NFS Shift Problem

poruka: 5
|
čitano: 1.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NFS Shift Problem

Tražio sam po forumu i vidio da ima dosta ovakvih tema, ali nigdje nisam našao riješenje svoga problema... Znači, pokrenem igru sve radi i odvozim jednu utrku, dođem u meni i kad pokrenem drugu utrku, onda zabloka komp u loading-u i onda ga moram restartati... Instlario sam i patch vec, ali ista prica... Ako netko znao kako to riješiti bio bih mu vrlo zahvalan...

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NFS Shift Problem

Daj malo više podataka...Ak je igra piratska probaj drugi c.r.a.c.k :D
Koje su ti temperature i vidim da ti grafička nije prejaka pa probaj detalje spustit...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: NFS Shift Problem
Ad4pt3r kaže...

Daj malo više podataka...Ak je igra piratska probaj drugi c.r.a.c.k :D
Koje su ti temperature i vidim da ti grafička nije prejaka pa probaj detalje spustit...

Igra je piratska... Ali neznam dal je problem zbog grafičke, jer inače u vožnji radi normalno....

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
16 godina
neaktivan
RE: NFS Shift Problem

pozz

i ja sam skinuo igricu sa neta, u sustini sve dobro radi, ponekad malo trza ekran i kasni slika, ne mogu da vjerujem zasto je to tako, imam 4GB rama, Nvidia graficku 512MB koja je najjaca serija za laptope, inace imam gamerksi laptop, i tako nakon nekog vremena zakoci i izbaci nekakvu gresku kao "has stopped working nad collect information about this problem" 

pls ako ko moze pomoci

ed-kr-is
16 godina
neaktivan
NFS Shift Problem

ja imam jedan problem najprije sav sadržaj od oba DVD-a kopiram u jedan folder i počnem instalirati unesem cd-key i kad bi trebalo počet instalirat izbaci nekakav error.....zna li netko u čemu je problem....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice