League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto reci....

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
MacTheBig kaže...

Kako Fnatic igra!

Backdoor op! {#}

Meni je to osobno najped****i nacin igranja sto oni rade... ok ajde eventualno neki mecevi kada je neizvjesno i kada ti je jedini nacin, ali oni to konstantno rade >_<

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina
League Of Legends

Aaa, ovo nisam vidio dugo :D

Yi top carrya nas u pobjedi, dobro ja sam pomogao dosta, jer naš adc useless feeding bot

al ovo se rijetko viđa, ak ne nikada :D

Svi viču yi op noob champ, niko ga nezna counterat, moja sreća u ovom slučaju :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stvarno ne znam šta im je bilo protiv Fanatica. To da u cijelom game-u nisu imali niti jedan turret, to nije baš normalno za ikoga, a pogotov za njih.
13 godina
neaktivan
Prelose kaže...

f2p  ima neke veze jer da se placa moj buraz i njegova ekipa iz razreda i ovi idioti koji su zbog mene poceli igrat nebi igrali i oni nebi bili u bronzi silveru i zvali ostale noobovima

Ako cemo tako onda je i sredna skola ,osnovna skola KOJA JE BESPLATNA vidis kako se mi ponasamo ? nikad ne ucimo zajebavamo se , padaju razredu ,DOK  isti taj ucenik koji ide u privatno skolu,koja se placa  taj ucenik ce biti uzorno ponasnja ,nece radiit problema, nece biti los ucenik ,sve zbog novaca koje je ulozio u to skolovanje..

13 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Prelose kaže...

f2p  ima neke veze jer da se placa moj buraz i njegova ekipa iz razreda i ovi idioti koji su zbog mene poceli igrat nebi igrali i oni nebi bili u bronzi silveru i zvali ostale noobovima

Ako cemo tako onda je i sredna skola ,osnovna skola KOJA JE BESPLATNA vidis kako se mi ponasamo ? nikad ne ucimo zajebavamo se , padaju razredu ,DOK  isti taj ucenik koji ide u privatno skolu,koja se placa  taj ucenik ce biti uzorno ponasnja ,nece radiit problema, nece biti los ucenik ,sve zbog novaca koje je ulozio u to skolovanje..

mislim da je to istina za f2p .. to sam htio reci ali nisam napisao... onaj tko placa nece se ponasati ko idiot ;)

13 godina
League Of Legends

Bez problema bi davao i mjesečno 10 eura ako bi bilo manje idiota

anyway

GG...demoliranje SKa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Sto reci....

pa bogati draga, ja sam isto iz dugoga sela ,kako se zoves mozda te znam ,koje godiste? {#}

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon duge rasprave baš me zanima kako zajednica ovdje diše?Pitanje glasi:koja bi bila najbolja kombinacija za duo q?Cisto teoretski pricamo?

1 solo top/mid
3 solo top/jungle
22 jungle/mid
2 premade bot
0 ostalo(npr, top/supp,adc/mid)
EUNE:ljub1ss1mo :)

0 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

...

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...

Nakon duge rasprave baš me zanima kako zajednica ovdje diše?Pitanje glasi:koja bi bila najbolja kombinacija za duo q?Cisto teoretski pricamo?

po meni 2 najbolje  role su top/jungler ii mid /jungler zavisi jeli igras bolje mid ili top ;)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

eto, ovakva mi je svaka druga igra... kakav community ovaj LoL ima to je nesto nevideno...

onaj koji jesam
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Super flaeryy kaže...
Prelose kaže...

ne nisam to rekao nego da ljudi igraju koji nemaju veze o igricama koji igraju jer je drugi igraju,a i klinaca je previse fkt previse a i da se placa onda bi bio bolji sutav bananja reportanja i tako di bi klinac koji bi skupio pare i koji bi napisao "i wish u die from cancer" odmah dobio perma ban pa se ti sisaj

15 godina
League Of Legends

How 2 properly play Premade Aram http://i.imgur.com/gqOKXl5.jpg {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prelose kaže...
Super flaeryy kaže...
Prelose kaže...

ne nisam to rekao nego da ljudi igraju koji nemaju veze o igricama koji igraju jer je drugi igraju,a i klinaca je previse fkt previse a i da se placa onda bi bio bolji sutav bananja reportanja i tako di bi klinac koji bi skupio pare i koji bi napisao "i wish u die from cancer" odmah dobio perma ban pa se ti sisaj

pa tako ce ti uvijek biti tako ono sto je free a popularno uvije ce biit los community isto kao i u doti 2 ;) isto kao i privatna  i normalna bes. skola ;) drugaciji jednostavno pristup ;) ,ali opet meni je drago sto je lol free to play jer inace nebi imao sta radit  dok sam slobodan ;)

13 godina
neaktivan
shimeface kaže...

eto, ovakva mi je svaka druga igra... kakav community ovaj LoL ima to je nesto nevideno...

ja dok sam bio u bronzi II isto tako mislio sam da nikad ,nikad necu izaci iz bronze.. samo budi strpljiv i ako zaslujes doci ces ti do silvera ,a od silvera ce ti biti puno lakse doci do golda.. ali skoro pa isto je to sve.. i nemoj ragati ;) sretno  ;)  ,pitaj ako je netko isto ratting slican tvome neka igrate duo.

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

How 2 properly play Premade Aram http://i.imgur.com/gqOKXl5.jpg {#}

Harise, znamo da si gay, ne moraš nam to indirektno govoriti.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
shimeface kaže...

ja dok sam bio u bronzi II isto tako mislio sam da nikad ,nikad necu izaci iz bronze.. samo budi strpljiv i ako zaslujes doci ces ti do silvera ,a od silvera ce ti biti puno lakse doci do golda.. ali skoro pa isto je to sve.. i nemoj ragati ;) sretno  ;)  ,pitaj ako je netko isto ratting slican tvome neka igrate duo.

Krivo, lakše je iz bronze u silver nego iz silvera u gold.

15 godina
League Of Legends

Nisam ja ukljucen u onu grupicu  i btw napravio si DP {#}

Ontopic : OCE sucks !

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Super flaeryy kaže...
shimeface kaže...

Krivo, lakše je iz bronze u silver nego iz silvera u gold.

nezz bas, mozda zasto sto mislis da mozes carriyati game dok si u bronzii?  ,ali ja sam sada silver III   i mogu ti reci da imam ''teamplay'' pod navodnike sam stavio dok u bronzi flame  sto me ziviciralo ,  ali bolje team jos nikad nisam imao afk ,kako kome .. 

14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

Majstore ak s tim scorom nemozes carry-at onda stvarno.... Moras se prilagodit timu ako netko ide sam i ic za njim. I moras ih navodit sta da rade...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
shimeface kaže...

Majstore ak s tim scorom nemozes carry-at onda stvarno.... Moras se prilagodit timu ako netko ide sam i ic za njim. I moras ih navodit sta da rade...

lako je to reci ,trebaju oni tebi slusati   ;))))

14 godina
neaktivan

Mah dobro i to al opet dok se nafidas pre lako je carry-at xD

I kolko sam skuzio za Solo q trebas neki champ koji je jak u late game-u .

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...

Znači ti si jedan od onih što je pričao u elo hell videu "Bragging about the score"

17 godina
League Of Legends

Zahvaljujući burazu aka maker7 (koji ima 12 godina) uspio sam danas prijeći u Silver IV division! Igrao je Ireliu svaki game, a ja adc - draven. On je također zahvaljujući višestrukim pobjedama prešao u Silver IV, zbog onih početnih 10 mečeva

PS: lolking.com ne ažurira današnje mečeve?!

http://www.lolking.net/summoner/eune/26107613#history - maker7

http://www.lolking.net/summoner/eune/21543654#history - Crobrother

maker7 maker7
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 13:15 (Najbrži).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

trebaju ti op chempovi kao irelia ili teemo 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

opet lcs sada EG protiv giantsa giantsi izgubili 2 bana zato što su zakasnili pa će biti zanimljivo

http://www.twitch.tv/riotgames

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
intel97 kaže...
Tkalle kaže...

Irelia više nije tako jaka. Jači je renekton sa novim itemima nego irelia.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da je on jedina osoba na ovom svijetu koja je dostigla ovoliko referrala legit, ili se varam?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
intel97 kaže...
Tkalle kaže...

Irelia više nije tako jaka. Jači je renekton sa novim itemima nego irelia.

zaboravio sam na rumbla on je op 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice