League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...

haris se sad pravi tu igracina,a najveci je troll {#} stalno pise yolo,i zaleti se ko konj (al bukvalno sa hecarimom) 1000+ speed i koristi jedan cudni,davno zaboravljeni jezik americkih domorodaca {#}

najveca smrtnost u lolu se desava,ne zbog trollova,ne zbog livera,vec zbog skypa,enemy number 1 u lolu

I hate Yolo, and i carry you with 1400 ms heca.

16 godina
League Of Legends

šta se tiče elo hella to je za mene osobno elu između 1200 i 1400 jer tu su ljudi koji su tek digli lvl 30 i zapute se igrat ranked bez iti jednog punog rune pagea i sa maximalno 30 heroja od koji znaju igrat 4 od kojih su 2 banana i 1 pickan, a taj šta je slobodan je AD fiddle, šta se tiče ela ispod 1000 to bi se stvarno svako ko malo bolje igra triba izvuč, tu su ljudi koji ne poznaju metu, ne razume buildove i općenito ne razume igru, ja iman jednog prijatelja koji je bija 900 elo i zamolija me da mu dignen elo i igrali ja i brat i došli mu do 1200 i on se vratija igrat i u niti tjedan dana ga je vratija opet na ispod 1000, to su takvi igrači koji ukratko rečeno neznaju iskoristit puni potencijal heroja, iman još jednog prijatelja koji igra otprilike otkad i ja ali igra samo 3v3 i buildovi su mu često na granici učinkovitosti, ukratko nećete gubit elo zbog igrača koji imaju loš dan ili koji imaju lošu partiju nego upravo zbog ljudi koji ne kuže igru ili su tek digli lvl 30

4 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo jedne njubare sa low elom, igram LoL prek 3 godine a elo mi je 970, jer jednostavno mi se neda zamariti sa ranked, igram jednu max dvije runde dnevno, ovisno kad dojdem s posla, i onda mi se neda natezat ranked, bananje itd, pa još neko quita nakon 10 min dogovaranja lol.

Većinom igram sa champima koje dugo nisam igral a zabavni su mi, imam ih 45 pa je dobar izbor :D

Evo jedne sa Jarvanom jungle što kažete na build, solidan za njega? Naš fiddle je cijelo vrijeme gubio vezu, tak da je samo dolazio sa ultijem :D i najčešče tak krepavao :D

Ja sam se trudio gankati stalno puno bot da Ez ne propadne, pa malo mid i Diana ode op :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 22:37 (tommy2103).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

trazin solo top igraca eu west srv da ima zlato u solo queue , tribaju nan jos 3 wina za platinum team 5v5 , pitan ljude koji imaju zlato jer ako svi pojedinacno iz teama imaju veci solo queue elo se lakse dobiva u team rankedu tako ako ima iko zainteresiran koji igra top DOSTA DOBRO , ne zelin da mi se javljate ako iko maina ikoje druge i zna igrat 2 heroja na topu 

EU West: slimyyy

0 0 hvala 0
16 godina
Anzulolz kaže...

trazin solo top igraca eu west srv da ima zlato u solo queue , tribaju nan jos 3 wina za platinum team 5v5 , pitan ljude koji imaju zlato jer ako svi pojedinacno iz teama imaju veci solo queue elo se lakse dobiva u team rankedu tako ako ima iko zainteresiran koji igra top DOSTA DOBRO , ne zelin da mi se javljate ako iko maina ikoje druge i zna igrat 2 heroja na topu 

mogu ja?

15 godina
Anzulolz kaže...

Docicu u subotu , ne placi odmah !

Edit : Mozda i necu :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 23:16 (hari85).
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Anzulolz kaže...

i bolje tie dodi popodne , nece neki od nasih moc navecer jer idu vani

13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Anzulolz kaže...

rekao je dobar top igrac {#}

15 godina
agent47thehitman kaže...
hari85 kaže...
Anzulolz kaže...

rekao je dobar top igrac {#}

Pa neka tebe zovne onda {#}

15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

trazin solo top igraca eu west 

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Anzulolz kaže...

ti nisi igra lol od 91-e tribaju mi samo 3 pobjede do platinuma bojin se riskirat sa tebon vise od misec dana nisi igra normal game 

13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
scarface797 kaže...
Anzulolz kaže...

ti nisi igra lol od 91-e tribaju mi samo 3 pobjede do platinuma bojin se riskirat sa tebon vise od misec dana nisi igra normal game 

al covjek ima novi pc,stroker pc=stronker player {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj kha zix definitivno op nerf now. 2v5 quadra kill sam dobio i umalo penta (zyra je bacila Q i dmg je pretekao moj ignite...). Ako je target squishy i isolated, guaranteed kill...

Evolvao sam Q, E i ult, definitivno ako se mene pita najbolja kombinacija.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 23:54 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ovaj kha zix definitivno op nerf now. 2v5 quadra kill sam dobio i umalo penta (zyra je bacila Q i dmg je pretekao moj ignite...). Ako je target squishy i isolated, guaranteed kill...

Evolvao sam Q, E i ult, definitivno ako se mene pita najbolja kombinacija.

Damage koji radi je definitivno prevelik, jasno je kakav je champ kad u par abilitija dropa Garena na laneu.

Doduše, maloprije sam igrao protiv njega, imao je score tipa 3-13...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina

Igro s njim top i spušio jer je bilo 2 vs 1 na topu, a moj jungler nije nikad genkao. Btw super se čini. Drugi meč sam ga htio ali ga lik prije uzeo pa sam rengara Solo top i super sve ali izgubio opet jer idioti iz tima nikada ss nisu rekli i toliko su glupi da love killove, a niko ne pusha turete i nisu htjeli predati, nismo imali ni 1 turet, a oni samo 2 uništena imali i to koja sam sam ispušao. Idemo 3 na turet i oni odu, ja sam pusham i ovi dođu i sabiju me... ne može se sa imbecilima igrat

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Da se ispravim; Kha'zix je OP smeće koje treba nerfat!

I nerfat će ga prije s2 finalsa.   E ima prevelik range, nemoš ga ulovit, nemoš pobjeć, a nedo bog da se nađeš 1v1 s njim u šumi, bolje odmah pustiti miša i čekati respawn.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Da se ispravim; Kha'zix je OP smeće koje treba nerfat!

I nerfat će ga prije s2 finalsa.   E ima prevelik range, nemoš ga ulovit, nemoš pobjeć, a nedo bog da se nađeš 1v1 s njim u šumi, bolje odmah pustiti miša i čekati respawn.

Upravo, zabavan je trenutno, možemo se iživljavati, ali idući patch će ga sredit inače će biti constant ban na finalima. Kad si 1v1 target je isolated tako da imaš malo reći PREVIŠE dmg-a sa Q, imaš decent dmg sa W i dobar initiate sa E, ako je ult evolvan, onda si još opasniji (uvijek ga evolvam iz prostog razloga što mi je korisniji nego W + bolje khazix izgleda kad evolva ult xD). Sve u svemu bolesno dobro urađen champ, mislim da jedino treba nerfati range na E, dovoljno je squishy da mu ništa drugo i ne treba skidati.

16 godina
neaktivan
Evo ja imam acc na westu pa da vam pokazem kako se igra jax i gp :P Zezam se, tamo imam samo 20 champova pa bi bilo nezgodno igrat.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
League Of Legends

well played Riot, well played

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

veoma sam zadovoljan novim chempom!

pobrat ce nerf 100%

OP! OP!
LoL EUW: OptimusCr1me
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Kaj je optimalno buildati na kha'zixa? Uzeti ga na lane ili za jungle? Tek sam ga kupio...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Juce sam igra protiv junle kukca i sucks, al zato u drugom gaymu top lane bugz raped ass :(
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo odakle su pokupili ideju za kha zixa{#}:

kha zix klon lol kha zix klon lol

0 0 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...
Juce sam igra protiv junle kukca i sucks, al zato u drugom gaymu top lane bugz raped ass :(

ma jungle je pre OP, gankovi sa E su pre laki, a i dmg od Q je ogroman, stvarno odlično dizajniran champ samo će tribat nerf obavezno

17 godina
neaktivan
Ma nerfa ce ga kao i rengara xD jos samo buff moze dobit xD fuckin op bruiser scum :( haha
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
15 godina
Winchester01 kaže...

Evo odakle su pokupili ideju za kha zixa{#}:

15 godina
League Of Legends

Imam problem, igra več zadnja 2 dana zafkava na taj način da champion stane, to jest atempting to reconect... a ping je normanal...

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

dečki imam problem kad idem kupovat RP preko paypala pise mi You have encourted error!...vec sam probavao ono sto pise za IE stavit na default i sve sam probo i support ticket sam poslo ali i dalje neuspjesno..

P.S. RP-e kupujem duze vrijeme

moze li netko pomoc tko su susretao stim problem ali da ga je rjesio?

LoL EUW: OptimusCr1me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako se mene pita, realno, ne treba ga nešto ni nerfati, razmislio sam opet, i, tipični assassin, kao i rengar, služi da skoči na ad/ap carryja, ubije ga, i pobjegne ili ostane u teamfightu, rengar to perfektno radi zahvaljujući abnormalnom burstu i stealthu na ultu, kha zix je samo malo blaži oblik sa većim dmgom (nema dugi stealth) i to je savršeno za njega, balansirano je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

dečki imam problem kad idem kupovat RP preko paypala pise mi You have encourted error!...vec sam probavao ono sto pise za IE stavit na default i sve sam probo i support ticket sam poslo ali i dalje neuspjesno..

P.S. RP-e kupujem duze vrijeme

moze li netko pomoc tko su susretao stim problem ali da ga je rjesio?

Čitaj obavijesti, rekli su da imaju problema sa prodajom RP-a zbog previše prometa (god damn khazix).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice