League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.439.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...
X-Plosiv kaže...

I tata bi sine je challenger? sjećam ga se još odavno...wp

moram malo pogledati koji championi i što se builda, igram rijetko i trollam većinom jer mi se ne da više igrati igru...

ako netko zna tko bi htio kupiti d5 acc, 70 lp atm, pao sam iz d4 :D

80tak championa

40tak skinova

cca 12 rune page

strbi kaže...

krenuo bih opet igrati lol, pa bi zamolio nekoga ako ima da mi posudi acc na eastu ili proda ako ima :)

evo nasao sam ti ga
x-plosiv, zelim 10% provizije 

Preduhitrio si me, samo, sumnjam da se početniku daje som do som i pol za acc...

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
15 godina
League Of Legends

ajde ako netko hoce duo east da je platinum V +-1 da ne idem solo nemam volje
win4crazy 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Posto sam cheater navodno {#}

lol [eu]east: cpt z0mbiePL

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam jedan unranked lvl30 account ali je problem kaj je na NA serveru trenutno hehe...jel netko zna tko bi to možda želio kupiti pošto me na elitepvpersu cijelo vrijeme ignoriraju :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Posto sam cheater navodno {#}

Ne mogu ljudi vjerovat da igrač sa PL u imenu igra dobro {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
League Of Legends
Ne vidim da itko išta piše o novom riftu i npr doom botsima? Nitko ne igra? Kakvi su dojmovi?
Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...
Ne vidim da itko išta piše o novom riftu i npr doom botsima? Nitko ne igra? Kakvi su dojmovi?

Sve je na PTR-u, a mislim da ovdje nitko ne igra na PTR-u il bar redovito.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Ako je itko zainteresiran za kupnju Platinum 3 acca neka pogleda oglas: http://www.njuskalo.hr/pc-igre/league-of-legends-account-platinum-3-63-skina-oglas-12090602
Znaci Platinum 3 acc moguca zamijena za CoD Ghosts za ps3 uz vasu nadoplatu.
65 skina+free skinovi
6 full rune pagea
771 normal wins
169 win / 120 lose ranked
Za vise informacija javite se u box ili pogledajte oglas.
Nadam se da nikome ne smeta ovaj post u vezi oglasa, hvala :)
Moj PC  
0 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
kazo26 kaže...
Ako je itko zainteresiran za kupnju Platinum 3 acca neka pogleda oglas: http://www.njuskalo.hr/pc-igre/league-of-legends-account-platinum-3-63-skina-oglas-12090602
Znaci Platinum 3 acc moguca zamijena za CoD Ghosts za ps3 uz vasu nadoplatu.
65 skina+free skinovi
6 full rune pagea
771 normal wins
169 win / 120 lose ranked
Za vise informacija javite se u box ili pogledajte oglas.
Nadam se da nikome ne smeta ovaj post u vezi oglasa, hvala :)

Pa kolko si ti para ulupao u ovo?

12 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

Pa kolko si ti para ulupao u ovo?

a eto dosta {#}

13 godina
Blizek kaže...

Sve je na PTR-u, a mislim da ovdje nitko ne igra na PTR-u il bar redovito.

Šteta jer ovo odlično izgleda, na IntelHD grafici stvar ide fluentno za razliku od dosadašnjeg rifta. A i zanimljivo izgleda, meni baš paše takav "dota2 look alike" izgled mape. 

Botsi su odlični, nije ih tako lako pobijediti (postoje cake, ali...). Sve u svemu dašak osvježenja.

Fuck me I'm famous.
15 godina
League Of Legends

Treba biti jos tamnije, ipak je dota superiornija igra u svemu i lol je treba sto vise kopirati. 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Od cijelog teksta ti baš nađeš riječ koja govori o penetraciji kod homoseksualnih jedinki :P
oh noez!

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 15:36 (guls).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
guls kaže...

Od cijelog teksta ti baš nađeš riječ koja govori o penetraciji kod homoseksualnih jedinki :P
oh noez!

Meh naš dragi hajro je uvijek volel nešto novo, nešto divlje, tak se i opredijelio za anus muške populacije.

15 godina
League Of Legends

Nije bila sala, ozbiljan sam. 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Nije bila sala, ozbiljan sam. 

Ko nađe hajru, bolje neg bježi i priprema neki čep za sve moguće otvore.

13 godina
League Of Legends

HAHAHAHAHAHAHHAAH mora da je ovaj s erekcijom :D

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Jel maina tko ovdje katarinu? Koja su 2-3 core itema na njoj?

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

dat game, znaci 4v5 igramo cijelo vrijeme, fiora se kao sto vidite nije spojila. ali dat ww, nevjerojatno, nije junglo nego je naravno otisao na top kad smo primjetili da se fiora nece spojit. oni su doduse igrali bez adc-a (dada, ovo je Gold 4...), ja sam se DC-o tijekom pick faze i nisam znao da je karma namjeravala ici supportat, ali je otisla mid. i eto takav klempavi gold 4 game smo mi dobili uz pomoc ww-a, ovaj varus je bio nevidljiv, svaki tf je bio mrtav u sekundi, dok je karma radila odlican aoe dmg (obozavam karmu mid) nabacila par poke-ova a ostalo je bilo na meni i wwicku, moram rec da je ovo bio jedan od boljih mojih threhs game-ova gdje sam doslovno fulao mozda 3-4 Qova i peelao za wwicka dok je on rjesavao, a zadnji Q za pentu sam fulao jer se nami flashala :D sve u svemu GG WP wwick, iskerijao nas je sve do bola i doslovno na kraju skoro i sam pobijedio njih 5, iako mislim da se ovdje odlicno uklopio 40% CDR build (iako sam malo presisao 40%) gdje sam non stop imao priliku za Q + E ili samo E sto je odrzavalo wwicka na zivotu

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 0:43 (definho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li neka stranica koja pokazuje koliko sam odigrao gameova s pjedinim champovima al da su normal gejmovi jer ranked ne igram jos? Usput moze li se napravit ingame screen shot, juce sam napravio svoju very first pentu sa Vayne al nisam uslikao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
six_paths_of_pain kaže...

Ima li neka stranica koja pokazuje koliko sam odigrao gameova s pjedinim champovima al da su normal gejmovi jer ranked ne igram jos? Usput moze li se napravit ingame screen shot, juce sam napravio svoju very first pentu sa Vayne al nisam uslikao.

Nema takve stranice. Za screenshot u igri pritisnes F12 i spremi ti se u lol folder pod screenshots.

14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Nema takve stranice. Za screenshot u igri pritisnes F12 i spremi ti se u lol folder pod screenshots.

Ili Print Screen odma do f12 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel igra tko evelyn jungle? Jel bi je preporučili?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Frend ju maina i igrajući isključivo nju došel je do platinum4.Odlični early game gankovi..po mojim saznanjima builda se ad/tanky.Jedino sam skužil da ak u početku ne dobijem 2,3 killa da puno zaostajem u gejmu.

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
death_zombi kaže...

Ili Print Screen odma do f12 

To vecini ne radi, kad zalijepis u paint il nekamo dode ti potpuno crna slika, ista stvar je i u drugim igrama,  da se i to fixat, al to ko hoce nek sam izgoogla :) .

Za Evelyn, odlican je to heroj, ja ju uvijek banam u rankedu, njezini gankovi su predobri, pogotovo ak protivnik pusha. Njezin problem je sta je treba znati igrat, jako brzo umire i ak ne napravi prednost u early game opast ce kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 14:04 (death_zombi).
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

To vecini ne radi, kad zalijepis u paint il nekamo dode ti potpuno crna slika, ista stvar je i u drugim igrama,  da se i to fixat, al to ko hoce nek sam izgoogla :) .

Za Evelyn, odlican je to heroj, ja ju uvijek banam u rankedu, njezini gankovi su predobri, pogotovo ak protivnik pusha. Njezin problem je sta je treba znati igrat, jako brzo umire i ak ne napravi prednost u early game opast ce kasnije.

Iskreno, nekak mi je u mutnim sječanjima taj problem, nisam siguran el sam ga imal.

Ali more biti da je rješenje borderless način rada, koji je po mojem mišljenju, mnogo bolji od fullscreen načina jer omogučava da neki drugi prozor "overlaya" LoL.

15 godina
League Of Legends

A zasto je toliko tesko skinuti jogurt verziju frapsa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Netko je stavio sliku na facebook grupu, obratite paznju na enemy adekerija. {#}

http://prntscr.com/40oj5l

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Netko je stavio sliku na facebook grupu, obratite paznju na enemy adekerija. {#}

http://prntscr.com/40oj5l

Jao, daj poludit cu, pao sam danas d1 10lp na d2 0 lp-a, prvi put u zivotu da sam pao diviziju. Sjecam se i tog game, Razvaljivali smo jinx al nismo pazili dosla nam ta annie par puta i najebali smo, dobro lik igra.

15 godina
neaktivan
guls kaže...

Rift nisam stigao isprobati, dosao sam par puta, ali je uvjek bila stara mapa. A botovi su opaki. 3x, 6x ili 8x ability-i kod botova, mračnija mapa, drugačije osvijetljenje...zanimljivo ali i malo frustrirajuće. Još dosta bugoba pa se lol zna često srušiti. Ja kolko sam igrao sam primjetio da se često vrteneki isti championi, malzahar, zyra, morgana, ezrael, lux, veigar...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice