Multiplayer FPS

poruka: 89
|
čitano: 9.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Multiplayer FPS
D3ViL kaže...

Call of Duty je privukao mase jer je NOV, nudi puno vise sadrzaja od CS-a i zahtjeva taktiku kao i znanje da bi se igralo, nepricam o TDM serverima gdje mozes besciljno trcati i ubijati nego o S&D gdje si prisiljen biti taktican ili ces prozvakat necij metak pa cekat kraj mape... Ja sam igrao CS jako dugo i odustao jer je ta igra jednostavno previse zastarjela. A o tome da u CS s kuka pogadjas ljude u glavu na kilometar necu ni da raspravljam, gdje CS uopce nema opciju da ciljas s ramena te s tim postignes vecu preciznost nego samo s nekim puskama na smjesan nacim malo zumiras prema protivniku. Tebe vjerojatno pati sto igras sa piratom pa nemozes naci dovoljno kvalitetne servere, a CS 1.6 je besplatan pa tamo glumis i uzivas....

Mozda nudi vise sadrzaja od cs, al je puno puno jednostavniji za igrati pa je zato igraniji. Mozda u cs nema gadanja s ramena, ali cim se pomaknes puno je teze nesto pogoditi, sto nije slucaj u codu, gde mogu pogoditi bez obzira sta radim, jel ja skakao, letio ili lezao. I gresis gde govoris da je 1.6 besplatan, 10dolara preko steama...
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Call of Duty je privukao mase jer je NOV, nudi puno vise sadrzaja od CS-a i zahtjeva taktiku kao i znanje da bi se igralo, nepricam o TDM serverima gdje mozes besciljno trcati i ubijati nego o S&D gdje si prisiljen biti taktican ili ces prozvakat necij metak pa cekat kraj mape... Ja sam igrao CS jako dugo i odustao jer je ta igra jednostavno previse zastarjela. A o tome da u CS s kuka pogadjas ljude u glavu na kilometar necu ni da raspravljam, gdje CS uopce nema opciju da ciljas s ramena te s tim postignes vecu preciznost nego samo s nekim puskama na smjesan nacim malo zumiras prema protivniku. Tebe vjerojatno pati sto igras sa piratom pa nemozes naci dovoljno kvalitetne servere, a CS 1.6 je besplatan pa tamo glumis i uzivas....

Podrzavam Naxeema, Raven Shield je zadnji takticni nastavak Rainbow Six-a prije nego sto je ovaj obolio od konzolitisa... Preporucujem svima koji hoce da vide sto je pravi takticni shooter gdje je svaki detalj bitan...

1. Ciljanje s kuka ili zumiranje nema nikakve veze u računalnim igrama, u svakom trenutku (zumirao ili ne) ti ciljas sa ciljnikom koji je virtualan, skill se ne mijenja pucao ti sa zumiranom !-> virtualnom <-! puškom ili sa ciljnikom bez ikakve puške prikazane na ekranu.
2. Nikada nisam igrao bilo koji piratski COD online, multiplayer igre nemaju smisla kada nisu original, nemoj nagađati i pričati gluposti jer sam sebe kopaš. SVE multiplayer igre koje igram su ORIGINAL.
3. CS 1.6 nije besplatan  <--  još jedna glupost koju si rekao iako to nije istina, samo pokazuješ da nisi čovjek s kojim je vrijedno raspravljati.
4. Counter - Strike NIKADA neće zastariti, pravim igračima fensi šmensi efekti, grafika i "realnost" ne znače ništa već sama igračka scena, količina i potencijal skilla određuju koje će igre igrati.
5. Moja iskustva o COD-u se temelje na online igranju sa originalnim kopijama dvojke i četvorke. Nakon par dana sam bio prvi na večini servera na koje sam se random refreshom joinao kad god sam se sjetio, mogao sam bezglavo trčati, pucati i bez problema biti prvi. Takve igre, u kojima prevladavaju refleksi a ne znanje su mi zanimljive jako kratko dok CS igram od verzije 1.2 i nikada mi nije dosadio, svakodnevno igram source.
"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 0:53 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan
Deva kaže...
puno je teze nesto pogoditi, sto nije slucaj u codu, gde mogu pogoditi bez obzira sta radim, jel ja skakao, letio ili lezao. I gresis gde govoris da je 1.6 besplatan, 10dolara preko steama...
LOL? Si ti ikad igrao CoD? U CoD 4 ako pogodiš dok ležiš i nišaniš imaš sreće.

Deva kaže...
gde mogu pogoditi bez obzira sta radim, jel ja skakao, letio ili lezao.
LOL (opet) - ajd dođi na CoD 4 server i daj pokaži mi to. Ako si tako dobar, onda si vjerojatno bog FPS-a i vjerojatno možeš profesionalno mlatiti finu lovu na CoD-u.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

pa znamo da sam bog, al to nema nikakve veze s tim da treba imat veliki skil da bi pwno u codu... Cinjenica je da sam igrao kratko cod4, al sam uspio shvatiti da uopste netreba imati veci skill da bi bio prvi na ljestvici... Mozda treba imati veliki skill za pro lige, al tamo nisam igrao tako da neznam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 1:05 (Deva).
17 godina

Daj isuse kak sami sebe necujete sta pricate ,nabavite orginale kao i ja, igrajte u high ili med+ klanovima pa cu vas pitat ,kada vas bez 1000h igranja odjebe da se tako izrazim svaki high skill klan, pa mi pricajte kako za to netreba skilla niti znanja samo reflexi omfg di vi zivite. Tek9, dignitas, h2k, koma crew itd.. da ne nabrajam od nasih klanova rabbitsi bob bivsi octane igraju igru di nema skilla? ,hah pa da nema skilla onda bi se naslo sam tak ljudi koji bi ih iz ownali. Ne pricam o glupim TDM i FFA tipovima i crackanim serverima nego o s&d koji ocito nisu vecina vas nit iskusili. Jer kao i sta sam ja na pocetku kada sam pocinjo igrat cod 2,kasnije cod 4 , cim sam uso u s&d poceo sam pljuvat poput vas tu ma to je bezveze ovo ono itd..haha smijesno to pricate zato jer nemate ama bas nikakvog pojma o igranju cod 4 ili 2 u mp tj noobovi ste koji god pricaju da u cod 2 i 4 ne treba skilla ukratko.Nek se smatra uvrijedenim tko god hoce al to su cinjenice.

Na pm dajem svoj xfire pa da vidim ove bogove sto kazu da u cod 4 netreba skilla da vidim kak barataju i igraju u cod 4, osobno cu se pobrinut da svi koji kazu da za cod 4 nema skilla itd , odigraju jedan trening war sa mojim klanom protiv nekog klana ,ako je istina bit cete prvi svi koji mi se jave. A posebno bi volio vidjet ovog sta kaze da je na svakom serveru koji udje prvi. odi na esuba server i tek9 server iako je tdm neces bit prvi.

EDIT: Malo si pogledajte ovdje filmice i pg klanove http://quadv.jestserve.com/vpd/index.php             i vidite sta se zove skill. Kada cete tako igrat i imat priblizno iskustva onda cete moc komentirat kako je cod 4 no skill igra i jos jednom pozivam sve ove sta su rekli da je cod 4 no skill igra i da su na svakom serveru prvi neka mi posalju pm pa se dogovorimo ,ako imate orginal moze i koji cb match da si nakupim bodova

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 1:32 (toxic).
17 godina
Multiplayer FPS

Sve ovisi šta voliš, ja volim spore fps di treba dosta skilla i dobar teamwork kao BF 2142. Možda od svih ovih igara u BF-u imaš najviše slobode, imaš vozila, puno načina igre itd...za svakog po nešto, a kad ti igra dosadi uvijek možeš ić na knife only servere di je uvijek zabavno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Rainbow Six Raven Shield... ali vjerojatno se to neće svidjeti mlađima jer je taktička igra, a ne klasični run+shoot FPS.

Istina, Raven Shield je po meni najbolji Rainbow Six ali za njega treba i neko iskustvo.
Svakako preporuka.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
moram probati CS da se koji profic srami sto ga je njubara ubila roflmao
17 godina
neaktivan
WTF??!??!

onaj source u imenu sta znaci??
kosta 20$ na steamu... ja mislio besplatno!!!
odustajem... a tako i tako nemam vremena...
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

CoD serijali jesu popularniji jer prihvatljiviji za mase...POGOTOVO jer ih ima bezbroj piratskih servera.

nije pitanje dal treba ili ne treba skill za CoD vec za koji fps treba viseNamigiva: ja sam 100% siguran da u CS:S treba puno vise skilla nego u CoDu

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fps_gamer kaže...
WTF??!??!

onaj source u imenu sta znaci??
kosta 20$ na steamu... ja mislio besplatno!!!
odustajem... a tako i tako nemam vremena...

da, znaci.
znaci da je igra no source enginu.
ako ne zelis dati 20$ za jednu od najpopularnijih FPS danasnjice i igrati na serverima koji su VAC zasticeni i gdje se cheatere odmah bana odi onda igrati CoD4 na piratskim serverima

EDIT: ispricavam se za ovaj spam - 2 posta za redom
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 9:43 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

CoD serijali jesu popularniji jer prihvatljiviji za mase...POGOTOVO jer ih ima bezbroj piratskih servera.

nije pitanje dal treba ili ne treba skill za CoD vec za koji fps treba viseNamigiva: ja sam 100% siguran da u CS:S treba puno vise skilla nego u CoDu

Nije popularan jer ima puno servera, nego ima puno servera jer je popularan.

<?= "hello world" ?>
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
naxeem kaže...

Rainbow Six Raven Shield... ali vjerojatno se to neće svidjeti mlađima jer je taktička igra, a ne klasični run+shoot FPS.

Istina, Raven Shield je po meni najbolji Rainbow Six ali za njega treba i neko iskustvo.
Svakako preporuka.

Ja sam uživao igrajući tu igru. Istinski uživao. Nema trčanja, zalijetanja, i sličnih gluparija. Čista taktika, mozak i skill.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina

Jos se nitko nije javio od pametnjakovica koji kazu da je cod 4 no skill igra ,itd.. jos cekam a kako izgleda i nacekat cu se

17 godina
neaktivan
disturbedHR kaže...
AA-d00d kaže...

Nije popularan jer ima puno servera, nego ima puno servera jer je popularan.

sta mislis koliki je postotak piratskih servera?
17 godina
neaktivan
DR.Ficho kaže...

ako tražiš igru za SP sa campaignom    CRYSIS!

Prošo sam ju 3 puta...
17 godina
naxeem kaže...
Armor kaže...
naxeem kaže...

Svakako preporuka.

Ja sam uživao igrajući tu igru. Istinski uživao. Nema trčanja, zalijetanja, i sličnih gluparija. Čista taktika, mozak i skill.
Aposlutno se slažem i po meni je Raven Shield najbolji od svih "pucačina".
Isto ko i legendarni SWAT.

Dok se gotovo sve druge pucačine svode na neke "izvanzemaljske" mogućnosti i protivnike.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
Armor kaže...
naxeem kaže...
Armor kaže...
naxeem kaže...

Svakako preporuka.

Aposlutno se slažem i po meni je Raven Shield najbolji od svih "pucačina".
Isto ko i legendarni SWAT.

Dok se gotovo sve druge pucačine svode na neke "izvanzemaljske" mogućnosti i protivnike.

Stvarno nisam igro tu igru ,neznam zasto al eto idem malo posurfat netom da vidim o cem se radi pa ako mi se svidi krecem u nabavku. Nego nadodao bi se jedne igre neznam jel ste je igrali al po meni je igra realna i legendarna Project Igi 1 i 2
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

nije mi jasno kak samo tak lagano opalite da je neka druga igra njubovsa.
da ste to rekli za neku konzolashku pucacinu, razumio bi donekle, ali u svim do sad navedenim igrama postoje high lvl igraci. to shto vi ne percipirate sve sto se dogadja u igri je druga stvar.
Igraj te ono shto vam je zabavno, ali si nemoj te opravdavati izbor pljuvajuci alternative.

Recimo reci da je quake opcenito bezglavo trcanje i ubijanje je meni svetogrdje:) Razumijem kak bi vi tako igrali, ali to definitivno nije slucaj.
Itekako ima razmishljanja i taktiziranja, no necu sad ici skroz offtopic.

On-topic: preporucio bi tf2 i quakelive kad izadje iz bete.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stripy kaže...

Recimo reci da je quake opcenito bezglavo trcanje i ubijanje je meni svetogrdje:) Razumijem kak bi vi tako igrali, ali to definitivno nije slucaj.

Ja sam igrao Quake 3 vrlo aktivno. 16 botovoa na nightmare težini = piece of cake. :) Online je bilo još zabavnije.
Ali da je sumanuto trčanje, skakanjee i ubijanje - jest. Skilla treba i mozga za biti prvi, ali je za luđake.
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Daj isuse kak sami sebe necujete sta pricate ,nabavite orginale kao i ja, igrajte u high ili med+ klanovima pa cu vas pitat ,kada vas bez 1000h igranja odjebe da se tako izrazim svaki high skill klan, pa mi pricajte kako za to netreba skilla niti znanja samo reflexi omfg di vi zivite. Tek9, dignitas, h2k, koma crew itd.. da ne nabrajam od nasih klanova rabbitsi bob bivsi octane igraju igru di nema skilla? ,hah pa da nema skilla onda bi se naslo sam tak ljudi koji bi ih iz ownali. Ne pricam o glupim TDM i FFA tipovima i crackanim serverima nego o s&d koji ocito nisu vecina vas nit iskusili. Jer kao i sta sam ja na pocetku kada sam pocinjo igrat cod 2,kasnije cod 4 , cim sam uso u s&d poceo sam pljuvat poput vas tu ma to je bezveze ovo ono itd..haha smijesno to pricate zato jer nemate ama bas nikakvog pojma o igranju cod 4 ili 2 u mp tj noobovi ste koji god pricaju da u cod 2 i 4 ne treba skilla ukratko.Nek se smatra uvrijedenim tko god hoce al to su cinjenice.

Na pm dajem svoj xfire pa da vidim ove bogove sto kazu da u cod 4 netreba skilla da vidim kak barataju i igraju u cod 4, osobno cu se pobrinut da svi koji kazu da za cod 4 nema skilla itd , odigraju jedan trening war sa mojim klanom protiv nekog klana ,ako je istina bit cete prvi svi koji mi se jave. A posebno bi volio vidjet ovog sta kaze da je na svakom serveru koji udje prvi. odi na esuba server i tek9 server iako je tdm neces bit prvi.

EDIT: Malo si pogledajte ovdje filmice i pg klanove http://quadv.jestserve.com/vpd/index.php             i vidite sta se zove skill. Kada cete tako igrat i imat priblizno iskustva onda cete moc komentirat kako je cod 4 no skill igra i jos jednom pozivam sve ove sta su rekli da je cod 4 no skill igra i da su na svakom serveru prvi neka mi posalju pm pa se dogovorimo ,ako imate orginal moze i koji cb match da si nakupim bodova

Ja ti pričam o publicu i prelakom pwnageu na većini servera. O klanovima i profesionalnom igranju nisam ni riječ reko, jer znam da postoji i da ekipa zna jako dobro igrat.  I dalje tvrdim da je puno teže postat pro u COD-u nego u CS-u to su činjenice.
17 godina
neaktivan
stripy kaže...

da ste to rekli za neku konzolashku pucacinu, razumio bi donekle, ali u svim do sad navedenim igrama postoje high lvl igraci. to shto vi ne percipirate sve sto se dogadja u igri je druga stvar.
Igraj te ono shto vam je zabavno, ali si nemoj te opravdavati izbor pljuvajuci alternative.

Nisam pljuvo po niti jednoj igri, Quake je legendarna igra koju sam igrao jaaako puno i jako je zabavna, ali moraš priznat da se tamo SVE svodi na reflekse i da ne smiješ nikada stati. Što više razmišljaš to si lošiji.
17 godina
zv'jer2 kaže...
stripy kaže...

Nisam pljuvo po niti jednoj igri, Quake je legendarna igra koju sam igrao jaaako puno i jako je zabavna, ali moraš priznat da se tamo SVE svodi na reflekse i da ne smiješ nikada stati. Što više razmišljaš to si lošiji.
 Daj ajde neka svi pogledaju tvoje postove tim vise lupas gluposti od pocetka pljujes pod cod i no skill javi mi se na pm vidjet cemo te kako igras ,i procitaj si gore poruku koju sam na piso a sada tu kazes da nisi pljuvao po ni jednoj igri , pa covijece quake je takodjer igra ti treba itekakvog skilla nego javi mi se na pm molim te odigrat cemo danas war neki u kojem ces i ti sudjelovat. ako je istina da je cod igra za no skillere bit ces prvi

EDIT : Iskreno te zalim , i sve one koji pljuju po takvim igrama , a pogotovo kada netko kaze da za neku igru netreba skilla omfg.Dodji i uvjeri nas kako si upravu. BTW jos mi se niko nije javio od igraca koji kazu da je cod no skill igra

Svima forumasima se ispricavam ako flejmam il nes drugo al ovo jednostavno ne podnosim pogotovo zato sta znam sta je Cod i kakva igra i za koju sam si itekako dao truda da bi doso tu jedan "balonja" koji kaze da je cod no skill igra samo trcis i ubija ,ajde dokazi mi to.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 13:09 (toxic).
17 godina
neaktivan

Osobno u zadnje vrijeme najviše igram Team Fortress 2, serveri su puni (za razliku od UT3-a kojeg također imam i koji nije uopće loša igra, ali ju skoro pa nitko ne igra) a i Valve je ažuran pa svako malo proširuje igru s novim mapama, nagradama itd, nakon Medica i Pyra sljedeći na redu je Heavy:

http://teamfortress.com/

17 godina
neaktivan
Zdenko kaže...

Osobno u zadnje vrijeme najviše igram Team Fortress 2, serveri su puni (za razliku od UT3-a kojeg također imam i koji nije uopće loša igra, ali ju skoro pa nitko ne igra) a i Valve je ažuran pa svako malo proširuje igru s novim mapama, nagradama itd, nakon Medica i Pyra sljedeći na redu je Heavy:

http://teamfortress.com/

Da, al postoji jedna glupa stvar kod tih achivmenta, npr. (govorim za Pyra jer igram s njim i sa Scoutom). Kod Pyra ima određen broj nagrada. Nakon osvojenih 10 nagrada dobiš Pyro Milestone 1, pomoću njega dobiš novo oružje Flare gun. Ako osvojiš 16 nagrada tu je Pyro Milestone 2 i dobiš poznati Backburner. Ja sam to osvojil, jedino nisam dobil LV10 Axe (ne znam točno ime), za to trebaš imati 22 nagrade, a to nije lako. Al, sad ju imam jer sam došel na server achievmentbox Pyro, di se Heavyi, Medici i Scout stalno respawnaju, samo ih ubijaš i automatski dobivaš nagrade. Tak sma dobil tu sjekiru, za koju smatram da se trebaš dosta namučiti ak ju želiš. Prema tomu, svaka noobina može doć na taj server i osvojit sve nagrade. Al ipak, ti noobovi ne znaju koristit taj Backburner ko ja koji sma se namučil za njega. Za sekiru mi je svejedno, ionak ju ne koristim, to je više kao rijetki primjerak. Inače, svima preporučam tu igru.
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan

zv'jer2 kaže...
stripy kaže...

ne, ne moram priznat.

Kao shto rekoh, to shta ti ne percipirash zasto se sta radi u quakeu, ne znaci da nema razmishljanja. Pojednostavljeno ti mogu reci mora se paziti na item tajminge, spawnove, pozicioniranje. Ne govorim da je to teze/bolje nego taktiziranje u primarno team based igrama (cs, cod), samo da su naglaseni drugi aspekti igre. Pa ko sta vise voli. To da "ne smijes stati", nema veze s ne razmisljanjem nego s nedostatkom skilla

...dobro, eventualno je povezano da ne razmišljas dovoljno brzo:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 14:41 (stripy).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
zv'jer2 kaže...
stripy kaže...

Daj ajde neka svi pogledaju tvoje postove tim vise lupas gluposti od pocetka pljujes pod cod i no skill javi mi se na pm vidjet cemo te kako igras ,i procitaj si gore poruku koju sam na piso a sada tu kazes da nisi pljuvao po ni jednoj igri , pa covijece quake je takodjer igra ti treba itekakvog skilla nego javi mi se na pm molim te odigrat cemo danas war neki u kojem ces i ti sudjelovat. ako je istina da je cod igra za no skillere bit ces prvi

EDIT : Iskreno te zalim , i sve one koji pljuju po takvim igrama , a pogotovo kada netko kaze da za neku igru netreba skilla omfg.Dodji i uvjeri nas kako si upravu. BTW jos mi se niko nije javio od igraca koji kazu da je cod no skill igra

Svima forumasima se ispricavam ako flejmam il nes drugo al ovo jednostavno ne podnosim pogotovo zato sta znam sta je Cod i kakva igra i za koju sam si itekako dao truda da bi doso tu jedan "balonja" koji kaze da je cod no skill igra samo trcis i ubija ,ajde dokazi mi to.
 Vidim da nisi u potpunosti shvatio moje postove. NIKADA NISAM PLJUVAO PO QUAKEU ILI COD-u!!!  To su odlične i zabavne igre. Moje mišljenje je da te igre ne zahtijevaju toliko taktike i razmišljanja kao neke druge, nisam rekao da te igre nisu dobre a pljuvanje bi značilo upravo to. Da bi po nečem pljuvao trebao bi misliti da to nešto nije dobro, a COD i Quake su nadprosječno dobre igre. Fakat te ne kužim s tim izazivanjem u COD-u, ja ga ne igram redovito i potpuno je jasno da bih u matchu s tobom imao 0 bodova, isto tako bi ti imao 0 killova kada bi igrao counter protiv mene. Isto tako mislim da riječ skill shvaćaš drugačije nego ja, refleksi i znanje mape nisu skill, svaka budala može imati predobre reflekse vidjeti me prije nego ja njega, stisnuti miš, držati ga i ubiti me. Većina COD public servera se svodi na to, zato mi COD nije zanimljiv. U niti jednom trenutku nisam spominjao klanove i warove, naravno da je nemoguće ući u neku igru, odigrati war s pravim igračima i biti prvi, u te vode ne ulazim niti sam ih komentirao. Govorio sam o public igračima i o općenitom omjeru profića i njubara u pojedinim igrama, isto tako i o omjeru kvalitetnih servera i onih di te admin bana zato kaj si ga ubio. U tim stvarima je Counter daleko kvalitetniji, scena se kristalizirala, igraju samo oni koji znaju dobro igrat i raspon kvalitete među igračima je velik. U COD-u je mali broj high skill igrača i jaako puno loših igrača, a o serverima neću ni pričat.

@toxic:  nemoj se ljutit, izazivat matcheve itd. nisam vrijeđao ni COD ni igrače COD-a, ako igraš tako dobro kao što tvrdiš onda te cijenim kao i sve igrače koji su uložili jako puno vremena u neku igru i igraju je jako dobro.
17 godina
neaktivan
stripy kaže...

zv'jer2 kaže...
stripy kaže...

ne, ne moram priznat.

Kao shto rekoh, to shta ti ne percipirash zasto se sta radi u quakeu, ne znaci da nema razmishljanja. Pojednostavljeno ti mogu reci mora se paziti na item tajminge, spawnove, pozicioniranje. Ne govorim da je to teze/bolje nego taktiziranje u primarno team based igrama (cs, cod), samo da su naglaseni drugi aspekti igre. Pa ko sta vise voli. To da "ne smijes stati", nema veze s ne razmisljanjem nego s nedostatkom skilla

...dobro, eventualno je povezano da ne razmišljas dovoljno brzo:)

Molim bez vrijeđanja, siguran sam da razmišljam dovoljno brzo za igru kao što je quake. Nemoj pričat gluposti da u Quakeu ikad staneš i razmišljaš, kad u quakeu staneš na mjestu odmah pogineš jednostavno se moraš kretati. Nisam rekao da ne zahtijeva skill nego da se svodi na trčanje i pucanje. Uostalom ne znam ko se nebi složio s tim da su Quake i UT igre u kojima je svrha čista zabava, bez pokušaja realnosti, taktiziranja itd. Quake se igra za opuštanje, mozak na pašu i deri, sve se svodi na instinkte, predviđanja i reflekse.
17 godina
Multiplayer FPS

Nije ovdje rijec o meni nego opcenito branim cod serijal cijeli. A to sta ja tebe izazivam (reko si da u svakoj situaciju mozes bez problema pogodit ovo ono ,ja sam reko da odigras sa mojim timom jedan war a ne protiv mene a napomenuo sam da je moguce i cb match).Zatim sam reko odi na tdm public servere tipa esuba hal3000 i tek9 to je tdm kao ste neki kazu napucavanje bez skilla i eto samo kopiraj screen di razmeces ekipu.U tom svemu tebe i ostalu ekipu koja kaze da je cod igra koja ne zahtjeva skill trazim da potvrdite i dokazete svoja stajalista ,kao sta ja ne pljujem po CS-u i ja koji ne igram CS sam mogo rec da je ta igra shit za no skillere a nisam to reko jer svaku igru osobno postujem i za svaku igru treba imat znanja i skilla a pogotovo da bi nesto postigo. A ako bas zelite igre za razmisljanje tu su vam koje kakve avanturice i rtsi i razbijajte mozgove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolko puta moram ponovit da ne pljujem po COD-u  daj čitaj kaj govorim. Ja ti baš  o tim public TDM serverima i pričam, tamo se okuplja najveći šljam multiplayer gaminga uopće. COD ima najveću zajednicu noobova od svih igara. Nisam ni spomenuo znalce i prave igrače, njih poštujem i cijenim ali čovjek koji je pitao da mu preporučimo multiplayer igru ako kupi i počne igrat COD igra će ga odbit jer će refreshat, na blef se joinat na neki server i shvatiti COD kao smeće od igre a ona to nije nego su ti "igrači" takvi. Da bi mu COD bio zanimljiv (naravno ako nije noob i sve što traži je da trči i kolje) mora imat nekog frenda ili bilo koga ko će ga uputit (uostalom zašto mu ti ne pomogneš  heh), mora otpočetka igrat na najjačim serverima jer se samo tako može naučit igrat. U CS-u je potpuno drugačija slika, zato sam mu to i preporučio. Samo crackani serveri su smeće a na prste jedne ruke mogu nabrojat steam servere koji su me razočarali kvalitetom igrača i admina. Baš to je minus COD-a, jer je igra za mase, osnovna stvar su pare, mogli su napravit puno bolji COD multiplayer ali nikada nebi privukao toliko igrača.

I daj zapamti da ne pljujem po COD-u samo mislim da zahtijeva manje taktike, iskustva i znanja od CS-a, to ne znači da COD nije zabavan samo mi nije po ukusu. Kak bi reko...  CS je više hardcore a COD za mase.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 19:01 (zv'jer2).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice