Dodajte me visu na tu listu
ElitePer
ElitePer
ElitePer
hava nagila vino i tekila :D
fermi je stavio sve nas na wl ali nesto nezeli nas primiti, izgleda da je nesto spigano u configu
ElitePer
fermi je stavio sve nas na wl ali nesto nezeli nas primiti, izgleda da je nesto spigano u configu
Ok :D :D
disconnected by server
outdated client
sta je ovo ?
disconnected by server
outdated client
sta je ovo ?
jesi updateao igru? server je na 1.66
disconnected by server
outdated client
sta je ovo ?
jesi updateao igru? server je na 1.66
eo sad jesam, ali mi sad javi da nisam na listi :D
Dodaj te me na listu
Predobro je na serveru,imamo velike rudnike,ulicu sa glowstoneom kao osvijetljenjem,ja kuću od netherracka izvana (cobble i drvo iznutra), gušt je igrati!
Predobro je na serveru,imamo velike rudnike,ulicu sa glowstoneom kao osvijetljenjem,ja kuću od netherracka izvana (cobble i drvo iznutra), gušt je igrati!
samo trebamo srediti plaće.
Dodajte "Filconja", prijavio se na BUG Craft forumu.
Meni jos uvijek nece uci.
Not on whitelist...
Dajte probajte ponovno cijelu listu popunit.
Bukkit fail
On topic: ja bi napravio ovo što rocker kaže, cijelu listu izbrišite (baš file whitelist ili kak mu više ime) i onda restartat server i sastavit ponovo cijelu listu
BTW ako ima users.txt file (nebi reko da nema) probajte u njemu pogledat jeli dobro namješteno po ovome
NAME:GROUPS:ADMIN/UNRESTRICTED (brojevi 2 ili 1):COLOR:COMMANDS:IPs
Kod mene je bilo npr. igrač:member:1:f:neke gluposti:neke gluposti
i nije htjelo primit 2 igrača zbog tog zayeba (ovo "neke gluposti" ). Zato provjerite sve te text fileove da nije nešta pomiješano
On topic: ja bi napravio ovo što rocker kaže, cijelu listu izbrišite (baš file whitelist ili kak mu više ime) i onda restartat server i sastavit ponovo cijelu listu
Pa nego. Ja sam uvijek u pravu
Ako nije problem i ja bi na listu:
Benjamix
Hvala!
Ako nije problem i ja bi na listu:
Benjamix
Hvala!
I tata bi sine,al jos nista od toga.
poceo i ja igrat minecraft
moze na white list
marino708
ne radi server :S
vama?
restartaju ga stalno zbog nekog mcmmbo nes tako
Možda je do plugina ili do nekog file-a koji služi za rad servera (npr. server.properties). Probajte gasit 1 po 1 plugin i isprobavat koji radi a koji ne, ako to ne uspije onda full reinstall.
Osim ako znate radit sa bukkit-om i troubleshoot-at
Možda je do plugina ili do nekog file-a koji služi za rad servera (npr. server.properties). Probajte gasit 1 po 1 plugin i isprobavat koji radi a koji ne, ako to ne uspije onda full reinstall.
Osim ako znate radit sa bukkit-om i troubleshoot-at
Kad se Fermi dohvatio bukkita-a bilo je pitanje zna li bukkit radit sa njime ne on sa bukkitom!:)
restartam zbog dodavanja plugina, editiranja cfga i permissiona, dodavanja ljudi na wl...ako bude neki zanimljiv plugin, opet ide restart :D
restartam zbog dodavanja plugina, editiranja cfga i permissiona, dodavanja ljudi na wl...ako bude neki zanimljiv plugin, opet ide restart :D
Neko radi! A neko se zajebava!
ficoo ovaj jonja te nevoli td na svakom postu :O
ma debil nije to zato kaj me nevoli nego jer je on bio sa onim hell3 a ja sam ih najvise popljuvao xD
Šta to na bukkitu nema /reloadplugin naredba ili ti to ne znaš radit
ej možete mene dodat plz i ja bih igrao
Nick: BlackEagle6
ma debil nije to zato kaj me nevoli nego jer je on bio sa onim hell3 a ja sam ih najvise popljuvao xD
sram te bilo
Skupljajte cobblestone za zidine grada!
I Coal za baklje!
Netko mi je promijenio password na acc-u. Molim ga natrag!
bilo je noćas nekoliko sranja. lzgrova sam popravio, kaže da mu je hell3 u accu(taj lik je legenda, ima vojsku multija i zbilja želi bit na ovom serveru :D )..ali evo što sam još otkrio: stanke je postavljao lavu i spamao dirt i netherrack po gradu.
ban?
9 | da |
---|---|
3 | ne |