Mogli bismo u Srijedu malo bacati one for all ^^
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogli bismo u Srijedu malo bacati one for all ^^
Doslovno presmijesno je :D
jucer odigram lux vs ahri zavrsilo je 50/22 ( tako nesto ) bilo je presmijesno
i ono ako je annie op kao ap support ja sam doslovno odusevljena sa taricom... nisam ga prije ni igrala ali sad je ono... gg
Ne znam da li je neko pročitao, ali sa targon bot lane-om, ako vas zac ganka i padne u pasiv, 1. možete mu executati blobove 2. dijelite sav gold međusobno, dakle ako je shut down dobit će 500 golda i adc i support.
Soraka OP :D
Teach me, master !
Mi smo izgubili 50-10, Sorake vs Jinx.
kako vam se svidjaju jungle promjene? meni su super
smite je samo 36 sec cd,sada smiteam sve zivo i jungla je puno puno brza.
vidim da je lik koji je igro u protivnickoj jungli nakon 10 min igre bio 2 lvla ispod mene..lik i dalje igra no smite blue i ka kse prije igralo hah
sad doslovce mozes smiteat plavi,napravit (D)Wighta ,smiteat vukove i rushat crveni i smite ce opet biti up taman kad dodje do cca pola hp lizard. Ostane ti i viška hp jer si smiteao prakticki svaki kamp i sve.
Gold itemi su isto nice,gotovo uvijek rusham Spirit of Ancient Golem jer je predobar item. čak i ako nemozes genkat dovoljno je samo da farmas i imaces isti ako ne i veci lvl od solo laneova. Neznam jsam li imao gejm dosad da nisam bio najveci lvl po exp u ekipi kroz cijeli gejm
Što srijeda all in one? :D
Ne sjećam se kad je zadnji put LoL bio ovako zabavan. :D
Btw. Igrali smo all mid od prve minute.
Mi smo igali ziggs vs karma...
i svi smo isli mid ziggs je toliko zabavan nevjerojatno poslije je postalo toliko zabavno isli smo svi zajedno kroz mid i netko iskoristi W i svi stojimo da nas odbaci, i tako smo skakutali do nexusa :D
Prezabavno, nazalost Karme su surrendali i tu je zabavi bio kraj :(
moze sto se mene tice, nego mushroom, nisam razumio ono tvoje gore, odigrao sam 2 gamea nakon ovog patcha pa mi zato nije jasno, pojasni mi ko noobu
Blago vama koji ste uspjeli uopće početi One for all.
Od 4 pokušaja igre, već pri bananju čempova se ljudi posvađaju i leavaju.
Neki dan poceo igrati sa jarvanom. Po meni najbolji champion za tf
Blago vama koji ste uspjeli uopće početi One for all.
Od 4 pokušaja igre, već pri bananju čempova se ljudi posvađaju i leavaju.
Nemoj se ni truditi igrati, ljudi u tome previše tryhardaju i previše shvataju ozbiljno da to nije ni zabavno.
Targon na utillity junglerima MOTHER OF GOD. Covjek te taxa poslije ganka i ti dobijes bonus gold i heal.
moze sto se mene tice, nego mushroom, nisam razumio ono tvoje gore, odigrao sam 2 gamea nakon ovog patcha pa mi zato nije jasno, pojasni mi ko noobu
Bot lane (adc i support) kupi onaj gold item Relic Shield i tako brže pushaju lane jer oboje mogu napadati minione (executan je minion ako ima manje od 200 hp) i gold od miniona se share-a sa obojicom. Također healaju jedno drugo za 2% maximalnog hp-a. Ali eto neki su otkrili da recimo ako je zac 4/0 i ubije ga neko sa relic shieldom (one blobove), em što executa blobove kad imaju manje od 200 hp em što se share-a shut down od 500 golda sa 2 igrača.
Iskreno sumnjam da sve nas zanima kako si u ovom tjednu dobio 5-6 gameova zaredom...
Malo sam se igrao. Sve u svemu, dobar tjedan :)
Paint OP! 
opcija "crop" u paint-u je OP
Malo sam se igrao. Sve u svemu, dobar tjedan :)
Paint OP! 
Ako koristiš Vistu ili iznad,postoji stvarčica zvana Snipping tool.
Iskreno sumnjam da sve nas zanima kako si u ovom tjednu dobio 5-6 gameova zaredom...
A cuj, nije bas i da je nas zanimalo kad ti je ono jedno vrijeme svaki post bio: "Hebeni poljaci", "pao sam iz Gold III u Gold V u 2 dana zbog tih poljaka", "prodajem bubreg za transfer na EUW", "vec mi je dosta tih retardova".
S obzirom da drugi mogu staviti sliku pojedinog gejma, mogu i ja staviti 11W/1L sa poprilicnim KDA.
A ako te ne zanima, sto se uopce javljas? 
EDIT: Evo uredio sam, Paint not OP anymore.
Primjetio sam d)a se dosta ljudi žali na novi smite, sad postoji animacija i ne radi više trenutno kao prije. Btw supportovi kako sada gradite. Na početku relic to mi je jasno, a kasnije. Ja sam zadnju partiju išao sighstone, cruciable(nafeedana vayne :D), pa aegis i naravno bootsi za cd tu negdje između. Vidim da dosta ljudi više ne gradi klasično kao prije, znači team iteme, nego idu više na damage ili nešto drugo, recimo prošlu su imali supporta maokaia koji je imo sunfire, ili zyra s ap itemima i tako, pa eto, da vas pitam ako netko zna nešto više o supportovima u s4.
I ne kužim svi pričaju kak je ovo one for all zakon, vjerojatno bi i bilo da je aram ili na howling abyss mapi. ali ovako umirem od dosade i čekam 20 minutu
Meni je novi smite super, manji cd, i imaš onaj countdown od 40 do 80, pa ak smiteaš velikog lizarda dobiješ 80 golda plus. Možeš smiteati skoro svaki camp zbog malog cd-a, brže se levelaš i farmaš, te više ne možeš zaostajati tako lako ak te neko invadea.
A što se tiče supporta, ja ne radim više sightstone, al inače idem standarde iteme na leoni, taricu i sličnim, dok sa annie, sonom, malo više ap orijentirani build, al sa aurima i slično.
Jedino mi je žal što su maknuli shureliju, meni je bio odličan item, i dosta sam ga koristio kao support, osobito sa leonom.
kako vam se svidjaju jungle promjene? meni su super
smite je samo 36 sec cd,sada smiteam sve zivo i jungla je puno puno brza.
vidim da je lik koji je igro u protivnickoj jungli nakon 10 min igre bio 2 lvla ispod mene..lik i dalje igra no smite blue i ka kse prije igralo hah
sad doslovce mozes smiteat plavi,napravit (D)Wighta ,smiteat vukove i rushat crveni i smite ce opet biti up taman kad dodje do cca pola hp lizard. Ostane ti i viška hp jer si smiteao prakticki svaki kamp i sve.
Gold itemi su isto nice,gotovo uvijek rusham Spirit of Ancient Golem jer je predobar item. čak i ako nemozes genkat dovoljno je samo da farmas i imaces isti ako ne i veci lvl od solo laneova. Neznam jsam li imao gejm dosad da nisam bio najveci lvl po exp u ekipi kroz cijeli gejm
Meni su ocajne, totalno su unistili svrhu jungle-a, a to je gank. Ne mozes ni dignuti 3. lvl ako ubijes oba buffa, sad se jungla svodi na farm. Svrha jungle nije farm, nego lane pressure i gank.
Meni je novi smite super, manji cd, i imaš onaj countdown od 40 do 80, pa ak smiteaš velikog lizarda dobiješ 80 golda plus. Možeš smiteati skoro svaki camp zbog malog cd-a, brže se levelaš i farmaš, te više ne možeš zaostajati tako lako ak te neko invadea.
A što se tiče supporta, ja ne radim više sightstone, al inače idem standarde iteme na leoni, taricu i sličnim, dok sa annie, sonom, malo više ap orijentirani build, al sa aurima i slično.
Jedino mi je žal što su maknuli shureliju, meni je bio odličan item, i dosta sam ga koristio kao support, osobito sa leonom.
Talisman of Ascesion :) ( nema +250 health ali sadasnji 20% cd je cak po meni bolji za support, a o passivu necemo ni govorit :D )
Edit: Sightstone uzmem radi ustede na wardovima a i tu je taj mali dio HP koji nedostaje u talismanu a ostali build ovisi o potrebama teama
Iako Face of the Mountain je sad op za support i njega najvise zapravo i koristim :)
Sve ima svoje prednosti i mane samo se treba prilagoditi
Ljudi gledajte ovo, Darien igra lisandru, Genja jinx, nešto novo od gambita protiv C9. I genja počeo buildat att speed...
Pomelo C9. A ameri govore da Kha nije vise viable...
Talisman of Ascesion :) ( nema +250 health ali sadasnji 20% cd je cak po meni bolji za support, a o passivu necemo ni govorit :D )
Edit: Sightstone uzmem radi ustede na wardovima a i tu je taj mali dio HP koji nedostaje u talismanu a ostali build ovisi o potrebama teama
Iako Face of the Mountain je sad op za support i njega najvise zapravo i koristim :)
Oho, hvala :D mislio sam si da se sada drugačije zove, i tražio sam item u health kategoriji što je očito bila greška :)
To bi mi sad mogao biti neki standardni početni build za suporte, Face of Mountain, sightstone, Talisman. Treba testirati. 
Oho, hvala :D mislio sam si da se sada drugačije zove, i tražio sam item u health kategoriji što je očito bila greška :)
To bi mi sad mogao biti neki standardni početni build za suporte, Face of Mountain, sightstone, Talisman. Treba testirati. 
Nemožeš ići na više GP5 itema. Za supporte sad imaš osnovna 3 načina buildanja: Tank ( Runic Shield ruta ), Damage ( Kage's Pick ruta il kako se već taj prvi item zove ) i Utility ( Ancient Coin ruta ).
Op support :D primjer itema morala samo malo roamat bot/mid/top jer su se moji pogubili skroz MF mid 0/4 protiv lux a amumu jednostavno nije stigao ni doc bot koliko je yi plakao jer je protiv shaca :D
zabavan game na kraju