Kakva je to igra?
Da li je istina da je to poput san andreasa (samo u srednjem vijeku)........
Kakva je to igra?
Da li je istina da je to poput san andreasa (samo u srednjem vijeku)........
MA to je cool igra koliko ja mislim
a ako ti misliš da je dobra onda je DOBRA!
ovo maloprije
je zabuna
na pravio sam sam s reapeperom account
pa sam napiso
ovu poruku
ovo maloprije
je zabuna
pa sam napiso
ovu poruku
ovo maloprije
je zabuna
pa sam napiso
ovu poruku
ahahahahaah mojo,ja krepivan od smiha,znaci ti si mislio sa svojim drugim accountom postavit pitanje a s prvim odgovorit?
nego da se vratim na temu,oblivion je stvarno odlicna igra, u njoj ima beskrajno mnogo zadataka, ja sam oblivion igrao pola godine i imao sam oko 250 sati igre dok nisam izvrsio sve moguce zadatke u igri
Meni je stvarno dobra igra bila! Revolucionrana grafika, ugođaj...
po meni gta i oblivion ne idu u istu rečenicu...
GTA je loša igra do bola...
Oblivion spada u rang Gothica, po meni najbolje rpg igre svih vremena...ni gothic 2 nije loš, jedino trojka nije nešto posebno i upravo ovdje je uskočio oblivion.
i nemoj više takve usporedbe...kao kad netko uspoređuje Need for speed i Live for speed ili gtr2
Hmm... whahah... necu komentirati...
Sto se obliviona tice: za sebe mogu reci da se ja igram GTA s njim, jer ga igram samo kad mi je dsdno, skacem i izvodim misije :P jasem na konju od udaljenijih misija, i tak :P
Inace dosta velika igra, presao sam mozda 50%; cekam da mi bude dosadno da nastavim ;)
ovo maloprije
je zabuna
pa sam napiso
ovu poruku
ovo maloprije
je zabuna
pa sam napiso
ovu poruku
Prvih 20-30 sati bio sam oduševljen nakon narednih 50 sati,shvatio sam da sam nasjeo na propagandu i da igra (osim grafike i fizike) nije vrijedna potrošenig novca.Trebao sam se zadržati na Morowindu.Ali kad je več imam igram je još uvijek.Općenito...ma dobra je to igra ali vidi se da serijal ide nizbrdo sa kvalitetom što se tiće zabavnosti i gameplaya.Ako ikad izađe TES 5 ,siguran sam ,da neću kupiti igru.
samo da znate tvrtka je najavila da neće praviti nastavak tes-a nego samo možda dodatke ka oshivering island
Puno ljudi pljuje po Oblivinu iz raznoraznih razloga. Meni je igra jako dobra i svakako je vrijedi odigrati
Ono šta mi se ne sviđa je to jer je igra prekratka ima premalo main qusotva + ono prebacivanje iz grada u grad bzvz.
Iako mislim da su igru toliko pojednostavili da bi se sviđala mlađoj populaciji
Prvih 20-30 sati bio sam oduševljen nakon narednih 50 sati,shvatio sam da sam nasjeo na propagandu i da igra (osim grafike i fizike) nije vrijedna potrošenig novca.
samo da znate tvrtka je najavila da neće praviti nastavak tes-a nego samo možda dodatke ka oshivering island
Bilo bi dobro kada bi napravili neki TES MMORPG. Sa cijelim svijetom Tamriela.
imam problem.kad pokrenem igricu,prođu filmovi i onda me izbaci i napise mi da nekaj ne valja sa exe-om.kaj da radim???
imam problem.kad pokrenem igricu,prođu filmovi i onda me izbaci i napise mi da nekaj ne valja sa exe-om.kaj da radim???
Pa i nije baš...
Prvih 20-30 sati bio sam oduševljen nakon narednih 50 sati,shvatio sam da sam nasjeo na propagandu i da igra (osim grafike i fizike) nije vrijedna potrošenig novca.
Kak vam može morowind biti cak bolji od obliviona. Nasjeo sam na foru i isao ga instalirat i popusio sam jer je preglupo. Grafika je uredu u odnosu na pricanje s ljudima oko mene i otvaranjem vrata, vreća, i kutija. Da ne pricam o kretnjama i misijama.
Napočetku mi je bila dobra, poslje mi je počela biti dosadna . Očekivao sam više borbe, prvo vrijeme samo lutaš, radiš cjelo vrijeme jedno te isto, deinstalirao sam je. A i iznerviralo me ono svi te jure, gdje god dođeš, pa se malo tvoji okrenu protiv tebe. Tamo me neki tip ganja neki stražar ja ga koknem (branim se) i sad se ovi moji okrenu protiv mene , to mi je bilo dovoljno. Nisam se baš uživio.
meni je ta igra živi užas....igrao sam je prije pola godine i zgadila mi se...grafika je super i sve pet, ali za igru je potrebno vrhunsko poznavanje engleskog i jako dobar komp....
Volio bih vas sviju citirat ali nemogu, igra je mrak,super,genijalna jedino sto joj nedostaju su Cut Scene ali pgotovo jos sa shivering isles je stvarno predobra i jednostavno inovativna.
Osim dobre grafike,tu je puno puno ali stvarno puno questova i moram da kazem da je stvarno super.
Onda Armor i Weapon sektor je prica za sebe a morate da imate stvarno zivaca i biti pravi ljubitelj igre da bi se u nju uzivili i stvarno osjetili.
Posebno ljubitelju RPG zanra.
Sto se tice brzog prelazenja preko mape iz grada u grad pa to je do igraca on moze ici pjeske,na konju ili plivajuci pa cak i camcem do svog odredista tako da ima tu izbora zao mi je ali OBLIVION je klasa za sebe.
Try and play.
Dobra! Dobra! To je sve što mogu u ovom trenutku da kažem... Ode igrat...