Po meni je CoD4 bolji u svim elementima igre
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavio si link za gothic 4 , ign.
ili ću igrat mw2 ili bc2.ovo sigurno ne !!!
bas sam razmisljao skinut...kad citam malo ovdje, mislim da necu...
nemogu vjerovati danas osim lijepe grafike nemogu napraviti dobru igru...tuzno :(
SP nisam igrao a MP sam igrao ova 3 dana za vrijeme trajanja bete i ne znam sta svi toliko pljujete po MoH-u, MP je ispao zabavan, možda nece to sve skupa vrijediti 50€/$ dok izađe ali ako ce biti na nekoj akciji onda da...
bas sam razmisljao skinut...kad citam malo ovdje, mislim da necu...
nemogu vjerovati danas osim lijepe grafike nemogu napraviti dobru igru...tuzno :(
Ja ću joj svejedno dati priliku, dosta recenzija kaže da je dosta atmosferična, to mi je No.1.
cekajte malo.jel mi netko može reci..tko je radio Medal of Honour??..jedan tim SPi jedan tim MP.?..zar nee?...igrao sam betu igrafika je bila puno lijepša..a sada Sp..PIss of krep..;)
Dosad najbolji MOH mi je bio onaj Undergrund ili ti MOH2 još sa ps1 koji je bio vrhunski(prešao ga 2 ili 3 puta), poslje njega baš prvi moh isto ps1. A na PC je bio dosta dobar onaj Allied Assault, odnosno po meni je taj AA na PC-u bio i najbolji, ali za 5 klasa niže od onih 2 nastavka sa ps1. Dobro bile su tu još i ekspanzije ali svaka je bila sve gora od AA.
I tako su poslje Medal of honor 1 i Medal of honor underground svaku godinu nastavci sve gori i gori.
dobar je i onaj frontline za ps2 (sada ima remake za ps3)
Ma to je sve kara naspram onima sa PS1, milim nije baš tolko loš nego su ovi sa PS1 tolko dobri.
Ma to je sve kara naspram onima sa PS1, milim nije baš tolko loš nego su ovi sa PS1 tolko dobri.
pa vecina prica da je taj frontline najbolji Moh i ja se slazem sa tim
proso sam ga sigurno 6 puta ako ne i vise
oni sa ps1 su isto super al na ps2 je to bolje slozeno
Maaah to što večina priča, nemogu ja reči da mi je nešto bolje samo zato što večina priča.
Jednostano je meni undergound sa PS1 najbolji moh, jbg imam takav ukus, dok opet ti imaš drugačiji i tebi je frontlines.
da...
Ljudi nemojte gledati recenzije pa i mafia 2 je dobila 7.0 na ign-u pa je igra odlična, moja preporuka je da date priliku moh-u.
Ljudi nemojte gledati recenzije pa i mafia 2 je dobila 7.0 na ign-u pa je igra odlična, moja preporuka je da date priliku moh-u.
Djte joj priliku,a onda psujte po njoj.Što duže igram sve je gora.
Šta to znači limited edition?...jel ima neka normalna verzija ajmo to tako reć?...
Trebao je DICE i SP napraviti, prevelika je razlika u SP-u i MP-u, kao dvije igre.
evo ljudi i moji dojmovi...igra je super nije loša grafika lijepa igranost nije loša....za sad mi se sviđa kasnije stavim slikica par...
i grafika je na max sa mojim kong. 30-50 fps nije loša rez. 1920x1080...
pozdrav društvo
Pa igra uopce nije loša.... drugačija je od coda ali ok je koliko vidim igriva je za sad mi je zabavna!!
Da li se igra više kako BC2 ili cod 4?
A nekako između podsjeća me i na jedno i na drugo a ne mogu odrediti koliko vidim naišao sam na prvi BUG u skladištu nakon odrađene misije moj suborac blokira mi put na vratima tako da ne mogu nastaviti dalje ,,,mmmm probati ću restartat možda pomogne!
Ne mogu vjerovati koliko je lošija grafika u SP nego MP , jedino što mi se svidjelo u beti bilo je zvuk i graf a u SP uopće nema te dvije stvari ne razumijem ZAŠTO kao da nije isti tim radio igru šteta a puno se očekivalo.
SP i MP su i radili dva potpuno različita developera. EA Los Angeles Studio (SP) i DICE (MP).
SP je radio Danger Close, tek počinju ali imaju cool logo:
Stvarno je loša grafika u SP, čak je MW2 bolje grafički izveden. Ne razumijem zašto se nije radilo u Frostbite engineu kao MP nago se mora bazirati na prastarom unreal engineu?
Stvarno je loša grafika u SP, čak je MW2 bolje grafički izveden. Ne razumijem zašto se nije radilo u Frostbite engineu kao MP nago se mora bazirati na prastarom unreal engineu?
Politika, pravne gluposti, težina Frostbite enginea.... i sl.
Od svega najveci je problem što DICE neprodaje Frostbite engine kao recimo EPIC Games, Crytek i sl. Oni su napravili engine samo sebi i koristit ce ga za svoje igre, pa tako i MP MOH koji je njihov.
Daj koji SS gdje je grafika loša.
Politika, pravne gluposti, težina Frostbite enginea.... i sl.
Od svega najveci je problem što DICE neprodaje Frostbite engine kao recimo EPIC Games, Crytek i sl. Oni su napravili engine samo sebi i koristit ce ga za svoje igre, pa tako i MP MOH koji je njihov.
Daj koji SS gdje je grafika loša.
Šteta... ponekad je stvarno preloše grafički izvedeno... Frostbite bi sigurno dobro sjeo u SP inačici.
Stavit ću SS-ove navečer.
Ti nisi još zaigrao?