League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.397.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Tek sad pogledao gejmove iz grupe B.

Očekivano Fnatic užasan, vrlo vjerojatno će uzet još jednu pobjedu i to protiv Mineskija.

Gambit super i baš mi je drago, žao mi je što Vulcun nije uspio dobit Ozone, al to je relativno ok. To će i bit borba za drugo mjesto u grupi B. 

Što se tiče grupe A, hype oko SKTa je bio toliko velik, očekivao sam puno više. OMG iznenadio i baš mi je drago. Sviđa mi se playstyle.

LD i TSM, dobili pobjede na GGeu, koji nažalost nije na levelu ostalih ekipa. 
Htio bih da LD i OMG prođu, al nažalost bit će OMG i SKT. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...
Jack Black kaže...

moga si ic i detaljnije u opis laning faze i drugih stvari ako si se tia raspisat , pisa si dosta stvari koje se podrazumijevaju u vezi zeda a jedva dotaka povrsinu , kako igran cesto zeda i sa njin igran soloq najcesce u par stvari se nemogu se slozit sa tebon laning faza protiv lux ona je vise ubojita nego ti dok ne dode 6 , a i tad je ona vise opasnija nego ti 1v1 , cak startanje sa bootsima nerazumin dok ja igran zeda to mie tek 3-4 item koji uzmen jer imas sam mobility shadowa ako ne zelis roamat i da samo izvucen jos sta si reka protiv karthusa je najbolje uzest long sword za spike dmga da ga mozes outpushat dok jos nema spellova da farma jednostavno sa lay wasteon 

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze
15 godina

People try to counterpick....

http://i.imgur.com/Yblg7G8.jpg

13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
GamerX9 kaže...
Jack Black kaže...

moga si ic i detaljnije u opis laning faze i drugih stvari ako si se tia raspisat , pisa si dosta stvari koje se podrazumijevaju u vezi zeda a jedva dotaka povrsinu , kako igran cesto zeda i sa njin igran soloq najcesce u par stvari se nemogu se slozit sa tebon laning faza protiv lux ona je vise ubojita nego ti dok ne dode 6 , a i tad je ona vise opasnija nego ti 1v1 , cak startanje sa bootsima nerazumin dok ja igran zeda to mie tek 3-4 item koji uzmen jer imas sam mobility shadowa ako ne zelis roamat i da samo izvucen jos sta si reka protiv karthusa je najbolje uzest long sword za spike dmga da ga mozes outpushat dok jos nema spellova da farma jednostavno sa lay wasteon 

Ne znam, ja sam govorio iz iskustva. Lux koja pocne sa 2 x Faerie charm i 3 pota ima 400 hp. Full hp sam ju u 2,3 sekunde ubio. Nije nista mogla. A Zed je posebno jak protiv low mobility squishy champova.

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Tek sad pogledao gejmove iz grupe B.

Očekivano Fnatic užasan, vrlo vjerojatno će uzet još jednu pobjedu i to protiv Mineskija.

Gambit super i baš mi je drago, žao mi je što Vulcun nije uspio dobit Ozone, al to je relativno ok. To će i bit borba za drugo mjesto u grupi B. 

Što se tiče grupe A, hype oko SKTa je bio toliko velik, očekivao sam puno više. OMG iznenadio i baš mi je drago. Sviđa mi se playstyle.

LD i TSM, dobili pobjede na GGeu, koji nažalost nije na levelu ostalih ekipa. 
Htio bih da LD i OMG prođu, al nažalost bit će OMG i SKT. 

GGeu nije nimalo na levelu profesionalnih timova to se vrlo dobro moglo vidjeti iz ona dva game-a, i iskreno, nije im mjesto ovdje na world championshipu jer su dosta slabi i neiskusni za ovakva takmičenja.

Što se tiće SKT T1, bili su dobri, ali ne onoliko koliko su ih ljudi uzdizali do nebesa i Bogova i nema šta nisu sve govorili. Faker jeste predobar igrač i niko ne može reći da nije, jer se vidjelo kako ga je bilo gotovo nemoguće ubiti. OMG ih je pobijedio jer su dosta bolje igrali i imaju stvarno oni svoju "kinesku" metu. A i ne zaboravite da je OMG najbolji kineski tim cijelu sezonu, a oni još uvijek rade onaj turret dive do 5 minute, dok su ostali timovi to odbacili jer su se turreti buffali. A njih takođe nije ni strah preduzeti rizik, svaki put su dobro odigrali svoj dio.

SKT T1, je imao loš start na početku protiv Lemondogsa, i da su Lemondogsi malo bolje odigrali mid-late game, mogli bi ih čak i pobijediti. Ali opet, SKT T1 je dosta bolje odigrao mid-late game, prvenstveno zato što Faker na samom engage-u ubije jednog i onda još 2-3 najmanje uništi sa Ahri tako da ostali baš i ne stignu uraditi neki poseban damage.

TSM mi nije bio baš impresivan. Dosta dugo im je trebalo da pobjede GGeu, iako su bili oni puno jači, prvenstveno zato što Xpecial i Wildturtle imaju odličnu sinergiju i među najjačin bot-lane u Americi, bilo ih je strah engageati. 

I čim su oni dobili jačeg protivinika, OMG, odmah su se izgubili i nisu imali nikakvog impakta na game. Reginald na Fizzu je bio dosta pohlepan na prvim levelima, vratio se da ubije Cool-a iako je LoveLin svo vrijeme bio tu, i to je naravno odmah omogućilo Cool-u da shutdowna Reginalda. Dyrus je imao dosta loše Rumble ultije, Xpecial isto tako, Wildturtle ovaj put i nije mogao baš carryati, dok je OddOne solidno odigrao i dosta bolje od ostalih u ovom matchu.

Ostale game-ove nisam odgledao, čisto zato što je bilo jako kasno (oko 4 sata je počeo Vulcun vs Fnatic) ali čim sam vidio da je Vulcun dobio early killove i lead znao sam da će pobijediti, jer su oni team koji znaju zadržati prednost na početku igre i to sačuvati a to se očigledno i pokazalo.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Anzulolz kaže...

Ne znam, ja sam govorio iz iskustva. Lux koja pocne sa 2 x Faerie charm i 3 pota ima 400 hp. Full hp sam ju u 2,3 sekunde ubio. Nije nista mogla. A Zed je posebno jak protiv low mobility squishy champova.

aha pa da , ako pocne sa faerie charmon onda je redikul znan da je zedu to specijalnost ali protiv lux isto skilla ka i ti namucit ces se dosta i ima veci kill potencial duz period vrimena

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Froggen trenutno  igra na EUNE Challenger, u timu ima Atrox mid, Kayle jungle, supp Blitz smite :) EUNE New Meta..

0 0 hvala 0
15 godina

Ostale game-ove nisam odgledao, čisto zato što je bilo jako kasno (oko 4 sata je počeo Vulcun vs Fnatic) ali čim sam vidio da je Vulcun dobio early killove i lead znao sam da će pobijediti, jer su oni team koji znaju zadržati prednost na početku igre i to sačuvati a to se očigledno i pokazalo.

Vulcun je ima 2 najveca throwa na cijelom LCS summer splitu, jedan je bio protiv clg-a imali su preko 10k golda vise i izgubili, a za drugi se sad nesjecam protiv kojeg tima je bilo.

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
16 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Vulcun je ima 2 najveca throwa na cijelom LCS summer splitu, jedan je bio protiv clg-a imali su preko 10k golda vise i izgubili, a za drugi se sad nesjecam protiv kojeg tima je bilo.

+ imali su dobru prednost na pocetku gamea protiv SG Ozonea, pa su izgubili.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
18 godina
neaktivan
League Of Legends

kada danas pocinje strem :O

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U 4 ujutro

Više i od jela i od pića volim društvo brkatih mladića.
16 godina
darko099 kaže...

Cloud 9.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvi Ranked game u životu - pobjeda. :)

Igrao Dravena, imao 3-0-4. Nije ni blizu Normalu.

Akali nafeedala, 1-7-4, ali nije bilo flamea kao u Normalu, nitko nije pokrenuo surr vote, i na kraju smo pobjedili. :)

Jel zna netko kolko pobjeda od prvih 10 gameova moram imat da udjem bar u Silver V ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
Tomek.Klc kaže...

Prvi Ranked game u životu - pobjeda. :)

Igrao Dravena, imao 3-0-4. Nije ni blizu Normalu.

Akali nafeedala, 1-7-4, ali nije bilo flamea kao u Normalu, nitko nije pokrenuo surr vote, i na kraju smo pobjedili. :)

Jel zna netko kolko pobjeda od prvih 10 gameova moram imat da udjem bar u Silver V ?

imo si srece, inace se vise flamea na rankedu nego na normalu, budes vidio

sta ce ti silver 5?, pobijedi barem 7/8 od tih 10 i ti si gore negdje silver3,2,1 ovisi

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Oce li neko igrati duo ranked (EUNE)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Imali su, svaki team ima te neke throwove.. te matcheve zapravo nisam ni gledao. Ali koliko sam vidio, znaju zadržati gold lead.

Lord Nofak kaže...
darko099 kaže...

+ imali su dobru prednost na pocetku gamea protiv SG Ozonea, pa su izgubili.

Nisam taj match gledao jer je bilo jako kasno za nas, a neda mi se gledati VOD.

A usput, ne zaboravite da su oni jedini team u ameriaci koji su znali kako counterati C9.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Tomek.Klc kaže...

imo si srece, inace se vise flamea na rankedu nego na normalu, budes vidio

sta ce ti silver 5?, pobijedi barem 7/8 od tih 10 i ti si gore negdje silver3,2,1 ovisi

To bi mi bio neki minimum očekivanja, da upadnem makar u Silver V, tek toliko da se ne mučim s Bronzom.

Evo sad pobijedio još jednom. Znači 2/2 trenutno. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 23:11 (Tomek.Klc).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se meni cini ili onaj tko picka Ahri uzima game ? I jel se zna koji ce od ona 4 tima sto su vec prosla ici na koju grupu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Povodom otvaranja lol dijela e-sports.hr organizira turnir http://www.e-sports.hr/lol/tournaments/e-sports-croatia-opening-tournament/

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 0:17 (sprEEEzy).

5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

jel laga kome u igri?

i jos sam htio pitati vas koji ste diamond na eastu jel velika razlika izmedu platinuma i diamonda?

HOW ABOUT NO
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 1:14 (Kulo Vi Britania).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Opet plat promo,i popušim ga 0 3...
Pa ja ne mogu vjerovati da ima ovoliko loših ljudi na ovom elou,jednostavno mi ne ide

u glavu,pa radije bi da imam 4 begginer bota u timu nego 4 random lika s ovog eloa.. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

trenutno imam 2/2 na promotion za silver tier ...

treba mi 1 pobjeda (ujedno i zadnji game u promo) da upadnem u silver.

isplati li mi se sada potražiti nekoga 'ko igra bolje da mi pomogne ili? :/

nemam ideja više, ovo mi je 3x ista situacija i 2x sam last game popušio ...

SR3CKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Opušteno,treća sreća se kaže,uđi i razvali ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

gambit ne da namjerno gubi 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
intel97 kaže...

Ne nego nemogu dobit Fnatica, u drugom dijelu Summer Splita nisu imali pobjedu nad Fnaticom.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
intel97 kaže...

Ne nego nemogu dobit Fnatica, u drugom dijelu Summer Splita nisu imali pobjedu nad Fnaticom.

dobro kažeš ali nije da nemaju šanse mislim ako si gledao game, mislim mene je bilo sram koliko su throwali 

17 godina
neaktivan
intel97 kaže...
Blizek kaže...
intel97 kaže...

dobro kažeš ali nije da nemaju šanse mislim ako si gledao game, mislim mene je bilo sram koliko su throwali 

... Fnatic ih jednostavno puno bolje poznaje od ostalih timova ( Genja stalno freeza sam liniju i oni su to iskoristili par puta ) + Gambit je zbilja loš u champion selectu što se pokazalo u ovom gameu, Shyvana top + Sona + TF nemaju što zajedno raditi. 

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Blaženi Gold V,prije ću uć u Pentagon sa strojnicom nego u Plat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

kolika je razlika izmedu diamond i plat na estu?

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

jel laga kome u igri?

i jos sam htio pitati vas koji ste diamond na eastu jel velika razlika izmedu platinuma i diamonda?

A razliku je u skillu. Al i dalje ima hrpetina trollova i idiota ko i na platinumu i na bilo kom drugom elou. diamond 5/4 je isto ko plat, to su oni luckeri/izboostani koji su dosli iz plat-a u diamond. diamond 3+ vidi se razlika u skillu dosta, ljudi se većinom više trude, al se i masovno flame jer se kod puno igrača tu upali veliki ego pa misle da su najbolji na svijetu.

lol [eu]east: cpt z0mbie
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice