Nostalgija

poruka: 1
|
čitano: 595
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Nostalgija

Neznam dal takva tema postoji, ako postoji onda se ispricavam zbog otvaranja nove

Zanima me koliko ima ljudi ovdje koji su jednostavno pozeljeli zaigrat neke stare naslove, meni je to sve nekako palo na pamet, sad kad je izasao Street Fighter 4, i uzeo sam ga samo iz razloga zato sto me je toliko podsjecao na Street Fighter 2, pa sam se prisjetio kako sam to volio igrat kad sam bio mladji, odnosno i drugi stari naslovi, pa cak i oni sa C64, od kojih su mi favoriti Maniac Mansion i nastavak Manic Mansiona, Day of the Tentacle.

Zasicen svim ovim novim igrama, koje mi nekako nikako nece da zapnu za oko, zadnje sto je bilo sto me je pravo odusevilo je bio Witcher. Fallout 3 je isto bio jako dobar, a ima ih jos mnogo dobrih naslova, samo slabo inovativnosti

Kad se prisjetim kako sam igrao Super Mario Bros 1, 2 i 3 na NES-u, a i kad zaigram sad, samo preko emulatora na kompu, mnogo se vise zabavim, pa makar time sto se samo prisjetim te igre

Koji su vama bili najdrazi naslovi, sto vam nedostaje danas u igrama, i jel vas uhvati ponekad nostalgija i zazelite igrat samo stare naslove?

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice