Napokon spojler kakav žaslužuje.
nisam mogo *zaslužuje
nisam mogo *zaslužuje
nisam mogo *zaslužuje
Bar sad na nešto liči.
Samo nek je sto veci, i ja volim staviti sto veci spojler, nebil auto poletilo :P
Sad je i Yugo ljepši od tvog Aventadora.
Sad je i Yugo ljepši od tvog Aventadora.
Sad i ti gluposti pišeš.
Kakav je ovaj boos '12 za drag u a klasi?
Taj njegov Porsche svašta jede
Ooo znam. Sa pravim bozačem skoro pa ni Zonda mu nije ravna.
Ooo znam. Sa pravim bozačem skoro pa ni Zonda mu nije ravna.
Da ne spominjem da sam jedno vrijeme bio u dobrom vodstvu protiv tvoje masine sa Porshom, sve dok nisam zabio u cosak i onda je sve krenulo nizbrdo, i civilna auta, i coskovi, i sve... :S
Evo i ja sam počeo igrat prije par dana i prvi auto mi je Nissan Silvia, 7. sam lvl i nick mi je Macgyver_Cro. Zanima me što znači onaj boost jel se on kupuje ili šta i jel mogu samo pomuću njega kupit drugi auto.
Boost se kupuje za prave $$, njime možeš kupit sve, na kojem serveru igraš?
Ajde da odvozimo koju.. @Remzi
Zar se mogu birat serveri? Nisam opće znao ja samo stisnem enter world.
Zar se mogu birat serveri? Nisam opće znao ja samo stisnem enter world.
Kada otvoris launcher u desnom uglu su serveri. Izaber i Apex, mi smo tu skoro svi.
Eto napravio sam novi profil na tom serveru i sad se zovem MACGYVER2 i vozim Pontiac GTO.
Eto napravio sam novi profil na tom serveru i sad se zovem MACGYVER2 i vozim Pontiac GTO.
prodaj taj auto i kupi odmah Silviju
Na starom profilu sam vozio Silviu ali ovaj sam kupio jer je u stock verziji pisalo da je brži od Silvie. A hoću li ju moć kupit bez onog boosta kad prodam GTO?
Jel ima neko 0.56 eura na paysafe cardu viska, ajd ljudi nek mi neko pomogne, vratit cu uslugu nekako.
Na starom profilu sam vozio Silviu ali ovaj sam kupio jer je u stock verziji pisalo da je brži od Silvie. A hoću li ju moć kupit bez onog boosta kad prodam GTO?
Zaboravi brojke, jer ništa ne vrijede. U E klasi najbolji auto je VW Scirocco, ali svi uzimaju Silviju, jer je u D itekako konkurentna.
el ima jos ko problem s igrom??? bacio mi error code 7 i udjem ponovo u igru i sad mi vise nece join u niti jedan event stalno pise join failed a ako kojim slucajem uspijem niti jedan powerup mi ne radi
el ima jos ko problem s igrom??? bacio mi error code 7 i udjem ponovo u igru i sad mi vise nece join u niti jedan event stalno pise join failed a ako kojim slucajem uspijem niti jedan powerup mi ne radi
Mene je prije cca 1h izbacio i sad me ne zeli logirat opce...Svako malo neki eror izbacuje...
tak i mene isto prije jedan sat negdje u pola 4,isto sam imao problema s logiranjem,al sam uspio se logirat al sad nemogu niti jedan event vozit nista
Molim sve kolege da mi pomognu,koji nesto znaju o ovome!Problem je sledeci,,Nemogu da se ulogujem na NFS world,,!Non-stop mi izbacuje ovaj problem ,,ERROR- THERE HAS BEEN AN ERROR CONNECTING TO THE SERVER.PLEASE CHECK YOUR NETWORK CONNECTION AND TRY AGAIN.KOD drugara mogu da se konektujem u igricu,a kod mene nemogu.Obarao sam sistem 2 puta,al mi nije pomoglo.MOLIM ZA POMOC!HVALA UNAPRED POOZZZZ
Dal je moguce da mi je IP banovan,posto sam nesto citao o tome.???AKO SAM BANOVAN KOME DA SE OBRATIM?A I NEVIDIM RAZLOG ZA TO POSTO NIKADA NISAM KORISTIO HACK!
sada cu da probam to,pa cu da javim dal moze
kolega tebi hvala i za ovo