Raspravljajte o igri a ne o tome na kojem torrentu će bit i kakav će crack koristit!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo moj benchmark, sad me zanima bili dobia nešto više fps-a kad bi overclock-ira procesor?
Dobio bi sigurno, samo naprjed sa overclockingom.
Evo našao jedan ljepi skok preko mosta.
sad sam se ubio izvodeći to
fino sam se zaletio,uhvatio brzine ali se našlo auto ispred mene,morao sam izvesti manevar koji je rezultirao gubitkom brzine i zalijetanjem u most umjesto skokom preko njega
Ja se nisam dovoljno zaletio pa sam lupio u most :D
Evo našao jedan ljepi skok preko mosta.
sad sam se ubio izvodeći to
fino sam se zaletio,uhvatio brzine ali se našlo auto ispred mene,morao sam izvesti manevar koji je rezultirao gubitkom brzine i zalijetanjem u most umjesto skokom preko njega
Ja se nisam dovoljno zaletio pa sam lupio u most :D
jucer sam pokusao 4 puta i sva 4 puta direkt u most.
danas smitha 200 nabrijo ( one packove stavio ) i leti cak i prek kuce ko zmaj
Pa ako je ovo demo onda če takva biti i cjela igra.
Demo je izrezani dio cjele igre.
Daj naučite već jednom razliku između bete i dema.
Nije istina. U ovom slučaju demo nije izrezani dio cijele igre. Pogledaj malo bolje, piše u napomeni, prije početka dema, ili poslije nisam siguran.
evo moj benchmark, sad me zanima bili dobia nešto više fps-a kad bi overclock-ira procesor?
Dobio bi sigurno, samo naprjed sa overclockingom.
jel mi možeš molinte poslat u PM link na neki tutorial ako slučajno znaš koji jer se nerazumin baš u to i neznan oće mi to spržit procesor, pogotovo po ovoj vrućini...
auu , a ja cu za 10-ak dana novu konfu sastavljat , taman da malo razradim pilu na mafiji hahaha.
Nije istina. U ovom slučaju demo nije izrezani dio cijele igre. Pogledaj malo bolje, piše u napomeni, prije početka dema, ili poslije nisam siguran.
piše da je samo ova misija dizajnirana za demo, naravno da neće minjat engine šta je vama, cilu verziju ćete vrtit jednako kako vrtite i demo (uz možda malu promjenu fps-a kad dođu veće lokacije)
Kak se napravi bench?
Kak se napravi bench?
odeš u options pa benchmark
piše da je samo ova misija dizajnirana za demo, naravno da neće minjat engine šta je vama, cilu verziju ćete vrtit jednako kako vrtite i demo (uz možda malu promjenu fps-a kad dođu veće lokacije)
Ja nisam ni rekao da će mijenjat engine lol
znan da nisi al to je jedini uvjet da se nešto značajnije promini u performansi igre...
a daaaaaj odakle, oću i ja, di si nabavio i po kojoj cijeni???
znan da nisi al to je jedini uvjet da se nešto značajnije promini u performansi igre...
ili da sve moguće settingse staviš na dno, sl baš SVE. lol
ili da sve moguće settingse staviš na dno, sl baš SVE. lol
to možeš i sad xD
Jeste čuli na radiu reklamu za kofere? Neki David Devonshire, kaže da je s tim koferima proputovo cijeli svijet, od SADa do Tanzanije, od Liverpoola do Lost Havena.
(Za one koji ne znaju, iako sumnjam da takvih ovdje ima, radnja prve Mafie se odvijala u Lost Havenu.)
Piše:
"This level is specifically designed for demo propose and will not appear in the final game in this format"
U prijevodu, ovaj level je napravljen samo za demo i neče se pojaviti u cjeloj igri u ovim formatu.
Na to da se neče pojaviti u istim formatu misle da neče biti tako zatvorena kao što je sad i da neče biti tako malo autiju itd.
Ne misle na performanse ili mjenjanje engina lol
EDIT:Nema veze što je posebno napravljen demo, opet to je cjela igra samo što su posebno napravili jedan level, izvadili su to iz cjele igre i malo redizajnirali, ograničili mapu, broj autiju itd.
I vjerovatno če biti ova misija u zimi kao što je neko stavio video gore.
Piše:
"This level is specifically designed for demo propose and will not appear in the final game in this format"
U prijevodu, ovaj level je napravljen samo za demo i neče se pojaviti u cjeloj igri u ovim formatu.
Na to da se neče pojaviti u istim formatu misle da neče biti tako zatvorena kao što je sad i da neče biti tako malo autiju itd.
Ne misle na performanse ili mjenjanje engina lol
EDIT: i vjerovatno če biti ovaj level u zimi kao što je neko stavio video gore.
Da..biti će taj level po zimi..
Ima netko pri ruci link na patch koji mice limited vrijeme u demou? Vidio sam negdje link ali mi se neda traziti. Hvala
Ima netko pri ruci link na patch koji mice limited vrijeme u demou? Vidio sam negdje link ali mi se neda traziti. Hvala
haha--avast mi javlja virus..
To mi je linkao jedan forumaš... Mislim da je pouzdan.
haha--avast mi javlja virus..
to je ok link, skinuo sam ga milijun puta, radi mafie uninstall pa opet install i tako.. pomiri se s cinjenicom koja je poznata a to je da avast cesto ima falsepositive
Meni je average FPS 50 okruglo (imo sam nekih programa popaljenih).
Evo bench rezultata.
IMHO, grafika bas i nije tako dobra (ona u benchu) da opravda takve zahtjeve.
Mogla bi ovo biti jedna losa optimizacija.
Ako mi se bude dalo sutra ubacim 8800GTS da vrti Physx, pa da vidim onda
meni sa gtx 285 isti broj fps-a kao i kod tebe sa gtx 470.Da upalio sam physx na high,evo idem opet da gledam benč pa ću ti uslikat.
Čemu to,to ti igraš ili??