League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.434.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i ja igrao Karmu po prvi put u životu, a još i remake. Bilo mi je previše zbunjujuće u prvih 15 minuta u kojih je igra bila već throwana.... Ali štelim se polako {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Blizek kaže...

Neće ništa, because referrals and charity.

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Da bi ti ili bilo ko skupljao i slao stotine tisuća u dobrotvorne svrhe, ja da sam dio riota bi ti dopustio da flamas, trollas, varaš i radiš kaj god hočeš.

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
League Of Legends

Samo da nešto pitam , da li imate i vi lag na LoL-u i pad FPS-a u zadnje vrijeme ?

Čitam nešto po portalima da se dogodio najveći hackerski napadu u povijesti i da je internet usporen na cijelome svijetu ?!

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
masterdisaster kaže...

Samo da nešto pitam , da li imate i vi lag na LoL-u i pad FPS-a u zadnje vrijeme ?

Čitam nešto po portalima da se dogodio najveći hackerski napadu u povijesti i da je internet usporen na cijelome svijetu ?!

Ja tih problema nisam imao uopšte. A da je najveći sigurno nije. Što se tiče laga, nemamo {#}

14 godina
BannedOnThisForum kaže...
masterdisaster kaže...

Ja tih problema nisam imao uopšte. A da je najveći sigurno nije. Što se tiče laga, nemamo {#}

Znači portali lažu {#}

Jer lag me muči unatrag par dana i nikak da bude normalan. Nikad prije mi se to nije događalo

Kad ulazim u igru i kad se sve učitava ping je oko 45-65 . Nakon nekog vremena u igri , počinje skakati do 300, a nekad i do 500 {#}

Nemoguće za igrati. Pokušao sam na EuW , još gore ... 

16 godina
neaktivan
masterdisaster kaže...
masterdisaster kaže...

Znači portali lažu {#}

Jer lag me muči unatrag par dana i nikak da bude normalan. Nikad prije mi se to nije događalo

Kad ulazim u igru i kad se sve učitava ping je oko 45-65 . Nakon nekog vremena u igri , počinje skakati do 300, a nekad i do 500 {#}

To je do riota. Takve smo probleme svi imali, neki ranije neki kasnije

14 godina
masterdisaster kaže...
masterdisaster kaže...

Znači portali lažu {#}

To je do riota. Takve smo probleme svi imali, neki ranije neki kasnije

Kako misliš do njih? Pa zar ne bi onda trebali svi imati istih problema oko pinga ?

Ja se nadam da je tako kako kažeš, ali teško mi je za vjerovati da neki imaju loš ping, a neki ne..

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dali se ikome ovo dogodilo? Normalno se joina u game, na loading screenu mu se pojavi ovo na slici, restartam client, opet mu se isto pojavi, restartam opet client i onda mi uopće ne pokazuje reconnect već mogu normalno ući u neki drugi game WTF IS HAPPENING {#}

EDIT: Evo i frendu se dogodilo. Kaže da je svima tako riknuo game i da su mogli normalno u drugi ući.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 18:28 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Dali se ikome ovo dogodilo? Normalno se joina u game, na loading screenu mu se pojavi ovo na slici, restartam client, opet mu se isto pojavi, restartam opet client i onda mi uopće ne pokazuje reconnect već mogu normalno ući u neki drugi game WTF IS HAPPENING {#}

to se i mom burazu danas dogodilo.

ne znam u cemu je problem, samo znam da mi se zalio da nije mogo igrati zbog vatrozida rofl

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna situacija: Znaci imam oko 4200 ip-a a stedim za renektona i sad pogledam malo bolje referall me je mali brat ( 6 godina ima rofl) a znam da je on 9. lvl i ako mu skupim 10. ja bi trebao dobit 500 ip-a, zar ne? I onda mu ja lijepo dobijem level a 'first win of the day' mi je vcrs oko 8 i po tako da tih 500 ip-a plus kasnije cca 250 bi bilo dovoljno za renektona ( LOL otisao sam malo previse u detalje al eto) i ja se vratimna svoj profil a 500 ip-a nisam dobio, znaci moze mi netko objasnit u cemu je problem?? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Rayz00 kaže...

Evo jedna situacija: Znaci imam oko 4200 ip-a a stedim za renektona i sad pogledam malo bolje referall me je mali brat ( 6 godina ima rofl) a znam da je on 9. lvl i ako mu skupim 10. ja bi trebao dobit 500 ip-a, zar ne? I onda mu ja lijepo dobijem level a 'first win of the day' mi je vcrs oko 8 i po tako da tih 500 ip-a plus kasnije cca 250 bi bilo dovoljno za renektona ( LOL otisao sam malo previse u detalje al eto) i ja se vratimna svoj profil a 500 ip-a nisam dobio, znaci moze mi netko objasnit u cemu je problem?? {#}

moras pricekati da ti se to updejta, ne moze se odmah stvoriti tamo(barem je meni tako bilo :/ )

i ja sam svoju sestru pozvao (7 godina haha) dam joj da igra samo protiv botova pa se svajda s njima kad gubi. maina sonu jer je lijepa {#} i uvijek si stavi u tim soraku jer joj daje zivot(citaj hp) 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 18:50 (win4crazzy).
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Rayz00 kaže...

moras pricekati da ti se to updejta, ne moze se odmah stvoriti tamo(barem je meni tako bilo :/ )

i ja sam svoju sestru pozvao (7 godina haha) dam joj da igra samo protiv botova pa se svajda s njima kad gubi. maina sonu jer je lijepa {#} i uvijek si stavi u tim soraku jer joj daje zivot(citaj hp) 

Moj brat uvik stavi sonu i soraku u protivnicki tim jer su one kao slabe jer su zenske {#}, a sebi tutne malphita, cho gatha, i on uzme kha zixa i misli da kao on je jaci jer ima cudovista haha, a shyvanu smatra najjacim champ u igri al nema para za nju... {#}

17 godina
neaktivan
Moras reedemat tih 500ipa preko sajta u svom referal pageu :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
Rayz00 kaže...

Moj brat uvik stavi sonu i soraku u protivnicki tim jer su one kao slabe jer su zenske {#}, a sebi tutne malphita, cho gatha, i on uzme kha zixa i misli da kao on je jaci jer ima cudovista haha, a shyvanu smatra najjacim champ u igri al nema para za nju... {#}

haha ta djeca, da mi je na 5 minuta imati njhov mozak da se odmorim od zivota

najjace mi je kad umre a soraka joj ne da heal onda se ljuti i pise u chat "riport soraka"{#} ( cula od nas buraza)

12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

najjace mi je kad umre a soraka joj ne da heal onda se ljuti i pise u chat "riport soraka"{#} ( cula od nas buraza)

moj idol :D

13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Moras reedemat tih 500ipa preko sajta u svom referal pageu :)

Evo jesam, al koliko sam ja skuzio, dobio sam 750 (jer sam stisnuo i za 250 i za 500) al nije odma doslo znaci da treba sacekat ili??

EDIT: Evo doslo :)) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 19:21 (Rayz00).
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
death_zombi kaže...
Blizek kaže...

Da bi ti ili bilo ko skupljao i slao stotine tisuća u dobrotvorne svrhe, ja da sam dio riota bi ti dopustio da flamas, trollas, varaš i radiš kaj god hočeš.

Lik je bio govno u WoW i ostao i ovdje, zbog ovakvih stvari bih ga spustio natrag na 1200 elo i oduzeo mu sve privilegije koje je imao.

15 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje : jeli velika razlika eu west ili east jer imam 25 lv profil i na east i na west i meni se uvijek pojavljuju trollovi i ovdje i tamo 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo da se i ja pohvalim pala penta sa zedom na rankedu :D

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 20:11 (vOLT).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pkdavid kaže...

Imam jedno pitanje : jeli velika razlika eu west ili east jer imam 25 lv profil i na east i na west i meni se uvijek pojavljuju trollovi i ovdje i tamo

Da ne pređe opet u besmislenu raspravu evo ukratko odgovor. Razlike nema, igraj tam di su ti frendovi i to je to.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
win4crazzy kaže...
Rayz00 kaže...

I onda se cudite sto je community smece. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
16 godina
neaktivan
15 godina
Ferritin kaže...
win4crazzy kaže...
Rayz00 kaže...

I onda se cudite sto je community smece. {#}

procitaj jos jednom, uostalom nebi me cudilo da ima i takvih. ja sam svojoj rekao da ako ukljuci protiv "pravih" da ce je reportati i nece vise moci igrati sonu tako da igra samo protiv botova {#}

13 godina
vOLT kaže...

zed funkcionira kad ga buildas tako full ad? mene je strah igrat na rankedu s takvim buildom :S

LOL EU Nordic and East: InvisoO
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...
vOLT kaže...

zed funkcionira kad ga buildas tako full ad? mene je strah igrat na rankedu s takvim buildom :S

Ovisi kakva je situacija al kad me brzo rjese u tf onda uzimam tanky build 

al kad uzimam tanky onda idem ovako 

Boots za MR 

Warmogs

BOTRK

Randuins omen

Maw of Malmortius

i sad zadnji item moze bit Black cleaver,BT,frozzen mallet i slicno...

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
17 godina
Da se nadovezem za Athene. Lik je postal poznat zbog trolanja u WoW-u i stava "ja sam najbolji, ostali - *ebite se", zesca sprdacina. Prvi video mu je bil di je rejdjal na cijelu WoW zajednicu, govoril kak je "the best paladin in the world", pokazival svoga znojnog decka a.k.a. Pederisco DeLazguza i pokazival kak owna "just like that". Sljedeci video su bili nekakvo smece kak se nastava po gradu itd. Dok je stekel odredjenu masu idiota, krenul je pokazivati ownanje u PvE, ciscenje instanci itd. Tada je dosla expanzija, mislim Wotlk, di je abjuzanjem i varanjem digel maximalni level u svega par dana (mislim dva). Kaj se desilo? Popil je ban. Sada vidim da se druzi s Swiftyem, WoW legendom, delaju skupa videe... uglavnom nist zanimljivo i sada citam ovdje da lik abjuza u LoL-u. Kapa dole kaj pomaze djeci, ali svejedno ga treba naritati.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice