Ruski steam gift ne mozes aktivirati na nasoj regiji i ako ga uspijes aktivirati steam ce ti ga povuci i deaktivirati jer se moze igrati samo u rusiji. Steam update od prije pola godine.
Zanimljivo. Zašto onda nisu još povukli igru Lords of Fallen kupljenu kad ikad na istoj stranici na isti način.
Zanimljivo. Zašto onda nisu još povukli igru Lords of Fallen kupljenu kad ikad na istoj stranici na isti način.
Sve pise ovdje!
Jedan od razloga sto se odjednom pojavilo tona trgovaca iz bosne, srbije, hrvatske na g2a.com da prodaju jeftino igre jer se zaista moze zaraditi bruka para, ali bas puno para :D
Jer mi nemamo region lock, dok mnoge druge zemlje (odakle su traderi na steamu) imaju!
Ja sam Steam stavio u offline mode. Igru pokrenio i sve radi uredno. Ja sretan. Vjerovatno bi bilo bolje da sam za 18,3 eura kupio ključ a ne za 17 eura steam gift, ali jbg. Što je napravljeno je napravljeno.
Ne. Nego sveukupno plaćeno 18 eura. G2A ruski steam gift. Igra se skida. Gotovo za sat vremena. I mislim da možemo obojica istovremeno igrati, samo jedan mora staviti Steam u offline mode.
Koja svrha onda kupovati kad nemozes online/mp ?
SP is where it's at.
SP is where it's at.
Ali onda nema uopće smisla ono sa motherbase-om ili kako se već zove?
SP is where it's at.
Ali onda nema uopće smisla ono sa motherbase-om ili kako se već zove?
Bude prodelo online bez brige do toga imas SP koji je vrhunski. Doso sam do Afrike i igra je stvarno sve ono sto se u recenzijama pricalo
Ne kuzim zakaj su takvi problemi s tom online funkcijom :\ Nadam se da nece bit tak u 10. mjesecu kad dođe MGO
Dobra igra , ali su loše napravili podršku za tipkovnicu. Pošto igram na strelice (znam da je staromodno, ali mi to najbolje odgovara ) desna strana numerički dio , pa end - del- home - ins je nemoguče mapirati i bočne tipke na mišu.
Ima li kakvog rješenja ili treba čekat zakrpu , ak uopšte bude.
Igraj na WASD.
Quiet DLC
MGS V PP za 54$ (cca 48.43€) + jos dobijete 4 random igre (steam)
A di to ? U tebe ?
A di to ? U tebe ?
Na g2a i na kinguinu imas taj offer.
Ali te random igre okaci macki o rep. Imas nebrojeno videa o tome. Ugl dobijete igre vrijednostidoslovno 20 centri jer su to sve igre iz nekih bundlova (indie igre) i koje mozete na kinguinu i na g2a kupiti za tih pisljivih 20 centi.
A di to ? U tebe ?
Oh...sry.... evo ga
A di to ? U tebe ?
Ali te random igre okaci macki o rep. Imas nebrojeno videa o tome. Ugl dobijete igre vrijednostidoslovno 20 centri jer su to sve igre iz nekih bundlova (indie igre) i koje mozete na kinguinu i na g2a kupiti za tih pisljivih 20 centi.
otom potom...ove koje sam ja dobil su u vrednosti cca 10€ :-)... nije da bi ih ikad kupil, al eto....za djabe su
A di to ? U tebe ?
otom potom...ove koje sam ja dobil su u vrednosti cca 10€ :-)... nije da bi ih ikad kupil, al eto....za djabe su
To stoji cijena na steamu mozda, provjeri te iste igre na g2a i kinguinu kad bi ih isao posebno kupovat.
A di to ? U tebe ?
To stoji cijena na steamu mozda, provjeri te iste igre na g2a i kinguinu kad bi ih isao posebno kupovat.
opet nebitno....kao sto rekoh, djabe su...
Izgleda da je pao Denuvo opet.
Kako misliš pao? Nisam uopće u toku oko tih zaštita... Mislio sam uzeti igru idući tjedan.
Pa past će sigurno, i dobro je što će past. Više će ljudi odigrat igru, među kojima ću bit i ja, koji nemam 50€ na raspolaganju za original.
Kako misliš pao? Nisam uopće u toku oko tih zaštita... Mislio sam uzeti igru idući tjedan.
Pao u smislu 3dm cracked it...
Najbolja mi je ekipa koja ima dovoljno jaku mašinu za upogoniti MGS, ali istovremeno nemaju 40ak eura za igru.
Najbolja mi je ekipa koja ima dovoljno jaku mašinu za upogoniti MGS, ali istovremeno nemaju 40ak eura za igru.
Čitaj 90% foruma...
Pao u smislu 3dm cracked it...
Jesu malo morgen. Samno navlace ljude na svoju stranicu i zarađuju od reklame. Već je bilo par odgoda. Dok se neki drugi tim ne dohvati toga nece biti jos dugo nista od toga cracka!
Ima na steamu za 34$ (paypal) lik prodaje, naša san ga priko reddita, mogu poslat username na PM zainteresiranima
Neki ne rade cijelo vrijeme nego tu i tamo imaju studentski posao, pa si nekad mogu priuštit stvari, nekad ne.
Sa zadnjim poslom sam uspio uzet Mad Max, za Phantom Pain nisam imao dovoljno.. Nije sve crno i bijelo kak se tebi čini.
Uopće se neću raspravljati s nekim tko u kompu ima GTX 970, a "ne može" si platiti jednu igru. Ne fantaziraj please..
Uopće se neću raspravljati s nekim tko u kompu ima GTX 970, a "ne može" si platiti jednu igru. Ne fantaziraj please..
Give this man a beer
Sori e, nisam znao da si totalno upoznat s okolnostima pod kojima sam uspio priuštit GTX 970, o pravedni čovječe, oprosti mi molim te što sam si uzeo grafičku karticu kad sam mogao, a što sad nemam 400kn za MGS5TPP!
Evo iskreno mi je žao, kajem se pokraj velikog dreammakera koji u svakom trenutku ima novaca za što god poželi pa ne mora čekat crack. Smiluj mi se.
... ovaj me forum nekad toliko zna zabavit