League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
AmonZero kaže...

Ne igram  u zadnje vrijeme LOL, odem samo protiv botova za 1st win., ali tjeraju me da igram zbog neaktivnosti u rankedu (već sam 2 puta pao iz gold IV u V zbog toga). Nego evo game zbog kojeg sad moram opet igrat za koji dan ranked (sad nemogu čekat 30 dana zato što su kvalifikacije -.-). Kerijo sam hard mode. Last pick igrao što je ostalo, Zed rage-a od početka game-a (tipa ići će afk i taka sranja), Kass-a 0-3 na midu protiv Ez-a itako. Uspio sam sve preokrenit, čak su moji i skoro throwali jer ne slušaju kad se treba nazad vratit. Možda sam u cijelom game-u imao samo 1 grešku.

Moja možda najbolja partija Shena kojeg prvi put igram u rankedu. ranked izbjegavam jer su ljudi previše toksični. Stalno prepiranje u champ selectu i tijekom igre meni ne odgovara. Jedan normal game u kojem su svi kulturni i nitko se ne živcira je 5 puta bolji od rankeda (možda je u diamond diviziji bolja situacija, ali nisam igrao tamo osobno tako da neznam). Jednio što se isplati igrat u LoL-u je s 5 premade igrača ostalo ne.

Kog zanima replay:

Meni baš suprotno :/

15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
.: R32LowRider kaže...

Ma ne, nego sam očekivo da ću opet imat šansu se dokazat u placement matchevima :P

I još jedno pitanje, imam jako velikih problema igrati melee vs ranged mid. Kata vs Lux npr., to se dogodi na normal matchevima pa ne mogu counterat. A iskreno, i nije baš da znam. :P Imate li kakvih savjeta? Nešto sam gledao po Googleu da spamam Q, W, E, ali svaki put kad tako nešto probam, Q, AA, E, AA, R, i GG od strane Lux :/

Kupi bootse prvom prilikom. Čim ona baci svoj Q (to ti je onaj snare) izbjegni ga ili iskoristi svoj E da skočiš na nju, tada Q-W i kako ideš unazad (jedino ako je ne misliš i dalje napadati ali i snare joj dolazi na CDR) kreći se lijevo desno, pošto i njen Q i njen E (malo teže) je moguće izbjeći. A ako budeš u blizini kada ona zaulta, tvoj E na nju te stavlja iza nje tako da ti njen ulti ništa neće napraviti. Ako te zaulta, a možeš je ubiti, slobodno E na nju i kill.

Hvala, al imam malo problema sa skakanjem na nju, jer ne igram sa slobodnom kamerom nego fiksiranom, što vjerojatno nije dobro al jednostavno mi je teško se naviknut da sam moram, jer me nekad zayebe kad idem castat spell na nekog koji mi je pobjego iz viewa, pa kad mišem spustim malo dolje, on mi ode skroz do plavog nexusa, te kompletno failam. I kad smo već kod toga, koliko je "potrebno" koristit Smartcast? Svjestan sam da je na nekim championima potrebno (Lux, Ezreal), ali da li mi je njegovo znanje potrebno za preć iz bronze v?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav :)

Ovako igram LOL nekih4-5 mjeseci i već jedno vrijeme nemogu riješiti problem laga na mapi 3vs3, nju sam počeo igrati prvu ( u to vrijeme nije bilo laga ), a potom sam krenuo na mapu 5vs5 i od tada je prošlo nekoliko petcheva i ja poželio se malo vratiti na 3vs3, ali jednostavno nemogu igrati koliko je veliki lag :( toliki da je neigrivo, jedino sam primjetio u trokutu baze se mogu normalno gibati ostalo je užasno, dok cijelo vrijeme igranja na mapi 5vs5 igram bez ikakvog laga i to večinom igram ranked i kao što napisah bez ikakvog laga.

Da li neko zna u čemu je problem i kako ga mogu riješiti ;)

Unaprijed se zahvaljujem :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ne, nego sam očekivo da ću opet imat šansu se dokazat u placement matchevima :P

I još jedno pitanje, imam jako velikih problema igrati melee vs ranged mid. Kata vs Lux npr., to se dogodi na normal matchevima pa ne mogu counterat. A iskreno, i nije baš da znam. :P Imate li kakvih savjeta? Nešto sam gledao po Googleu da spamam Q, W, E, ali svaki put kad tako nešto probam, Q, AA, E, AA, R, i GG od strane Lux :/

Ako si sad bronze V onda ćeš u novoj sezoni biti cca bronze 3. Ali ako zijaniš placement matcheve bit ćeš 5... A ne kontam, ako ne možeš sad izaći iz bronze V, kako ćeš u sezoni 4?

EUW: MushRoomD
14 godina
League Of Legends

Pa kako nemozes izaci iz b5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ako si sad bronze V onda ćeš u novoj sezoni biti cca bronze 3. Ali ako zijaniš placement matcheve bit ćeš 5... A ne kontam, ako ne možeš sad izaći iz bronze V, kako ćeš u sezoni 4?

Možda ću se do S4 popravit, i imat više sreće u dobivanju ljudi na rankedu. :P

Stvar je u tom da uvijek dođem do 95LP-a, i onda netko ne dobije ulogu koju želi, pa igra drugu samo da ne zayebe tim, i onda nafida... ja ne mogu carryat cijeli team. Nekad da, ali rijetko... Shvaćam da nisam ni za silver ali svejedno. 

17 godina
neaktivan
Obrati se hajri xD za porciju cevapa i pivo ces bit silver in no time haha :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Blizek kaže...
GamerX9 kaže...

Bkte pa ti dizes po dvije divizije u danu. {#} Svaka cast :)

Za to bih trebao igrati 12 ranked gameova u danu ( najmanje ) a igram 2-3 gamea.

To je bilo nekako metaforicki receno. {#} Dodjem sad neki dan, pises Diamond V, danas vec IV.

Forecast Janna, da cujem misljenja :)

http://beta.eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/skin-preview/stay-tuned-forecast-janna

Skin mi izgleda jako lipo...S obzirom da mainam support, ovo cu sigurno kupit.{#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Uf... Skupi ste. :D Izgleda da sam osuđen na bronzu :D

15 godina
LadiesMan kaže...
GamerX9 kaže...
Blizek kaže...
GamerX9 kaže...

Bkte pa ti dizes po dvije divizije u danu. {#} Svaka cast :)

Za to bih trebao igrati 12 ranked gameova u danu ( najmanje ) a igram 2-3 gamea.

To je bilo nekako metaforicki receno. {#} Dodjem sad neki dan, pises Diamond V, danas vec IV.

Forecast Janna, da cujem misljenja :)

http://beta.eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/skin-preview/stay-tuned-forecast-janna

Skin mi izgleda jako lipo...S obzirom da mainam support, ovo cu sigurno kupit.{#}

Podsjeća na Sjokz. {#}

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Skupi su u 'rvackoj, dođi u Bosnu kod Hajre pa mu plati sve to u pola cijene {#}

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Keiichi kaže...

Skupi su u 'rvackoj, dođi u Bosnu kod Hajre pa mu plati sve to u pola cijene {#}

Onda bi mogao razmislit :D Al mislit da će deal propast jer sam danas na 4 win streak na rankedu :D Sad sam malo stao jer sam previše sreće imo :D Wish me luck da bar do promotiona dođem :P

15 godina
League Of Legends

govno od launchera, 2 puta zredom screen freez u champ selectu, izgubio oba promotiona

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko se LP-a gubi kada ne igraš ranked? 25 ili je bilo više?

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Aliser kaže...

Koliko se LP-a gubi kada ne igraš ranked? 25 ili je bilo više?

to ovisi o tieru, vidio sam sliku o tome ali ne sjecam se vise kako to sve skupa ide

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
X-Plosiv kaže...

Kupi bootse prvom prilikom. Čim ona baci svoj Q (to ti je onaj snare) izbjegni ga ili iskoristi svoj E da skočiš na nju, tada Q-W i kako ideš unazad (jedino ako je ne misliš i dalje napadati ali i snare joj dolazi na CDR) kreći se lijevo desno, pošto i njen Q i njen E (malo teže) je moguće izbjeći. A ako budeš u blizini kada ona zaulta, tvoj E na nju te stavlja iza nje tako da ti njen ulti ništa neće napraviti. Ako te zaulta, a možeš je ubiti, slobodno E na nju i kill.

Hvala, al imam malo problema sa skakanjem na nju, jer ne igram sa slobodnom kamerom nego fiksiranom, što vjerojatno nije dobro al jednostavno mi je teško se naviknut da sam moram, jer me nekad zayebe kad idem castat spell na nekog koji mi je pobjego iz viewa, pa kad mišem spustim malo dolje, on mi ode skroz do plavog nexusa, te kompletno failam. I kad smo već kod toga, koliko je "potrebno" koristit Smartcast? Svjestan sam da je na nekim championima potrebno (Lux, Ezreal), ali da li mi je njegovo znanje potrebno za preć iz bronze v?

Navikni se na slobodnu kameru. Uvijek s SPACE se možeš vratiti na svog champa...Smartcast koristim na svim champovima, samo na nekima maknem da nema smartcasta...npr lux mi je smartcast Q, ali ako prestisnem SHIFT+Q tada mi se pokaže ona strelica...

15 godina
neaktivan

U promotionu za Bronze IV :D Wish me luck guys :) Ako mi netko sad hoće pomoć, bio bi jako zahvalan :P

211 miniona u 31min. Good/no good?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 1:59 (.: R32LowRider).
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Za broncu cisto ok, iako za dobar farm moras napravit barem 10 cs/minute. Ja kad imam dobar game uvijek imam oko 300-320 u 30 minuta, kad gubimo ili me njihov jungler ganka 80 puta u minuti imam 200-250 cs u 30 min. Silver IV mid lane plays.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kužiš, u sad zadnjem matchu, srušimo turret, odem gankat mid, ubimo Syndru, vratim se u lane farmat i gankaju me... tako da mi je jako problematično farmat solo dok sam u botu. Da je support cijelo vrijeme samnom, imao bih i više, makar se trudim farmat i junglu. I da, pošto mainam ADC, kada igram mid sa AP runama, imam poteškoća farmat, tj minioni me uvijek preteknu. Dali da ostavim 5-6 runa AD radi boljeg farma ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 3:44 (.: R32LowRider).
13 godina
GamerX9 kaže...
Za broncu cisto ok, iako za dobar farm moras napravit barem 10 cs/minute. Ja kad imam dobar game uvijek imam oko 300-320 u 30 minuta, kad gubimo ili me njihov jungler ganka 80 puta u minuti imam 200-250 cs u 30 min. Silver IV mid lane plays.

S takvim farmom bi se izvukao odmah iz Silvera, jer bi imao prednost 2-3 itema naspram njihovog mida.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma rijetko kad se dogodi da zaostajem u farmu, a ponekad znam pobijedit za duplo. Igrao sam jucer sa Syndrom, 220 farma kad su svi ostali, i nasi i njihovi imali 90. Bio sam level 16 kad je njihova akali bila 10, a ostali maximalno 12, na kraju sam imao 10k golda vise od nje. A ovo sto kazes da sam vec trebao izaci, trebalo mi je 450 gameova od Bronze V do Silver V, a sad sam u 15 gameova dosao od Silver V do promotion za III. Moze se reci da radim na tome ;)

R32, nema smisla stavljat AD. "Univerzalne" rune koje mogu na svakog AP mida su AP Quints, Armor Seals, AP Marks, Magic Resist Glyphs i to ide na svakog AP-a. Diamondi ,recimo, imaju za svakog main championa posebno, jer na jednog AP mida ide Flat AP, na jednom bolje ide Scaling AP, na treceg pak Magic Pen. To ti u Bronzeu svakako ne treba. Minione probaj pogoditi kad su jako nisko, ili klikni na jednog pa gledaj gore koliko HP-a ima i pukni ga kad ima 50 ili manje, ali ti to ne bih savjetovao jer uzasno steti koncentraciji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 10:40 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je farm, pogotovo kad igran mid, slaba točka. Jedino kad igram Lux uspijen bar doć do 200. Ali ne daj bože Kassadin, sa njime neznan dal san ikad priša 100 cs-a, al iman s njime dosta sriće pa pokupin dosta killova onda to tako nadoknadin. Sjećam se tako jedan game, imao sam možda 80 cs-a sa Kassadinom, al sam imao score 27/0. U zadnje vrime nešto san se poboljša što se tiče farma al još uvik to nije to.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

0 0 hvala 0
17 godina
LadiesMan kaže...

Meni je farm, pogotovo kad igran mid, slaba točka. Jedino kad igram Lux uspijen bar doć do 200. Ali ne daj bože Kassadin, sa njime neznan dal san ikad priša 100 cs-a, al iman s njime dosta sriće pa pokupin dosta killova onda to tako nadoknadin. Sjećam se tako jedan game, imao sam možda 80 cs-a sa Kassadinom, al sam imao score 27/0. U zadnje vrime nešto san se poboljša što se tiče farma al još uvik to nije to.

Meni je takodjer tesko farmat iz razloga jer uvijek dobijem nekakvog agresivnog lika, zeljan trejdanja i fajtanja pa harasa do sutra. I onda zbog cs-a nadrljam. Makar pustis da dodu blize tvom toweru svejedno lik forsira. U takvim slucajevima bi jungler trebao malo bejbisitat.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja se sjecam kad sam gledao LCS. xPeke na Kassadinu, 450 farma u 38 minuta, naspram Twisted Fatea sa 280, mislim da su igrali protiv Lemondogsa + 9/0/5 skor ili tako nesto, taj lik je cudoviste na Kassadinu.

Meni se dosta popravio farm na Kassu nakon sto sam promijenio build. Prije je bilo Sorcs Shoes, ROA, Rylai's, Rabadon, Zhonyas, Void Staff, ali nisam imao dovoljno mane i onda bih sve potrosio na farm i ne bih mogao ici ubit lanera. Sad mi je build umjesto Rylai's-a Archangel Staff/Seraph's Embrace, puno je lakse farmati, tako da ga drzim na 7,8 cs/minute, znaci izmedju 200-250 u 30 minuta.

Razlog tako niskog farma u biti svih igraca u Bronze/Silver je to sto se vise fokusiraju na killove nego na farm. Usporedite Diamond i Bronze, Diamond je skor npr. 15/10 u 30 minuta, dok je u bronci 40/30, ali je razlika u farmu ogromna. Zato jer Diamondi znaju na sto se treba koncentrirati, farm, a ne killovi. Igraju farm,farm,farm, kill kad dodje gank, farm,farm,farm. Rijetko kad se dueliraju 1 v 1, samo cekaju gank.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 11:02 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GamerX9 kaže...

Ma rijetko kad se dogodi da zaostajem u farmu, a ponekad znam pobijedit za duplo. Igrao sam jucer sa Syndrom, 220 farma kad su svi ostali, i nasi i njihovi imali 90. Bio sam level 16 kad je njihova akali bila 10, a ostali maximalno 12, na kraju sam imao 10k golda vise od nje. A ovo sto kazes da sam vec trebao izaci, trebalo mi je 450 gameova od Bronze V do Silver V, a sad sam u 15 gameova dosao od Silver V do promotion za III. Moze se reci da radim na tome ;)

R32, nema smisla stavljat AD. "Univerzalne" rune koje mogu na svakog AP mida su AP Quints, Armor Seals, AP Marks, Magic Resist Glyphs i to ide na svakog AP-a. Diamondi ,recimo, imaju za svakog main championa posebno, jer na jednog AP mida ide Flat AP, na jednom bolje ide Scaling AP, na treceg pak Magic Pen. To ti u Bronzeu svakako ne treba. Minione probaj pogoditi kad su jako nisko, ili klikni na jednog pa gledaj gore koliko HP-a ima i pukni ga kad ima 50 ili manje, ali ti to ne bih savjetovao jer uzasno steti koncentraciji.

Gledaj, ako ti farmaš toliko koliko ovdje pišeš, ti sam možeš 1vs3 i carryati svaki game, maknuti se iz Bronze i Silvera dosta brzo. Ja farmam ovisi, u 20oj minuti mogu imati 70, a mogu imati 180. Primjer baš sam imao u 37 min farm 118 s Ryzom, ali score 10/4/16 i držao sam i top i bot kako ne bismo izgubili. Winali smo, ali farm mi je na razini..wood league?

Farmanje je važno, ali ja odmah kažem da ne farmam svaki put 100 cs do ajmo reći 15 min, nego mogu i prije, a bogami i dosta kasnije, sve ovisi o meču. Ja ovdje govorim o Diamond 4 do Platinum 5 mečevima (Plat 2 [promo za 1] trenutačno)...Dapače, u zadnje vrijeme imam očajan farm, cijelo vrijeme igram gejmove di od 13min kreću teamfightovi non stop i nitko praktički ne farma :(

Btw, Lord Nofak - rekao si mi da isprobam Nami, pa to je tako dobar champ, ne znam zašto ga još prije nisam uzeo za igrati :)

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Razlog tako niskog farma u biti svih igraca u Bronze/Silver je to sto se vise fokusiraju na killove nego na farm. Usporedite Diamond i Bronze, Diamond je skor npr. 15/10 u 30 minuta, dok je u bronci 40/30, ali je razlika u farmu ogromna. Zato jer Diamondi znaju na sto se treba koncentrirati, farm, a ne killovi. Igraju farm,farm,farm, kill kad dodje gank, farm,farm,farm. Rijetko kad se dueliraju 1 v 1, samo cekaju gank.

Baš i ne. Zapravo, često pobjeđuju oni koji se koncetriraju na agresivnu igru jer time možeš utjerat strah u kosti neprijatelju, pa će on pazeći na tebe missati dosta CS-a. Jučer sam npr. igrao sa jednim Twitchem koji je na lvl 2 odmah napao i dobio kill ( i sam sam se iznenadio kolko je dmga napravio ), za pol minute smo dobili još jedan kill, kad smo se vratili u liniju i dalje je išao po kilove ( iako je zeznuo jer je bilo puno protivničkih miniona pa su nas skoro ubili ). Kasnije smo se opet fajtali čim smo imali priliku za to. U 15. minuti je imao oko 90 miniona, ali zato je imao 4-5 killova dok je protivnički Ez imao 10 miniona manje, 3 killa manje i 3 deatha više. U topu se jako često duela sa ciljem da dobiješ prednost nad protivnikom. U midu slično tako, al u midu magevi imaju burst na levelu 6 bar za 70%-0% kill, ako ne i više, pa moraš i na to paziti. Naravno, genkovi su bitna stvar, al treba spremiti teren za uspješan genk ( wardanje, harrasanje, forcanje protivniku summoner spellova itd. ).

Puno je manje kilova nego u Bronzi i Silveru, ali Diamond igrači puno bolje snowballaju malene prednosti nego Bronze/silver igrači veće prednosti.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
GamerX9 kaže...

Pretpostavljam da s ovakvom farmom ne gankaš nego samo stojiš u laneu što nije dobro za niže lige. Tako sam i ja radio pa sam se čudio kako ne mogu iscarryat. Na kraju sam skužio da j*beš sve to i uzeo Ahri i Kassadina te sam počeo roamat ko divljak i pomagat ostalim laneovima, a farma mi nebi bila jaka.

Vjeruj mi, roam>farmanje.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo igram protiv AP yi mida... Silver plays:D

Keops, sve ovisi s kojim championom igras. Ako je neki assassin ili dobar roamer, normalno da cu otic bot/top. Ako nije, necu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 12:00 (GamerX9).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja kad npr igram Nidu do 15-e min farmam, pa ako nemam tesko razdoblje na midu onda odem roamat i pokupit koji kill, ako imam onda je game za mene gotov ;)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Upravo igram protiv AP yi mida... Silver plays:D

Keops, sve ovisi s kojim championom igras. Ako je neki assassin ili dobar roamer, normalno da cu otic bot/top. Ako nije, necu...

ye ye" silver plays" ja sam u svom timu u gold 1 imo ap yi-a (jadničak nije znao kaj je bilo u patchu) 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice