Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 212.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Metro:Last light
doktor1 kaže...

tipke;

R - relaod

držati R - promjena vrste metaka

F - baterija

držati F - vađenje punjača za bateriju

G - gas maska

G dok je gas maska na glavi - brisanje blata sa gas maske

držati G - skidanje gas maske

T - promjena filtera kada je na kraju

držati tipku X - sporo hodanje, (toga čak i nema u opcijama pa ljudi niti neznaju)

___

Bitno, (za one koji nezanju): pneumatska oružja su jača kada se napumpaju, (kao i kod prethodnika) a za tu radnju je potrebno držati tipku R te stiskati ljevu tipku miša..

@mirkoj

Ovdje na slici piše sve šta je korišteno. Samo to upiši u deviantart tražilicu

A večeras napokon igrat malo. Čačkajuči po cfg datotekama sam zabunom izbriso save folder te treba ispočetka krenut, ali nisam daleko došo, (kada me sin "Hitlera" oslobodi i usljedi bjeg od Redsa). A i igru treba igrat po mraku radi bolje atmosfere, još slušalice...., (radi onakvih scena kao u avionu kada mozak ode svojim putem, te same igrine mračne atmosfere).

Inače, izgubljen sam ako nemam jedno oružje sa prigušivačom...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 16:16 (doktor1).
17 godina
AlienWare1 kaže...
Ako držiš reload prebaciš na Military Grade metke, valutu Metroa2033, moj savjet, ne troši ih. Ikonica je metak i iza nejga kao neki dijamant ili nešto.

OVO! Najveća retardacija u igri. Uz naciste, munjene sovjete, nosalise, knjižnjičare, Demone, moram paziti i da slučajno u nekoliko sekundi ne ispucam zalihu metaka koju sam prikupljao kroz pola igre.

Ovo "brisanje blata" je nešto novo, je li skriptirano ili se skuplja kako hodaš (blato, jel)?

Nije uopće retardacija! Ti meci su jači, a i za promjenit ih treba duže držati tipku R tako da nije lako pogriješiti. A u Ranger modu su mi i bili dobor došli kada sam ostao bez metaka te su mi oni spasili život od beštija.

Pa kada hodaš recimo po površini i upadneš u mulj, (ili unutar Metroa) maska se zaprlja te ju očistiš, kao i kapljice vode.... A možeš i mahat rukom po viziru do mile voje ako hoćeš...

Praetorian1 kaže...

Kakav je osjećaj napucavanja, jel bolji nego u prethodniku ?

Drastično bolji...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 16:21 (doktor1).
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

OVO! Najveća retardacija u igri. Uz naciste, munjene sovjete, nosalise, knjižnjičare, Demone, moram paziti i da slučajno u nekoliko sekundi ne ispucam zalihu metaka koju sam prikupljao kroz pola igre.

Ovo "brisanje blata" je nešto novo, je li skriptirano ili se skuplja kako hodaš (blato, jel)?

Zamisli!!! Moras paziti na nesto u igri!! Sve sto zahtijeva ikakvu mozdanu aktivnost najbolje da izbacimo.

Vezano za kontrole forumasima koji su pitali; dobro, pa jel toliko tesko procitati key bindinge u opcijama? Lakse vam je doci pitati na forum? Seriously?

I possess a skill to google.
15 godina
neaktivan

Pavel  ;(

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavljam zadnji patch, baš me zanima jel ima kakvih poboljšanja performansi nekako sam skeptičan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igram ovaj Metro LL treci dan ( lagano, bez naprezanja, uzivam) i mogu priznati da se vidi evolucija naprema prvom djelu u svakom pogledu. Najvise mi se svidja sto su ovdje jako poboljsali optimiziranost igre, barem meni na gtx570 igra ima u prosjeku 35 fpsa, vece borbe pada do 22fpsa na very high + physics ON, tesselation high i sve ostalo na najvisim postavkama, a grafika je fakat fenomenalna, oku ugodna, a fizika u igri isto tako. Ovo mi je jedna od jako rijetkih, ako ne i jedina igra u kojoj npr. eksplozija bombe (pipe bombe) izgleda realno (ukljucen physics)... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
herr_martin kaže...

...., a fizika u igri isto tako. Ovo mi je jedna od jako rijetkih, ako ne i jedina igra u kojoj npr. eksplozija bombe (pipe bombe) izgleda realno (ukljucen physics)... :)

Je, sa uključenom fizikom sve to izgleda mnogo impresivnije...

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan

O da fixali su framerate više nema dropova uopce, tamo di mi je prije padalo na 12f ps sad imam 40+.

Znači HD6850 Very high bez teselacije 40+ fps...

Moj PC  
2 0 hvala 5
13 godina
neaktivan

cek jel se meni cini ili je nes izaslo za ati??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Novi update na steamu.

A patch has been released on Steam to fix issues with AMD hardware, and improve performance for these cards. It's live now, but might take a few minutes to reach everyone. Restart your client or verify local files if it doesn't download automatically.

It also fixes a shadow visual corruption bug on AMD 7xxx cards, and fixes an issue with the game starting only in 3:1 resolution on some TVs.

In addition, you can now customize the FOV this way:

After starting the game up, the user.cfg will be updated with the r_base_fov attribute. You can find this in %LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL\. Tweak it at your leisure!

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
k1klop kaže...

O da fixali su framerate više nema dropova uopce, tamo di mi je prije padalo na 12f ps sad imam 40+.

Hihihihi,sta sam reko.A ovi Nvidia ppl

sada se izjedaju,zasto nije jos uvjek

bez fix-a.Platim 500 kuna manje grafu

i pricekam par dana za fix i radi ko

podmazano.Sta mi znaci 2 dana?Meni nista.

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
AlienWare1 kaže...
Ako držiš reload prebaciš na Military Grade metke, valutu Metroa2033, moj savjet, ne troši ih. Ikonica je metak i iza nejga kao neki dijamant ili nešto.

Nije uopće retardacija! Ti meci su jači, a i za promjenit ih treba duže držati tipku R tako da nije lako pogriješiti. A u Ranger modu su mi i bili dobor došli kada sam ostao bez metaka te su mi oni spasili život od beštija.

Ne govorim uopće za namjenu samih metaka (znam sve to, pročitao knjigu i prošao prvi dio više puta), već za keybinding koji je nespretan. Igram na x360 gamepadu pa je čak i lakše zahebati reload.

Minoza kaže...

Zamisli!!! Moras paziti na nesto u igri!! Sve sto zahtijeva ikakvu mozdanu aktivnost najbolje da izbacimo.

Daj nemoj me...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 18:02 (AlienWare1).
17 godina
Endymon kaže...

Totalno se grizem. Proždire me to nevjerovatno. Tako sam želio da ne dobijete fix! Mislim kako su mogli uzdat fix! Užas!

Komentar ti je ---- {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
12 godina
Endymon kaže...
k1klop kaže...

da da..radi ti PODMAZANO, pogotovo tebi na medium- high postavkama ( sve iznad toga mozes pogledat na youtubeu kako decki igraju na very high postavkama i da vidis kako izgleda igra) jer ti sa svojim kompom dalje neces dogurat. :))

Tak da stari, nemoj se samo ti nasalđivat :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 18:01 (Sandro HR Zagorje).
14 godina
neaktivan

Ma bravo sine, hd 6850 vrti igru na very high bez beda jedino bez teselacije koja tolko ne utjece na vizualni dojam, mislim vidi se razlika ali tek kad ideš gledat detalje, kod normalnog igranja je skoro isto..

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
k1klop kaže...

Ma bravo sine, hd 6850 vrti igru na very high bez beda jedino bez teselacije koja tolko ne utjece na vizualni dojam, mislim vidi se razlika ali tek kad ideš gledat detalje, kod normalnog igranja je skoro isto..

Grafa MOZDA, ali taj proc sigurno ne. {#}

14 godina
neaktivan

Aha ok, dobro da ti znaš bolje izgleda da mi onda fraps pokazuje 10fps više nego što imam. 

I u kakve ovo debilne rasprave ulazimo sad ajmo se sad smijat ljudima jer im tatica nije dao 2 soma kuna za graficku...

Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina

Jbg,nisam zagrizeni GRAFABOY.

I da kada vidim da mi igra zasteka na

milistotinku,da popisdim, ili sto nemogu

da guram igru na FULL postavke.Boli me

ljevo jaje za grafu.Neka igram i na low detalje,

samo neka ona radi kako spada.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
k1klop kaže...

Aha ok, dobro da ti znaš bolje izgleda da mi onda fraps pokazuje 10fps više nego što imam. 

I u kakve ovo debilne rasprave ulazimo sad ajmo se sad smijat ljudima jer im tatica nije dao 2 soma kuna za graficku...

Meni tatica nista nije dao. Sam si zaradujem.  A govorio sam ovom kao 1. onom gore sa " hihihih" a kao 2. nemoj ti meni sinko i ne seri.

Ako imas kakvih problema , postoji institucija za to. I nemoj mi se tu frajerisat preko forum i te fore kao "sine".

Smiri dozivljaje i strasti

15 godina

čitajući temu sinoć i danas, stekao sam dojam da ovaj Metro širi neku negativnu energiju {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
20 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jos jedna tema meni jako drage igre koju cu nazalost morati prestati pratiti 

Google Search Is Your Friend
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon apdejta igra leti, sve max osim AA. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

čitajući temu sinoć i danas, stekao sam dojam da ovaj Metro širi neku negativnu energiju {#}

Slazem se. Tacno se oseti ta atmosfera po kojoj je metro inace poznat. {#}

15 godina
neaktivan

Poslije patcha za amd  igra radi kako treba .Sve na very high uključujući tessalation i aa sve max fps ne pada ispod 55 a ide i preko 100 fps na nekim dijelovima .Prvi put igram metro zasada mi se dopada igra izgleda nice pogotovo na otvorenim scenama.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

nemoze ti aa bit na max sa tim framrateom ..af da al aa ne ! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto ne može?

17 godina

zato kaj ubija frame rate stavi ssaa na 4x pa ces vidit :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 20:05 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moja greška u pravu si mislio sam na af svejedno sad radi kako treba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

da ja sam to potpuno ugasio a sve ostalo max out i leti odlicna optimizacija ovog puta {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxis kaže...

Zašto ne može?

Zato jer bi ti onda gpu bio nekih 30% jaci od GTX Titana ili Radeona 7990.

http://www.guru3d.com/articles_pages/metro_last_light_graphics_performance_review_benchmark,6.html

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice