Imam jos jedno pitanje kako se pravi ondaj lik sto ubija zobie onako beli veliki
Iron golem:
2 Iron blocka u vis, 2 sa strana kao ruke i pumpkin na vrhu iliti napravi + da je 4 irona i da je 5. block na vrhu pumpkin
Imam jos jedno pitanje kako se pravi ondaj lik sto ubija zobie onako beli veliki
Iron golem:
2 Iron blocka u vis, 2 sa strana kao ruke i pumpkin na vrhu iliti napravi + da je 4 irona i da je 5. block na vrhu pumpkin
Nema gore stvari nego se izgubiti u tajgama, na large biomes. I to sa punim invertoriem diamonda, irona itd. Ali nakon 2 sata se uspije nać kuća nekako -.-
Jel ima neki dobar Minecraft server , a da nije visok ping i da ima balkanaca da se razumijemo kad razgovaramo da ne moram pisati eng:D
Jel ima neki dobar Minecraft server , a da nije visok ping i da ima balkanaca da se razumijemo kad razgovaramo da ne moram pisati eng:D
Od svih s kojima sam igrao minecraft balkanci su najgori...
ima ih nekoliko rijetkih koji valjaju. problem je što je većina igrača u dobi do 12 godina(stranih također)
ima ih nekoliko rijetkih koji valjaju. problem je što je većina igrača u dobi do 12 godina(stranih također)
Recimo onaj lzgr valja :D
Salim se, vecina su neozbiljni i djeca (ili su djetinjasti). Kaze vam covjek koji bijase na istom serveru banan i kasnije admin xD
šta je na kraju s bugcraftom?
pogodi....imaš samo 1 pokušaj :P
Propao?xD
ma nešto se govorilo da je na drugom ip..
Propao?xD
CONGRATULATIONS! YOU JUST WON A BIG BUCKET FULL OF NOTHING! :D
Sto se mene tice, ja odustajem, ne zelim imati nikakav server vise. Nemam zivaca, volje i vremena. A ni novaca.
ja igram na 194.106.167.94:25565 dosta dobar pvp balkanski srw
samo je problem sto je malo slotova 40 uglavnom provdem 10 min da udjem
Tebi je fakat dosadno
Tebi je fakat dosadno
Nah I'm just awesome and you are boring :P
AA slucajno sam obrisao save u minecraftu... mogu da ga nekako povratim ili nesto ?
Balkanski serveri su više manje svi loši. 2 frenda i ja ozbiljno igramo, al na nijednom serveru ne provedemo više od 4-5 dana jer admini imaju 11-13 godina i moš se hebat kad ne poduzimaju niš protiv griefanja ili ti jednostavno dođu spomenuti i ubiju te bez razloga. Zbog toga i sve manje i manje igram MC.. Žalosno.
Balkanski serveri su više manje svi loši. 2 frenda i ja ozbiljno igramo, al na nijednom serveru ne provedemo više od 4-5 dana jer admini imaju 11-13 godina i moš se hebat kad ne poduzimaju niš protiv griefanja ili ti jednostavno dođu spomenuti i ubiju te bez razloga. Zbog toga i sve manje i manje igram MC.. Žalosno.
Također se je i meni to događalo na serveru, izgradim si sve one farme, za kaktus, za gljive ,mob itd. i onda dođe lik da zaštiti pa zaštiti samo polovicu, i svaka budala mi kasnije dođe i poruši -.-, na stranim serverima mi se to nije tako često događalo...
AA slucajno sam obrisao save u minecraftu... mogu da ga nekako povratim ili nesto ?
Ajde meni neko da odgovri sta da radim?
Ajde meni neko da odgovri sta da radim?
http://www.techsupportalert.com/best-free-data-recovery-file-undelete-utility.htm
Odaberi koji hoćeš.
Također se je i meni to događalo na serveru, izgradim si sve one farme, za kaktus, za gljive ,mob itd. i onda dođe lik da zaštiti pa zaštiti samo polovicu, i svaka budala mi kasnije dođe i poruši -.-, na stranim serverima mi se to nije tako često događalo...
To je mišljenje mnogih jer su imali takva vlastita iskustva. Strašno je što ljudi (najčešće djeca) otvaraju servere a da niti neznaju naštimati pluginove npr. i vrlo brzo im se više "neda" brinuti o serveru
pogotovo kad vide da dolazi mnogo ljudi koji imaju puno pitanja za njih ili svatko nešto treba, također ignoriraju chat ili ako ih nešto pitaš opsuju
a naravno rijetko kad rade ono što bi trebali - pomagati drugima i kažnjavati grifere, hakere itd.
Najbolje je kad vidim da imaju napisana pravila kojih se nitko ne pridržava i naravno nikome ništa
"Otvaram server jer želim biti admin (ne mogu biti admin nigdje drugdje), želim biti sam svoj gazda, da imam creative, da mogu imati sve što želim i da mi nitko ne može ništa" - često je ovo razlog.
Vodim HCL server već godinu dana i mogu reći da je jako bitno kome dajete admina (kod nas su admini stariji od 20 godina, poznajemo se duže vrijeme)
kao što je bitna i velika želja za vođenje svega toga, puno znanja i živaca. Premium only sistem jako lijepo funkcionira btw
Aj da se i ja nadovežem na temu.
Često je problem sa server donacijama jer kao što si rekao da servere najčešće otvaraju djeca.
Pa onda tko god uplati 10 kn dobije creative, odma ode server u kur**.
Također (citiram ono gore)"Vodim HCL server već godinu dana i mogu reći da je jako bitno kome dajete admina (kod nas su admini stariji od 20 godina, poznajemo se duže vrijeme)"
Ne vidim zašto su godine bitne. Ako je neka osoba spremna biti odgovorna oko servera i ne biti šupak prema
svima koji dođu na sevrer onda, što se mene tiče on može biti i 10 godina star.
Ima ljudi i od 20 godina koji su "zreli za takvo nešto" a da su nesposobni voditi server i brinuti se o igračima.
Minecraft series sales hit 20 million
http://www.gamespot.com/news/minecraft-series-sales-hit-20-million-6402711
Aj da se i ja nadovežem na temu.
Često je problem sa server donacijama jer kao što si rekao da servere najčešće otvaraju djeca.
Pa onda tko god uplati 10 kn dobije creative, odma ode server u kur**.
Također (citiram ono gore)"Vodim HCL server već godinu dana i mogu reći da je jako bitno kome dajete admina (kod nas su admini stariji od 20 godina, poznajemo se duže vrijeme)"
Ne vidim zašto su godine bitne. Ako je neka osoba spremna biti odgovorna oko servera i ne biti šupak prema
svima koji dođu na sevrer onda, što se mene tiče on može biti i 10 godina star.
Ima ljudi i od 20 godina koji su "zreli za takvo nešto" a da su nesposobni voditi server i brinuti se o igračima.
Možda si mislio da govorim o mentalitetu. Djete koje ide u školu ne može plaćati svoj server, ovisi o roditeljima ili o donacijama a ovo drugo nikako ne može biti rješenje za server na duže staze.
Kad govorim o godinama mislim prvenstveno na osobe koje to mogu financirati i voditi, naravno biti odgovorne i zrele te imati živaca.
Jel tko pokusao traziti sponzore za server?
Kao npr konzum ti financira server a ti ga reklamiras tamo?
Nisam siguran kako to funkcionira ali sam poprilično sigruan da bi uopče mogao tako nešto tražiti treba ti server koji posječuje oko 30-40 ljudi, jer šta če konzum tebi davat pare za reklamu ako te reklame nitko ne vidi.
Nisam siguran kako to funkcionira ali sam poprilično sigruan da bi uopče mogao tako nešto tražiti treba ti server koji posječuje oko 30-40 ljudi, jer šta če konzum tebi davat pare za reklamu ako te reklame nitko ne vidi.
Ma konzum sam sam tak naveo, i trebalo bi mozda i vise ljudi na serveru,ali pitam dal bi to radilo...
Pozz ljudi, predstavljam vam novi SURVIVAL server koji je napravljen ovih dana, server ima preko 20 slotova i do sada ih ima oko 5-6 na serveru
IP servera je 88.198.27.55:25589
Dodjite i uzivajte :)
Može li mi netko reči koja je razlika između originalnog Minecrafta i cracked verzije? Baš sam si kupio oriđiđi acc a ne mogu isprobati pošto mi je pokvaren komp :)
Hvala
U oriđiđi možeš staviti skin koji će vidjeti drugi ljudi. I to je otprilike to...