Ne igram u zadnje vrijeme LOL, odem samo protiv botova za 1st win., ali tjeraju me da igram zbog neaktivnosti u rankedu (već sam 2 puta pao iz gold IV u V zbog toga). Nego evo game zbog kojeg sad moram opet igrat za koji dan ranked (sad nemogu čekat 30 dana zato što su kvalifikacije -.-). Kerijo sam hard mode. Last pick igrao što je ostalo, Zed rage-a od početka game-a (tipa ići će afk i taka sranja), Kass-a 0-3 na midu protiv Ez-a itako. Uspio sam sve preokrenit, čak su moji i skoro throwali jer ne slušaju kad se treba nazad vratit. Možda sam u cijelom game-u imao samo 1 grešku.
Moja možda najbolja partija Shena kojeg prvi put igram u rankedu. ranked izbjegavam jer su ljudi previše toksični. Stalno prepiranje u champ selectu i tijekom igre meni ne odgovara. Jedan normal game u kojem su svi kulturni i nitko se ne živcira je 5 puta bolji od rankeda (možda je u diamond diviziji bolja situacija, ali nisam igrao tamo osobno tako da neznam). Jednio što se isplati igrat u LoL-u je s 5 premade igrača ostalo ne.
Kog zanima replay:
Meni baš suprotno :/