Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
SSCars kaže...

Ljudi ovako - Ja sam igricu poćeo igrati prije 3 dana, lvl 16 sam, kupujem auto ali neznam koji da kupim. Razmišljam da kupit Nissan Skyline od 750.000 ili Dodge Viper od 1.100.000 .Razmišljam dali da uopće nastavim igrati igru jer sam vidio dosta loših komentara o igri. Razmišljao sam da skinem DiRT 3 i igram MP zato što se ovaj glupi NFS World -.- nemože igrati preko volana. 

Može se igrati preko volana, ali rebaš pročešljati službeni forum http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/187.page;jsessionid=D3605951712AD641751E77813E92D4A5 i WG forum http://world-garage.com/index.php/forum/40-world/ i tamo ima objašnjeno kako se instalira volan. Moraš pogledati u subforumima, jer se stvarno ne sjeća gdje sam to vidio.

Za auto... Ovako, ja bi uzeo jeftiniji auto niže klase (ili ih uopće ne bi trošio) i skupljao novce dok ne bi skupio dovoljno za Lamborghini ili BMW GTS. Ali ako baš siliš da uzmeš novi auto, do $1 milijun imaš Megane za 950.000, Audi RS4 za 600.000, Solstice za 500.000

13 godina
Bumbilek kaže...
SSCars kaže...

Ljudi ovako - Ja sam igricu poćeo igrati prije 3 dana, lvl 16 sam, kupujem auto ali neznam koji da kupim. Razmišljam da kupit Nissan Skyline od 750.000 ili Dodge Viper od 1.100.000 .Razmišljam dali da uopće nastavim igrati igru jer sam vidio dosta loših komentara o igri. Razmišljao sam da skinem DiRT 3 i igram MP zato što se ovaj glupi NFS World -.- nemože igrati preko volana. 

Može se igrati preko volana, ali rebaš pročešljati službeni forum http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/187.page;jsessionid=D3605951712AD641751E77813E92D4A5 i WG forum http://world-garage.com/index.php/forum/40-world/ i tamo ima objašnjeno kako se instalira volan. Moraš pogledati u subforumima, jer se stvarno ne sjeća gdje sam to vidio.

Za auto... Ovako, ja bi uzeo jeftiniji auto niže klase (ili ih uopće ne bi trošio) i skupljao novce dok ne bi skupio dovoljno za Lamborghini ili BMW GTS. Ali ako baš siliš da uzmeš novi auto, do $1 milijun imaš Megane za 950.000, Audi RS4 za 600.000, Solstice za 500.000

Ja imam solstice u C klasi prezadovoljan sam sa njim...

12 godina
neaktivan

Ma nezz baš eng pa mi je tesko za čitati taj njihov forum

Filip
12 godina
neaktivan

Evo slika mog sadašnjeg auta. Usput da vam kažem uzet ću Audi SS. 
- Ovaj Challenger sam uzeo na početku igre, ima je 175 ocjenu sada ima 356, zadovoljan sam njime. 

-Ako može da mi netko malo pročita taj engleski forum jer ja bas i nezz engleski (ako vam nije problem, bilo bi mi drago)

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
SSCars kaže...

Mazda RX-8 ti je isto zvijer od auta, ako uspiješ nakupiti ultra dijelove i staviš ga na 599 u B klasi, bio bi uz Toyotu MR2 jedan od najboljih za tu klasu.

12 godina
neaktivan

Kupit ću Mitshubishi Evo X. Ja imam dijelova na svome Dodge-u pa me zanima jel se oni mogu skiniti i stavini na drugi auto ?

Filip
14 godina
neaktivan
SSCars kaže...

Kupit ću Mitshubishi Evo X. Ja imam dijelova na svome Dodge-u pa me zanima jel se oni mogu skiniti i stavini na drugi auto ?

Ne, možeš ih jedino prodati.

14 godina
neaktivan

Čovjeće +10% Boosta za svaku kupnju. Dečki se razbacali -_-" 

Sljedeće godine ako bude sreće bude +15% boosta za svaku kupnju.

https://world.needforspeed.com/news/article/9359?utm_campaign=socom-nfsworld-a

0 0 hvala 0
15 godina

uzmi megane...

frend i ja sa njime tarimo lamborghinije, mercedese, svasta nesto...ljudi misle da cheatamo koliko je dobar megane...jedino po ravnom ces pusiti, ali zavoje jedes ih svih

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Čovjeće +10% Boosta za svaku kupnju. Dečki se razbacali -_-" 

Sljedeće godine ako bude sreće bude +15% boosta za svaku kupnju.

https://world.needforspeed.com/news/article/9359?utm_campaign=socom-nfsworld-a

10% (19.400/55.000) + Megane + Clio + Valentine vinyl + Valentine neon + B3LOV3d tablica za 40/100€

Ma sitnica{#}

Da su ostavili Pagani Cinque, umjesto 2 IGC auta, koji je bio prije ove akcije, mislim da bi time navukli puno više ljudi da kupuju

13 godina
iAvenger kaže...

Mazda RX-8 ti je isto zvijer od auta, ako uspiješ nakupiti ultra dijelove i staviš ga na 599 u B klasi, bio bi uz Toyotu MR2 jedan od najboljih za tu klasu.

E sad... rx 8 ili rx 8 '09 oko toga se i ja dvoumim za B klasu??? {#}

15 godina

megana za B klasu i sredis ga na oko 720-730 sa ultra dijelovima

ili ako oces vrh B klase, onda focusa rs, ja ga sredio sa mjesanim dijelovima (nijedan ultra) i ima 599 - odlican je za B klasu, iako ga megane pere JAKO

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

ili ako oces vrh B klase, onda focusa rs, ja ga sredio sa mjesanim dijelovima (nijedan ultra) i ima 599 - odlican je za B klasu, iako ga megane pere JAKO

Čega 720 - 730? {#} 

To je već A klasa???

Fokus rs nije za igc

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:43 (Božoo).
13 godina
neaktivan
Božoo kaže...

E sad... rx 8 ili rx 8 '09 oko toga se i ja dvoumim za B klasu??? {#}

Između ova dva uzmi rx-8 '09

12 godina
neaktivan

I ja neznam sta sad da uzmem. MOLIM VAAAS POMOOOĆ

Filip
13 godina
SSCars kaže...

I ja neznam sta sad da uzmem. MOLIM VAAAS POMOOOĆ

Kako da ti se pomogne kad neznamo za koju klasu tražiš auto?????

Pa već su ti nešto predlagali samo ti trebaš znat za koju klasu hoćeš...

12 godina
neaktivan

Uzeo sam Audi SS. Još samo neznam kako da igram na volan. Onaj tutorijal mi ne pomaže. A negdje sam vidio da sa volanom mogu igrati samo ovi što imaju Ligitech volan.

Filip
12 godina
neaktivan

Evo malo slika moga novog auta (Audi SS)
Sljedeće što ću kupiti jest neki Lamborghini, Porsche ili Nissan Skyline 

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SSCars kaže...

Uzeo sam Audi SS. Još samo neznam kako da igram na volan. Onaj tutorijal mi ne pomaže. A negdje sam vidio da sa volanom mogu igrati samo ovi što imaju Ligitech volan.

I ja sam rekao da onaj tutorijal ne pomaže...

13 godina

Da li se vi možete ulogirat u igricu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Božoo kaže...
RuskeGTT kaže...

Čega 720 - 730?  {#}

To je već A klasa???

Fokus rs nije za igc

720-730 ukupnih bodova...

meni je trenutno na 685, frendu na 69x, s time da moj ima 715 handlinga vec sad...

A klasa ti 600-749

a jbg, ja kupio focusa kad je bio IGC, ne pratim puno koji auti su sad IGC koji nisu...

kako god, imam 1,4 mil. i neznam sta kupiti da je ok, mislim da cu skupljati i dalje (ionako ne igram vise jedno tjedan dana, samo dijamanti jer nemam volje posto igra me cesto izbacuje, freeza, ljudi cheataju)

13 godina
RuskeGTT kaže...
Božoo kaže...
RuskeGTT kaže...

Čega 720 - 730? {#}

To je već A klasa???

Fokus rs nije za igc

720-730 ukupnih bodova...

meni je trenutno na 685, frendu na 69x, s time da moj ima 715 handlinga vec sad...

A klasa ti 600-749

a jbg, ja kupio focusa kad je bio IGC, ne pratim puno koji auti su sad IGC koji nisu...

kako god, imam 1,4 mil. i neznam sta kupiti da je ok, mislim da cu skupljati i dalje (ionako ne igram vise jedno tjedan dana, samo dijamanti jer nemam volje posto igra me cesto izbacuje, freeza, ljudi cheataju)

I mene izbaci 3-4 puta na dan...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 19:34 (Božoo).
12 godina
neaktivan

e a za šta služe ti dijamanti ? šta se dobije kad ih se skupi 15 ?

Filip
13 godina
SSCars kaže...

e a za šta služe ti dijamanti ? šta se dobije kad ih se skupi 15 ?

Budeš vidio kad ih skupiš 15...:)

12 godina
neaktivan

daj reci pls

Filip
14 godina
SSCars kaže...

daj reci pls

Dobijes random karticu kao na kraju racea.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan

hvala

Filip
12 godina
neaktivan

Evo skupio sam dijamante i dobio suspension i 11 000 casha

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

E ljudi ja sam ćuo da se na Worldu mogu imati clanovi, jel to istina ? Jel ima itko clan ? I jel igra tko na Chicane EU da ga dodam ?

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SSCars kaže...

Evo skupio sam dijamante i dobio suspension i 11 000 casha

Evo, lijepo sam ti rekao da budeš vidio kad ih skupiš...

Sad ih moraš skupljat svaki dan...

Možeš mene dodat NEVENCROATIA :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice