Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2
tarankula kaže...
Mauro kaže...

Evo bench rezultata.

IMHO, grafika bas i nije tako dobra (ona u benchu) da opravda takve zahtjeve.

Mogla bi ovo biti jedna losa optimizacija.

Ako mi se bude dalo sutra ubacim 8800GTS da vrti Physx, pa da vidim onda

meni sa gtx 285 isti broj fps-a kao i kod tebe sa gtx 470.Da upalio sam physx na high,evo idem opet da gledam benč pa ću ti uslikat.

Možda jer imaš manju rezoluciju.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
pirat kaže...

Čemu to,to ti igraš ili??

neee,stavio tak bezveze

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Hmm cudno,da kazem da je igra neoptimizirana nebi bio u pravu jer meni sa 4850 na 1680x1050 na high, osim AA i fizike u 44fps i sasvim sam zadovoljan, al vi sa gtx470 i duplo jacim grafama bi trebali imati dupli fps, ali nije tako, kao da nije optimizirana za jace graficke :)

a fizika je jako lose optimizirana, nije mi jasno zasto je to tak zahtjevno, a opet nist posebno.

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

nije mi jasno zasto je to tak zahtjevno, a opet nist posebno.

Jer simulira real-time fiziku.

16 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
luka_cro kaže...

nije mi jasno zasto je to tak zahtjevno, a opet nist posebno.

Jer simulira real-time fiziku.

no to znam, ali opet ne kuzim zasto?

a i jebes real time fiziku kad nemas sposoban hardware da to odvrti kako treba.

Model fashion guru.
15 godina
protjeran
emerik kaže...
tarankula kaže...
Mauro kaže...

Evo bench rezultata.

meni sa gtx 285 isti broj fps-a kao i kod tebe sa gtx 470.Da upalio sam physx na high,evo idem opet da gledam benč pa ću ti uslikat.

umene za 1 manja nije to nista 1440x900

seting seting
physx na high physx na high
rezultat rezultat
physx off physx off
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 23:24 (tarankula).
15 godina
neaktivan
tarankula kaže...
emerik kaže...
tarankula kaže...
Mauro kaže...

Evo bench rezultata.

Šta ovo znači rank C,rank D itd?

15 godina
protjeran
Mafia 2

ma ebeš to bitno je da fps nepada ispod 25 Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
emerik kaže...
tarankula kaže...
Mauro kaže...

Evo bench rezultata.

1296000 naspram 1764000 pixela. Nije to to bas ništa. 

15 godina
protjeran
Mafia 2

nisi mi jasan al nema veze

možel mi neko reći šta je to recoil pušaka u mafiji ili to imaju i neke druge igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Recoil ti je trzanje puske za vrijeme pucanja,vise o tome imas na wikipediji.
Death has a thousand faces,evil only one.
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...

nisi mi jasan al nema veze

možel mi neko reći šta je to recoil pušaka u mafiji ili to imaju i neke druge igre

Malko si glupav, a?

Pixel = to ti je ona mala kockica na ekranu, ti ih nmas oko 1,2 mil. dok ih on ima 1,7 mil. To je razlika od oko 0,5 mil. pixela, te radi toga imas takvu kolicinu FPS-a

Recoil

15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Hmm cudno,da kazem da je igra neoptimizirana nebi bio u pravu jer meni sa 4850 na 1680x1050 na high, osim AA i fizike u 44fps i sasvim sam zadovoljan, al vi sa gtx470 i duplo jacim grafama bi trebali imati dupli fps, ali nije tako, kao da nije optimizirana za jace graficke :)

a fizika je jako lose optimizirana, nije mi jasno zasto je to tak zahtjevno, a opet nist posebno.

Vjerujem da je zbog toga što je igra u biti rađena za stariji hardver. Trebala je izać prije možda 2 godine i predviđena je za taj hardver. Normalno da su malo to sve skupa poboljšali, ali ipak...

Slavonija u ♥
17 godina
Mafia 2

Zanimljiva stvar mi se dogodila. stanem se na vrata gunshopa i ubijem vlasnika, i brzo sakrijem gun i maknem se od dućana. e sad je najzanimljivije. blizu je bio crnac u žutoj majici kojih ima brdo u tom djelu grada. to je tamo neka crnačka mafija. i doleti policija i počnu hapsit tog crnca, ali on odjednom ustane i počne bježat a ovi ga ubiju, a ja lijepo sjeo u auto i otišao, 5 metara od njih. sad neznam da li su valjda napravili onakav rasistički stav kakav je bio 50-tih kad bi se zatekao crnac blizu nekog zločina sigurno je on kriv. ili se jednostavno tako poklopilo u igri. znam samo da sam si lijepo maznuo lovicu i gunove za đaba. :D

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 1:34 (Joe Cavallo).
Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Mafia 2

kako je optimizirana igra hoće radit na mojoj konfi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Joe Cavallo kaže...

Zanimljiva stvar mi se dogodila. stanem se na vrata gunshopa i ubijem vlasnika, i brzo sakrijem gun i maknem se od dućana. e sad je najzanimljivije. blizu je bio crnac u žutoj majici kojih ima brdo u tom djelu grada. to je tamo neka crnačka mafija. i doleti policija i počnu hapsit tog crnca, ali on odjednom ustane i počne bježat a ovi ga ubiju, a ja lijepo sjeo u auto i otišao, 5 metara od njih. sad neznam da li su valjda napravili onakav rasistički stav kakav je bio 50-tih kad bi se zatekao crnac blizu nekog zločina sigurno je on kriv. ili se jednostavno tako poklopilo u igri. znam samo da sam si lijepo maznuo lovicu i gunove za đaba. :D

zanimljivo je to što zboriš :D

nebi me čudilo da su to napravili

ustvari, ode sad isprobat

bc2: SaPPhir3
16 godina
Frentt kaže...

kako je optimizirana igra hoće radit na mojoj konfi

Naravno.

|| HR INVITES - Prvi Hrvatski invites forum || ▶ ▷ ▸ ☠P➋P FrEaK☠ ▿ ◀ ◁
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Pa uvijek ako počneš bježat pri uhićenju policija puca na tebe. Tako je i na njega jer je bježo. A on je vjerojatno izvadio oružje da te ubije pa ga je policija išla privest. Te bande te uvijek napadnu kad izvadiš oružje jer skontaju da si mafijaš na njihovom teritoriju. Tako su mene jednom prekinuli u pljački zalogajnice jer sam izvadio pušku a jedan njihov je bio unutri, njih 15-ak počelo rešetat, kasnije uletila i murija, pucali svi na svakog Nevinašce

potpisujem se
15 godina
protjeran
h51ph kaže...
Joe Cavallo kaže...

Pa uvijek ako počneš bježat pri uhićenju policija puca na tebe. Tako je i na njega jer je bježo. A on je vjerojatno izvadio oružje da te ubije pa ga je policija išla privest. Te bande te uvijek napadnu kad izvadiš oružje jer skontaju da si mafijaš na njihovom teritoriju. Tako su mene jednom prekinuli u pljački zalogajnice jer sam izvadio pušku a jedan njihov je bio unutri, njih 15-ak počelo rešetat, kasnije uletila i murija, pucali svi na svakog Nevinašce

hahaha, da i meni tako, samo što mene nisu urokali ja sam ih sve lijepo strojnicom. Na mene npr taj crnjo puca i pucaju policajci isto, ali zanimljivo i na njega također pucaju dok on na mene puca. Još sam si trainer za sva oružja nabavio pa sam ih rokao sa granatama, molotvljevcima, i raznoraznim rifle puškama i strojnicama haahhah, deri ga trista!

evo malo SS

edit- na slikama nisu sva oružja

A jadnik ništa nije napravio..... A jadnik ništa nije napravio.....
.....na koljena... .....na koljena...
.......i neuspio pokušaj bijega haha, to je tako kad se odupireš murji hahha .......i neuspio pokušaj bijega haha, to je tako kad se odupireš murji hahha
evo neka od oružja evo neka od oružja
Što mislite što se dogodilo poslije ovoga? Jesam li pobjegao u pol. autu, nekom drugom ili su me urokali murjaci? Pogađajte hehe Što mislite što se dogodilo poslije ovoga? Jesam li pobjegao u pol. autu, nekom drugom ili su me urokali murjaci? Pogađajte hehe
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 4:19 (Kora).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Mi može netko dati link od trainera za svs oružja, kažu da postoji ali ga ne mogu naći.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2
A da se mozda ne moze plivat zato sto je karta ogranicena? Vjerojatno nije ali postoji mogucnost da su blokirali plivanjena demu zbog prelaska na drugu stranu...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

Mi može netko dati link od trainera za svs oružja, kažu da postoji ali ga ne mogu naći.

Klik

Evo, Vito odlučio uložit u biznis kako bi oprao mafijaške novce. Donosimo ekskluzivne snimke preuređenja.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 12:17 (h51ph).
15 godina
Mafia 2

e, da nesto pitam , je cu sad sastavit novi konfu ali cu unutra ostavit radeona 4670 koji bi u kombinaciji sa 17 inca monitorom trebao solidno radit, u konfu cu stavit ( amd phenom x6 1055t , hladjen zalman preformom pa ga mogu clockat ako treba, asrock 890 gx extreme 3 i ddr3 memu od 2000 mhz, zanima me dali ce taj procesor biti sposoban vrtit fiziku bar na medium jer rekli ste da ako imam ati grafu da fiziku vrti procesor, te dali cu dobit nekakve proformanse u igri ako overclockam procesor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

e, da nesto pitam , je cu sad sastavit novi konfu ali cu unutra ostavit radeona 4670 koji bi u kombinaciji sa 17 inca monitorom trebao solidno radit, u konfu cu stavit ( amd phenom x6 1055t , hladjen zalman preformom pa ga mogu clockat ako treba, asrock 890 gx extreme 3 i ddr3 memu od 2000 mhz, zanima me dali ce taj procesor biti sposoban vrtit fiziku bar na medium jer rekli ste da ako imam ati grafu da fiziku vrti procesor, te dali cu dobit nekakve proformanse u igri ako overclockam procesor?

4670 je level entry grafa, stavi jacu grafu, a taj proc,maticna i rami su nepotrebni

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 12:26 (luka_cro).
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

trebao bi onda promijenit sve...od monitora do grafičke...šta će ti 6 jezgri za radeon hd4670

još pričekaj pa kupi phenom x4,ati 5850 ili nvidiu gtx 460,matična je dobra,ddr3 od 2000mhz ti netreba(1333mhz ili 1600mhz),i monitor od 22-24"...jer šta će ti jaka konfa na 17" monitoru

ovo sve prodaj šta imaš sad

15 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Nebi. Tj. bi na 10 ili 15 fps.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Kad pokrenem Mafia 2 demo dobivam ovu grešku: physx SDK not initialized. A imam ATI grafičku, u čemu je problem?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

nope, sad kupujem ove djelove a nakon iduceg ljeta kupujem novi monitor i jednu grafu koja tad bude na trzistu , 4670 je dovoljno jaka za 17 inca a ja sad nemam para za monitor tako da sad kupujem ovo a iduce godine ostalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Kad pokrenem Mafia 2 demo dobivam ovu grešku: physx SDK not initialized. A imam ATI grafičku, u čemu je problem?

instaliraj fiziku

Model fashion guru.
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...
XXL Gamer kaže...

Klik

Evo, Vito odlučio uložit u biznis kako bi oprao mafijaške novce. Donosimo ekskluzivne snimke preuređenja.

A di da ubacim te file-ove za svs oružja, kada ih skinem.

ma da
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice