bas sam se sjetio,jel zna ko imali onaj signature bar za lol,da updejtuje zavrsene igre?
imaš na lolstatistics.com, pokazuje globalne statistike, W/L, elo etc. I LOLBase.net bi triba imat, al meni neku grešku izbacuje.
bas sam se sjetio,jel zna ko imali onaj signature bar za lol,da updejtuje zavrsene igre?
imaš na lolstatistics.com, pokazuje globalne statistike, W/L, elo etc. I LOLBase.net bi triba imat, al meni neku grešku izbacuje.
Ma sada masa nubova koristi heal flash na ad carryu jer su gledali pro streamove... wannabe djeca, uglavnom heal je useless poslje lvl 6, a exsaust totalno shutdowna ad carrya u svakom trenutku gamea, isto tako i ignite je veoma dobar kasnije za healing reduction ako ne vec za dmg :D
osjećan rage jer ti se protivnik spasia sa healon
https://twitter.com/#!/RiotGuinsoo/status/164857444374282242
Pozz,
Tražim ekipu s kojom bi igrao tu i tamo kad stignem, po mogućnosti 20+ godina. Igru igram tamo nešto prije sezone 1 ako se ne varam i dosta mi je random igara jer je community jednostavno užasan.
Nalazim se na EU West serveru, IGN: Lalartu.
Eto slobodno me dodajte pa da nabacimo koju :)
Ma sada masa nubova koristi heal flash na ad carryu jer su gledali pro streamove... wannabe djeca, uglavnom heal je useless poslje lvl 6, a exsaust totalno shutdowna ad carrya u svakom trenutku gamea, isto tako i ignite je veoma dobar kasnije za healing reduction ako ne vec za dmg :D
Ziggs je zakon...:P
Igrao sam protiv 3 ziggsa, nisu nesto prejaki.
Juce odigrao match i lega je igrao Mudu (mundu jel :D ) anyway protivnici nisu imali ignite a nisu ni kupovali onaj lijepi item za reduce healing :D ... covjek je pravio quadre samo setajuci po njihovoj bazi i niko mu nije mogao nista :D tako da deco koristite ignite :D pouka dana by keiichi :D
Taric vam se pretrgo od klanja minionsa lol
Taric vam se pretrgo od klanja minionsa lol
Pa supportima je inače cilj da se pretrgaju od klanja miniona.
Ajme koje sam sad lagove i freezove doživljavao protiv botina, jedva ih u 40 minuta dobili.
14 | CLG EU |
---|---|
5 | CLG NA |
zakon je ali je slabasan
CLG NA je po mome mišljenju slabiji i to dosta u ovome trenutku. CLG NA je skup individualno sjajnih igrača. CLG EU je isto to, samo što oni imaju i sjajnu komunikaciju u timu i sve više i više mi se sviđaju iako sam ih na početku smatrao ragerima i flamerima jer su izašli iz svojih starih timova i formirali novi.
Prvi okršaj sa Dr. Mundom... Još mi fali IP za neke rune, ali i ovako je moćan. osobiton u kasnijem dijelu igre kad me ubiju samo kada me zaskoči njih troje, četvero...
Igro si protiv mog frenda (fresh707new).
Svijet je malen.
Jedan solidan meč... neki noobovi teški
3v3 je shit
Dali vi imate problema sa igrom.Loadin uradi do 96% i izbaci mi error.
Ugasi lol recorder ako ima :D
Ugasi lol recorder ako ima :D
Sad cu pokusati ponovo,zao mi je tima 4v5. :/
Pada mi snig ode u splitu i taman me banalo do danas FUU
Igrao sam protiv 3 ziggsa, nisu nesto prejaki.
Stari moj nisu skillani ko ja snjime, pre mocan samo, moraš dobro znati snjime gađati i sve ostalo :DDD...Vidio sam na livestreamu Shushai ga igrao 5 puta za redom xD op je. Zavisi ima noobica kojim ne ide, nisam ni ja neki pro ali ono zanimljiv je...:P
Evo šta se dogodi kada igraš sa kompletnim moronima...
Bar je cijela mapa bila wardana.