Oblivion

poruka: 35
|
čitano: 3.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Oblivion

Kakva je to igra?

Da li je istina da je to poput san andreasa (samo u srednjem vijeku)........Nevinašce

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

MA to je cool igra koliko ja mislim

a ako ti misliš da je dobra onda je DOBRA!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

ovo maloprije

je zabuna

na pravio sam sam s reapeperom account

pa sam napiso

ovu poruku

Amd 2x,asus motherboard,ati radeon gecube hd 3850,320gb ram-a,4x512mb ddr2 i asus vento chasis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Oblivion
mojo kaže...

ovo maloprije

je zabuna

pa sam napiso

ovu poruku

Neznam jel je tebi muka il koji ti je vrag al u tom slucaju se razgovaraš sam sa sobom.
Otvoriš  novi  account  i  postaviš  pitanje  i  sa  drugim  accountom  odgovaraš.
Pa  tebi  stvarno  nije  dobro 

C2D@3360mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz@2,2V, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
mojo kaže...

ovo maloprije

je zabuna

pa sam napiso

ovu poruku

Neznam jel je tebi muka il koji ti je vrag al u tom slucaju se razgovaraš sam sa sobom.
Otvoriš  novi  account  i  postaviš  pitanje  i  sa  drugim  accountom  odgovaraš.

Haha, svašta.
Natrag na temu, Oblivion je super igra, dosta zarazna. Ne znam je li baš kao GTA u srednjom vijeku, ne bi povukla takvu usporedbu, ali igra je stvarno dobra.
Neki ljudi čak i kritiziraju Oblivion jer nije ispunio sva njihova očekivanja naspram prethodnika, ali ne slušaj ih, ako nikada prije nisi igrao  neku igru iz The Elders Scrolls serijala, Oblivion će ti se činit predobar.
17 godina
neaktivan
Oblivion

ahahahahaah mojo,ja krepivan od smiha,znaci ti si mislio sa svojim drugim accountom postavit pitanje a s prvim odgovorit?

nego da se vratim na temu,oblivion je stvarno odlicna igra, u njoj ima beskrajno mnogo zadataka, ja sam oblivion igrao pola godine i imao sam oko 250 sati igre dok nisam izvrsio sve moguce zadatke u igri

jesus loves me!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

Meni je stvarno dobra igra bila! Revolucionrana grafika, ugođaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

po meni gta i oblivion ne idu u istu rečenicu...

GTA je loša igra do bola...

Oblivion spada u rang Gothica, po meni najbolje rpg igre svih vremena...ni gothic 2 nije loš, jedino trojka nije nešto posebno i upravo ovdje je uskočio oblivion.

i nemoj više takve usporedbe...kao kad netko uspoređuje Need for speed i Live for speed ili gtr2

17 godina
neaktivan

lol SmijehSmijehSmijehSmijeh

on topic: igro sam oblivion 2sata,iznerviro se,spora i dosadna igra,uninstall odmah...

Ken leeeee
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2008 21:47 (kyx).
17 godina
neaktivan
Oblivion

Hmm... whahah... necu komentirati...

Sto se obliviona tice: za sebe mogu reci da se ja igram GTA s njim, jer ga igram samo kad mi je dsdno, skacem i izvodim misije :P jasem na konju od udaljenijih misija, i tak :P

Inace dosta velika igra, presao sam mozda 50%; cekam da mi bude dosadno da nastavim ;)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mojo kaže...

ovo maloprije

je zabuna

pa sam napiso

ovu poruku

LOL!!! Inače igra je zakon!
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
mojo kaže...

ovo maloprije

je zabuna

pa sam napiso

ovu poruku

Meni je sve ok samo sam napravio reaperu account je rga nagovaram na to već neko vrijeme..

Amd 2x,asus motherboard,ati radeon gecube hd 3850,320gb ram-a,4x512mb ddr2 i asus vento chasis
17 godina
protjeran
kyx kaže...
lol SmijehSmijehSmijehSmijeh
on topic: igro sam oblivion 2sata,iznerviro se,spora i dosadna igra,uninstall odmah...
Boots of blinding speed, Steed.Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
protjeran
Oblivion

Prvih 20-30 sati bio sam oduševljen nakon narednih 50 sati,shvatio sam da sam nasjeo na propagandu i da igra (osim grafike i fizike) nije vrijedna  potrošenig novca.Trebao sam se zadržati na Morowindu.Ali kad je več imam igram je još uvijek.Općenito...ma dobra je to igra ali vidi se da serijal ide nizbrdo sa kvalitetom što se tiće zabavnosti i gameplaya.Ako ikad izađe TES 5 ,siguran sam ,da neću kupiti igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

samo da znate tvrtka je najavila da neće praviti nastavak tes-a nego samo možda dodatke ka oshivering island

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

Puno ljudi pljuje po Oblivinu iz raznoraznih razloga. Meni je igra jako dobra i svakako je vrijedi odigrati Osmijeh

Ono  šta  mi  se  ne  sviđa  je  to  jer  je  igra  prekratka  ima  premalo  main  qusotva  +  ono  prebacivanje  iz  grada  u  grad  bzvz.

Iako  mislim  da  su  igru  toliko  pojednostavili  da  bi  se  sviđala  mlađoj  populaciji  Namigiva

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra nije loša
hahaha kako se reaper skurio ahahahaha
ja bi se ubio!!
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Prvih 20-30 sati bio sam oduševljen nakon narednih 50 sati,shvatio sam da sam nasjeo na propagandu i da igra (osim grafike i fizike) nije vrijedna  potrošenig novca.

Jako dobro. Ovo je definitivno najjaca recenzija ikada.
Hm... Zabavio si se 50 sati. Neke igre nude manje od 10 sati zabave pa su ljudima svejedno odlicne. A tebi nakon 50 sati igranja misljenje da igra nije nesto. Mislim da u 50 sati igranja igra da maksimum i postaje ili dosadna ili zamorna o kojoj god igri se radilo. Osim ako si wow freak.
A kupiti igru za nekih 50 sati zabave mislim da i nije neki promasaj.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
protjeran
Ruddynjo kaže...

samo da znate tvrtka je najavila da neće praviti nastavak tes-a nego samo možda dodatke ka oshivering island

Bilo bi dobro kada bi napravili neki TES MMORPG. Sa cijelim svijetom Tamriela.

17 godina
neaktivan
call of duty 4

imam problem.kad pokrenem igricu,prođu filmovi i onda me izbaci i napise mi da nekaj ne valja sa exe-om.kaj da radim???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: call of duty 4
zvon3 kaže...

imam problem.kad pokrenem igricu,prođu filmovi i onda me izbaci i napise mi da nekaj ne valja sa exe-om.kaj da radim???

Krivi crack? :D
17 godina
protjeran
zvon3 kaže...

Kupi original.

17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Kupi original.

Tak je.
Na  originalu  rade  originalni  crackovi  bolje  Namigiva 
A  i  serijski  broj  u  vecini  slucajeva  paše 

C2D@3360mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz@2,2V, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

Pa i nije baš...

http://bux.to/?r=budi5875
http://bux.to/?r=budi5875
17 godina
protjeran
Radikal kaže...
Van_Blaster kaže...

Prvih 20-30 sati bio sam oduševljen nakon narednih 50 sati,shvatio sam da sam nasjeo na propagandu i da igra (osim grafike i fizike) nije vrijedna  potrošenig novca.

Jako dobro. Ovo je definitivno najjaca recenzija ikada.
Hm... Zabavio si se 50 sati. Neke igre nude manje od 10 sati zabave pa su ljudima svejedno odlicne. A tebi nakon 50 sati igranja misljenje da igra nije nesto. Mislim da u 50 sati igranja igra da maksimum i postaje ili dosadna ili zamorna o kojoj god igri se radilo. Osim ako si wow freak.
A kupiti igru za nekih 50 sati zabave mislim da i nije neki promasaj.

Nisam rekao da je dosadna ili loša,jednostavno,Morowind mi  je vrhunac serijala,nekako mi više leži.A to sam očekivao od Obliviona,koji još uvijek zaigram a i igraću u buduće.

17 godina
neaktivan
Oblivion

Kak vam može morowind biti cak bolji od obliviona. Nasjeo sam na foru i isao ga instalirat i popusio sam jer je preglupo. Grafika je uredu u odnosu na pricanje s ljudima oko mene i otvaranjem vrata, vreća, i kutija. Da ne pricam o kretnjama i misijama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

Napočetku mi je bila dobra, poslje mi je počela biti dosadna . Očekivao sam više borbe, prvo vrijeme samo lutaš, radiš cjelo vrijeme jedno te isto, deinstalirao sam je. A i iznerviralo me ono svi te jure, gdje god dođeš, pa se malo tvoji okrenu protiv tebe. Tamo me neki tip ganja neki stražar ja ga koknem (branim se) i sad se ovi moji okrenu protiv mene , to mi je bilo dovoljno. Nisam se baš uživio.Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Oblivion

meni je ta igra živi užas....igrao sam je prije pola godine i zgadila mi se...grafika je super i sve pet, ali za igru je potrebno vrhunsko poznavanje engleskog i jako dobar komp....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

Volio bih vas sviju citirat ali nemogu, igra je mrak,super,genijalna jedino sto joj nedostaju su Cut Scene ali pgotovo jos sa shivering isles je stvarno predobra i jednostavno inovativna.

Osim dobre grafike,tu je puno puno ali stvarno puno questova i moram da kazem da je stvarno super.

Onda Armor i Weapon sektor je prica za sebe a morate da imate stvarno zivaca i biti pravi ljubitelj igre da bi se u nju uzivili i stvarno osjetili.

Posebno ljubitelju RPG zanra.

Sto se tice brzog prelazenja preko mape iz grada u grad pa to je do igraca on moze ici pjeske,na konju ili plivajuci pa cak i camcem do svog odredista tako da ima tu izbora zao mi je ali OBLIVION je klasa za sebe.

Try and play.

Adis Vezir

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

Dobra! Dobra! To je sve što mogu u ovom trenutku da kažem... Ode igrat...Cool

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice