Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 211.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Metro:Last light

pa nebi imao ništa protiv toga hehe

13 godina

Nakon instalacije updatea igra konacno radi kako bi trebala.Na mom PC-u high detalji,1920x1080,teselacija normal,SSAA off.Radi kao podmazana,grafika puno ljepsa nego na DX9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Takoder mogu javiti da igra sad radi savrseno i izgleda predivno poslije patcha,radi na max osim SSAA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Vrlo glatko na srednjim vrijednostima i 1280x720 i vrlo umjerenom laptopu..bitno bolje i optimiziranije nego M2033..nVidija bez greške radi svoj posao,isto skromna serija grafičke..

Sutra se prebacuje na punokrvni stroj {#}

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

sa zadnjim patchem igra mi radi ko podmazana na very high!Gods be praised!{#}

0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Kako doći do tog "pača"? Jel se na "sve" igre može stavit patch? {#}

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Intro video možete disable-at ako vam se neda svaki puta čekati kod starta igre. Odete u install dir od igre i jednostavno preimenujete ili obrišete "legal.ogg", to je intro video.

I possess a skill to google.
Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
odjavljen

zapeo sam na onom levelu gdje se bjezi od crvenih i mora nosit gas maska,sve sam pocmeka na tom levelu i idem uzduz i poprijeko ali neznam kako da ga prijedjem gdje je izlaz??{#}

Edit:Nasao

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 22:48 (Nitro233).

0 0 hvala 0
15 godina

igra se vrti odlično na very high,aa off i teselacija off.dobro s obzirom na moj vec zastarijeli procesor :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nakon Amd fixa igra leti na 7970 full hd ,sve do jajaaaaaaaaaaa,igram ispocetka

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 23:02 (lmutak).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Kill Frenzy kaže...

igra se vrti odlično na very high,aa off i teselacija off.dobro s obzirom na moj vec zastarijeli procesor :)

Koliko imaš prosječno fps ?

16 godina

Također radi odlično nakon patcha, ali sada imam jedan problem... Prvo nestane zvuk i onda metro has stopped working... ima li netko slican problem ? :/ nakon 3-4 min igranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Grafa ce ti biti na 99% sigurno.

15 godina
darijoman kaže...
Kill Frenzy kaže...

Koliko imaš prosječno fps ?

minimum 45 a prosjek nekih 80.nisam nesto puno igrao.mozda sat vremena.mozda poslje ima jos zahtjevnijih situacija

iako gotovo uvijek palim AA ovdje bas i nsiam vidio neke razlike

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 23:13 (Kill Frenzy).
13 godina

minimum 45 a prosjek nekih 80.nisam nesto puno igrao.mozda sat vremena.mozda poslje ima jos zahtjevnijih situacija

Pa to je i više nego dobro !

A sa uključenom teselacijom ?

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Kako radi an početku tako uglavnom trči i dalje... Osim u nekim situacijama gdje ima puno osvjetljenja pa FPS padne, ali toga je malo, čak nije vrijedno spomena.

ššššš - možda su u šumi
15 godina

a neznam.mozda nekih 10 manje.neam pojma.bubam sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

a neznam.mozda nekih 10 manje.neam pojma.bubam sad

Ako je otprilike deset manje onda bi mogao igrati i sa uključenom teselacijom,mislim ako uživaš u detaljima grafike.

15 godina

probat cu.sta uopce donosi teselacija?

ono što stvarnio mogu reci da igra izgleda ajme super(sto vjerojatno svi znate) i sto je jedna od rijetkih koja opravdava svoje sistemske zahtjeve.jedna od jako jako rijetkih

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

ono što stvarnio mogu reci da igra izgleda ajme super(sto vjerojatno svi znate) i sto je jedna od rijetkih koja opravdava svoje sistemske zahtjeve.jedna od jako jako rijetkih

Donosi realniji prikaz grafike.

Detalji su izraženiji.

Objekti dobivaju volumen.

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Evo ti usporedba

Slika1

Slika2

Slika3

Detaljnije...

Ja sam stavio teselaciju na normal i ukrala je kakvih 4 FPSa; razliku između High i Normal teselacije nisam primjetio

Evo razlika između teselacije na High, Normal i Off ---- obratiti pozornost na male crvene tipke na konzoli i stolice*

ššššš - možda su u šumi
14 godina
odjavljen

evo opet ja  smaram, dosao sam do dijela gdje se vozi onaj auto na tračnicama,i sada sam udario u onaj tramvaj i gora ga sve do kraja tračnica odnosno onog zadnjeg dijela oznacenog zelenim svjetlom kako sada prijeci taj level gdje ici dalje?Naprijed vise ne mogu.Prisao sam prvi dio gdje je trebalo ukljuciti struju da se prijeđe.

0 0 hvala 0
15 godina

dobra stvar ta tesetalcija :D

imam 2033 original i nisam ga igrao.jel ima netko priču iz jedinice u nekom videu sažetu jer mi e neda igrat jedinicu a radnje su povezane koliko vidim :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Nitro233 kaže...

evo opet ja  smaram, dosao sam do dijela gdje se vozi onaj auto na tračnicama,i sada sam udario u onaj tramvaj i gora ga sve do kraja tračnica odnosno onog zadnjeg dijela oznacenog zelenim svjetlom kako sada prijeci taj level gdje ici dalje?Naprijed vise ne mogu.Prisao sam prvi dio gdje je trebalo ukljuciti struju da se prijeđe.

Sastrane imaš skretnicu te nastaviš ravno...

ššššš - možda su u šumi
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
Nitro233 kaže...

ali nemogu vise gurnuo sam onaj tramvaj na onu desnu skretnicu i on je zastopa tamo i nemogu je preci....

17 godina
Nitro233 kaže...
doktor1 kaže...
Nitro233 kaže...

ali nemogu vise gurnuo sam onaj tramvaj na onu desnu skretnicu i on je zastopa tamo i nemogu je preci....

Auto nazad, sa lejve strane je NAPRAVA - skretnica, pomakneš i nastaviš ravno sa autom

ššššš - možda su u šumi
15 godina
igra izgleda čudesno dobro, sa HD 7850 ide bez problema na Very High i Normal Tesselation, AF x16, bar zasad na samom početku.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Uvijek sam skeptičan u vezi ovoga. Mislim da bi 90% ovih novih zahtjevnijih igara moglo bit puno bolje optimizirano uz više truda i želje devova.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice