League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.522.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
AmonZero kaže...
TheGamemaker kaže...

Red nemože raditi sa q ili e jer nisu single target spelovi, a ako i radi to treba riotu prijaviti.

Abuse it {#}

Ajmo reportat svi slinju za Bug abuse /Troll  (look at ze pic ) 

Shazbot !
15 godina
League Of Legends

Vracam se polako nakon kaj su me iztrollali zesce...

Btw: Vayne ftw from elo hell

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Vrijeme je za prvi ovogodišnji Cro4LoL. Nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova su i dalje tu koje očekuju čak 4 najbolja teama !

http://www.esl.eu/hr/lol/news/181227/Sretna-Nova-godina-uz-Cro4LoL-4-/

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan fini WW game

tank WW-a nemoguće razbit 1vs1 , a ni dmg nije low, čak dosta dobro trga {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Čux kaže...

Vrijeme je za prvi ovogodišnji Cro4LoL. Nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova su i dalje tu koje očekuju čak 4 najbolja teama !

http://www.esl.eu/hr/lol/news/181227/Sretna-Nova-godina-uz-Cro4LoL-4-/

šteta kaj sam na westu

League of Legends Nick (WEST): hRay
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima 1v1?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

zanima me dal moramo biti lvl 30 ak oćemo igrat na cro4lol

jer sam na westu, pa da si napravim neki acc i igram par lvl-a na eastu za 2-3 champa za cro4lol

jer mi se neda igrat ponovno do lvl 30 xD

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

zanima me dal moramo biti lvl 30 ak oćemo igrat na cro4lol

jer sam na westu, pa da si napravim neki acc i igram par lvl-a na eastu za 2-3 champa za cro4lol

jer mi se neda igrat ponovno do lvl 30 xD

NE lvl 30 NIJE potreban.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
League Of Legends

To vam je tak kad ste se premjestili na West.

Neznam zasto....

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel ima 1v1?

HELLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

xD

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Fin match, inače, imao sam neutralan lane do neke 17-e minute (gubili smo 0 - 10), i onda ja dobijem kill i uradim comeback. Zilean mi pokupio pentu bombom :P

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Jedan post, ja koji igram dva dana se slažem!!

Veća slika

Imao sam danas primjer. Bila su dva srbina, (nema veze sa nacionalnosti, ali njih dva su pričali međusobno i mislili da ih nitko ne kuži nakon šta su ispitali odakle su svi; ja nisam ništa napisao) i predstavili su se da je jedan lvl 6, drug lvl 7 i da prvi put igraju igru! No međusobno su si rekli da imaju likove na lvl 30 i ovaj jedan je rekao da se došo smijat i vrijeđat njubare koje nemaju pojma o igranju igre, (šta je i radio i hvalio se da ima 11/3/3 ratio, a igra prvi put)!

Pa kakav idiot, kreten, maloumnik i budala moraš biti da ti to pruža neko zadovoljstvo? Ja bi takvima zabranio igranje bilo koje igre i uzeo mu računalo! Jer to su imbecili, kao da oni nikada nisu počimali i učilii se..... Strašno. Šta je najbolje ima idiota koji pametuju i seru puno i previše, dok onih koji će ti pomoći savjetom ima mizeran broj....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ko hoće nek izvoli, bio je napet match {#}

http://www.mediafire.com/?d3xtd6ih3jqau5f

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

nazalost uopce malo je "dobrih" igraca.svi smo imali pocetke,mozda i gore od ovih danasnjih pocetnika.pa pogledaj samo par stranica prije,ja koji sam samo rekao da na udyru koristim tiamat,dobio sam nekoliko postova ismijavanja,kad je ovako mala zajednica takva (mislim nas lolera) sta da ocekujemo od ostalih?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto nisu stavili levele vise od 30, npr, da ih bude beskonacno, jer velika je razlika izmedju mene i nekog ko je lvl 30 al ima 150 winova {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Sto nisu stavili levele vise od 30, npr, da ih bude beskonacno, jer velika je razlika izmedju mene i nekog ko je lvl 30 al ima 150 winova {#}

to si u pravu,danas sam imao u timu ashe oko 170 winova,protiv jednog od 770 (i to rammus jungle) i jednog oko 500,naravno izgubili smo i to mnogo

16 godina
League Of Legends

Šta se to događa u LoL svijetu? Vidim igraju TSM vs SK, a ne znam da ima ikakvo natjecanje. O.o

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Šta se to događa u LoL svijetu? Vidim igraju TSM vs SK, a ne znam da ima ikakvo natjecanje. O.o

Vježbaju...takozvani skirmish.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Matchmaking ne fukcionira po sistemu LVL-a neko po sitemu koji je poznat kao ELO.

On nije prisutan samo u ranked gameovima nego i u normal gameovima...samo nije vidljiv(neko vrijeme je bio vidljiv).

Ali ga se može  izračunat(približno).

I matchmaking pokušava upariti igrače s jednakim ELO-em, ali kad je fond igrača smanjen(nisu svi u isto vrijem u Queu) onda je teže stvoriti ravnotežu između 2 ekipe

i zato se nekad dobivaju lošiji igrači.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 1:22 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja redovito igram s igracima oko 200 winova, sramota!

Sta nisu mogli napravit sto vise igras veci si lvl i dobivas protivnike koji su jednako iskusni ko i ti!{#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

E ,  ovo treba probat sa svojim teamom :D

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

E ,  ovo treba probat sa svojim teamom :D

da ja ovo radim bio bi pijan svaki dan :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 1:52 (Gligo).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi se prebacite na EU WEST, iskusniji su igrači, prebacuje se: shop-other-transfer to EU WEST, ako ste se registrirali poslije 6. mjeseca 2011 onda nemate free transfeer.

0 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel ima 1v1?

ima Ladder :)

16 godina
neaktivan
Legendary Patrik kaže...

Svi se prebacite na EU WEST, iskusniji su igrači, prebacuje se: shop-other-transfer to EU WEST, ako ste se registrirali poslije 6. mjeseca 2011 onda nemate free transfeer.

I svi se u nadi da tamo teče med i mlijeko prebace i samo neki osjete poboljšanje ( neki čak i pogoršanje ), jer se i kreteni sa istom nadom tamo prebacuju ne shvaćajući da je u njima problem.

Evo jučer sam igrao jednu partiju u kojoj je naš Kennen mid imao 0/7/0, a Shaco je bio lvl 5 nakon 12. minute. I na kraju smo pobijedili, opet standardno, imali smo jednog odličnog igrača ( Malphite, razbijao je Ireliu top, ne znam kako, ali znam da je sjajno igrao i da je išao na Wit's End kao prvi item, a poslije na Frozen Atma combo ), u jednom jedinom teamfightu smo napravili 4-0 i pushali middle, inhibitor turret, inhibitor, 2 nexus turreta i Nexus nakon oko 40 sekundi ludog pusha dok su bili mrtvi i još natezanja 20 sekundi sa revivanim protivnicima. Prije toga im je Shaco ukrao Barona što je jako pomoglo, ali najviše je pomoglo što nitko nije Kennenu skoro ništa rekao, nije bilo ragea, osim što sam mu ja rekao da igra skroz defanzivno i da nastoji ne umrijeti, jer je 6 od 7 puta umro tako što je išo se fightati sa Xerathom, a prvih par puta je diveao.

Svi znamo da u normalu protivnike i teammatese dobivamo u odnosu na svoj hidden normal ELO, ali mislim da u rankedu ne utječe na sve ranked ELO. Mislim da i hidden normal ELO utječe na to. Primjer: kad je moj brat igro na smurfu, došao je do 1350 ELO nakon 3 pobjede i i dalje je igro sa katastrofalnim igračima, a na svom pravom accountu kad se spustio na 1300 i dalje je dobivao dosta bolje igrače ( samo usporedbom broja championa se vidi razlika, 55 championa svi zajedno kad je bio na smurfu, a ovdje 80+ ).

P.S. Stari dani xD

Neznam dali je itko od vas igrao kad je baš takav bio PvP.net, ja igram od prosinca 2009. i tada je bio nešto malo moderniziran ( ko bi rekao da tako dugo igram kad u normalu nemam ni 1000 partija xD ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 10:48 (Blizek).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto mislite o achievementima, na koju ce foru to raditi?

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Sto mislite o achievementima, na koju ce foru to raditi?

To je već tamo od rujna 2010., neće od toga ništa bit ja mislim.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Legendary Patrik kaže...

Cool story bro

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
Legendary Patrik kaže...

Zasto?

Zato jer su tamo jaci igraci? Mozemo igrat vs ocelota, ili Fnatica, Lamie i ostalih?

Dobi se kava dok igras?

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Free transfer, kak se dobije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice