I dal imaš samo GTX260 il imaš još posebnu za Physx
Imam ovoliko FPS-ova ( piše ti u lijevom kutu gore ).
Imam samo GTX 260 OC, ali sam napravio ovaj trik koji nosi dosta frejmova.
Imam ovoliko FPS-ova ( piše ti u lijevom kutu gore ).
Imam samo GTX 260 OC, ali sam napravio ovaj trik koji nosi dosta frejmova.
Novi trailer, stvarno genijalno osmišljen i dosta dobro realiziran...
Link.
uuuu predobro izgelda jedva čekam da je zaigram :)
SilverStone Strider ST50F 500 W power supply... Koje bi novije grafičke moglo pogonit ovo napajanje ako bi uopće moglo mislim novije od 260gtx.
Pa mislim da sve kartice do GTX 470 ( uključujući i nju ), ali sačekaj još nečije mišljenje.
Baš sada gledam cijene iz nvidia 8xxx serije čine mi se jako pristojne pa bi mogao uzet neku i spojit u crossfire sa 260gtx pa da jedna obavlja pyshic, a druga sve ostalo samo moram još vidjet kak se sve to radi. Inače Mafia2 mi radi odlično no želim se osigurati za nadolazeći crysis 2 i još neke nove igre.
haha..ja cu dobit ps3--..tako da se neterabm brinut od crysis 2 ...a fifu i pes 2011 cu lijepo na MAX:..
Imam i ja xbox360 al ne volim igrat igre poput crysisa na njemu.
SilverStone Strider ST50F 500 W power supply... Koje bi novije grafičke moglo pogonit ovo napajanje ako bi uopće moglo mislim novije od 260gtx.
Pa mislim da sve kartice do GTX 470 ( uključujući i nju ), ali sačekaj još nečije mišljenje.
Baš sada gledam cijene iz nvidia 8xxx serije čine mi se jako pristojne pa bi mogao uzet neku i spojit u crossfire sa 260gtx pa da jedna obavlja pyshic, a druga sve ostalo samo moram još vidjet kak se sve to radi. Inače Mafia2 mi radi odlično no želim se osigurati za nadolazeći crysis 2 i još neke nove igre.
haha..ja cu dobit ps3--..tako da se neterabm brinut od crysis 2 ...a fifu i pes 2011 cu lijepo na MAX:..
zkj.??
zkj.??
Zato što nevolim igrat fps-ove sa kontrolerom tipkovnica mi je zakon, a na kontroleru gubim živce.
Pa Crysis ni ne možeš igrati na konzolama, ali dobro sad smo več u debelom offtopicu.
narucio ili..?..od kuda?
Hočeš. I likovi sa GTX 470 trebaju tu foricu, ali buš videl i sam.
Sta mislite o nvidia N465GTX karti ? Uskoro je dobijam .. hocu li moci mafiu igrati na high ?
Bez problema samo neznam za pyshic dal će moči iči na high.
Aha, pardon nisam dobro pročitao onda.
Ja 25 sa PhysX Medium. Cujem da je izisao novi PhysX driver, koji poboljsava perfomanse s ukljucenim PhxsXom.
Atijeva mrcina isto pati očito kako preporučaju quad tu je problem
bez Physxa i bez AA =55 fps avg
mid Physix bez AA =29,7 fps avg
bez Physxa sa AA = 36,5 avg
sve ostalo full i obrisani Physix fajlovi odjeće
preloše su za Ati to priredili
ATI to ne može vrtjeti, to vrti procesor onda koji je preslab za to i zato imaš tako mali framerate.
Pshyx je Nvidia ekskluziva.
Imam samo samo 4 riječi - Jedva čekam cijelu igru.
Ja 25 sa PhysX Medium. Cujem da je izisao novi PhysX driver, koji poboljsava perfomanse s ukljucenim PhxsXom.
To ne vrti ATi vec CPU....
Uh opako, a kaj je sa ovom 470? Zašto ti je još u my pc?
btw, ako nemaš kamo sa ovom 470, slobodno ju pošalji meni :)
kako ovi fizika ljudi žderu fps-ove to je nevjerojatno...ono čim izađem iz kuće fps pada na oko 20-25,kasnije se poveća
i nisam uopće skužio razliku između medium i high fizike,benchmark mi ni sa jednom postavkom ne prolazi i rezultati su skoro pa isti
Rekli su na sluzbenom forumu da su svi Pshyx efekti predstavljeni u demou u nekom obliku, tak da u cijeloj igri ne bude nekih pomaka.
Pshyx je u Mafiji izveden bezveze jer mislim da je opcijam medium trebala biti bez simulacije odjeće ljudi u okolini, a high je trebala imati taj efekt. Ovak je razlika između medium i high u večem broju čestica.
Ja mislim da se Pshyx još može optimizirati, ali to Nvidiji nije u planu jer ovo je dobar trik da prodaje high end kartice.
Prošao sam demo treći put i sad jedva čekam cijelu verziju
Nemaju samo watti veze, nego i amperi i kaj ja znam kaj još sve. Ne kužim se nešto jako u to.
Chieftec APS-750C 750W je ekstra napajanje i jeftino je svima ga preporucujem
jel moze netko jos malo pojasniti to sa ati+ nvidia gpu zajedno
jel treba imati maticnu sa 2 pci express utora ili moze nekako drugacije???
imam 5850,a ova fizika me vuceeeee....
htio bi ovom prilikom pohvaliti hgspot jer sam imao 9800gtx kupljenu prije otprilike 2 ipol god. i ona rikne,garancija uredna pa mi daju da za cijenu iste uzmem sto god hocu,
a radilo se o 2300kn i tako uzmem ati :-)
jel moze netko jos malo pojasniti to sa ati+ nvidia gpu zajedno
jel treba imati maticnu sa 2 pci express utora ili moze nekako drugacije???
imam 5850,a ova fizika me vuceeeee....
htio bi ovom prilikom pohvaliti hgspot jer sam imao 9800gtx kupljenu prije otprilike 2 ipol god. i ona rikne,garancija uredna pa mi daju da za cijenu iste uzmem sto god hocu,
a radilo se o 2300kn i tako uzmem ati :-)
http://www.bug.hr/bugtv/physx-kombinaciji-nvidia-ati/652.aspx
Pssst -postoji gumb za to ;)