Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 190.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Max Payne 3
lobotomac90 kaže...

prešao sam prva 3 chaptera i moji dojmovi su pozitivni,konačno zanimljiv shooter iz trećeg lica nakog dugo vremena,grafički lijepo igra izgleda,sačuvala je korijene starog dobrog max pejna,oni special killovi su odlično odrađeni,pogotvo krvavi dodatci i rupe od metaka (konačno neka pucačina gdje ima krvi kako bog zapovijeda) {#}

priča ono može proć za sada,nastavlja se na prethodnike,iako nisam igrao puno tak da ne mogu još ništa puno reći po tom pitanju,uglavnom igra koja će se odigrati više nego jednom u svakom slučaju,i moram priznat kako je i na normal težini poprilično teška igra što mi se sviđa,neprijatelji nisu tulavi da lete ko muve bez glave,nego se služe zaklonima,bacanjem bombi itd.,a par puta sam dobio ladno head shot što je instant death.

i dosta je optimizirana igra,na mojoj konfi na postavkama ispod bez beda radi,sve u svemu Rockstar je lijepo odradio posao {#}konačnu ocijenu dam kada pređem igru,sad odo uživat dalje.

zašto 59hz?

13 godina
neaktivan
Max Payne 3

Da li moze da mi podrzi max payne 3 na 8600 GT 256 MB GDDR3,Intel core 2 duo 2.66 ghz,2 GB rama.. Windovs XP... Da znam,ako ne moze da je ne skidam... Hvala

malarc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MALARC kaže...

Da li moze da mi podrzi max payne 3 na 8600 GT 256 MB GDDR3,Intel core 2 duo 2.66 ghz,2 GB rama.. Windovs XP... Da znam,ako ne moze da je ne skidam... Hvala

Većina ga igra na digitronu iz Isusovog doba, pa ne vidim razlog zašto ne bi i ti mogao...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 21:22 (4ucker).
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

ok,hvala,samo pitam da znam....

malarc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupio danas key, provest cu jos cijeli tjedan u skidanju...
17 godina
Max Payne 3
Probao sam i ja Maxa i oduševljen sam, jako mi se sviđaju filmići, Maxovo zanovijetanje na electro muziku je genijalno i još brdo toga. Također cijeli ugođaj baca na film Man on Fire sa Denzelom Washingtonom pa pogledajte ako niste. Čim dođem do love kupujem box :)
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

evo preso sam igru i drugi put vec, cisto zbog skupljanja onih gluposti, ovaj put sam iso na easy i mogu samo rec da ko igra na easy je PI*KA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Prešao igru...

Grafika: 9/10 -> Veoma lijepo, optimizirano. Teksture oštre i korektne i na medium postavkama. Nema trzanja i sa starom 4870HD i 8800GTX+ (250GTS).

Zvuk: 7/10 -> Osim poznate glazbene pozadine, sve drugo je u principu dosadno. Melodije su monotone. Oružja zvuče suptilno, ali veoma "slično". Ništa već neproživljeno.

Atmosfera: 6/10 -> Već proživljeno. U nekim trenutcima se osjećam kao da igram Splinter Cella, nekad kao da igram MoH: Pacific Assault. SPOILER!Jedini ugođaj kao da igram Payna je na groblju.

Priča: 6/10 -> Prožvakani kliše. Ništa bolje od španjolskih/meksičkih/turskih sapunica. Dosadno i nebitno.

Igrivost: 8/10 -> Igra radi, nema previše bugova (osim ponekih grafičkih). Tu i tamo ljudi umiru vrteći se kao na vrtuljku, ili odlete 500m u dalj, ali drugih bugova nisam primjetio.

Pogled današnjeg igrača: Imam 15 godina i tek sam otkrio pišu, ali ga ne znam koristiti. Ovo je najbolja IGRICA na svijetu. Ovo je pravi Max Payne i bolji ne postoji.

Drugi pogled, starca s grobm i lulom: Igra za jedan vikend. Ništa što ću pamtiti cijeli život, niti nešto što ću pljuvati cijeli život. Preporuka okorjelim fanaticima Max-a, ili za krpanje vremena u nedostatku boljih naslova.

Konačna ocjena: 7.2/10.

Da je bolji - zvao bi se Max Payne 1 i 2.

Slika koja je najatmosferičnija u igri (a ne spoila ništa):

From all the things I lost, I miss my mind the most...
17 godina
Max Payne 3

eto da i ja nesto narisem o maxu...odigrao do 5 chaptera , igra je stvorena da se igra na max detaljima, pricha je li la - i su me cut sceanovi odusevili... nakon 2 sata maxa dojde mi da si pogledam neki film od Jason Statham-a

za sada a nije ni pola igre 8/10 , e da zvuk odlican pogotovo sa headsetom  IMO :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:36 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max Payne 3

Ja sam tek poceo i igra mi je brutalno dobra. Najvise mi se svidja "ostajanje rana" kad zavrsi okrsaj bacim oko gdje sam koga pogodio za sada odlicno!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max Payne 3

Evo i ja napokon jucer popodne skinuo igru i zaigrao stigao do ceptera 6 ako se ne varam sta reci igra super zadovoljan sam gotovo sa svime od price do grafike i to je to evo par slikica.... stavio sam koa sto je kolega rekao -availablevidmem 4096 i uspio staviti na x8 ali nekad pada fps na 45 pa mi je to pre malo ;) bolje bez AA pa imet preko 100 stalno

Postavke na kojima igram Postavke na kojima igram
HDAO On HDAO On
SSAO On SSAO On
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 2:55 (Frenkyca).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Zaigrao i ja malo Maxa (ali kod frenda, tako da nisam bas sve "otkrio".... vecinom sam igrao MP i bavio se "mehanikom" igre).... sto se tice optimizacije, igra radi odlicno na hd 4870 i q6660 (clockan na 3.5), detalji na high, grafika je (ma ne moram ni spominjati, vec smo dosadni s time). Prosao prva tri chaptera, osim sto je onako "fora"..... nekako mi radnja zbilja djeluje bezveze s obzirom da se radi o nastavku max payne-a, heloooo!!!  (izgleda da cu se ipak morati sloziti s Don Kihoty-em, jer kako je rekao, "da se igra drukcije zove ovo joj nebi zamjerio"), posto je Don Kihoty u meduvremenu "nabacio" vec punu recenziju, moja nada u pricu/radnju je jednostavno nestala, a to mi je kao Max Payne fanu ipak najbitnije....

Sto se tice gameplay-a, tezine, MP-a.... moram priznati da je sve vise-manje odlicno i nesto sto me dulje vrijeme nije zabavilo i ostavilo mi "wow efekt u ustima" lol. fizika, animacije i cover sistem su po mojem misljenju odlicni, cover je jos bolji/precizniji od onog iz gta iv (osim, sto se ne mozete "proklizati" do cover objekta kao u cetvorci)... bullet time fizika: npr. kada se bacite prema zidu, ogradi, stolu itd itd (dive in slow-motion aka kada pritisnete space), nece vam dijelovi tijela vizualno "proci" kroz zid/neki objekt kao u ostalim igrama (kao da ste duh), vec cete se odbiti od zid/objekt i vas "slow motion" ce biti zaustavljen, takoder, trebat ce vam neko vrijeme da se dignete ako dozivite "saobracajku", nije uvijek isto (sve ovisi o situaciji) tako da morate razmisliti prije nego se bacite.... je li blizu neka ograda, hoces li moci preskociti ogradu ili ces glavom u zid etc. (to odbijanje aka nabijanje glave o zid {#} je popraceno vrlo dobrim animacijama)..... ragdoll fizika nije prisutna. Nazalost, vise se ne mozete dodge-roll-ati (znate ono.... W+A+SPACE ili W+D+SPACE kao prije), umjesto toga se mozete rollati samo prema naprijed aka default G tipka). Trcanje mi je malo glupo zato sto se kamera vertikalno locka i mis je za to vrijeme gotovo pa neupotrebljiv, tu malo gubite kontrolu nad igrom, no, kada se bacite u slo-mo i kada ubijete nekoga/ili ne ubijete, mozete ostati lezati na podu do zore i pucati tako, ili jednostavno samo lezati hah sto je meni osobno dobro i bitnije od trcanja (u igri naravno xD), to isto mozete i u starom Max Payne-u tako da to nije novina (a u MP-u ce vam to lezanje biti vrlo korisno, vjerujte na rijec... inace, dizete se pomocu tipki za hodanje... kad bi u RL bilo tako lako lol). Igrao sam na najvecoj dostupnoj tezini, stajao u zaklonu i cekao.... na moje iznenadenje, protivnici nisu samo stajali ko mutavi nego su bacali bombe, isli naprijed, isli do mene, pokrivali se etc, a ponekada, bez obzira koliko pazio = one-shoot kill (to mi se dogodilo vise puta)... tu i tamo sam par puta nastradao onako u zaru borbe, sto je dobro s obzirom da ovo nije najteze (ostalo je zakljucano), ova igra se treba igrati na najtezim postavkama, easy je za novice Max Payne gamere. Bomba, ne samo da ce bas ubitii, odnosno moze ubiti... moze vas i baciti u vis/daljinu ako imate srece i na neko vrijeme ste bespomocni dok ne dodete sebi (naravno, ako vas prije toga netko ne kokne) i to sve je popraceno odlicnim animacijama (ne izgledaju uvijek isto). Mozete koristiti i melee (samo u MP-u), ali to nije isto kao u drugim igrama... ovdje, ako vam se protivnik nalazi na podu, nabit cete ga nogom.... ako je malo udaljeniji, gurnut cete nogu naprijed prema njemu u nadi da cete ga "ownati"... ako je pak blizu vas, jednostavno cete ga nabit oruzjem o glavu.... nije to bas skroz obicna skripta, morate biti dosta blizu i nije dovoljno samo pritisnuti tipku za melee, niti blizina vam nece pomoci uvijek jer mozete lako fulati, morate bas gledati prema neprijatelju. (animacije takoder odlicne, nije samo copy> paste, ovisi o situaciji kako ce izgledati). Trupla u MP-u (pa tako i oruzja) nece nestati (nisam siguran, nece li uopce ili je neko odredeno vrijeme) tako da cete ih moci pokupiti poslije, a lako cete ostati bez municije...

Ukratko, igra je po tehnoloskom napretka odlicna (fizika, animacije, grafika, cover sistem etc...) i to je sve vrlo dobro optimizirano. Sad, je li se isplati kupiti igra ne mogu reci posto nisam preso cijelu igru.... da i ne, za pricu ne znam ali ako je vjerovati Don Kihoty-u koji se pokazao kao dosta objektivna i povjerljiva osoba, onda mu valjda mozete vjerovati na rijec... tako da, s te strane ne. S druge strane... sto se zabave u igranju.. MP-a koji je inovativan i meni osobno vrlo zabavan s vrlo dobrim animacijama i fizikom sto dodatno pridonosi cijeloukupnom MP iskustvu, ako nista... igra je dobra barem zbog ovoga, vidim da puno njih "pljuje" po prici tako da ce krajnji zakljucat vjerojatno glasiti ovako: da nema ovog MP-a, igra bi izgleda, bila jedan vrlo dobar "tehnoloski demo" i mozdaaaa benchmark alat jer pravim fanovima to nije prioritet.

BTW da se vratim malo na grafiku, tocnije teselaciju..... neki ili se prave slijepi, ili zbilja jesu hmm jer ne vidim drugo objasnjenje... zaboravite one benchmark alate i ostale gluposati, to necete vidjeti u igrama (prva slika), konkretno, u Max Payne 3-ci cete vidjeti nesto tipa slika 2.... ako vam je to nesto toliko bitno, samo naprijed, ugl zelim skrenuti pozornost ostalima sa slabijim racunalima, odnosno zelim reci da ne gubite gotov nista, a perfromanse bi mogli izgubiti puno vise nego sto biste dobili vizualno (takoder vrijedi i za mnogobrojne ostale graficke postavke)... ako dosada niste shvatili da je tu daleko vise marketing u igri, onda ne znam {#}.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 5:13 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Meni jedna stvar nije jasna.. Zašto (pojedinci) stalno uspoređujete 3 sa 1 i 2? Pa život ide dalje, čovjek mora od nečeg živjet i zarađivat za kruh, a Max radi ono u čemu je najbolji. Pa nije on imao 3 žene i 3 sina/kćeri da u svakom nastavnu pogine jedan "komplet" obitelji. Prihvatite to već jednom i uživajte u igri neovisno o prošlim nastavcima.

MiR
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

čujem da je igra prilično hardwerski zahtjevna?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...

čujem da je igra prilično hardwerski zahtjevna?

sarkazam ili?

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ja sam tek poceo i igra mi je brutalno dobra. Najvise mi se svidja "ostajanje rana" kad zavrsi okrsaj bacim oko gdje sam koga pogodio za sada odlicno!

Jedna mana kod "rana", zašto se kada nekog pogodiš u lice napravi izlazna rana a zapravo je ulazna?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Max Payne 3

koje vam je najdraze oruzje? sto najvise koristite? ja koristim uvijek dual pistolje. jedina zamjerka je sto desert eagle-a skoro pa i nema u igri a u trailerima je stalno on bio uporabljivan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Pozdrav, evo nakon dugo vremena mislim zaigrati neku igru pa sam vidio max payne, ali igra ima 26gb, tak da bezveze ne skidam da pitam dal ce radit uopce na mojem kompu posto je vec star nekoliko god?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

oce i to na high

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
joj kad netko napise takvu glupost dojde mi da se propucam...pa nemas ti celeron 400 i rivu tnt da ti nece radit....radit ce ti super na tom kompu
dado
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
joj kad netko napise takvu glupost dojde mi da se propucam...pa nemas ti celeron 400 i rivu tnt da ti nece radit....radit ce ti super na tom kompu

joj pa pitam samo, igru nisam igrao vec 2-3 god, sad sam nasao malo vremena pa reko ajd malo :D

a ne pratim bas zahtjevnost novih igara.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
Max Payne 3

Nakon odigranih sat, dva evo dojmova...

Prešao sam i jedinicu i dvojku i igre su bile odlične. A odlična je i trojka. Nebi bilo loše da priča ide u onom stripovskom obliku, ali šta je tu je. Nova igra, novi studio, drugo vrijeme... Malo me živciraju one šarene bljeskave animacije, totalno me zamaraju, ali mogu preći preko toga. Priča je ono, ali prolazi, Max je otišo tamo zaradit za život i idemo dalje... Tu je i njegova naracija šta je dobro.

Gameplay je fantastičan, hit detekcija odlična. Igram na hard i koliko meni metaka toliko i njima plus metak u glavu i kraj priče. Vrlo dobro napravljeno. Igra je ispolirana i neke sitnice samo povećavaju imerzivnost; poput hodanja po stepenicama, (nije kao kod većine igara retardirano već lik ide po stepenicama), animacije pokreta, ostanak na podu kod skoka, cover sistem funkcionira odlično i glatko... sitinice koje je ljepo vidjeti u ovakvom naslovu.

Na mojoj konfiguraciji igra na Very High, HD rezoluciji, DX11, Teselacija na normal, FXAA very high, bez MSAA radi od 40 do 60 FPSa šta je odlično.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 12:45 (doktor1).
Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Jel igra više ždere procesor ili grafu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Zekat kaže...

Jel igra više ždere procesor ili grafu?

grafičku dosta više

16 godina
Omerta23 kaže...

Meni jedna stvar nije jasna.. Zašto (pojedinci) stalno uspoređujete 3 sa 1 i 2? Pa život ide dalje, čovjek mora od nečeg živjet i zarađivat za kruh, a Max radi ono u čemu je najbolji. Pa nije on imao 3 žene i 3 sina/kćeri da u svakom nastavnu pogine jedan "komplet" obitelji. Prihvatite to već jednom i uživajte u igri neovisno o prošlim nastavcima.

Uspoređujemo jer se igra zove MAX PAYNE 3. Osnova frašize je bila NOIROVSKA pucačina. A što je ovdje ostalo od noirovskog ugođaja? Apsolutno ništa. Igra se mogla zvati i Denzel Washington 3. Pogledajmo samo kraj igre -  naš junak odlazi u suton, a svi negativci na*ebu. I lold. Pa mogli su bar staviti da se Victor izvuče a Max nastavi po kafanama. Noir priče nikad nemaju sretan kraj.  Opća holivudizacija svega mi ne smeta toliko koliko nekritičko prihvaćanje iste. Hype još traje, ali poslije njega će igra biti zaboravljena jako brzo.

17 godina
Max Payne 3

Ljudi mi nisu jasni, ja samo igrao stare Max Payne igre i ova trojka je dobra promjena, Max je onaj stari, depresivni, sada stari čangrizavac, život ga je iznevjerio, prijatelji napustili itd. Novi grad, novi početak, novi zajeb :D

Da smo dobili nastavak koji je kao i prošli svi bi govorili da je sve već viđeno bla bla, trebali su novo ubaciti bla bla, a sada kad je neka promjena govore kako to ne valja bla bla, nije to to bla bla.

Ja se s tim ne slažem, ovo je po meni pravi nastavak Max Paynea i jako sam zadovoljan igrom, pričom i napucavanjem.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:25 (Dodinho).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...
lobotomac90 kaže...

prešao sam prva 3 chaptera i moji dojmovi su pozitivni,konačno zanimljiv shooter iz trećeg lica nakog dugo vremena,grafički lijepo igra izgleda,sačuvala je korijene starog dobrog max pejna,oni special killovi su odlično odrađeni,pogotvo krvavi dodatci i rupe od metaka (konačno neka pucačina gdje ima krvi kako bog zapovijeda) {#}

priča ono može proć za sada,nastavlja se na prethodnike,iako nisam igrao puno tak da ne mogu još ništa puno reći po tom pitanju,uglavnom igra koja će se odigrati više nego jednom u svakom slučaju,i moram priznat kako je i na normal težini poprilično teška igra što mi se sviđa,neprijatelji nisu tulavi da lete ko muve bez glave,nego se služe zaklonima,bacanjem bombi itd.,a par puta sam dobio ladno head shot što je instant death.

i dosta je optimizirana igra,na mojoj konfi na postavkama ispod bez beda radi,sve u svemu Rockstar je lijepo odradio posao {#}konačnu ocijenu dam kada pređem igru,sad odo uživat dalje.

zašto 59hz?

ne znam,nema sa 60 Hz,monitor 20" star dosta godina tak da nije ni čudno :D

17 godina
Max Payne 3

Onaj dio kada doznajemo kako smo upoznali Raula... Totalno dobro! Malo štiha prethodnika.

I slažem se sa gornjim komentarom uvezi razlike između nastavaka. 95% ljudi bi kukalo da je samo copy/pate sa boljom grafikom da je igra ostala identična. Jer nikada nevalja...ako mjenjaju - zašto su mjenjali, ako ne mjanjaju - samo su c/p.....

Igra je atmosferična i puno malih sitnica daje ogromnu imerzivnost, (gore već spomenute u postu), kao i destrukcija okoliša; štokova, stakla, boca, lampi, zidova...........

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 15:17 (doktor1).
Moj PC  
5 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Onaj dio kada doznajemo kako smo upoznali Raula... Totalno dobro! Malo štiha prethodnika.

I slažem se sa gornjim komentarom uvezi razlike između nastavaka. 95% ljudi bi kukalo da je camo copy/pate sa boljom grafikom da je igra ostala identična. Jer nikada nevalja...ako mjenjaju - zašto su mjenjali, ako ne mjanjaju - samo su c/p.....

Igra je atmosferična i puno malih sitnica daje ogromnu imerzivnost, (gore već spomenute u postu), kao i destrukcija okoliša; štokova, stakla, boca, lampi, zidova...........

je,baca na mafiu

15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Meni se u Max-u fuul sviđao/sviđa ovaj maleni i jednostavni bijeli ciljnik.. Baš je strava..

MiR
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice