Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 294.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
17 godina
odjavljen
RE: Medal of Honor (2010)
xxCROsainTxx kaže...

Dali se isplati kupiti ovu igru, original?

ne,jedino sa nekim popustom pa da igraš multy...singleplayer nevalja

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Stvarno igra izgleda koda je iz 2005 godine Izlanuo se

4 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Danas sam upravo nabavio tu igru posto sam imao problem prije toga sa pokretanjem i mogu vam reci da igrica nije ispunila moja ocekivanja,

ocekivao sam neku zanimljiviju fabulu, u nekom duzem periodu al' nista od toga, sve se to vidilo u MW2. mozda su dodali jos neke efekte al i to je nista naspram onoga sto sam ocekivao.

LP!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

dobro igra nije losa dobra je recimo, al jbg cod je cod i uvik je bio...

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

meni ta igrici u single playeru jako jako steka.. probao sam sve drivere od 10.3 do 10.10 i na svim isto..

Intel C2D e6750, Ati 4870 1GB, 4Gb rama, WDC 640GB, Corsair 460W  je konfiguracija neznam u cemu je prob..mozda u win7?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Cak me ova igra zainteresirala, ali kada sam vidio kritike odustao sam i evo sada citam opet da koliko kritika bilo baceno igra i dalje odlicno ide, pa cu probat neam sta izgubiti :).

[center][IMG]http://i42.tinypic.com/fk1w5i.gif[/img] [IMG]http://i26.tinypic.com/fjg9sm.png[/img] [hr][/td][td][IMG]http://i48.tinypic.com/201kph.png[/img] [center][color=#2ea5dc] Heroes get remembere
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayMaker10 kaže...

meni ta igrici u single playeru jako jako steka.. probao sam sve drivere od 10.3 do 10.10 i na svim isto..

Intel C2D e6750, Ati 4870 1GB, 4Gb rama, WDC 640GB, Corsair 460W  je konfiguracija neznam u cemu je prob..mozda u win7?

ako je pirat,pokusaj sa novim krekom,

nebi ti trebala stekati

zasto prst dole !!!!1
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

da imas i jaci komp od mene pa meni ne steka nema druge nego da je do igre neke piratske su takve stekaju bez razloga..........OVAJ KOMENTAR ISPOD JE ZBOG NEKE GRESKE NASTAO MOLIM ONE KOJI VODE RACUNA O POSTIVANJU PRAVILA FORUMA DA GA UKLONE BESPOTREBAN JE...HVALA

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 9:18 (hitmanr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Cak me ova igra zainteresirala, ali kada sam vidio kritike odustao sam i evo sada citam opet da koliko kritika bilo baceno igra i dalje odlicno ide, pa cu probat neam sta izgubiti :).

Ja sam je instalirao prije 10-15 dana poceo da igram pogledao grafiku koja bi se sramila i za 2007 godinu i odustao...medjutim juce krenem da igram i nakon nekih 3-4 sata igre na hardu mogu reci da i nije lose pa isplati se probati sam prosudi :D

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Neko je u ranijim komentarima naveo da se grafika poboljsava kako se igra prelazi... Mislim da sam ija to primjetio ??? Dali je iko od  igraca primjetio ovu stvar ??

0 0 hvala 0
16 godina
Medal of Honor (2010)
Meni je igra na ruskom mogu nekak stavit na engleski Jel ima kakav patch za engleski jezik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Medal of Honor (2010)

jel ima neko slucajno save file od one misije poslije voznje helicem ?

ja reinstaliro win, a zaboravio spremiti save file :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Trebam pomoc. Mozda ce nekome zvucati smjesno ali ja nemam pojma kako dalje. Igra je kupljena preko STEAM-a i instalirana. Nakon nekoliko sati igranja SP je zavrsen i tada pocinju problemi. Na popisu instaliranih igara se nalazi i multiplayer mode kojega startam i sve ide u redu do glavnog menija!? Tada pocinje ludilo izbornici se smjenjuju kao ludi u desnu stranu te trebas gadati da ih pogodis, kada to uspijem i krenem igrati ponovo se desava sve isto. SVE FUNKCIJE IDU U DESNU STRANU SVA PODESENJA I IZBORNICI ......???? Upravljanje u igri ne postoji, lik se samo pomice u desnu stranu dok ne naide na prepreku, tipkovnica ne reagira osim space tipke. Instalirao sam je 5-6 puta ponovo, podesio u setingu dx9, sve pokusao sto sam pronasao po forumima i sl. Jednostavno mi nije jasno SP bez problema, BBC2 SP i MP bez problema i sada ovo. Ako tko ima ideju svaka pomoc je dobrodosla.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

igra mi je zakon,,naravno nije ko COD al je dobra..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ladesta kaže...

Trebam pomoc. Mozda ce nekome zvucati smjesno ali ja nemam pojma kako dalje. Igra je kupljena preko STEAM-a i instalirana. Nakon nekoliko sati igranja SP je zavrsen i tada pocinju problemi. Na popisu instaliranih igara se nalazi i multiplayer mode kojega startam i sve ide u redu do glavnog menija!? Tada pocinje ludilo izbornici se smjenjuju kao ludi u desnu stranu te trebas gadati da ih pogodis, kada to uspijem i krenem igrati ponovo se desava sve isto. SVE FUNKCIJE IDU U DESNU STRANU SVA PODESENJA I IZBORNICI ......???? Upravljanje u igri ne postoji, lik se samo pomice u desnu stranu dok ne naide na prepreku, tipkovnica ne reagira osim space tipke. Instalirao sam je 5-6 puta ponovo, podesio u setingu dx9, sve pokusao sto sam pronasao po forumima i sl. Jednostavno mi nije jasno SP bez problema, BBC2 SP i MP bez problema i sada ovo. Ako tko ima ideju svaka pomoc je dobrodosla.

updateaj drivere ?

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

dali neko zna sta treba napraviti u onom levelu kad letis sa helicem tamo se prikaze neki ekran i mozes pucat po onim minobacacima al nevidim di to vodi jel neko zna sta je tocno zadatak

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

dali neko zna sta treba napraviti u onom levelu kad letis sa helicem tamo se prikaze neki ekran i mozes pucat po onim minobacacima al nevidim di to vodi jel neko zna sta je tocno zadatak

ne sjecam se tocno, mislim da ima tri baze s mortarima na toj planini koje moras razrusiti, ali ne mozes ih razbiti sa minigunom nego trebas raketom, trebas naciljat na bazu gdje ispucavaju mortar i kad ti se pojavi neki kvadrat moras drzati tipku 4 (mislim da je ta) dok ti ne napravi "lock" na tu bazu i ispuca raketu

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina
Medal of Honor (2010)

samo pobuijas one ,i onda drzi 4 i tako dalje imas 3 baze sa minobacacima

zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

meni igra zapne na onoj misiji kad s ona dva apachia pucas po bazi i kad sve zavrsi kad krenu prema onoj planini samo stanu i nista se nedogogada. dali ima tko save file poslje te misije ili kako vec da nastavim dalje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

ja sam došo do misije u kojoj se vozi ATV i dođem do one baze i neznam šta dalje?

:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Medal of Honor (2010)

jel na pocetku kad vozis atv sa onom bradatim onda stanete na neko brdo jel to ,,

ako je to okrenes se desno i uzmes sniper onaj sto ti dođe uglavnom sa optikom i naciljas prema svojima onda ti se pojavi par talibana i ubijes ih da bi tvoji mogli proci...

zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

e baš to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

ma meni se igra uopce ne cini tako kratka sasvim ok standardni moh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

evo presao igru

sasvim solidna pucacina koja se isplati odigrati do kraja ako volite ratnu tematiku

od 1-5 dao bi ocjenu +3

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

evo presao igru

sasvim solidna pucacina koja se isplati odigrati do kraja ako volite ratnu tematiku

od 1-5 dao bi ocjenu +3

isto ko i Gamereport, a Multiplayeru 4 :D

ma meni je solidna igra, jedino što mi smeta jesu snajperi koji dominiraju u igri -.- eto toliko od mene!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan

Ako se mene pita, ovo je najbolji Medal Of Honor ikada:

http://en.wikipedia.org/wiki/Medal_of_Honor_(video_game)

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

zkj meni izacuje send error..sdad sam ponovo inst igru..i ubacio org key..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

ljudi imam jedno pitanje

možda 5 misjia nisam siguran ugl

dođem na neki brijeg a na njemu je neki top ja postavim eksploziv i dođem do ruba gjde je jedan iz moga tima i onda se dese 2 opcije:

1.aktiviram bombu i neznam šta dalje moji se nemiću a kod rudnika(tunela) nemogu ništa,dolje se ovi bombardiraju

2.nemogu aktivirat bombu niti išt dalje sam se šetat uokolo

daj mi pomozite

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

možda imaš org cd key a možda je igrica pirat pa zato neće

15 godina
neaktivan
maherDP kaže...
Tommy_123 kaže...

možda imaš org cd key a možda je igrica pirat pa zato neće

lako moguce..al neznam pise mi microsoft runtime error..imam xp sp3?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice