League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.943
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
protjeran
League Of Legends

Hybrid, al više da teži k AD.

Uvijek ima oko 2.3-2.5 attack speed, oko 250 AD, oko 100 AP, mrvu je tenkast s 2500 HP, ima proklete gljive koje ebu mater svima po mapi, poison koji dere ko lud, i Q spell s kojim blinda protivničlkog carrya.

Savršen champ.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: League Of Legends

Prije sam ga gradio kombinirano AS i AP... sada sam čito na LOL forumu da je ipak bolje da se kombinira AD i AS jer ako se previše forsira s AP da je 1 na 1 nrmoguće ubit nekog malo jačeg, a da gljive i E nisu toliko prejaki kada se Ability poveća do jaja... tako da vidit ćemo sada iduću partiju :)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
League Of Legends

Dokaz kako je Teemo dobar, ovo su mi prva četiri game-a s njim. 

LOL EU Nordic and East: InvisoO
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 15:29 (bullyq14).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Dokaz kako je Teemo dobar, ovo su mi prva četiri game-a s njim. 

Dok dođeš do lvl 30, i još 100-200 normal gejmova, pa kreneš ranked, promjenit će ti se mišljenje.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nautilus patch skins

http://s.4tune.su/skins/#nautilus

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

wtf, prvo me izbaci iz igre a onda ni nutra ne mogu {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Da...moramo se pomiriti s cinjenicom da LoL ne radi... {#} FUUUU!!

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo se događa kad imaš idiota u timu. Lik još ima 2000 ELO... morao sam solo down sa Sonom, turret su mi srušili u 13, a imo sam i 2/1/6 skor dok je naš Yi razbijo. Al mora se nać neki idiot.

Idijotn Idijotn
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ovo se događa kad imaš idiota u timu. Lik još ima 2000 ELO... morao sam solo down sa Sonom, turret su mi srušili u 13, a imo sam i 2/1/6 skor dok je naš Yi razbijo. Al mora se nać neki idiot.

a nisi ni ti sijao,kakav je to build?

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Blizek kaže...

a nisi ni ti sijao,kakav je to build?

bio je solo...

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina

Jel to LOL neradi... znaci javlja mi server offline/busy, na stranici je slika gragasa.... ima li netko vijesti do kada ce to potrajat?!?

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
League Of Legends

This card is red

This card is blue

You best keep running

Coz the gold one is for you

Dominion Kart

EDIT: Ko se još vidio živcirat zbog normal game-a...

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 17:31 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Blizek kaže...

Ista situacija ovdje, jos sam imao 0/0/2  dok nije pocela dolaziti irelia koju je wetdream nafidao -.- bolje reci trashdream nije ni cudo sto su ga izbacili iz sk :D

@Septah i onda dode neki teemo koji  igra kao rainman s split pushom i  rageas na njegov push , a znas da ga je zaustaviti nemoguce :D

edit : Evo i art novih skinova http://imgur.com/a/EcFNo

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 17:41 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...

Ista situacija ovdje, jos sam imao 0/0/2  dok nije pocela dolaziti irelia koju je wetdream nafidao -.- bolje reci trashdream nije ni cudo sto su ga izbacili iz sk :D

@Septah i onda dode neki teemo koji  igra kao rainman s split pushom i  rageas na njegov push , a znas da ga je zaustaviti nemoguce :D

edit : Evo i art novih skinova http://imgur.com/a/EcFNo

Ryze skin 2 gud

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

riot opet pokazuje kako ne slusa community nimalo kad dode do skinova mislin stvarno jeli ryze i twitch tj i vayne zasluzuje jos jedan skin? istina da je vayne dobro napravljena zbog svoga oruzja za valentinovo ali ryze i twitch {#} jedan lik je pita riot jel mozemo ocekivat ista za udyra,soraku,urgota,swaina,odgovor je bia soon(tm) tako da cemo se mi zaljubljenici u te heroje nacekat jos za skinove {#}

EU West:slimyyy

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

riot opet pokazuje kako ne slusa community nimalo kad dode do skinova mislin stvarno jeli ryze i twitch tj i vayne zasluzuje jos jedan skin? istina da je vayne dobro napravljena zbog svoga oruzja za valentinovo ali ryze i twitch {#} jedan lik je pita riot jel mozemo ocekivat ista za udyra,soraku,urgota,swaina,odgovor je bia soon(tm) tako da cemo se mi zaljubljenici u te heroje nacekat jos za skinove {#}

U Art Spotlight od Nautilusa se vidi otvoren tab u Photoshopu sa fajlom Urgot Mech. I have high hopes. Ne zaboravi i Oriannu. Iako je malo pala u zaborav nakon svih nerfova, ima još ljudi kojima je najdraži heroj.

13 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
Anzulolz kaže...

U Art Spotlight od Nautilusa se vidi otvoren tab u Photoshopu sa fajlom Urgot Mech. I have high hopes. Ne zaboravi i Oriannu. Iako je malo pala u zaborav nakon svih nerfova, ima još ljudi kojima je najdraži heroj.

nebi bas reka za oriannu tako puno ona je izasla u 6. misecu prosle godine to je 8 miseci do danas a dok je swain izasa u 10 misec 2010 velika razlika,vidia san i ja tu sliku al nerazumin ako je to bilo u photoshopu kad su radili nautilusa kako nije izasa urgot skin ovaj patch (ako ga uovce radi) 

EU West:slimyyy
17 godina
League Of Legends

Jel ko zna sto nerade serveri?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Split push samo znači da se bore 4v5. Kaj je isplativije, izgubiti 2-3 turreta ili dobiti apsolutno svaki tim fajt? Zabavan je teemo champ ali meni osobno nije viable, ni ko top, ni ad carry.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 18:56 (Septah).
15 godina
D3ViL kaže...

Jel ko zna sto nerade serveri?

Riots hamster died .... jokes aside   se zna samo da imaju ogromne probleme  u vezi s pvp netom sto je vjerovatno vezano s nekim server problemom. Ingame nema lagga niti ista, ali pvp net nema one glavne stranice , store sere, nemogu mjenta rune, chat isto ne radi kako spada i slicno. Taman vrijeme da malo uzivam u KoA :D 

@Septah S nekim 600 elo retardima u timu sigurno, ali neki normalan team bi jednostavno defendao  na towerima i  ako  protivnicki team  ne posalje bar jednog da zaustavi teema ode baza :)

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 19:22 (hari85).
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

nebi bas reka za oriannu tako puno ona je izasla u 6. misecu prosle godine to je 8 miseci do danas a dok je swain izasa u 10 misec 2010 velika razlika,vidia san i ja tu sliku al nerazumin ako je to bilo u photoshopu kad su radili nautilusa kako nije izasa urgot skin ovaj patch (ako ga uovce radi) 

Nisan zna kad je "you have been Swain" izaša, počea san igrat tek u 7. misecu prošle godine. A šta se Urgota tiče, po meni je on heben champ, samo ga ne mogu gledat na ekranu. A i mislin da dosta ljudi tako razmišlja,

i da su oni toga svjesni. Jedan dobar skin bi ga spasia. A i ko zna kad je taj Art Spotlight snimljen, možda je samo neki koncept bia u pitanju, svašta možda. 

Al Urgot Mech mi zvuči baš

14 godina
neaktivan
League Of Legends

sve mi smrdi da mi nečemo danas viš zaigrat LoL...nemrem več3h nutra opče...prvo sam mislil samo da patch stavljaju ali ovo sad više nema smisla... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

@Septah S nekim 600 elo retardima u timu sigurno, ali neki normalan team bi jednostavno defendao  na towerima i  ako ne protivnicki team  ne posalje bar jednog da zaustavi teema ode baza :)

A gle neki normalan tim nebi sjedio na taveru dok se ispred njih hrusti brojčano slabiji tim a teemo pusha na drugoj strani. Napadneš ih, ubijes 1-2-sve, nije bitno i imate free dragona/baruna ili team push koji je definitvno brži od teemo solo pusha.

15 godina
Septah kaže...
hari85 kaže...

@Septah S nekim 600 elo retardima u timu sigurno, ali neki normalan team bi jednostavno defendao  na towerima i  ako ne protivnicki team  ne posalje bar jednog da zaustavi teema ode baza :)

A gle neki normalan tim nebi sjedio na taveru dok se ispred njih hrusti brojčano slabiji tim a teemo pusha na drugoj strani. Napadneš ih, ubijes 1-2-sve, nije bitno i imate free dragona/baruna ili team push koji je definitvno brži od teemo solo pusha.

Pobjedit teamfight  5 v 4 na protivnickom toweru nije tako lagan  zadatak :p

Shazbot !
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Pa ako tim nema bruisera nego su svi squishy normalno da je. Ali realno, na topu bi bio netko ko bez beda može 5-6 turret hitova pokupiti kaj bi bilo dovoljno da se ubiju AD i AP carry ili bar stjeraju u bazu u op, ode inner turret, ako je vec mid-late ode i inhi turret zajedno s inhijom dok se satnik teemo još uvijek muči sa inner turretom.

15 godina
Septah kaže...
hari85 kaže...

Pa ako tim nema bruisera nego su svi squishy normalno da je. Ali realno, na topu bi bio netko ko bez beda može 5-6 turret hitova pokupiti kaj bi bilo dovoljno da se ubiju AD i AP carry ili bar stjeraju u bazu u op, ode inner turret, ako je vec mid-late ode i inhi turret zajedno s inhijom dok se satnik teemo još uvijek muči sa inner turretom.

Ignoriras da ap i ad carry imaju Dmg. Jos savrseno s Teemom bi pasala Anivia jer tada je nemoguce brzo pushat tower jer jednostavno ta ulta  ne dozvoljava agresiju.

Shazbot !
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ignoriras da ap i ad carry imaju Dmg. Jos savrseno s Teemom bi pasala Anivia jer tada je nemoguce brzo pushat tower jer jednostavno ta ulta  ne dozvoljava agresiju.

A gle, suprotni tim ima igrača više, bilo čisti tenk ili čisti dmg. To dozvoljava dovoljnu agresiju da koordinirani tim napravi turret dive.

Al ono, dosta o tome više, vjerujem da nećemo uspijeti jedan drugoga razuvjeriti kaj se tiče teema. :D

15 godina
Septah kaže...
hari85 kaže...

A gle, suprotni tim ima igrača više, bilo čisti tenk ili čisti dmg. To dozvoljava dovoljnu agresiju da koordinirani tim napravi turret dive.

Al ono, dosta o tome više, vjerujem da nećemo uspijeti jedan drugoga razuvjeriti kaj se tiče teema. :D

Vrlo vjerovatno ;)

Sad je server online al ima 7 min login queue  

Edit : http://leagueofreplays.com/redpost.php?postid=6263016&lang=EU#6263016-

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 19:49 (hari85).
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

velika ti hvala na ovome,cekam skin za udyra odavno.isto tako nadam se nes za urgota,jer dobar i jak je to champion,al he is ugly.....

17 godina
agent47thehitman kaže...

velika ti hvala na ovome,cekam skin za udyra odavno.isto tako nadam se nes za urgota,jer dobar i jak je to champion,al he is ugly.....

Kao da ce mu napraviti skin s tratincicom iza uha i kiticom cvjeca umjesto topa u ruci. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice