League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.126
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Jonja kaže...

Tri force D E F I N I T I V N O treba sto prije nabavit, odma posli lampe

Definitvno, da! Ali odma nakon lampe.. ne znam baš.. {#}

15 godina
Jonja kaže...

Tri force D E F I N I T I V N O treba sto prije nabavit, odma posli lampe

fuck dat shit

brut > zeal > youmus > def item > phantom huehue

Shazbot !
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
agent47thehitman kaže...

Pa ti sa GP-om bi trebao skoro pa zonati Nasusa ( jedino ako te na početku nisu genkali ), ali definitivno je voli trebao gore genkati da uništi nasusa na početku.

Nećeš dobiti ban radi jedne jedine igre.

dobro ja jesam pogrijesio,uzeo sam jng masterise,no poenta je da se moraju znati prioriteti.dopustiti sebi igru od 30+ minuta sa champovima kao nasus,a pogotovo rammus je nedopustivo,genka se ono sto je vaznije a s obziromd a su u ovoj igri oni zaradili kill na botu bez volia,nije bilo potrebe da ide dole

13 godina
neaktivan
Procito sam http://www.solomid.net/guides.php?g=2954 i nikad nisam vidio shacu da take iteme gradi, moram probat pa vidit.
13 godina
neaktivan
iDorian kaže...
Procito sam http://www.solomid.net/guides.php?g=2954 i nikad nisam vidio shacu da take iteme gradi, moram probat pa vidit.

nisi? pa kolko si ti odigrao dosad? ja to redovno vidim

13 godina
neaktivan

igram nekih 6 mjeseci mozda, ali ne igram ranked tako da vjerojatno zato.

I da mislio sam na wit's end, madred's (iako sam prije na streamovima madred's vise vidjao, vise ne) i ionic spark

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 0:26 (iDorian).
13 godina
League Of Legends

Btw Zeke's Herald (odnosno Stark's fervor) item preporučam za sve koji igraju sa suppovima!

250+ health, 15% cooldown reduction + Aura: 20% attack speed i 12% life steal

Prvi put sam ga jučer isprobala (Sona+Ashe komba vs Alistair+TF) i mogu reć da su ova dvojica padali ko kruške. U jednoj situaciji je i Nautlius došao na gank, diveali su turret, moja Ashe je izdahnula nakon podužeg fighta, ali ja sam sa Sonom imala triple kill. Zbog toga sam u roku od 5 min imala za Ionian boots of lucidity + shurelya's reverie, a Asheica je počela ubijat ko luda (26 killova je imala do 20min. ak se ne varam).

Sa ta tri itema sam bila mirna do kraja, mapa nam je svijetlila ko Betlehem (nije bilo ne-wardanog busha), a score na kraju 5/2/26 i gg.

Sad me zanima, koji još item bih, uz recimo Aegis of the legion, mogla ubacit u build?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Btw Zeke's Herald (odnosno Stark's fervor) item preporučam za sve koji igraju sa suppovima!

250+ health, 15% cooldown reduction + Aura: 20% attack speed i 12% life steal

Prvi put sam ga jučer isprobala (Sona+Ashe komba vs Alistair+TF) i mogu reć da su ova dvojica padali ko kruške. U jednoj situaciji je i Nautlius došao na gank, diveali su turret, moja Ashe je izdahnula nakon podužeg fighta, ali ja sam sa Sonom imala triple kill. Zbog toga sam u roku od 5 min imala za Ionian boots of lucidity + shurelya's reverie, a Asheica je počela ubijat ko luda (26 killova je imala do 20min. ak se ne varam).

Sa ta tri itema sam bila mirna do kraja, mapa nam je svijetlila ko Betlehem (nije bilo ne-wardanog busha), a score na kraju 5/2/26 i gg.

Sad me zanima, koji još item bih, uz recimo Aegis of the legion, mogla ubacit u build?

Sve u svemu ova dva nova aura itema(locket i zeke's) su vrlo dobri i daju mnogo više raznolikosti kad kupuješ aura iteme/gp5 iteme. Prije se znalo događati da top uzme HoG i bot uzme HoG i onda oboje imaju RO ovako svako može uzeti drugačiji item.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Cro4LoL #7 je pred vratima, ovog puta sa još većom šansom za osvajanje nagrade. Čak 6 najboljih ekipa osvaja nagrade, ali šansu i dalje imaju svi sudionici jer je u igri i poseban giveaway Riot Pointova i champion bundleova.

Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.

http://www.esl.eu/hr/lol/news/185475/

Još jedan podsjetnik da ESL.hr danas održava probni west turnir, matchevi će sigurno biti streamani pa svratite pogledati koji gejm.

http://www.esl.eu/hr/lol/news/185089/
http://www.guru-gaming.org/tv/

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Vi svi na westu?

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Iiii, tko sve od nas zapadnjaka danas igra na Cro4Lolu? 

Moj tim je prijavljen još u nedelju, nadam se da se nećemo razočarati.{#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Septah kaže...

Iiii, tko sve od nas zapadnjaka danas igra na Cro4Lolu? 

Moj tim je prijavljen još u nedelju, nadam se da se nećemo razočarati.{#}

igramo i mi al me iskreno malo straj jer nismo ka team igrali priko godinu dana {#} oko koliko bi sati tribalo to počet i kako će se odredit parovi? nisan baš naša nekih korisnih informacija na stranici

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 13:08 (slimyyy).
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

igramo i mi al me iskreno malo straj jer nismo ka team igrali priko godinu dana {#} oko koliko bi sati tribalo to počet i kako će se odredit parovi? nisan baš naša nekih korisnih informacija na stranici

U 8 počinje, između 19:30 i 19:50 treba potvrditi dolazak. Parove sistem automatski odredi ako se ne varam.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
Septah kaže...

U 8 počinje, između 19:30 i 19:50 treba potvrditi dolazak. Parove sistem automatski odredi ako se ne varam.

fala {#}

16 godina
League Of Legends

Što napravit protiv ovog novog shena ?

Smeće je OP

Bio je uredu champ samo ga nitko nije igrao i sad kad su mu buffali svaki skill, radi probleme.

Treba mu stavit da mu ulti nije global, nego ga skratit ko TF-u i pantheonu

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 13:46 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Smeće je OP

Bio je uredu champ samo ga nitko nije igrao i sad kad su mu buffali svaki skill, radi probleme.

eto to je meni jadno,doskora niko nije koristio ni sivir,cim se buffa champ odma masa navali,ja koristim udyra oduvijek,mada sam svjestan loseg izbora cim u igru ulete rammus,shaco jednostavno bolji za junglu,bolji genkeri,imaju daleko vise mogucnosti,pogotovo rammus

16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Smeće je OP

Nisan još igra protiv njega, al frend ga je sinoć igra. Nakaradno kolko može dobit po bobini i ostat živ.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
League Of Legends

nisan ja još igra "direktno" protiv njega ni sa njin al znan da ga je naš WW jednu partiju na topu stalno harrassa i stalno bi bia na negdi 20% hp-a al nikako nije umra

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ja sam danas s ireliom (flash + tele) igro protiv njega.

Shen uzme teleport i flash. I mal po malo samo skaće okolo po mapi i stvara probleme.

Previše mi dmg-a negira i skroz spama skilove. I ako ga zoniraš on opet može farmat s Q skilom (barem mislim da je taj). Gankat ga je dosta teško jer njegov dash ima poprilićno velik range

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 17:53 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve piše u tablici na newsu: http://www.esl.eu/hr/lol/news/185089/

Treba samo pola sata ranije bit prisutan i kliknut na checkin-in na stranici kupa: http://www.esl.eu/hr/lol/5on5/west_cup1/

Također neka barem po 1 predstavnik i svake ekipe bude prisutan na IRC kanalu.

Što se parova tiče, kako nemamo nikakvog načina da seedove odredimo pošto je prvi kup, parovi će se na random odredit par minuta prije početka.

15 godina
AmonZero kaže...

Ja sam danas s ireliom (flash + tele) igro protiv njega.

Shen uzme teleport i flash. I mal po malo samo skaće okolo po mapi i stvara probleme.

Previše mi dmg-a negira i skroz spama skilove. I ako ga zoniraš on opet može farmat s Q skilom (barem mislim da je taj). Gankat ga je dosta teško jer njegov dash ima poprilićno velik dmg

Ja kad sam pobjedivao gotovo svaki top lane prije njegovog buffa svi su QQ shen buffs,  i eto sta bude :ddddddddddd

Shazbot !
14 godina
League Of Legends

Od mojih 10-ak championa tu je s nekim čudnim razlogom i Shen. Bit će lijepo zaigrat s njim otkad je buffan.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Jel mi nemo moze objasnit plz kako uzet riot pointse preko pay pala preko pp

LoL acc :Krtimir Xfire:kresho93 Steam:kresho195

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa sta tu ima za objasnit?

Odes u shop, purchase rp izaberes koliko os, odes opciju za paypal on ti izbaci window da se ulogitas u paypal acc i tamo cim potvrdis rp ti je na accu :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
AmonZero kaže...

Smeće je OP

eto to je meni jadno,doskora niko nije koristio ni sivir,cim se buffa champ odma masa navali,ja koristim udyra oduvijek,mada sam svjestan loseg izbora cim u igru ulete rammus,shaco jednostavno bolji za junglu,bolji genkeri,imaju daleko vise mogucnosti,pogotovo rammus

Udyr loš izbor za junglu? Are you fucking kidding me bro?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo nece na dobro proci ja neigram a Cyber place na ts uhvatila ga panika....

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za ekipu koju zanima imate stream turnira na west

http://www.guru-gaming.org/tv/
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovi komentatori su presmjesni xD ahahahahahah

Zanimljvo bi bilo slusati kako rejđaju na ezraela xD ahahhahahahahaha

Woooho ako je transfer sada free jejeje ajmo support ticket send nauuuu thank you voshy :D weee :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:19 (Keiichi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Ovi komentatori su presmjesni xD ahahahahahah

Zanimljvo bi bilo slusati kako rejđaju na ezraela xD ahahhahahahahaha

Epic je bilo kaze on "izgleda da su ovi pobjegli od rusa sa easta sa ovom afganistanskom metom :D

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:17 (scarface797).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Prva pobjeda :) Idemo dalje!

LoL EU west : ZoRz1; EU E/N: kraisch
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice