Joj jedva cekam taj DLC i također se nadam da je besplatan jer ne znam kako cu ga preko steama kupit kad nemam karticu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bit će dobar dlc. neznam dal znate ali brzo nakon l4d 2 dlc-a bit će dlc i za l4d 1
OMFG svi koji niste zgrabite L4D 2 dok je ovaj 50% popust. Evo da malo ozivimo temu :)
OMFG svi koji niste zgrabite L4D 2 dok je ovaj 50% popust. Evo da malo ozivimo temu :)
A kada je igra izašla planirao sam izdvojiti pare na nju jer je isto bio nekakav popust. Ipak, kako nisam imao kreditnu karticu a cijena je bila puno veća u trgovini nego na steamu (nisam znao za enabavu), naigrao sam se igre na Gareni. Igra je super, i singleplayer kao i multiplayer.
Haha LOL, ovo je pre extra :D Dobra mapa za scavage.
Super, Badwater Basin mi je i u TF2 odlična mapa.
Jeli to DLC ili custom mapa?
Jeli to DLC ili custom mapa?
Ta mapa je izašla 19.8.2008. u Heavy updateu.
I to je custom mapa, nije u DLC-u. (Za L4D)
I to je custom mapa, nije u DLC-u. (Za L4D)
Ja sam mislio da pita za TF2 jel' custom XD
BTW Kad izlazi update za "stari" L4D?
trebo je izać DLC za L4D 2, zna netko dal možda je izašo
nisam nigdje vidio obavijest da je izašo
trebo je izać DLC za L4D 2, zna netko dal možda je izašo
nisam nigdje vidio obavijest da je izašo
Bila je vijest da The Passing dolazi u proljeće (ožujak-travanj). Biti će dodana nova mapa (oćito), nova oružja(M60) te sam ćuo da će možda biti novih special infecteda.
Evo danas ga prvi put zaigra,igra je na prema jedinicu puno bolja,posebno grafika i atmosfera,ai oružja.Puno zanimljivije.
Jedinica mi nije bila ništa posebna al ima bit da su se momci potrudili.
Evo ja sam upravo instaliro piratsku verziju pa hocu pitat jel ima netko zainteresiran za jedan survival preko hamachia?
Ako ima- javite se na PM
EDIT:Napravio sam sobu na hamachiu
Ime:CROl4d2
Pass:123
Pozdrav!
Imam problem sa igrom, kad je pokrenem pojavi se ovaj error...
"AppName: left4dead2.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: shaderapidx9.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000305c6"
Pomozite mi... konfa je iz potpisa...
Tko zna možda naprave isto i sa CS mapama
P.S kako oblikujete link da nebude ono www.cr.... Nego da piše npr klikni me kao što si ti napravio
@HubaBuba stavi svoju konfu na ''moj pc'' a ne u potpis a za problem probaj sa novijim driver-ima
Rjesio sam potpis..
Zar nitko ne zna kako rjesit problem? :/
Rjesio sam potpis..
Evi jedan koristan link pa probaj naći svoj problem http://www.gamingnewslink.com/2009/11/18/fixing-left-4-dead-2-crashes-freezes-and-steaminstall-errors/
Rjesio sam potpis..
Evi jedan koristan link pa probaj naći svoj problem http://www.gamingnewslink.com/2009/11/18/fixing-left-4-dead-2-crashes-freezes-and-steaminstall-errors/
Jaoooo, nema tog sta ja trazim.... Ne znam sta da radim, vec sam reinstalirao igru... katastrofa... sad cu probat s novim driverima za grafu...
Ako netko zna sta treba radit, neka javi...
Evo nabiavio i jedinicu, isti error se desava... ljudi pomozite....
Jesi napravio update drivera?
Probaj i reinstall directx-a.
Jesi napravio update drivera?
Probaj i reinstall directx-a.
Napravio update, reinstalirao directx... i opet isto, ne radi ni 1 ni 2.... isti error se javlja kod obje igre...
evo kupio ovu igru i kolko sam shvatio trebaš imat steam prijatelje da bi mogao s ikime igrat tu igru?.
jel mogu nekako nači neku grupu u koju s kojom bih mogao igrat ovu igru na MP jel več 20min pokušavam smislit kako da odigram taj MP ili nađem servere ili kako to več ide?
ne moras imat steam prijatelje da bi mogao igrat ali je bolje da imas, sto se tice zabave... pa imas opciju join game ili tako nesto gdje si biras koju kampnju bi igrao i na kojoj tezini..
e i imas grupu na steamu l4d2 hrvatska pa se slobodno pridruzi
Ne moraš imati steam frendove. Kada uđeš u igru odi na "tab" versus i odaberi kampanju i ubrzo će te spojiti u igru, a možeš namjestiti da igraš od početka tj. ta uđeš u loby i čekaš da se ljudi joinaju. Imaš i druge modove igre poput Singleplay, Scavange itd.
evo kupio ovu igru i kolko sam shvatio trebaš imat steam prijatelje da bi mogao s ikime igrat tu igru?.
jel mogu nekako nači neku grupu u koju s kojom bih mogao igrat ovu igru na MP jel več 20min pokušavam smislit kako da odigram taj MP ili nađem servere ili kako to več ide?
Ne moraš imati prijatelje na Steamu da bi mogao igrati MP. Zabavnije jest sa prijateljima, ali nisu nužni. Odakle ti to? Ako tražiš neku grupu radi igre s domaćom ekipom, pogledaj Left4Dead 2 Croatia.
ne moras imat steam prijatelje da bi mogao igrat ali je bolje da imas, sto se tice zabave... pa imas opciju join game ili tako nesto gdje si biras koju kampnju bi igrao i na kojoj tezini..
e i imas grupu na steamu l4d2 hrvatska pa se slobodno pridruzi
jesi siguran da se tako zove? jer na steam comunity-ju ju ne pronalazi.
evo horagio je dao tocan naziv.... zabavi se. ja jesam.
ok. pridružio sam se grupi, vidim da dvoje igra. kako da im se pridružim?