Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.408
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2
Joe Cavallo kaže...

@ sparrow: kako si uspio zvat policiju. ja svaki put kad idem na telefon kaže da nemam koga zvat?

i jedna zgodna slikica:

Kad te traži policija, onda odeš na neki telefon nazove nekog murjaka iznutra i podmiti ga.

Ali mora te prestati ganjati, nesmije ti radar plavo svjetiliti, nego samo kad je dolje znak da te traže.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
joze kaže...
Nuclear kaže...
joze kaže...

jel ja mogu ukljućiti fiziku na ati radeon hd 4870

Možeš, ali fiziku vrti CPU, a ne GPU.

onda da stavim medium ako cpu to radi?

Barem Core i7 980X ti treba da vrtis tu fiziku pisanu za GPU. I to pomogucnosti overclockiran.

Kod mafije to nije bitno.

15 godina
odjavljen
franky kaže...

Nisi skuzio sto sam rekao. Kazem da code napisan za masivan paralelizam kakav je GPGPU code nemoze raditi na danasnjim CPU-evima normalnom brzinom. To je pisano iskljucivo za GPU. Ako ga pozelis vrtjeti na cpu trebat ce ti prvenstveno sto veci borj jezgara jer je taj kod paralelan.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
franky kaže...

Nisi skuzio sto sam rekao. Kazem da code napisan za masivan paralelizam kakav je GPGPU code nemoze raditi na danasnjim CPU-evima normalnom brzinom. To je pisano iskljucivo za GPU. Ako ga pozelis vrtjeti na cpu trebat ce ti prvenstveno sto veci borj jezgara jer je taj kod paralelan.

Ne treba ti 980X za fiziku, dovoljan je i Q6600.

15 godina
protjeran
Mafia 2

Samo vi sanjajte da ćete igrati igru na max  kad sam ja u srbijanskom screenfunu čitao da tip koji ima 3x GTX 285 u 3way sli, monstrumozni i7 950 na 4,2gb,12GB Rama,i SSD..rekao je da mu igra sa satbilnih 120fps-a pada ispod 30fps u nekim područijima....dali je problem u igri ili driverima PITANJE JE SAD ;))

Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
obožavam_slagati_konfe kaže...

Samo vi sanjajte da ćete igrati igru na max  kad sam ja u srbijanskom screenfunu čitao da tip koji ima 3x GTX 285 u 3way sli, monstrumozni i7 950 na 4,2gb,12GB Rama,i SSD..rekao je da mu igra sa satbilnih 120fps-a pada ispod 30fps u nekim područijima....dali je problem u igri ili driverima PITANJE JE SAD ;))

Problem je u driverima za Pshyx i u tome kako je fizika napravljena. Pshyx računa odječu svih ljudi u igri što je apsolutno nepotrebno i srečom da se maknuti, pa da se i na normalnim računalima Mafia 2 može pristojno igrati.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

Problem je u driverima za Pshyx i u tome kako je fizika napravljena. Pshyx računa odječu svih ljudi u igri što je apsolutno nepotrebno i srečom da se maknuti, pa da se i na normalnim računalima Mafia 2 može pristojno igrati.

šta si pod time mislio ja to ne kontam :S

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Samo vi sanjajte da ćete igrati igru na max   kad sam ja u srbijanskom screenfunu čitao da tip koji ima 3x GTX 285 u 3way sli, monstrumozni i7 950 na 4,2gb,12GB Rama,i SSD..rekao je da mu igra sa satbilnih 120fps-a pada ispod 30fps u nekim područijima....dali je problem u igri ili driverima PITANJE JE SAD ;))

šta si pod time mislio ja to ne kontam :S

Phsyx računa odjeću svih ljudi u igri. To je totalno nepotrebno i srećom se da isključiti.

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
Mafia 2

Saznao sam kako sa jednim metkom uništiti auto. Znači treba gađati auto u rezervoar goriva. Znači gađajte slično kao u San Andreas gdje vidite onaj otvor za punjenje auta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

evo jedne zanimljivosti..ovaj tip na ovakvoj solidnjači igra mafiu 2 na maxed out 1920x1080 Iznenađen jel to moguće..ako je tako da ja odmah uzimam phenoma 940

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Saznao sam kako sa jednim metkom uništiti auto. Znači treba gađati auto u rezervoar goriva. Znači gađajte slično kao u San Andreas gdje vidite onaj otvor za punjenje auta.

to je nerealno

gledao sam dokumentarac na national geographic channelu u kojem su dokazali da auto neće automatski eksplodirati ako ga metkom pogodite u rezervoar za gorivo

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Jack Sparrow kaže...

to je nerealno

gledao sam dokumentarac na national geographic channelu u kojem su dokazali da auto neće automatski eksplodirati ako ga metkom pogodite u rezervoar za gorivo

šta bi bilo kad bi bilo----

17 godina
Mafia 2

Mnogo toga nije realno u igrama, ne treba oko toga "razbijati" glavu.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

evo jedne zanimljivosti..ovaj tip na ovakvoj solidnjači igra mafiu 2 na maxed out 1920x1080 Iznenađen jel to moguće..ako je tako da ja odmah uzimam phenoma 940

Koji tip? Imam ja Phenoma 940 i igram na max na full Hd sa Pshyxom.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
Mafia 2

dali je netko možda naišao na informaciju dali je to cijela mapa ili će se ići negdje kao u jedinici što se ne vidi na mapi?

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 21:37 (Joe Cavallo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo zanimljivosti iz build loga što sam našao na njihovom forumu Cool To je sve jedan programer otkrio i napisao na forumu.

Stvari što je taj lik otkrio:

• They store all the code in D:\Compiler\code
  • They still use Microsoft Visual Studio 9.0 and not the new version
  • They use TortoiseSVN to commit files to the repository
  • They use C++ write it
  • The Windows user they use to build is called "mabuilder"
  • They still use Windows XP as the user path is "C:\Documents and Settings\mabuilder"
  • And demo was built on 07/16/2010 12:56:57, which is probably the most important bit of this file

Neke stvari koje su ostale za završiti:

• D:\Compiler\code\src\modules\SysCore/Core/C_Core.cpp(1918) : warning TODO: By Sobo: Remove this function and all references to it!
  • D:\Compiler\code\src\modules\SysCore/frames/C_Dummy.cpp(220) : warning TODO: neslo by sem dat ten alokator?
  • D:\Compiler\code\src\modules\SysUtils\HashName\C_H ashName.cpp(331) : warning TODO: Tables patching TU hack - remove later
  • D:\Compiler\code\src\modules\SysUtils\chunks\C_Inp utChunk.cpp(166) : warning TODO: check the value and perhaps lower the number
  • D:\Compiler\code\src\modules\SysInput/DirectX/C_InputDeviceDX.cpp(34) : warning TODO: podivat se na reserve, zere to asi 130 kilo
  • D:\Compiler\code\src\modules\SysMeshCD/Spatial/MeshCD/MeshCDOpcode/MeshCDSubdivOpcode.cpp(1342) : warning TODO: Mutex in C_MeshCDSubdivOpcode::Collide - performance impact expected, need to solve this asap

Zanimljivi headeri

• CompileShadersForPS3OnPC.h
  • CompileShaderForPS3.cpp
  • PS3SpecificFragments.h
  • I_ParamTableBasePS3.cpp
  • CompileShaderForPS3.cpp
  • C_DeviceShaderStatisticsPS3.cpp
  • C_DeviceConstantTablePS3.cpp
  • C_DeviceCompiledShaderPS3.cpp
  • etc

Dali to znači da su prenijeli verziju s PC-a na PS3 pošto su ti podaci iz demoa za PC?

Sve u svemu zanimljivo...

To sve možete pronaći ovdje:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\shaders\buildLogs  Namigiva

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 21:28 (nidjo123).
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

haha to se već zna 

http://gtabalkan.com
17 godina
Mafia 2

svi koji su zainteresirani ovo je mission failed remove patch http://www.megaupload.com/?d=QTZ8BWV0  ima par bugova i u jednom dijelu grada dosta dalje od demo mape propast ćete kroz cestu. a bugovi su ti da nakon što dodjete u "zabranjeni" dio grada nemožete koristit ESC ( tj. pauzu) i nema mape ( TAB ). tko voli nek izvoli.

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
1 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
joze kaže...
Jack Sparrow kaže...

haha to se već zna 

Iako je to zapravo nemoguće.

16 godina
neaktivan
franky kaže...
joze kaže...
Jack Sparrow kaže...

haha to se već zna 

nije nista nerealno i moguce je, imas spremnik i benzin i ako pogodis u to logicno je da ce doc do eksplozije.

Model fashion guru.
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
nije nista nerealno i moguce je, imas spremnik i benzin i ako pogodis u to logicno je da ce doc do eksplozije.

pročitaj moj post iznad

15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Evo malo reviewa koji su obavljeni dosad Namigiva

PC ZONE: 80%
OXM Australia: 8/10
OXM UK:7/10
OXM Italy: 9.5/10
OPM UK: 7/10
GameMaster: 84/100 - tu imate prepisan cijeli review iz časopisa Namigiva
LEVEL Magazine: 7/10, Second Opinion 9/10

Malo su me razočarale ocjene očekivao sam najmanju barem 8, ali nema veze glavno da se meni igra sviđa očigledno da recenzenti vole arkadni gta4.

16 godina

delete post pls

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 23:14 (marinn95).
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
franky kaže...
joze kaže...
Jack Sparrow kaže...

haha to se već zna 

U Mythbustersu su dokazali da je nemoguće u praksi.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

ma igra je za 10

boli me kita za recenzije

glavno da se ja zabavim

ostalo je cjepidlacenje

repetiteve driving kao minus?

ocito nisu igrali GTA 4

Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Dobro onda,

Nerealno je dok pustis vodu na pipi i onda ne nastane poplava, a u stvarnosti nastane -.-

Model fashion guru.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Evo moj pokusaj bjega preko. Malo dalje sam propao kroz cestu lol

lol lol
Superman :) Superman :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

svi koji su zainteresirani ovo je mission failed remove patch http://www.megaupload.com/?d=QTZ8BWV0  ima par bugova i u jednom dijelu grada dosta dalje od demo mape propast ćete kroz cestu. a bugovi su ti da nakon što dodjete u "zabranjeni" dio grada nemožete koristit ESC ( tj. pauzu) i nema mape ( TAB ). tko voli nek izvoli.

Zašto nemogu skinuti.

ma da
15 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Jebi ga..ima dosta bugova...baš i nevalja patch...

15 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...
Joe Cavallo kaže...

Zašto nemogu skinuti.

Ljudi stvarno nemožete dočekad punu igru za cirka tjedan dana ćemo uživat u njoj do tada halam fifu10 i starcraft2..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice