašavali "most talented player in OWL". No u ovoj utakmici, Houstonovi Linkzr (Tracer, Widow) i Jake (Junk, Genji) su u potpunosti izdominirali Effect-a, Seagull-a i Taimou-a. Dallas je sada na 0-3, nešto što nitko nije predvidio da će se dogoditi, koliko sam dobio dojam od ljudi i komentatora, od njih se je očekivalo da će zauzeti mjesto u gornjem dijelu ljestvice, a oni izgubili prve tri utakmice. XQC i Haryhook uopće nisu nastupili u današnjoj utakmici, a iako su ih proglasili najslabijim karikama Dallasa do sada, ni njihovo odsustvo im nije pomoglo.
Houston se je nakon prva 2 poraza uspio oporaviti i došao na 2-2,a sudeći prema tome kako su igrali protiv Dallasa, mogli bi oni daleko dogurati.
Valiants protiv Excelsiora. Jedan od isčekivanijih dvoboja je otišao na stranu Excelsiora. I moram reći da su me Valiantsi malo razočarali. Oni očito imaju samo Dive strategiju u rukavu i kad to ne radi onda gube utakmicu. Excelsior ih je sa Orisa + Roadhog kombinacijom rastavio.
Na Horizonu, Excelsior je 1st point napao sa 4 tenka + Moira i Lucio, Valiantsi nisu uspjeli osvojiti niti prvi point. Na 3. mapi Oasis, Pine je nastavio dominirati Mcreem i zaključio utkamicu u korist NY-a.
Nova mapa,skinovi i ostalo je live decki.
Prve poraze su jučer upisali i Spitfire i Excelsior. Gledao sam Uprising-Spitfire dvoboj i ostao iznenađen kako su ih likovi iz Bostona nadigrali na control i 2CP mapama, nešto što nitko nije očekivao. Onaj Dreamkazper i Striker su su bili na boljoj razini od Profita i Birdringa, a za Kellexa su govorili kako je moda najbolji Mercy na svijetu. Ipak, mora se priznati, najveći dio posla i najzaslužniji za pobjedu su tenkovi Bostona, NotE i Gamsu, koji su mnogo uspješnije ubijali protivničke supporte nego što su to radili tenkovi na strani Spitfirea.
Lol, a ja nisam htio gledati jucer jer su kao pre one-sided matchevi. I onda oba underdoga iznenade :) Danas ce se gledat NY Excelsior vs Seoul, to bi trebalo biti zabavno.
I uzme mi hanzo potg sa 3 kill scatter shot/dragon shit neki :D
POTG algoritam im je tuzan u nekim slucajevima a nekada dobijem takvu glupost koju mi se gadi gledati dok je enemy nesto super napravio a nije dobio potg.
https://media.giphy.com/media/xT1R9DbotmbqbRJ3H2/giphy.gif
Da, bas zna biti uzas. Ko da neki heroji imaju neposteno visoku sansu za PotG. Dogada mi se redovno da ja dobim 3-4 solo killa s ultom, a frend dobi PotG sa symmetrom, a play je ono, dotakne dvojicu ili trojicu sa primarnim fireom. Cak se i on vec smije na to koliko zna biti glupo. Neki dan ubim pharah-mercy s Deadeye, flashbang i headshot moire... PotG, on sa symmetrom, jedan kill i jedan tick na drugom liku. A da ne spominjemo da s nekim likovima uopce ne mozes nikad dobiti PotG (Ana)
Imam "teoriju" sjecam se prije ne znam koliko sezona da je algoritam stvarno dobar bio,vidis i callas dobar potg bio tvoj ili enemy ili friend ali naprosto znas i vidis i u 95% slucajeva i bude.
Mislim da su sjebali algoritam jer kako ce drugacije sym,tjob i ostali scrubs dobiti potg ? tako da ima tih "nepostenih"
Pretezno sa Widow imam fair sane i dobijem potg u vecini slucavja kad odradim 3-4man kill, tu sam bio 1000% siguran da je potg jer smo i cappali point nakon ta 3 killa al eto SHIMADA CLAN happened :P
Mislim da previse cijeni taj "doprinos" killu odnosno tick na nekome, u odnosu na solo killove. Zato i torbjorn dobi jako cesto PotG jer turret dotakne puno ljudi. Ili npr situacije kad Zarya dobi 5 man gravobomb pa winston dobije potg jer je stajao tamo i przio svu petoricu. Zarya je zapravo najzakinutija, dobri gravobombovi doslovno donose pobjede a Zarya rijetko dobije PotG za to, jedino ako je na 100% chargea pa ih sama pobije.
Super igra dok Blizzard ne upetlja svoje prste i pocne radit matchmaking kak njemu pase... Ne daj boze da te upari sa rankom koji ti imas... Bar 100 levela iznad...
Odlicna odluka da Effect igra Mcreea u ova 2 meca,Tracer je pretesko igrati vs junka i random mina i sranja koja prave instant 300dmga.
Sa Mcreeom je carrijao ova oba meca.
Odlicna odluka da Effect igra Mcreea u ova 2 meca,Tracer je pretesko igrati vs junka i random mina i sranja koja prave instant 300dmga.
Wut? Lik je igrao Mcreea jer je STRIKER duplo bolji Tracer od njega i išli su na ANTI-DIVE kompoziciju. Mcree-Junk-Orisa-Road-Mercy-Zeny. Ali ni to ih nije spasilo. Protiv čiste dive kompozicije Bostona uspjeli su izvući 2-2 jer takva kompozicija očito može pobjediti DIVE na hibridnim i payload mapama, ali su na control i 2CP bili rastureni.
Zadnja mapa Lijang. Dallas igra isto, Boston promijeni na Mcreea i Rheinhardta, zauzme point i ovi više nikada ne primirišu objectivu.
Striker je cijelo vrijeme igrao Tracer, kao i Dreamkazper Genjia, osim te zadnje mape - protiv Junkrata i Mcreea, pogledaj što su im napravili na Anubisu. Dive kompozicija je definitivno malo prejaka, pogotovo na control i 2CP mapama.
Jesi vidio što se događalo kad je Seagull svaki put ostao 1v1 protiv Strikera. Lik samo što nije htio pretisnuti suicide button da se može restartirati sa ostatkom momčadi. Junkrat može kontrirati Tracer jedino u hodnicima ili nekim skučenim prostorima, čim Tracerica ima mjesta za blinkanje to je gotov duel, ni najbolji Junkrat igrači na svijetu nemogu joj ništa.
Gledao sam Seoul-Excelsior i onaj Jjonak je definitivno najbolji Zenyatta na svijetu, lik radi veći damage nego njegovi DPS-ovi. Jehong je igrao i Mercy i Zenya, ali njega najviše pogađa što je Ana useless jer mi se čini da je na njoj daleko bolji nego na ova dva healera.
Fuel-Uprising je bila odlična utakmica, ali Dallas je ponovno podbacio i ponovno razočarao. Igrali su anti-dive kompoziciju i nisu je uopće mjenjali iako je i laiku vidljivo da to na control i 2CP mapama ne funckcionira kako spada.
Valiant-Mayhem je bila jednostrana utakmica, ovi iz Valianta su ih posve nadigrali.
Sad gledam Gladiators-Outlaws i iako je to po dosadašnjem prikazanom trebala biti izjednačena i neizvjesna utakmica, Outlawsi su odnijeli pobjedu na prve dvije mape predvođeni Linkzr-om i Jake-om koji su nadigrali Surefour-a i Hydration-a.
Wut? Lik je igrao Mcreea jer je STRIKER duplo bolji Tracer od njega i išli su na ANTI-DIVE kompoziciju. Mcree-Junk-Orisa-Road-Mercy-Zeny. Ali ni to ih nije spasilo. Protiv čiste dive kompozicije Bostona uspjeli su izvući 2-2 jer takva kompozicija očito može pobjediti DIVE na hibridnim i payload mapama, ali su na control i 2CP bili rastureni.
Zadnja mapa Lijang. Dallas igra isto, Boston promijeni na Mcreea i Rheinhardta, zauzme point i ovi više nikada ne primirišu objectivu.
Striker je cijelo vrijeme igrao Tracer, kao i Dreamkazper Genjia, osim te zadnje mape - protiv Junkrata i Mcreea, pogledaj što su im napravili na Anubisu. Dive kompozicija je definitivno malo prejaka, pogotovo na control i 2CP mapama.
LOL Striker duplo bolji Tracer of Effecta ne bi bio OW topic da ne dodjes i bubnes jebenu glupost :D
Ovo dalje sto junka branis opet samo cu reci mine prave 300 dmga ima ih x2 necu dalje da razgovaram sa tobom o tome nema potrebe.
PS:Ne mozes jebeni Tracer vs Junk fight staviti i obrazloziti samo zbog jednoga duela gdje je Seagull promasio sve zivo kao da je bio bronz scrubara,stvarno nisi normala osoba ako tako razmisljas i balansu na temelju jednoga duela bas ono wtf ?
Zbog problema s internetom i konekcijom (koju su hvala bogu riješeni) imao sam priliku iz prve ruke vidjeti smješan i pre pre blag sistem kažnjavanja od strane Blizzarda. Imao sam problem s netom i konstantno sam gubio konekciju nakon 3 minute u rundi, i tako 8 ili 9 gejmova zaredom, a za to sam dobio smiješnih 12 games penalty u kojima dobivam nešto manje XP-a. Dio gejmova u kojima sam bio "leaver" je bio u comp, a dio u QP, ali nije ni bitno, stvar je u tome da toliko puno ljudi mogu syebati zaredom i u tako kratkom roku, a prektički nema kazne.
Zbog problema s internetom i konekcijom (koju su hvala bogu riješeni) imao sam priliku iz prve ruke vidjeti smješan i pre pre blag sistem kažnjavanja od strane Blizzarda. Imao sam problem s netom i konstantno sam gubio konekciju nakon 3 minute u rundi, i tako 8 ili 9 gejmova zaredom, a za to sam dobio smiješnih 12 games penalty u kojima dobivam nešto manje XP-a. Dio gejmova u kojima sam bio "leaver" je bio u comp, a dio u QP, ali nije ni bitno, stvar je u tome da toliko puno ljudi mogu syebati zaredom i u tako kratkom roku, a prektički nema kazne.
Kazna je prije bila stroza sto se tice competetiva ali onda su ublazili kazne jer su nekih 5mjeseci imali problem sa AMD grafickama kad je izbacivalo iz igre sa porukom Your rendering device has been lost a izgleda da kazne o livanju nisu nazad postrozili nakon popravka.
LOL Striker duplo bolji Tracer of Effecta ne bi bio OW topic da ne dodjes i bubnes jebenu glupost :D
Ovo dalje sto junka branis opet samo cu reci mine prave 300 dmga ima ih x2 necu dalje da razgovaram sa tobom o tome nema potrebe.
PS:Ne mozes jebeni Tracer vs Junk fight staviti i obrazloziti samo zbog jednoga duela gdje je Seagull promasio sve zivo kao da je bio bronz scrubara,stvarno nisi normala osoba ako tako razmisljas i balansu na temelju jednoga duela bas ono wtf ?
Mina ima 120 dmg i 8 sekundi cooldowna... Neznam zašto pričaš o minama kao da su Rip tire.
Jedan duel? Pa pogledaj sve duele Junka protiv Genjia ili Tracera, svi završavaju da ih Genji ili Tracer s lakoćom pobjeđuju ako Junk nema supporta. U praksi dvije mine nikad nisu dostupne kada te netko od flankera napadne, a ti pričaš kao da se dvije mine automatski stvore kad god ti se netko približi.
Prestani se žaliti na Junka i nauči ga kontrirati jer ako nemožeš pobjediti heroja koji random ispucava granate sporije od puža i nada se da će nekoga pogoditi onda bi vjerojatno trebao razmišljati o tome da se degradiraš u neki slabiji rank - možda ti silver bude više odgovarao.
Igra se temelji na normalnom, poštenom i svjesnom ponašanju svojih igrača. Ako imaš probleme sa internet vezom onda ti logika nalaže da se ne upuštaš u competitive igru, zapravo ne bi smio ništa igrati dok se problem ne riješi.
Što se tiče reportanja za abusive chat, griefing, inactivity i poor teamwork, to iz prve ruke mogu potvrditi da radi pošto su mi fašisti banirali account na temelju lažnih prijava na 24 sata i dobio silent zabranu na 11 dana.
Idi igrati mercy scrubu jadni igras FPS ne znas igrati ni jednoga heroja koji zahtjeva aim ti ces pricati nekome da nauci igrati.
Uzivaj jos ove sezone dok ih ne nerfaju tada back to scrub feed for you.
Blago OW communitiju Wook nece 11 dana u OW chatu moci tipkati svoje tupave nebuloze,steta sto i na forumu to ne moze kad dobije jedno x5 thumbs down ide na cooldown.
Molim, igra se temelji na normalnom, poštenom i savjesnom igranju?? Nekakva logika se spominje??? Daj molim te, kad bi ovo kaj si ti napisal imalo veze sa stvarnošću ova tema nebi imala 100 stranica, već 50, jer bi nestalo 50 stranica žaljenja na trolove, leavere itd...Jer kad bi bilo onak kak ti pričaš oni nebi postojali.
Pravo stanje stvari je da ja ako želim mogu sjebati 10ak rundi competitiva i dobiti ridikulozne sankcije, čak to nisu ni sankcije...
Što se tiče reportanja za abusive chat, griefing, inactivity i poor teamwork, to iz prve ruke mogu potvrditi da radi pošto su mi fašisti banirali account na temelju lažnih prijava na 24 sata i dobio silent zabranu na 11 dana.
Kako to da si pobrao ban sto si ti njima napricao? Ja gotovo svaki game pricam i jos nisam pobrao nikakvu zabranu.
Cim je upotrijebio "fasiticki ban" znas da je uradio nesto potpuno retardirano sto samo u njegovoj bolesnoj glavi ima smisla i gdje je on nevin.
Da da siguran sam da je neduzan i ni kriv ni duzan popio ban... nije da je vec 5 puta u postovima spomenuo usput kako "on uzme symmetru, ja krenem psovati i throwati" i slicne stvari. Iako je sad navodno shvatio da to nije nacin, ali vuk dlaku mijenja...
Idi igrati mercy scrubu jadni igras FPS ne znas igrati ni jednoga heroja koji zahtjeva aim ti ces pricati nekome da nauci igrati.
Uzivaj jos ove sezone dok ih ne nerfaju tada back to scrub feed for you.
Blago OW communitiju Wook nece 11 dana u OW chatu moci tipkati svoje tupave nebuloze,steta sto i na forumu to ne moze kad dobije jedno x5 thumbs down ide na cooldown.
Opet, klasično, krećeš sa ad hominem napadima u izostanku smislenih argumenata na iti jednu stavku koje sam se dotakao u prethodnim postovima.
Kada oboriš moj PR od 3283 soloq onda se javi.... do tada ti si za mene noob sa 10X manje playtimea i 1/3 sr slabijim skillom i molim te iskaži respekt prema senior igraču.
Pravo stanje stvari je da ja ako želim mogu sjebati 10ak rundi competitiva i dobiti ridikulozne sankcije, čak to nisu ni sankcije...
Pravo stanje stvari je da niti jedan sustav kažnjavanja nemože odrediti da li ti namjerno radiš lakrdiju ili si žrtva okolnosti izvan tvoje kontrole. Traži se sredina s nadom da će se ljudi ponašati - ljudski.
Kako to da si pobrao ban sto si ti njima napricao? Ja gotovo svaki game pricam i jos nisam pobrao nikakvu zabranu.
Uglavnom je bilo kada nitko nije pickao Mercy, odmah bi rekao da nam treba Mercy da bi pobjedili i to proslijedio u text chat za one koji nisu na voiceu. Ako i tada nitko nebi pickao Mercy, svih bi izvrijeđao, rekao im da odu igrati COD ili PUBG i reportao sve koji su pickali healere. Nekoliko je ljudi bilo banirano zbog mojih reporta, ali stoka uzvraća udarac tako da sam sada na, čini mi se, 5. chat banu. A čuješ, netko se mora žrtvovati da bi druge naučio vrijednu lekciju. Nemoj me pitati zašto ja sam ne pickam Mercy jer je i to razlog zbog kojeg popi*** i to je nešto što sam već objasnio u nekom od mojih prethodnih postova na ovoj temi. Uz to, bila je tu različita plejada idiota sa Widowicom, Hanzom, Doomfistom, Sombrom, Anom, toksičnošću i standardni trollovi i throweri s kojima se svakodnevno susrećemo. Kada se protiv svih boriš onda dolazi do opisanoga, kako se ti njih želiš riješiti i pročistiti zajednicu, tako oni tebe lažno reportaju za tvoja plemenita djela. Sustav nemože prepoznati tko prijavljuje lažno, tko za stvarno, a ja nisam jedan od onih koji šute i prijavljuju, već svakome koga sam prijavio sam to i rekao. A kad nekome kažeš da si ga prijavio onda te on vjrj odmah kontra prijavi. Nije to baš pametno, ali tako to kod mene ide. Osim pojedinaca tu su bile različite premade grupe s kojima sam ulazio u sukob, a s njima uvijek izvučeš deblji kraj po broju reporta jer ih je više.
Ban accounta sam pobrao jer mi se čini da sam malo pregorio, toliko su me iznervirali da više nekoliko partija nisam imao volje uopće igrati i onda su me prijavili za inactivity/griefing. Mislim da ću sada uzeti jednu stanku od igranja da malo dođem k sebi, popratiti OWL na miru i napuniti energiju pa se možda vratim za nekoliko tjedana, ali za sada sam definitivno završio sa igranjem jer i sam mogu skužiti da kada počnem sa namjernim trolanjem i retardacijom da to onda više nema smisla i da se treba toga ostaviti.
Cim je upotrijebio "fasiticki ban" znas da je uradio nesto potpuno retardirano sto samo u njegovoj bolesnoj glavi ima smisla i gdje je on nevin.
Competitive se igra na pobjedu. Jedino je to važno. Ako ne želiš pobjediti i nisi spreman sve učiniti kako bi tim pobjedio, nemoj igrati competitive, igraj QP. - Objasni kako je to opravdan razlog za baniranje?
Da da siguran sam da je neduzan i ni kriv ni duzan popio ban... nije da je vec 5 puta u postovima spomenuo usput kako "on uzme symmetru, ja krenem psovati i throwati" i slicne stvari. Iako je sad navodno shvatio da to nije nacin, ali vuk dlaku mijenja...
Priznajem, sramim se što ponekad zbilja ne postavljam primjer mnogim maloljetnicima koji igraju ovu igru i prvi sam zagovornik da se svaki profile obilježi da svi znaju da li je korisnik punoljetan ili maloljetan tako da znam kako mogu razgovarati s određeni osobama. No zapravo, maloljetnici nikada ne ulaze u svađe i rasprave na voiceu tako da nije problem, ali neki od njih to slušaju, a svi mogu čitati uvrede na text chatu. I zbog toga mi je jedino žao, što djeca moraju slušati ne baš civiliziran ton i riječnik koji se tijekom takvih "incidenata" koristi. I da je samo zbog toga, prihvaćam svaki ban i kaznu, priznajem, kriv sam.
Za sve ostalo, u bilo kojoj formi, odbijam bilo kakvu odgovornost i krivnju i smatram kako su vrećina ljudi s kojima sam se sukobljavao rak rana OW zajednice bez kojih bi igra mnogo bolje funkcionirala.
U ow community treba biti samo pristojan jer nekad ih uspijes promijenit. Ja ako vidim hanzu,widowa nista ni ne kazem pustim da vidim kako igraju i ako vidim da ih ne ide onda ih lijepo zamolim da switchaju i da probaju drugog heroja a ako ne switchaju tu uglavnom pokupe hejt od ostatka ekipe jer nece mjenjat i pokupi reportove od 5 ljudi. Ako vidim da imamo 4,5 dpsa onda ih lijepo zamolim da se igra 2-2-2 i da cu ja fillat ako fali neka pozicija u 95% slucajeva dobijem 2-2-2 kompoziciju tu inace nitko ne radi probleme. Uglavnom nema potrebe se zivcirat oko drugih ljudi samo im bubnes block i report i das sve od sebe tu partiju. Samo treba ljubazno sa ljudima bez toksicnosti to ako su oni toksicni ne mora znacit da i ti moras biti. Moras biti bolji od njih a ne postat kao oni i krenut gubit gameove namjerno jer te netko prethodni game nazivcirao. To kad sam shvatio ow mi je postao puno zabavniji. Eto jedino me smeta taj matchmaking kad mi zna zalupit par gejmova za redom gdje se protivnik zna vec u prvoj min to mi ubije svu zabavu i volju za igranjem. I da ako netko nece da igra mercy nema potrebe za galamom ili vrijedjanjem ako je hoces igraj je sam ako neces nemoj nikog tjerat da igra nesto sto ne zeli. Razumijem ja da je mercy must pick ali ako je nitko ne zeli igrat jbg nista onda igrajte sa druga dva hilera i dalje je moguce pobijedit znam jer sam pobijedjivao par puta bez mercy.