Pa onda strajkajte. Ne igramo dok se ne popravi. 
Odgovor Riota bi valjda bio, pa boli nas racKu, ne igrate i ovako i onako. :D
i šta će to pomoć kad 100 ljudi prestane igrat 
Ima li koja dobra duša da mi pomogne preći iz B1 u S5? Već sam 2 put bio u promotionu, i nema šanse... A želim Silver :( Da nije kraj sezone nebi vas molio nego bi sam, al kad nejde :(
Ima li koja dobra duša da mi pomogne preći iz B1 u S5? Već sam 2 put bio u promotionu, i nema šanse... A želim Silver :( Da nije kraj sezone nebi vas molio nego bi sam, al kad nejde :(
koj server?
EUNE
Kaj ne radi već RIOT na novoj igri? Koja bi trebala zamijeniti/naslijediti lol? Bilo je nekakvih video uradaka o tome...
Kaj ne radi već RIOT na novoj igri? Koja bi trebala zamijeniti/naslijediti lol? Bilo je nekakvih video uradaka o tome...
Ozbiljno, nisam znao. Može link ?
Valjda nekakvu igru sa kartama, koliko sam ja čitao o tome.
Edit: Ako budem našao nešto o tome postavit ću link
Užasni su više s tim maratonskim čekanjima za svaki log in na acc. Nadam se da će to što prije popravit jel ovo stvarno nema smisla.
Mislim da će u S4 raditi novi split servera. Onda će se opet dogoditi situacija da će svi proovi prijeći na jedan server i tamo će svi ostali htjet prijeć. Bolja stvar bi bila da stvarno naprave novi client i sve to poprave, ali to nije tako jednostavno.
To bi bila propast riota. Ne mogu oni bez vas :)
napravi se jedna stranica, podijeli po svim mogucim streamovima, preko YT, fejsa, twittera, foruma, i ostalih piz*arija, znaci stranica u kojoj se poziva da se bojkotira lol na 1-2 dana, a da se ip/rp ne trosi/kupuje duze(na oko tjedan-dva) dok ne odluce poduzet nesto u vezi ovog, igram na EUNE ali i meni nekad dop*zdi client, a nedaj boze jos da moram cekat po 1h da udjem u acc
znam sad da ce biti kritike ne mozes ti to sam ovo ono, tako je isto bilo na ljeto kad se trebalo zaliti nesto za drzavnu maturu, pa kad sam rekao u temi DM 2013 da treba poduzet nesto isto su rekli tesko, ali sam ih uvjerio u suprotno, napravio stranicu na fejsu, iduci dan je imala 10 000 lajkova, zavrsio sam na dnevniku(hrt i rtl), u novinama, na internetu, imo sam poziv da dodjem na Z1 televiziju i jedna novinarka iz jutarnjeg je htjela da joj dam intervju tako da vrijedi pokusat i ovo, mozda odaziv bude ogroman, a mozda i ne ovisi koliko su ovisnici zeljni pristati na to
treba ih udrit tamo gdje najvise boli, po đepu
napravi se jedna stranica, podijeli po svim mogucim streamovima, preko YT, fejsa, twittera, foruma, i ostalih piz*arija, znaci stranica u kojoj se poziva da se bojkotira lol na 1-2 dana, a da se ip/rp ne trosi/kupuje duze(na oko tjedan-dva) dok ne odluce poduzet nesto u vezi ovog, igram na EUNE ali i meni nekad dop*zdi client, a nedaj boze jos da moram cekat po 1h da udjem u acc
znam sad da ce biti kritike ne mozes ti to sam ovo ono, tako je isto bilo na ljeto kad se trebalo zaliti nesto za drzavnu maturu, pa kad sam rekao u temi DM 2013 da treba poduzet nesto isto su rekli tesko, ali sam ih uvjerio u suprotno, napravio stranicu na fejsu, iduci dan je imala 10 000 lajkova, zavrsio sam na dnevniku(hrt i rtl), u novinama, na internetu, imo sam poziv da dodjem na Z1 televiziju i jedna novinarka iz jutarnjeg je htjela da joj dam intervju tako da vrijedi pokusat i ovo, mozda odaziv bude ogroman, a mozda i ne ovisi koliko su ovisnici zeljni pristati na to
treba ih udrit tamo gdje najvise boli, po đepu
LOL je free igra, realno Riot nije nama ništa dužan. Druga stvar što je njima u interesu da se igra i troši $$€€
Troller. Ne znam kome je uopće palo na pamet da njega ubacuju u tim, vrlo vrlo neozbiljno momče.
Sta su ovi drugi bili retardirani lol
Sta su ovi drugi bili retardirani lol
pogledaj lvl
Valjda nekakvu igru sa kartama, koliko sam ja čitao o tome.
Edit: Ako budem našao nešto o tome postavit ću link
Mislite na ovo?
Edit: bug forum sere -.-
Double Edit: Evo imgur posto ne mogu ovdje uploadati http://i.imgur.com/ZT3Ddfg.jpg
Pretpostavljam da ce to biti kao onaj Heartstone kojeg ovi igraju na streamovima. Cini se zanimljivo, ali mislim da brzo dosadi.
Ne ne, bilo je ovdje na forumu proljetos, ne mogu se sad sjetiti, baš je bila slična igra LoL-u, ne Heartstone, budem iskopao link kad ulovim slobodnog vremena.
Ne ne, bilo je ovdje na forumu proljetos, ne mogu se sad sjetiti, baš je bila slična igra LoL-u, ne Heartstone, budem iskopao link kad ulovim slobodnog vremena.
Smite?
Ali to nije od njih
Ne sjecam se da je ikad bilo rijeci o nekoj drugoj igri osim o LOLu.
Prolazim kroz Hearthstone reddit i naletim na taj LoL TCG što ste pričali.
Prvo FPS i Starcraft, zatim MOBA, a sad su TGC in 
@Aliser
Le Blanc Faker 
EDIT:
Ubili boga u CJ Frostu u prvom game-u.
Očekivano je bilo da će SKT pobjediti CJ Frost.
One step closer to Gold. Ajmo to proci pa da imam 2 i po tjedna za Gold :)
Wish me luck!
Iz mog iskustva, Silver 1 daleko najgora divizija koja postoji, trebalo mi je 50 gejmova da pređem u gold V...
Tako je, Silver 1 je najogavnija divizija koju sam igrao.
Prvi game, pokupim first blood, rasturim mid u cs-u i uzmem tower, bot lane score je 0/7 odu afk. Lee jungle ima lagove, afk. A top eve sa 100 normala i 10 rankeda ima 20 cs u 25 minuta. GG.
Sad cemo vidjet kako drugi prolazi.