Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 297.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Po meni je CoD4 bolji u svim elementima igre

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Evo par recenzija, no ovi ga ne hvale...

IGN, Gametrailers.

Popravljeno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 0:35 (thuglife).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Stavio si link za gothic 4 , ign.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Medal of Honor (2010)

ili ću igrat mw2 ili bc2.ovo sigurno ne !!!

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Medal of Honor (2010)
odigro par misija. AI je dosta slab ali ima i gorih. nije nista drukcija kampanja kao i kod svih ratnih igra. fora je voznja, pogotovo po nizbrdici. dobar detalj je to sto ima raspadanja djelova tjela, cijelu sam misiju lovio talibane sa sacmaricom i lomio im noge :DDDDD sveukupno igra je mogla biti puno bolja
15 godina
Medal of Honor (2010)

bas sam razmisljao skinut...kad citam malo ovdje, mislim da necu...

nemogu vjerovati danas osim lijepe grafike nemogu napraviti dobru igru...tuzno :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

SP nisam igrao a MP sam igrao ova 3 dana za vrijeme trajanja bete i ne znam sta svi toliko pljujete po MoH-u, MP je ispao zabavan, možda nece to sve skupa vrijediti 50€/$ dok izađe ali ako ce biti na nekoj akciji onda da...

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

bas sam razmisljao skinut...kad citam malo ovdje, mislim da necu...

nemogu vjerovati danas osim lijepe grafike nemogu napraviti dobru igru...tuzno :(

Ja ću joj svejedno dati priliku, dosta recenzija kaže da je dosta atmosferična, to mi je No.1.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

cekajte malo.jel mi netko može reci..tko je radio Medal of Honour??..jedan  tim SPi jedan tim MP.?..zar nee?...igrao sam betu igrafika je bila puno lijepša..a sada Sp..PIss of krep..;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sp je radio jedan tim a mp je radio dice. na ign je dobio samo 6.0 zbilja malo. jos su kao mp mape malene, ove u beti su po meni za 12 igraca a ne za 24
16 godina
Medal of Honor (2010)

Dosad najbolji MOH mi je bio onaj Undergrund ili ti MOH2 još sa ps1 koji je bio vrhunski(prešao ga 2 ili 3 puta), poslje njega baš prvi moh isto ps1. A na PC je bio dosta dobar onaj Allied Assault, odnosno po meni je taj AA na PC-u bio i najbolji, ali  za 5 klasa niže od onih 2 nastavka sa ps1. Dobro bile su tu još i ekspanzije ali svaka je bila sve gora od AA.

I tako su poslje Medal of honor 1 i Medal of honor underground svaku godinu nastavci sve gori i gori.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Medal of Honor (2010)

dobar je i onaj frontline za ps2 (sada ima remake za ps3)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 1:06 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Medal of Honor (2010)

Ma to je sve kara naspram onima sa PS1, milim nije baš tolko loš nego su ovi sa PS1 tolko dobri.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ma to je sve kara naspram onima sa PS1, milim nije baš tolko loš nego su ovi sa PS1 tolko dobri.

pa vecina prica da je taj frontline najbolji Moh i ja se slazem sa tim 

proso sam ga sigurno 6 puta ako ne i vise 

oni sa ps1 su isto super al na ps2 je to bolje slozeno 

16 godina
Medal of Honor (2010)

Maaah to što večina priča, nemogu ja reči da mi je nešto bolje samo zato što večina priča.

Jednostano je meni undergound sa PS1 najbolji moh, jbg imam takav ukus, dok opet ti imaš drugačiji i tebi je frontlines.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)
jadni svi ti ljudi koji su napravili preorder -.-
The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Medal of Honor (2010)

da...

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Ljudi nemojte gledati recenzije pa i mafia 2 je dobila 7.0 na ign-u pa je igra odlična, moja preporuka je da date priliku moh-u.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XXL Gamer kaže...

Ljudi nemojte gledati recenzije pa i mafia 2 je dobila 7.0 na ign-u pa je igra odlična, moja preporuka je da date priliku moh-u.

Djte joj priliku,a onda psujte po njoj.Što duže igram sve je gora.

x
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Evo par slika od mene... meni je fora igra.

s s
[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 11:26 (davidri).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Šta to znači limited edition?...jel ima neka normalna verzija ajmo to tako reć?...

0 0 hvala 0
17 godina
Medal of Honor (2010)

Trebao je DICE i SP napraviti, prevelika je razlika u SP-u i MP-u, kao dvije igre.

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Belji seevo ljudi i moji dojmovi...igra je super nije loša grafika lijepa igranost nije loša....za sad mi se sviđa kasnije stavim slikica par...

i grafika je na max sa mojim kong. 30-50 fps nije loša rez. 1920x1080...

pozdrav društvoBelji se

17 godina
neaktivan

Pa igra uopce nije loša.... drugačija je od coda ali ok je koliko vidim igriva je za  sad mi je zabavna!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 16:22 (petric1).
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Da li se igra više kako BC2 ili cod 4?

Griješiti je ljudski. Prebaciti krivnju na drugoga je strateški.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A nekako između podsjeća me i na jedno i na drugo a ne mogu odrediti koliko vidim naišao sam na prvi BUG  u skladištu nakon odrađene misije moj suborac blokira mi put na vratima tako da ne mogu nastaviti dalje ,,,mmmm probati ću restartat možda pomogne!

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
CANABIS kaže...

Ne mogu  vjerovati koliko je lošija grafika u SP nego MP , jedino što mi se svidjelo u beti   bilo je zvuk i graf a u SP uopće nema te dvije stvari  ne razumijem ZAŠTOViče  kao da nije isti tim radio igru šteta   a puno se očekivalo.

SP i MP su i radili dva potpuno različita developera. EA Los Angeles Studio (SP) i DICE (MP).

SP je radio Danger Close, tek počinju ali imaju cool logo:

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Stvarno je loša grafika u SP, čak je MW2 bolje grafički izveden. Ne razumijem zašto se nije radilo u Frostbite engineu kao MP nago se mora bazirati na prastarom unreal engineu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

Stvarno je loša grafika u SP, čak je MW2 bolje grafički izveden. Ne razumijem zašto se nije radilo u Frostbite engineu kao MP nago se mora bazirati na prastarom unreal engineu?

Politika, pravne gluposti, težina Frostbite enginea.... i sl.

Od svega najveci je problem što DICE neprodaje Frostbite engine kao recimo EPIC Games, Crytek i sl. Oni su napravili engine samo sebi i koristit ce ga za svoje igre, pa tako i MP MOH koji je njihov.

Daj koji SS gdje je grafika loša.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Politika, pravne gluposti, težina Frostbite enginea.... i sl.

Od svega najveci je problem što DICE neprodaje Frostbite engine kao recimo EPIC Games, Crytek i sl. Oni su napravili engine samo sebi i koristit ce ga za svoje igre, pa tako i MP MOH koji je njihov.

Daj koji SS gdje je grafika loša.

Šteta... ponekad je stvarno preloše grafički izvedeno... Frostbite bi sigurno dobro sjeo u SP inačici.

Stavit ću SS-ove navečer.

Ti nisi još zaigrao?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice