Neverwinter Online

poruka: 368
|
čitano: 67.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Neverwinter Online
chaselol kaže...
WItcher kaže...

Nevjerojatno kaj dva Clerica mogu napravitit u PVPu .Mi im doslovno ništa nismo mogli čak niti health spustiti ispod 3/4.

Išao ja 1vs1 u toj rudni protiv Clerica sa Wizardom kako mu ja health makivam on se heala i morao sam se maknuti ko da u kamen udaram:).

Igram clerica, ali sam nazalost PVE spec, defanzivan sam i previse wizard mi ne moze nista, ja ne znam kako drugi mogu da ubijaju ali meni apsolutno ne moze nista, toliko healinga imam, knockback, slow, stun, bas nista mi ne moze :/ ali roga je uzas koliko udara :| i njega mogu da prezivim bez problema, ali PVP clerica, nema sanse. Jednostavno nema sanse.

koji si level, 10?

13 godina
neaktivan
acca kaže...

koji si level, 10?

45

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
Neverwinter Online

dođi do 60 pa javi, kad wizardi dobe eye of the storm i rogi kritaju 35k s dailyom, doslovno 1 shotovi padaju

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...

dođi do 60 pa javi, kad wizardi dobe eye of the storm i rogi kritaju 35k s dailyom, doslovno 1 shotovi padaju

dobro bem li ga, beta je jos uvijek, bice tu neki tuning :) nadam se barem

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Neverwinter Online

Nista,hvala puno.Sad na novo idemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
acca kaže...

ma mora biti jer je ovo prelako poceo neki dan vec sam lvl 42..

17 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...
chaselol kaže...
acca kaže...

ma mora biti jer je ovo prelako poceo neki dan vec sam lvl 42..

Istina je brzo se levela.Nadam se da ce to popraviti ili misle 120 lv cap staviti:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
Istina je brzo se levela.Nadam se da ce to popraviti ili misle 120 lv cap staviti:).

Sad im je kasno posto su sami rekli da nece biti wipe, navodno je zadnji bio u zatvorenoj beti. Prebrzo se levelira, a igra zasad ne nudi nekakav ogroman endgame. Kako mi se cini moze se grindati dungeone i pvp. Kako mi se cini to je to. Sve u svemu vrlo zabavna igra, ali me zanima koliko ce me drzati :)

Ima li netko tko je dosao na 60 lvl pa da kaze iz prve ruke?

17 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Dubrad usred dungena im krepa server:(.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Kaj ne sljaka a?

A taman sjeo da isprobam napokon {#} 

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Pozdrav ljudi, dali se vama pojavljuje ovaj problem? Jučer sam bez problema igrao i danas sve do navečer kad mi se prvi put pojavilo "Server not responding" il šta već, išo sam ponovno u igru uć preko launchera i pojavi mi se ovo. Pokušavao sam stalno pokrenuti, ali nikako nije išlo. Kad bi i ušlo u launcher, onda bi on izgledao jako čudno i nebi mogo kliknuti na login. Reinstalirao sam igru, normalno igrao 30 min i opet me izbaci sa istom porukom te mi se opet ovo pojavi.

problem problem
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 22:53 (Blizek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Blizek, meni je ista stvar kao tebi, mislim da je do njih

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 22:57 (_dEDa_96).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...

Blizek, meni je ista stvar kao tebi, mislim da je do njih

ma eto taman predam quest i padne server bem im sunce :)

17 godina

kakva je ova igra, jel valja ista?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

kakva je ova igra, jel valja ista?

skini i probaj, najbolji lvl experience do sada, neočekivana kvaliteta, malo pre malo pvp arena i endgamea, ali radi se na igri, još je u beti i dodavati ce nove pvp modove, rase, klase dungeone i td... i neke stvari se treba dugo farmati ili kupiti za prave pare, no ništa "pay2win", sve se bez problema obavi bez velikog truda i novaca

17 godina

ako je jos u beti onda ne vidim neki smisao da je igram

sto se tice real money jel to pay to win ili?

16 godina
Neverwinter Online

nece biti wipe, ako sam napisao da nije pay2win, valjda znaci da nije. Ljudi su prošli igru i obavili sve dungeone u 3 dana bez ikakvog novaca, možda što je nagore je da se dugo treba farmati za najbrži mount, a može se kupiti

edit: i da... respec se treba platiti no nije tako loše jer cemo svi dobiti free respecove kad stave nove talente, specove

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 23:29 (acca).

0 0 hvala 0
17 godina

da, da, nisam dobro procitao tvoj odgovor. koliko ima igra kad se skida?

15 godina
Obi Wan kaže...

ako je jos u beti onda ne vidim neki smisao da je igram

sto se tice real money jel to pay to win ili?

Jos je vrlo rano za procjene, ali poznavajuci perfect world biti ce kada igra bude full i ljudi se navuku :) Nadam se da grijesim. Zasad sve mozes dobiti igranjem, neke su elementi malo preskupi za besplatne igrace, ali u granicama normale.

13 godina
neaktivan

oko 4GB

15 godina
neaktivan
Hystorian kaže...

oko 4GB

jel ima tko da ima viska seal of mantacore? pikiram jedna cw plast i skupljam ko budala one lione i onda vidim da pise seal of mantracore, sta reci osim dasam p*zdio posteno, oso van na kavu da se smirim i sad skupljam di je god moguce one insignie da zamjenjim njih 40 za 1 seal, tako ako bui tko pomogao bio bih vrlo zahvalan, placam u goldu..

12 godina
Neverwinter Online

E ljudi iz guilda Erebor.

Jel imate TS mozda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neverwinter Online

{#}ma kakvi team speak stoo si dosao iz battlefielda, mmo-i imaju svoj ugradeni glasovni klijent{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Tri MMOa sam do sad igrao i uvijek su koristili Teamspeak... Kvalitetnije.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Killua kaže...

{#}ma kakvi team speak stoo si dosao iz battlefielda, mmo-i imaju svoj ugradeni glasovni klijent{#}

Pa dobro,jel ima ljudi na tom glasovnom klijentu ili nema?

12 godina
neaktivan
Neverwinter Online

pa nepitaj mene, ja ih vise nerabim "never more" ,

zar ti nepise u info od guilda detaljima tako potrazi..

(je lijepo dodes u guildu ukljucis i cujes djecicu kako vriste{#}{#}!!  )

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Šta vi čuvate u Adventures Satchelu i Knapsacku? Meni se dosta puta desilo da Inventory bude pun pa ne mogu nešto uzet.... Da li postoji neki vrag kao banka gdje se mogu ostaviti neki itemi da ne budu u invetoryu, čini mi se da je tako nešto postojalo u LOTRO-u

ex Quilombo23

0 0 hvala 0
13 godina
Neverwinter Online

postoji pronadi ju u protectors enclave-u :D

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
15 godina
g3arv8 kaže...

postoji pronadi ju u protectors enclave-u :D

samo nemoj ocekivati da ce biti puno slotova :) taman da rune sve maknes iz torbi.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

ljudi ako ima koja dobra duse da bi mi pomogla preci the chasm, ja sam na pola puta, ali eto sam nemogu, pa ako netko ima vremena i bolje bio bih mu zahvalan..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice