Meni radilo dobro dva dana i onda sinoc kada su otvorili servere ua open betu, jedna runda je lagala da je bilo nepodnosljivo. Danas nisam probao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igrao sat vremena i ne da mi se više ,nis posebno, jedna od 123438721387 pucačina, ne vidim ni jedan razlog da platim to 250kn.
Hoce netko sad igrati? add: rebelsy#21796
Igrali ja i rebelsy do sad :D Igra je vrh i bit će jaka kompetitivna scena. Siguran sam. Prezabavno je, a još kad se organiziraš i igraš sa ekipom i upoznaš sve mape i modove biti će još bolje Jako je brz tempo igre, vrlo dinamično i jako zanimljivo. Game traje cirka 15-20min, a može se rastegnuti i do 30min ako su podjednaki timovi. I jako mi je drago da će odmah biti svi champovi otključani odmah na početku
To mi je malo išlo na živce kada sam igrao LoL igru, morao si igrati pun ku*ac da bi mogao otključati jednog champa.
Pa i ne bili otkljucani za 40 eura
Gdje to ima za 40€?
Aha, meni daje neki origins shit za 60€ pa mi nije baš bilo jasno
Uzmes Roadhog, privuces neprijatelja, kazes mu HI, odvalis ga sacmom u facu, histericni smjeh.
Dvije odluke bih pohvalio kod ljudi koji su zasluzni za Overwatch.
1. Igra nije f2p.
2. Brzo se umire u igri, nema toga da se tri dana s nekim naganjas po mapi!
Igrao sat vremena i ne da mi se više ,nis posebno, jedna od 123438721387 pucačina, ne vidim ni jedan razlog da platim to 250kn.
A od igre koja i je zamišljena i reklamirana kao team FPS si očekivao neku dobru simulaciju vožnje ili?
Prvi game - 16 killstreak i odmah sam posumnjao da koriste slične mehanizme kao poker aparati.
Overwatch je zlo!
Meni jučer 3 sata u komadu brzo proletitlo. Sve mi je super pošto mi je sve novo i zabavno, ali se brinem da nebude ista stvar kao i sa Titanfall gdje sam se zasitio igre nakon mjesec dana. Iako mislim da nebi trebao takav problem bit sa overwatch jer će izbacivat nove mape i heroje.
Jeli netko ima problema sa sensitivity? Ja sam u igri stavio 0 pa 100 izgleda mi kao da se ništa nije promjenilo. vertikalno je ok, ali horizontalno sporo.
Meni jučer 3 sata u komadu brzo proletitlo. Sve mi je super pošto mi je sve novo i zabavno, ali se brinem da nebude ista stvar kao i sa Titanfall gdje sam se zasitio igre nakon mjesec dana. Iako mislim da nebi trebao takav problem bit sa overwatch jer će izbacivat nove mape i heroje.
Ima toliko mogucih konbinacija likova i skilova, pogotovo ako igras s ekipom, da ce tesko igra dosaditi, igrati ce se ovo dugo, a jos ce igra rasti...
Kako se vi upijevate spojiti?
Već 2 sata mi traži server i ništa ne nalazi.. connection failed javlja..
Baš sam lud već
Nikakvih problema niti u utorak niti danas kad je igra svima dostupna. Sve glatko ide
Kak mi se čini budem jos mlatio ovu betu do ponedjeljka, a onda idući tjedan i kupio OW.
nema kaj, najbolja beta koju sam ikad igro
radi bez greške
za mene možda malo pre brza, zbog onih blinkova, teleportiranja, time travela
ako me novi cod i bf ne impresioniraju definitivno ću igrat ovo
Naravno da ne vidis idemo ukratko samo.
Multy layer dizajn mapa,svaki heroj na razlicite nacine moze i ne moze preci odredjene dijelove mape i flenkati.
Svaki heroj se potpuno razlikuje po nacinu igranja i ima po 3-4 abliitija.
Heroj gdje se vracas u vrijeme,majmun koji ode u rage mode,heroj koji moze po zidovima da vozi,sreca pa igraci poput tebe nece igrati jer ti ne ne das igri pravu sansu.
Sretno u igranju tih deep originalnih igara onda.
Veceras 3 sata proletilo uz igru kao 15 minuta. Jednu stvar bi bas svi devsi trebali da nauce od ove igre, a to je kako napraviti meni i interface u igri, sve je brzo i intuitivno, osjecam se da igram igru 5 godina, a ne pola dana.
Team Fortress 3 :D
Prvi dojam pozitivan. ++
Koji vam je najdrazi hero? Meni onaj lik sa lukom :D
Koji vam je najdrazi hero? Meni onaj lik sa lukom :D
Ima ih nekoliko 76 je jednostavan ali cuda radi jer ima onaj heal support,tracer je fantasticna za otici iza neprijateljskih redova i unistiti im defense lajn jer stalno moraju paziti na tebe iza ledja.
Junker je budaletina ali jump boost sa minom i onda bombardiranje neprijatelja koji te nisu vidjeli sa kisom mina je predivno,dobar Mcree moze solati 1v3 bez problema.
Wel... nakon sat i pol odigranih... I like this shit :D vrlo vjerojatno kupujem.
Pridružujem se svima s pohvalom blizzardu na remek djelu. Čim sam vidio interface i kak je fluidan znao sam da ću uživat. Igro sam cijeli dan otkad sam došo s posla i sad me vuče da idem igrat al moram u krpe. Bit će ovo dobar vikend za gejmanje.
Ajmo igrat :)))
Jel ima zainteresiranih da slozimo neki team i deremo do jutra? Za sad nas dvojica...
btw. moj battlenet id je dolje u potpisu
Dodajte me da igramo Tomicz#2665
Ajd dodajte i mene, Doragon#2752, pa odigramo koju :D
Gibraltar i ona egipatska mapa nebalansirana. Winstonu i onom usranom robotu što se u turret/tenk pretvara treba malo nerf. Neka to poprave i kupujem igru.
Oni koji me još niste dodali, imate moj battlenet id u potpisu pa me dodajte ako želite da nabacimo koju!
Hmm, sad bi se trebao vidjeti battle id
Edit: jedino šta mi je malo blesavo je to što se u istom timu može igrati sa dva ista heroja. Nadam se da će to maknuti(ili će to biti samo na normal modovima, a u competitive/ranked modu se neće moći birati dva ista heroja pretpostavljam). To mi je jedini minus dosad što sam primjetio, sve ostalo čita petica
Za sve one koji žele vidjeti ping i fps: shift+ctrl+r shortcut ili imate pod options "display performance stats"
Meni ping 24-35ms i 65-80 fps na epic graphics quality + high texture quality! Vrh!
https://us.battle.net/support/en/article/performing-a-traceroute
Evo ovdje guide imate da vam preko cmd-a baš točno izračuna ms.
Btw., server za Eu im je u Francuskoj prema ip-u koji treba upisati za traceroute
Kad će pol 5 da zaigram joj.