8 poraza za redom na rankedu od toga 10-ak leavera. Ovo smeće je svakim danom sve više neigrivo.
Da je itko od vas sposoban, carryo bi 4v5, ali ovito da vamje mjesto u tome elu
nadan se da se zaj*bajes brate , iako san primjetia od dosta ljudi da pretjeruju sa tin fidanjen svojeg teama i leaverima , nikoga ne optuzujen nego sve skupa
Vjerujem da je oko 1000 ela, a igro sam tamo na raznim accountovima i moguce je pobijedit 3v5, a kamo li 4v5
Sve ovisi o champu kojeg igras i tvome skillu
Eto, nemoras vjerovat al je moguce i to sam vec uspio par puta
Ajmo mudraci, addajte me pa ćemo odigrati jednu. Tj. ja ću biti na spawnu afk od samog početka i smijati se vašem takozvanom carryjanju. A onda ću kad svi budu lvl 12 poći u igru i nafidati ih još malo pa ćemo viditi taj vaš carry. Sve sami pro igrači i mudraci na ovom forumu... 3v5 ćeš pobijediti? Ne znan koje bi to budale morale biti u protivničkom timu da ih dobiješ...
Dogodilo se da sam pobjedio i 3v5 ali na low lvlu :D sada sumnjam da bi tako sto uspio :D al ono 4v5 je moguce ako imas dobrog kerija i ekipu koja ce ga pokrivati :D bilo je nedavno da smo dobili premade ekipu kojoj je lik odma od pocetka bio DCan i likovi su u laning fazi igrali super i nisu pretjerano feedali.. da bi na kraju lategame ashe njihvoa acala bez problema... imali su olafa, janu, ashe i gragasa ... i jednostavno nas 5 je pokusalo samo na ashe sve ispalit i neeemoguce... janna ulty, gragas ulty flash i QSS i nikako do nje :S stvarno cijeu partiju se lik nije nasao ni malo missposition :D
na kraju su njih cetvero facerolali bez imalo muke nas petoricu samo zato sto je ashe bila nafidana a oni su samo bacali spelove da nas maknu od ashe :D