Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 169.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Minecraft server [BUG Craft]
Nije bed da malo i igrate..danas nas je troje bilo sveukupno
Gamers Don't Die, They Respawn. xD
15 godina
FiCoO kaže...
Nije bed da malo i igrate..danas nas je troje bilo sveukupno

Ja bi mozda i igrao da me vise neko stavi na tu whitelistu!

Vec tjedan dana pokusavam i svi me ignoriraju..

Bang!
14 godina
protjeran
Minecraft server [BUG Craft]

moze white lista?

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogu na whitelistu?

Nick: and12345

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dakle svi vi koji zelite na listu...Ja vas nemogu ubaciti, ali moze @djdomi a njega nema vec 2 dana tako da pricekajte da on dode

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stigli novi modovi....

Gjurki i ja{#}

Volim jabuke :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
power_user kaže...

Stigli novi modovi....

Gjurki i ja{#}

najgori modovi ikad pff....salim se, svi su carevi,kraljevi sve najbolje o njima i cestitam :)

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
16 godina
Pwner M. kaže...

salim se, svi su carevi,kraljevi sve najbolje o njima i cestitam :)

Vire ti noge{#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
rocker55555 kaže...
Pwner M. kaže...

Vire ti noge{#}

lol

@rocker ljubomoran?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 11:07 (power_user).
14 godina
protjeran
rocker55555 kaže...
Pwner M. kaže...

Vire ti noge{#}

nene,stvarno, zadovoljan sam sa odabirom modova, njofra i gjurkija znam od pocetka servera uvijek smo susjedi na serveru ma sve najbolje

15 godina
neaktivan

šta se uopce radi u toj igri ?? O_o

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kopa

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dobro nam ide, stigli novi admini{#}

Gjurki i ja{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

Gjurki i ja{#}

haha ne

15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

šta se uopce radi u toj igri ?? O_o

http://crocraft.com/index.php/topic,5.0.html

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
15 godina
FiCoO kaže...
power_user kaže...

Gjurki i ja{#}

haha ne

haha da

Imamo iste ovlasti kao fermi i pristup CP

17 godina
neaktivan
power_user kaže...
FiCoO kaže...
power_user kaže...

Gjurki i ja{#}

haha ne

haha da

bit će sr... :D

već je njofra uništio ulicu haha

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
djdomi kaže...
power_user kaže...
FiCoO kaže...
power_user kaže...

Gjurki i ja{#}

haha ne

haha da

bit će sr... :D

već je njofra uništio ulicu haha

slucjno, ostala mi je tocka s wandom na krivom mjestu

17 godina
neaktivan

Nova mapa dosla {#}

1 0 hvala 0
16 godina
power_user kaže...

lol

@rocker ljubomoran?

Nemam zbog cega biti.

Ionako nisam bio na serveru preko 2 tjedna.Dosadio mi mc.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 13:49 (rocker55555).
15 godina

ja quitam mc dok mi se bjesnoca ne smiri...mucim se cijeli dan radim underground park i onda ovi bubnu novu mapu -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

ja quitam mc dok mi se bjesnoca ne smiri...mucim se cijeli dan radim underground park i onda ovi bubnu novu mapu -.-

Ja sam tako radio cijeli underground city na private serveru ;)

16 godina
neaktivan

Edit: glupi post

Trollin on the river
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 17:08 (Dojitza).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

WUT THE FUCK ?!?!? nova mapa, ode mi sve o:

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ovako Fremi,Njfora,Gjurki,danas sam radio kucu na novoj mapi (ko sta znate) imam malu kucicu u koju nemoze stat ni 2 chesta i 2 kreveta pa sam radio nesto slicno podrumu da napravim vise mjesta ofc..otisao sam ispod izigrove kuce (znam da to nije u redu) ali nisam imao kamo u desno mi je bila ogrovna spilja.I sad me napo Rebelsy kao sta mu ja kopam pa mi je nakon toga prokopo kanal unistio mi sve poplavio mi sve I JOS RADI NA MOJOJ kuci SVOJU KUCU kako bi meni dokazo kako je ruzno sta sam ja radio podzemni tunel ispod izgirove kuce, a on ima kucu od 200 metara i NEMA NISTA U NJOJ .. dok ja imam od 10 metara kao sta sam napiso gore nemoze ni stat 2 chesta ni 2 kreveta, jer su drugi sve zauzeli (cestu) htjeo bi da se ovaj problem rijesi UBRZO .. ovo stvarno nije okej jos sta je najbolje lik me stalno vrijedo al ja sam to toleriro i nisam ga vrijedo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:55 (Pwner M.).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...

Ovako Fremi,Njfora,Gjurki,danas sam radio kucu na novoj mapi (ko sta znate) imam malu kucicu u koju nemoze stat ni 2 chesta i 2 kreveta pa sam radio nesto slicno podrumu da napravim vise mjesta ofc..otisao sam ispod izigrove kuce (znam da to nije u redu) ali nisam imao kamo u desno mi je bila ogrovna spilja.I sad me napo Rebelsy kao sta mu ja kopam pa mi je nakon toga prokopo kanal unistio mi sve poplavio mi sve I JOS RADI NA MOJOJ kuci SVOJU KUCU kako bi meni dokazo kako je ruzno sta sam ja radio podzemni tunel ispod izgirove kuce, a on ima kucu od 200 metara i NEMA NISTA U NJOJ .. dok ja imam od 10 metara kao sta sam napiso gore nemoze ni stat 2 chesta ni 2 kreveta, jer su drugi sve zauzeli (cestu) htjeo bi da se ovaj problem rijesi UBRZO .. ovo stvarno nije okej.

Ko ti je kriv sto ne središ špilju.

Uostalom u mojoj kući nema ništa jer sam danas bio sat vremena na serveru,neznam di bi ti sredio cijelu kuću i još sve stavio unutra za sat vremena.

14 godina
neaktivan

Isuse Domi kaj ti igras 2 godine minecraft????' OMG WTF ROFL LMAO !!!

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...

Ovako Fremi,Njfora,Gjurki,danas sam radio kucu na novoj mapi (ko sta znate) imam malu kucicu u koju nemoze stat ni 2 chesta i 2 kreveta pa sam radio nesto slicno podrumu da napravim vise mjesta ofc..otisao sam ispod izigrove kuce (znam da to nije u redu) ali nisam imao kamo u desno mi je bila ogrovna spilja.I sad me napo Rebelsy kao sta mu ja kopam pa mi je nakon toga prokopo kanal unistio mi sve poplavio mi sve I JOS RADI NA MOJOJ kuci SVOJU KUCU kako bi meni dokazo kako je ruzno sta sam ja radio podzemni tunel ispod izgirove kuce, a on ima kucu od 200 metara i NEMA NISTA U NJOJ .. dok ja imam od 10 metara kao sta sam napiso gore nemoze ni stat 2 chesta ni 2 kreveta, jer su drugi sve zauzeli (cestu) htjeo bi da se ovaj problem rijesi UBRZO .. ovo stvarno nije okej.

Boldano istina.

Ko ti je kriv sto ne znas napraviti vecu kucu? Da ti stane vise od 2 chesta i 2 kreveta?
Prokopao kanal ti je lzgr (ne rebelsy... jer to pokraj nije moja kuca nego njegova..ispod njegove kuce si napravio svoj podrum)

Radim kucu na tvojoj? Ako ti mozes raditi kucu ispod lzgrove ona mogu i ja iznad tvoje ... nisi nikog ni pitao jel smijes kopat ispod njegove kuce... 

Kaze da nema dovoljno mjesta da sagradi kucu... pokraj njega, prekoputa njega ima previse mjesta..ali odbija...

Nudim mu svoju kucu (da je srusi, ponovno sagradi svoju)...odbija...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:59 (rebelsy).
14 godina
protjeran
lzgr kaže...
Pwner M. kaže...

Uostalom u mojoj kući nema ništa jer sam danas bio sat vremena na serveru,neznam di bi ti sredio cijelu kuću i još sve stavio unutra za sat vremena.

daj molimte, izgr ti bi isto trebo dobit BAR neku kaznu.. eto kako lazes meni govorite da ste radili cijeli dan dok sam ja radio od 4 do 7ipol na tome vi dodete i unsitite..a rebelsy vrijedanje nije okej

17 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...
lzgr kaže...
Pwner M. kaže...

daj molimte, izgr ti bi isto trebo dobit BAR neku kaznu.. eto kako lazes meni govorite da ste radili cijeli dan dok sam ja radio od 4 do 7ipol na tome vi dodete i unsitite..a rebelsy vrijedanje nije okej

To je Rebelsy rekao!!!

Ja nisam radio cijeli dan,nek ti admini pokažu log,nisam se niti logirao.

Rebe je radio cijeli dan ne ja!

Šta sam ti ja uništio?

Ko ti je kriv što si radio tunel ispod moje kuće?

Sve ispod i iznad moje kuće je MOJE!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice